Bobrock
Grobarčina
Ja koliko znam Jam Madar je potpisao trogodisnji ugovorUgovor mu Inace ne istice na kraju ove sezone
KK PARTIZAN MOZZART BET
kkpartizan.rs
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ja koliko znam Jam Madar je potpisao trogodisnji ugovorUgovor mu Inace ne istice na kraju ove sezone
Igra slabo i napredak mu ne ide u očekivanom pravcu i zato ga hoće Makabi. Treba baš biti poseban mentalni sklop da se ovo proguta. Jbt, ne mogu ništa smisleno i logično ni sa izmisle.Evo i danas radi pudlicina kuhinja punom parom. Na rsb92 pišu kako je za Madara zainteresovan Makabi pošto mu ugovor ističe. Pazite sada ovo...u tekstu stoji kako njegov napredak ne ide u očekivanom pravcu kao i zbog male minutaže.
Izraelski mediji iz predgrađa.Javljaju mediji iz Izraela, neki tamo, da ih ne imenujemo. Verujte nam, javljaju.