Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.462
Reaction score
38.201
Локација
Beograd

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
122
Reaction score
583
Локација
Beograd

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.743
Reaction score
21.302
Локација
underground
Nije najjasnije kako KKP dobija toliki novac.
NYK ima ugovor sa njim, recimo 1.5M$ ali posto nema u timu mjesta onda ga prodaje nama za 500k$ uz pravo da ga vrati.
Mi, kao ozbiljan klub kazemo moze, ali nam placate onda 1M$ kao obestecenje.

Onda Hornetsi otkupe njegov ugovor i od njih ali moraju i od nas. Kada dobiju prava na njega, onda nam ga ponovo prodaju za 500$ ili nesto manje.
Ja tu ne vidim dobit od $1,000,000 vec najvise da dobijemo igraca dzaba. Ili sam nesto previdio.
EDIT: Pitanje je koliko smo mi postavili obestecenje, ali to zavisi od visine a i od duzine ugovora.
Fora je koliko sam ja shvatio u seleri kapu. Mnogo vise bi platili ukoliko ga prekorace.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.481
Reaction score
2.581
Локација
Подгорица
Pa normalno da neće da napišu ide i vraća se čim uzmemo pare!? Nije ovo Delboj i Rodni kombinacija.
Не волим овакве мутљавине само нам штету прави. Нисмо ми као ови клубови у власништву НЧ

Има милион начина да се напише, а читаво саопштење је у истом.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.743
Reaction score
21.302
Локација
underground
Не волим овакве мутљавине само нам штету прави. Нисмо ми као ови клубови у власништву НЧ

Има милион начина да се напише, а читаво саопштење је у истом.
Pa ne mutimo mi jbt. Kao da je ovo Ostoja smislio. Ovo nam je ponudjeno a smisljeno je u Americi radi trejda Taunsa i teski idioti bi bili kad bi ovo odbili .Ni za Real nije malo da mu padne milion s neba. A na stranu sto je i igrac dobar milion iznebuha. Sta je trebalo da mu kazemo, ne mozes da dobijes te pare, jer nam trebas 5 do 10 minuta sa Baskonijom?

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.550
Reaction score
19.330
Локација
Brdo Banovo
Dogovor tri Nba kluba plus Partizan.

Koliko sam shvatio, a mozda i gresim- nama je zagarantovano 775.000 dolara.
Vasington dobija milion dolara u toj transakciji i postaje slobodan agent.
Naravno, ako smo sve dogovorili kako treba, onda ponovo potpisuje sa nama. Vuk sit i ovcice na broju.
Ako nismo, moze on i u neki drugi klub, koji mu mozda ponudi bolje uslove.
Po EL rosteri su poslozeni a sumnjam da bi Real, Panata ili Barsa tek tako nudili puno jaci ugovor.
Tako da cenim da ce nam ovo biti dupla pobeda.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.743
Reaction score
21.302
Локација
underground
Koliko sam shvatio, a mozda i gresim- nama je zagarantovano 775.000 dolara.
Vasington dobija milion dolara u toj transakciji i postaje slobodan agent.
Naravno, ako smo sve dogovorili kako treba, onda ponovo potpisuje sa nama. Vuk sit i ovcice na broju.
Ako nismo, moze on i u neki drugi klub, koji mu mozda ponudi bolje uslove.
Po EL rosteri su poslozeni a sumnjam da bi Real, Panata ili Barsa tek tako nudili puno jaci ugovor.
Kazu da je povecano to maksimalno obestecenje na 850000 , plus ako je dogovoreno sa igracem i iz njegovog dela nesto.

Sa Sarlotom je dogovoreno da ga vejvuju, ali onda postoji rok od 48 h da neko preuzme taj ugovor, i tu se igrac nista ne pita.

Medjutim sanse da se to desi su teoretske, jer da je to neko hteo mogao je ranije pod povoljnijim uslovima dok nije potpisao za nas. Postoji gomila strucnjaka koji to u Americi prate na dnevnom nivou, znaju kom klubu sta treba , koliko imaju mesta u rosteru i koliko imaju prostora u budzetu, i verovatno bi nesto pisalo da je neko zainteresovan za njega.

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.481
Reaction score
2.581
Локација
Подгорица
Pa ne mutimo mi jbt. Kao da je ovo Ostoja smislio. Ovo nam je ponudjeno a smisljeno je u Americi radi trejda Taunsa i teski idioti bi bili kad bi ovo odbili .Ni za Real nije malo da mu padne milion s neba. A na stranu sto je i igrac dobar milion iznebuha. Sta je trebalo da mu kazemo, ne mozes da dobijes te pare, jer nam trebas 5 do 10 minuta sa Baskonijom?
Па не мора да ми мутимо, довољно је да смо упали у мутљавине НБА тимова. Брате ево двије године све нелакве муке да играчима јбг. Смучило ми се то

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.356
Reaction score
7.404
Локација
Beograd
@Србин Подгорица muljavina i NBA ne idu u istu recenicu, tamo je sve savrseno transparentno, samo sto je ovde u pitanju bizaran splet okolnosti koji se ne vidja skoro nikada koji nam je omogucio laku zaradu. Ta njihova pravila jesu kompleksna, ali ih se zato svi timovi maksimalno pridrzavaju, nema sive zone kao u Evropi.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Zadrzavamo prava na igraca u slucaju povratka u Evropu. Tako da jedino ako Sarlot odluci da ga zadrzi, ili ga uzme neki drugi NBA klub. Ali pita se i igrac tu,i njegov menadzer u smislu gde on zeli da igra. Siguran sam da je njemu u glavi da odigra vrhunsku sezonu u Evropi i vrati se da bude igrac sa minutima u NBA, nego da potpisuje neke ugovore da mase peskirom.

Opet, cak i u slucaju da on ipak ostane u NBA (10%), imamo njegovu platu + milion da dovedemo novog beka nakon NBA cuta.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
596
Reaction score
1.718
Jos ako su ugovorili da nam nesto vrati od njegovog miliona...Kosarka nije biznis ali ponekad upali,Vashington se isplatio,bilo kako...Sada lagano mozemo da ga potpisesemo za jos jednu sezonu pa ga prodamo za obestecenje...Taman za porez

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
504
Reaction score
4.409
Локација
Beograd
Kad se podvuče crta, Washington ne da igra džabe kod nas nego imamo i kusur od Amera za njega. Kad se oduzme njegova plata od obeštećenja mi dobijamo NBA igrača džabe + keš. Retko dobar posao. Pitanje je samo da li će se ta lova investirati u novog igrača ili ne.