Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Zbunjen

Grobar
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
309
Reaction score
1.032
Koliko sam shvatio sve se to odvija onlajn, tj. igrač je sve vreme tu, u našem timu, trenira, jedino ne može da igra dok se sve transakcije, legalno, ne završe.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
5.264
Reaction score
25.013
Локација
Beograd
Čekajte...nije mi jasno, da li je on otišao tamo samo zbog transakcije ili čovek ostajd u NBA? Neki drugi tim?

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.740
Reaction score
14.275
Локација
Beograd

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Kad se podvuče crta, Washington ne da igra džabe kod nas nego imamo i kusur od Amera za njega. Kad se oduzme njegova plata od obeštećenja mi dobijamo NBA igrača džabe + keš. Retko dobar posao. Pitanje je samo da li će se ta lova investirati u novog igrača ili ne.
Pare idu u stek, da pokrijemo Monekeovu platu sledece sezone. Da ostane ekipa na okupu, i da dodje Moneke kao free agent sledece sezone na ovo sto imamo, za dve vezane Evrolige i Zocovu 11tu.
Posle ne moramo ni da igramo vise :ziveli

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
729
Reaction score
4.707
Локација
Trstenik

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
5.264
Reaction score
25.013
Локација
Beograd
Cijena? Prava sitnica. A koja je garancija da će se vratiti u Partizan kada nema ugovor? On praktično može da potpiše sada (kad ga otpusti Šarlot) sa kim god želi. Samo se nagađa da će ponovo potpisati sa Partizanom, ali on je slobodan igrač kada ga otpuste. Najverovatnije će potpisati sa Partizanom ali to nije 100% sigurna stvar već samo procena. Ili ja nisam dobro razumeo?

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.593
Reaction score
11.739
Pa jel odgovorio ili nije? Jel deluje ljuto ili ne deluje. Necu bre time uopste da se bavim...sutra je utakmica i to me zanima.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.356
Reaction score
7.404
Локација
Beograd
Cijena? Prava sitnica. A koja je garancija da će se vratiti u Partizan kada nema ugovor? On praktično može da potpiše sada (kad ga otpusti Šarlot) sa kim god želi. Samo se nagađa da će ponovo potpisati sa Partizanom, ali on je slobodan igrač kada ga otpuste. Najverovatnije će potpisati sa Partizanom ali to nije 100% sigurna stvar već samo procena. Ili ja nisam dobro razumeo?

Ne moze nijedan klub u Evropi da ga potpise osim nas, tako da smo sa te strane zasticeni. Moze samo da odluci da ostane u Americi ili da ode u Kinu ili Japan, ali u praksi je i sansa za to ravna nuli.

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.209
Reaction score
9.439
Локација
Banja Luka
Milion € !??
Daj Tavaresa il Monekea sad