Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
To pričam.Ко гарантује да га неће неко покупити у НБА од тренутнка ако га Шарлот отпусти?
Ко гарантује да ће он уопште поново потписати?
Беспотреба играрија за милион
Pare idu u stek, da pokrijemo Monekeovu platu sledece sezone. Da ostane ekipa na okupu, i da dodje Moneke kao free agent sledece sezone na ovo sto imamo, za dve vezane Evrolige i Zocovu 11tu.Kad se podvuče crta, Washington ne da igra džabe kod nas nego imamo i kusur od Amera za njega. Kad se oduzme njegova plata od obeštećenja mi dobijamo NBA igrača džabe + keš. Retko dobar posao. Pitanje je samo da li će se ta lova investirati u novog igrača ili ne.
Druže, jesi li ti svestan ko je nama predsednik?Не волим овакве мутљавине само нам штету прави. Нисмо ми као ови клубови у власништву НЧ
Има милион начина да се напише, а читаво саопштење је у истом.
Jeste klub odgovorio, ali sta je on odgovorio?Pa kako nije kad je odgovorio?
Jeste, samo po njegovom obraćanju izgleda ljutito bas, aPa rekao je imas saopstenje kluba. To je odgovor
I da dobijemo bratePa jel odgovorio ili nije? Jel deluje ljuto ili ne deluje. Necu bre time uopste da se bavim...sutra je utakmica i to me zanima.
Cijena? Prava sitnica. A koja je garancija da će se vratiti u Partizan kada nema ugovor? On praktično može da potpiše sada (kad ga otpusti Šarlot) sa kim god želi. Samo se nagađa da će ponovo potpisati sa Partizanom, ali on je slobodan igrač kada ga otpuste. Najverovatnije će potpisati sa Partizanom ali to nije 100% sigurna stvar već samo procena. Ili ja nisam dobro razumeo?
To je to , samo sa dodatkom da je 2,4 m za Vasingtona bruto a ne neto