Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Samo jedna predikcija:

Mnogo navijača Partizana je popušilo Ostojinu priču sa Trinkierijem. Da podsetim, čovek je otišao ne zato što je tražio veći ugovor, ili za veću ponudu, nego je hteo da ostane čak i za blago manju platu, ali konkurentan tim. Rekli su mu ne može. A tim znate kakav je bio, što potvrđuje istinu.

Hoće li se popušiti priča i kad Željko ne produži ugovor? Jer su ga do sad mogli 100x potpisati i potvrditi, Željko je već nagovestio da ima šanse da ode.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Meni ta priča oko Trinkijerija i dalje nije jasna, zato što je godinu dana nakon njegovog odlaska i rečenice "Partizan mora da odluči šta hoće" doveden Željko i započet trenutni projekat. Ne znam šta se čeka oko ugovora, moje razmišljanje je da limar i njegov gospodar, prevashodno pičkousti, kalkulišu zbog beogradskih izbora koji nam slede i da će se eventualno produženje ugovora ostaviti za neposredni period pre izbora, verovatno za april mesec...
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Mnogo navijača Partizana je popušilo Ostojinu priču sa Trinkierijem. Da podsetim, čovek je otišao ne zato što je tražio veći ugovor, ili za veću ponudu, nego je hteo da ostane čak i za blago manju platu, ali konkurentan tim. Rekli su mu ne može.

Ko je progutao tu pricu je debilcina par excellence.



Nije doveden nego se covek sam vratio.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Upravi jebem majku nesposobnu. Zašto bi za prvu utakmicu protiv Barselone standard 2 bio 5000 a sad za Real 7500.
Još smo na početku jurili f4 a sad kako stvari stoje jurimo top 10 i molimo Boga da ne budemo jedno mesto ispred cigana.
Ako je to zbog Mts neka se jasno kaže. Nema para, država nas je zajebala dacu ako treba za kartu i 10k.
Druga stvar zašto Željku nije produžen ugovor. To je prioritet svih prioriteta. Neće opet da im prodje slučaj DV i Trinkijeri. Nastavi li se ovakav kurvarluk bice nam i Pionir veliki sledece godine sve i da dodje Fil Dzekson.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.210
Zasto jos na dresovima stoi mts ako u sponzorskom pulu? Ostoja otklucaj bravu i produzi ugovor za Zeljkom posle da ne bude kasno i omoguci mu da formira ekipu za sledecu sezonu.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Više je bilo onih koji su pljuvali "debelog pljeskavičara" i prosuli na njega tonu govana. Na forumu. U areni smo videli da je drugačije malo.

Željko neće da produži ugovor, ako se ne obezbedi još jači fond za igrače nego ove godine. A neće ni ako ispadnemo iz Evrolige za sledeće sezone. Tako da, ima malo sličnosti sa Andreom.

Ostoja će žrtvovati Partizan zbog svoje guzice ako bude trebalo, to se podrazumeva.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Mislim da je limar svjestan da ukoliko Zoc ne produzi, sljedece sezone prodati 2000 pretplatnih karata. Vaga govno sns-ovsko, ko sto neko rece, gospodar mu uzicu pritegao.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.624
Reaction score
5.388
Evroligu cemo sigurno igrati sledece godine....ostalo, videcemo. Svakako bez Zoca i za evroligu nece biti ovakve euforije pa samim ti i ostoji ce biti losije a to mu ne odgovara.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
За разлику од већине ја мислим да тренутно и није баш најбољи тајминг за продужење.
Вјероватно се чека да се психопата мало умири и "заборави" на конференцију и шта се после догађало.
Уговор сада би био трн у оку њему.
А то се у С. Кореји не прашта.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
103
Reaction score
302
Ovo je i vise nego pristojan budzet za Igrace. Prema tome i za ove pare moze da se napravi konkurenta tim. Povećavanje budzet za plate dize i ostatak budzet zbog procenata koji ide na plate. Lestvicaje dignuta na max sto se tice prihoda od pretlatnih karata i preko ovoga tesko da moze. Jedini nacin je sponzor strane a i sami znate kako se na to blaconaklono gleda.
Ja sam vise nego zadovoljan ako se ponovi ovaj budzet.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.628
Reaction score
8.778
Локација
"preko bare"
Sve ovo o čemu pričamo možemo da okačimo mačku o rep ako Žoc ne ostane. Tako da nam to mora biti prioritet. Trebamo na svakom koraku da vršimo pritisak i zahtjevamo samo to.

Ovo što Stojanče kaže za tjeranje Ostoje. To prvo raditi da Željko ostane, a ako se to slučajno ne desi, onda tjeranje.
 
Top