Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Da ne gresim dusu, ja sam Acu Informaciju video na mnogim manjim utakmicama Partizana, sedeo lik na dva metra od mene na utakmici protiv Zemuna na njihovom stadionu kad nas je Bata vodio, lik je zagrizeni grobar, ali zbog prirode svoje pozicije i ove jebene drzave ne sme puno to da eksponira. A sto se tice ovih sto se zale na karte, pa brate isti ti su kenjali prosle kako ne treba da prelazimo u Arenu, pa na pocetku sezone kako su karte skupe, a realno gledano 13.000 za sezonsku je smesna cena, i sad seru o ovome. I taj elitizam koji se uvukao u deo navijaca me bas nervira. Sasvim je legitimno i normalno da ljudi koji su platili debelo karte hoce da sednu kao ljudi i odgledaju utakmicu. To su mahom ljudi stariji i sa porodicama, ako hoces da skaces i navijas imas kop i nivo 400 pa tamo do mile volje.To mi je jasno na primeru mog caleta, koji ima vec 60+ godina i covek jednostavno ne zeli i ne moze da skace i navija vec hoce na miru da odgleda utakmicu ali uredno placa ulaznicu i na taj nacin pomaze PartizanuJa kad sam jedne sezone u Pioniru na EL video Acu Informaciju sa komplet porodicom došlo mi da povratim i izađem napolje.
Samo izgovori...Istine...na koje ćemo izgleda ipak morati da se naviknemo
Пази, Вучићу тренутно није политички у интересу да прозива Партизан (тим горе). Најисплатљивије му је да ћути, и крене кампању како је Човић неспособан (ВЈ, забране, Адамс, Радуљица, итд.) и замени га неким другим индијанцем. Тако никог не радикализује против себе (цигане радикалузује против Човића, надају се промени на боље, а гробари славе свој тим и успехе, мање се баве њим). Међутим, иако баш ретко кад нешто ради што му није у политичком интересу, овде ипак то ради. Осети се да избија циганштина и патолошка мржња. Иако се углавном труди да буде рационалан (и кад лаже као пас, лаже у свом интересу), та се рационалност губи кад Партизан крене горе. Ту су он и Човић, као браћа рођена.Kako neko na forumu rece, jos ce mi postati simpatican
![]()
Rističević ušao u fajt sa zvezdašima: Ugasite Partizan, ako smete
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je pričao o dugovanjima Crvene zvezde i Partizana, te o navijačima crno-belih koji su ga prozivali. Izjavio je da Partizan duguje 26 miliona evra za porez, Crvena Zvezda "svega" tri, na šta je reagovao i narodni poslanik ispred SNS Marijan Rističević.nova.rs