Kao što igramo EC?Овај се не враће. клуб малтене то потврдио.
Написали “у случају да се врати у Европу” ми имамо права на њега.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Kao što igramo EC?Овај се не враће. клуб малтене то потврдио.
Написали “у случају да се врати у Европу” ми имамо права на њега.
Pa normalno da neće da napišu ide i vraća se čim uzmemo pare!? Nije ovo Delboj i Rodni kombinacija.Вјероватно ће остати тамо, не пишу џабе “у случају да се врати”
Mislim da moraju tako da napišu. A on će se eto ipak vratiti. Bilo bi bezveze da kažu da imaju dobru kombinaciji da zarade milion tako što će malo prošetati igrača kroz NBA.Вјероватно ће остати тамо, не пишу џабе “у случају да се врати”
Fora je koliko sam ja shvatio u seleri kapu. Mnogo vise bi platili ukoliko ga prekorace.Nije najjasnije kako KKP dobija toliki novac.
NYK ima ugovor sa njim, recimo 1.5M$ ali posto nema u timu mjesta onda ga prodaje nama za 500k$ uz pravo da ga vrati.
Mi, kao ozbiljan klub kazemo moze, ali nam placate onda 1M$ kao obestecenje.
Onda Hornetsi otkupe njegov ugovor i od njih ali moraju i od nas. Kada dobiju prava na njega, onda nam ga ponovo prodaju za 500$ ili nesto manje.
Ja tu ne vidim dobit od $1,000,000 vec najvise da dobijemo igraca dzaba. Ili sam nesto previdio.
EDIT: Pitanje je koliko smo mi postavili obestecenje, ali to zavisi od visine a i od duzine ugovora.
Не волим овакве мутљавине само нам штету прави. Нисмо ми као ови клубови у власништву НЧPa normalno da neće da napišu ide i vraća se čim uzmemo pare!? Nije ovo Delboj i Rodni kombinacija.
Pa ne mutimo mi jbt. Kao da je ovo Ostoja smislio. Ovo nam je ponudjeno a smisljeno je u Americi radi trejda Taunsa i teski idioti bi bili kad bi ovo odbili .Ni za Real nije malo da mu padne milion s neba. A na stranu sto je i igrac dobar milion iznebuha. Sta je trebalo da mu kazemo, ne mozes da dobijes te pare, jer nam trebas 5 do 10 minuta sa Baskonijom?Не волим овакве мутљавине само нам штету прави. Нисмо ми као ови клубови у власништву НЧ
Има милион начина да се напише, а читаво саопштење је у истом.
Kazu da je povecano to maksimalno obestecenje na 850000 , plus ako je dogovoreno sa igracem i iz njegovog dela nesto.Koliko sam shvatio, a mozda i gresim- nama je zagarantovano 775.000 dolara.
Vasington dobija milion dolara u toj transakciji i postaje slobodan agent.
Naravno, ako smo sve dogovorili kako treba, onda ponovo potpisuje sa nama. Vuk sit i ovcice na broju.
Ako nismo, moze on i u neki drugi klub, koji mu mozda ponudi bolje uslove.
Po EL rosteri su poslozeni a sumnjam da bi Real, Panata ili Barsa tek tako nudili puno jaci ugovor.
Tako da cenim da ce nam ovo biti dupla pobeda.
Па не мора да ми мутимо, довољно је да смо упали у мутљавине НБА тимова. Брате ево двије године све нелакве муке да играчима јбг. Смучило ми се тоPa ne mutimo mi jbt. Kao da je ovo Ostoja smislio. Ovo nam je ponudjeno a smisljeno je u Americi radi trejda Taunsa i teski idioti bi bili kad bi ovo odbili .Ni za Real nije malo da mu padne milion s neba. A na stranu sto je i igrac dobar milion iznebuha. Sta je trebalo da mu kazemo, ne mozes da dobijes te pare, jer nam trebas 5 do 10 minuta sa Baskonijom?
Zadrzavamo prava na igraca u slucaju povratka u Evropu. Tako da jedino ako Sarlot odluci da ga zadrzi, ili ga uzme neki drugi NBA klub. Ali pita se i igrac tu,i njegov menadzer u smislu gde on zeli da igra. Siguran sam da je njemu u glavi da odigra vrhunsku sezonu u Evropi i vrati se da bude igrac sa minutima u NBA, nego da potpisuje neke ugovore da mase peskirom.Po EL rosteri su poslozeni a sumnjam da bi Real, Panata ili Barsa tek tako nudili puno jaci ugovor.
Tako da cenim da ce nam ovo biti dupla pobeda.
Na parove razbroj s'!Leb te jebo u kojoj paranoji ljudi zive ja ovo nisam vidjao. Svi su budale samo su oni pametni nesto se muti sigurno.