Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Predsednik javno kaze da raspolaze raspodelom tudjeg privatnog kapitala. I niko ga ne saslusava... Opozicioni mediji o svemu seru osim o tome. Zoc ovo, Zoc ono...

Moguce da zvalonja radi na tome da ne dobijemo A licencu. Materijala u oba kluba napretek ima verovatno.

Govorimo o tome da su zadnji put i jedni i drugi prosli inspekciju bez problema, a kod mene u gradu zatvaraju kafice za 20 dinara baksisa kod konobara, fabrike za par srafova razlike u popisu kaznjavaju, itd. Ako poreska izadje i kaze da je sve ok, to je bas ono, providno. Voleo bih samo da se neko seti afere Kampaco u medijima i da stavi pritisak da se i to rasvetlu kada su vec tu inspektori.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.066
Reaction score
4.239
Локација
Humska 1

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
498
Reaction score
3.157
Локација
Nis
Koj maloumnik ovo nezapamceno u svetu

Poslao inspekciju da kopa i nadje bilo sta da moze da nas pljuje

Dal igde na svetu u najgoroj onoj nekoj africkoj zemlji ovo radi predsednik jedne drzave? I tamo se opametila ona plemena cim vide govnara organizuju milice i proteruju iz zemlje
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Sad vidim da se sutra na RTS-u u 20:00 obraca AV. Reklo bi se da im je trebalo citavih 48h da smisle neki odgovor. Koja je kvota da ce sutra da izvileni na pomen Partizana kao nikada do sada? Ocekujem pregrst papira u A3 formatu.
Odlično predviđanje, kolega! Nadurio se Labelo kao dete nezrelo, pa nam poslao inspekciju. Majko moja! Ovakvog bolesnika Srbija ne pamti. Školska definicija patologije ličnosti. Počinje da mi nas biva žao, najozbiljnije.
 

Zbunjen

Početnik
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
189
Reaction score
527
I novinari sa druge strane političkog spektra se ubiše da objasne kako je Vučić u pravu, tj. da je Partizan državni projekat.
1)
(Nemojte da vas zavede naslov, Igor Miklja se ubi objašnjavajući kako Željko u stvari ne zna kako se dobijaju pare i da sve pare (i privatnih firmi) država usmerava.)

„Partizan je narodni, a ne državni projekat“: Miklja o sukobu Obradovića i Vučića i teškim rečima koje su stigle niotkuda

2)
"Gospodin" Pivljanin, u videu, naziva navijače Partizana koji viču "Vučiću pederu" BABUNIMA, koji služe samo da se Vučić hvali kako postoji sloboda govora u Srbiji.

„Kao da iz svog sakoa daje pare Zvezdi i Partizanu“
>> Komentarišući da li je Vučić zaratio sa trenerom Željkom Obradovićem i pokušava da posvađa navijače, Pivljanin je naveo da se on ponaša kao da iz džepa svog skupog sakoa uzima pare i deli Zvezdi i Partizanu.

Vučić ima o čemu da priča, on je sada zaratio sa Željkom Obradovićem, pokušava sada da pozvađa navijače ima on tu posla.

„Te pare dolaze iz budžeta grada Beograda i iz državnih javnih preduzeća. U poslednjih sedam godina u te klubove je upumpano 60 miliona evra, to su ogromni novci“, ukazao je.<<
 

quimi

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
20
Reaction score
23
Ne znam da li bi imalo bilo kakvog efekta jer tako već i zakon predviđa, ali možda bi neka peticija o zabrani mešanja politike u sport mogla da, ako ništa drugo, pokaže brojnost nas koji se ne slažemo sa aktuelnim dešavanjima.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
U trenutku kad ti zabranjuju korisscenje dinara u juznoj srpskoj pokrajini, tebi kao predsedniku jedne drzave je bitnije da guras svoj drzavni prohekat, a da jedan klub sjebes sto vise.

Jel su pronadjeni oni hrabri huliganni sto su napali ljude(simpatizere, ne navijacku grupu) posle utakmice u areni, aaa da kako da ne.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Јасно је гдје иде, и да су папири најчистији нашли би нешто. Инспекције увијек нађу нешто.
Znaš kako, samo ako nadju nešto materijalno i krupno, oni mogu da mašu sa tim. Ako nadju neke sitnice (a toga svuda ima), mislim da i najveci slijepci medju njima neće biti impresionirani. Računam da klub može da se odbrani od krupnih podmetačina. Na kraju, to bi značilo i krivičnu odgovornost odgovornih lica, a vjerujem da se Ostoji ne ide baš u aps ako je čist.
 

el.shone

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
17
Reaction score
80
Локација
Krusevac
Bilo bi mi drago da "država i grad" ukinu finansije i nama i njima (a i FMPu se guraju ozbiljne pare) i skinu nam se sa q; njih bi komotno mogli da opet ugase. Zato mi nije žao nijednog dinara koji sam dao ni za sezonsku, ni za člasku kartu, ni za donaciju. I opet ću.
 
Top