Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Sta da ponudimo? Da platimo Makabiju neku halu i hotel? Aj nemojte me zajebavati, pricamo o Makabiju, takva pomoc im sigurno nije potrebna.
Mozemo im, eventualno, nabaviti grbovicev broj ili broj nekog grbovica koji vodi Pionir.

Ok je podrska i sve, ali ovo je tipican primjer jeftinog SNS populizma.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.791
Локација
Храм фудбала
Избацио Остоја саопштење, да не вријеђамо никога па ни предсједника :picka-ciganska:
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Njihovo da kažu, naše da ne slušamo. Jeste mali off, ali mora da grmi protiv govana maksimalno.
Što se tiče, ABA lige, u prve dve utakmice je tolika razlika u kvalitetu bila izmedju nas i ostalih (nižu rasu namerno ne pominjem) da će na kraju biti da smo tim sklapali za EL i za finale sa cigonjerima.
Iz svega toga, stvarno očekujem veliki napredak mladih igrača kroz ABA ligu. Tu prvenstveno mislim na Tristana i Koprivicu, a nekako mislim da bi i Drezgić mogao da dobije šansu.
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Da l je populizam ili ne, ovo sto je ostoja ponudio makabiju, zanimljivo je kolko ih sve boli sto uradi KK, svaka strana agencija koja je prenijela ovo, po 100 ciganskih komentara ispod vijesti ubise se da objasne kako mi nemamo svoju halu. Mogu da zamislim kako ih je boljelo prosle godine, uspeh nas, obaranje rekorda, pa onda ona slika sa tasa. Ne daj boze da odosmo na f4 pola ih ne bi prezivelo. Zato su jedva cekali ovu sezonu pa poceli sa kopiranjem da izlijece komplekse, ima da naduvavaju posetu isto kao juce, samo da nas prestignu
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
842
Reaction score
2.935
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Najjači potez bilo koje uprave KK Partizan bi bio da se kupi plac i krene u izgradnju sopstvene hale od minimum 25000 mesta.
Neznam koliko bi koštala ta hala ali sa ovakvim cenama karata računam da bi se samo od sezonskih za prvu sezonu skupilo bar 10 miliona evra, plus od donacija bi bilo sigurno više nego za porez.
Prepostavljam da bi oko hale bili i neki lokali, koji bi bili interesantni zakupcima a sigurno bi i prihod od kirija bio dobar.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.913
O kojoj drzavi pricas? :D

Занимљиво је како се храни курцем Остоја, али не и Жељко, иако идентичну поруку имају.
Pa, nije bas :D Zeljko je rekao uopsteno, a onda precizirao da se ne vredjaju Mirotic i Madar, dakle igraci. Kod Ostoje se zna koga je primarno imao na umu :D
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.906
Reaction score
7.803
Znaci , sad ofanziva jos jaca!

Bravar, 2 nedelje ima do prvog laznog "derbija" i jos sada on upucuje apele za fer i korektno navijanje, mozes ga poduvati i ti i precednik tvoj, a i ono govno coravo iz zeleznika!
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Partizan ni blizu nije dobio drzavne pomoci kao prigradska kurva. Ono sto nam je dato od Beograda za predstavljanje grada je uzeto za porez, nama se ne obracunava 2% kao mutantu. Ceo drzavni aparat se upregnuo da sabotira onu milogorsku picketinu da ne dodje kod nas, kupili su im 10 evroligaskih pojacanja, dok je Partizan uspeo zadrzati par igraca od prosle sezone uz nedostojne zamene (zajvaljujuci prvenstveno grobarima kojima je skinuta koza sa ledja). Jednu stvar nikada nemojte smetnuti sa uma, sta god Ostoja pricao, on je samo nizi partijski aparatcik sekte koja zeli da nas nema. To ne zaboravljajte. Divim se Zeljku, koliko taj covek voli Partizan pa sve trpi, neverovatno.
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Слажем се и о томе причам сваког дана. Бусао се у груди причама о већем буџету од 25%, иако није потребна ко зна каква посебна памет да се срачуна да су му све то обезбедили навијачи, које су одрали са ценама сезонских. И то бих му, да могу, набијао сваки дан на нос. И зато имамо свако право и слободу да скандирамо коме и како хоћемо, јер су навијачи Партизана највећи спонзор клуба. Скоро ми је Тегелтија на Инстаграму у некој приватној препирци написао да клуб плаћа казне за свако скандирање против прворођеног, али ми није написао по ком основу, односно како то изгледа у пракси, и шта смо ми заправо?
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.302
Локација
Novi Sad
И зато имамо свако право и слободу да скандирамо коме и како хоћемо, јер су навијачи Партизана највећи спонзор клуба.
Možemo da skandiramo kome i šta hoćemo jer su navijači Partizana slobodni i ne zavisimo ni od koga!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
999
Reaction score
3.696
Локација
Je l' moguće da u ovom šopu nemaš nijednu majicu da kupiš, osim ako nisi dvometraš sa 30 kila viška? Bez namere da vređam bilo koga na osnovu izgleda. :D

Ušao sam posle nekog vremena da obnovim malo moju kolekciju, jedva nađeš majicu L veličine. Panterove majice čak nema ni u ponudi. Kakvi slepci.
 
Top