Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Praštajte mi svi na ovolikom postu, neću se više javljati dok se situacija ne izvede na čistac, kako god da se završi, dok se ne završi ĆUTIM i ne javljam se više OBEĆAVAM.

1. Info o njegovom dolasku/povratku/pregovorima NIJE krenula u tabloidima već sa N1 TV gde se o tome razgovor vodio UŽIVO u studiju. Nije neki novinar zlonamerno puštao spin da bismo mi bili smireni;

2. Ako je reč o spinu, onda i sam Žoc učestvuje lično u tome dajući u najmanju ruku neodređene odgovore koji mogu da se analiziraju i tumače na razne načine /šanse da nas Žoc levati su ravne velikom prasku ili smaku sveta - ne bi to nikada radio/. A imao je priliku da kaže javno DOLAZIM ili NE DOLAZIM i verujem da bi to sigurno uradio u situaciji da zaista nema nikakvih pregovora. To je mogao da uradi na 1000 načina a da nikoga ne uvredi i da svima bude potpuno jasno da NEĆE DOĆI /što je još uvek realnija situacija nego da će zaista doći/;

3. Sezona će brzo početi i nije im cilj da spinuju ovako nešto. Ako za dva meseca Željko ipak ne sedne na klupu Partizana, na koji ćemo način tada razmišljati i koga ćemo posle same pomisli na Željka moći da zamislimo na klupi a da ostanemo zadovoljni ili barem da ne budemo nezadovoljni? Sami sebi bi time skočili u stomak u slučaju spina! Za Trinkijerija su i mogli da kažu kako je jeo suviše skupe pljeskavice /neki su kao u to i poverovali/, ali kako da objasne da ih je Željko uslovljavao skupim stanovima, pljeskavicama i sl.? U to neće poverovati ni jedan glupi panter a da ne govorimo o nama koji imamo mozga - Nema šanse!!! Ako im Željko ne potpiše, bili bi u mnogo većem problemu nego što bi bio gubitak trofeja za FMP u jednoj sezoni!

Ovde postoji samo jedna enigma. Zašto je dozvoljeno Stojku da uopšte pregovara sa Željkom? To je ono što nikako ne mogu da odgonetnem. Zašto? Ili još neverovatnija stvar koja budi nevericu: Zašto Željko uopšte pregovara sa Stojkom ili sa kim god ako zna sve ono što znamo svi mi? Na prvo pitanje je odgovor jednostavan: Potrebno je SMIRITI navijače FMP-a a ne Partizana!

Čemu sve to? Ideja jeste bila da Partizan bude "rival" FMP-u i da bude "prva pratilja". Zato je bilo potrebno oterati Trinkijerija. Čak su uz slanje Voldena u FMP napravili neku vrstu sigurice da nećemo moći da ugrozimo damu iz Železnika. Međutim, niko nije očekivao da će Partizan biti NAJLOŠIJI U NOVIJOJ ISTORIJI KLUBA. Partizan mora biti drugi ali nikako ne sme da bude najgori /mada verujem da im je to slatko, postalo je suviše očigledno da čak ni oni sami ne mogu to da progutaju/.

Toliko je sve otišlo predaleko. Nikako nije bio cilj da budemo najgori. Trebalo je da budemo samo rival za legitimaciju njihovih usranih pokradenih titula. E sada ono što nisu dozvolili Trinkijeriju, moraće da dozvole nekom drugom /nadam se Željku/. Mnogo je teže FMP-u nego Partizanu u uslovima kada smo mi u nokdaunu. Recimo, dok je njih Dule stavljao u zamrzivač, mi smo se radovali pobedama u EL i to onim kapitalnim, radovali smo se plasmanima u F8 /redovnim/ i plasmanima na F4 itd. Nama nije bila potrebna kurva da bismo bili srećni i zadovoljni. Imali smo EL koja je bila naša mera uspeha. Što se nas tiče, kučka nije bila od uticaja na našu veličinu, mogla je komotno i da ne postoji! U okviru ABA imali smo Cibonu i Cedevitu u konkurentnom stanju. Imamo ime, istoriju, tradiciju i objektivno smo najveći izvoznik igrača u NBA ligu i velike klubove EL /igrača koji su ostavljali neizbrisiv trag u košarci/. FMP nema ni blizu takav kapacitet jer imaju tri legende /ćoravog, Sašu Obradovića, i eventualno "radonju silnog"/ koje uspešno odolevaju POSLEDNJEM MESTU U EL! Oni zapravo nemaju čemu da se raduju izuzev napucavanju Partizana u uslovim očigledno vezanih ruku. Druga je stvar kada smo DRUGI a potpuno je drugačije kada nismo ni za Q. Ko će da im legitimiše "velika košarkaška postignuća?" Osnova radosti u sportu leži u neizvesnosti ili makar prividnoj neizvesnosti. Ako su u ABA sigurni bilo takmičarski, bilo krađom /najčešći slučaj/, oni se zapravo onome što bi trebalo biti neizvesno a to je EL. Međutim, postalo je izvesno da osvajaju ABA i još izvesnije da će ih lupati po dupetu i brisati parket sa njima u EL. U oba slučaja, nema "navijačke strasti" i gubi se interesovanje da se košarka uopšte gleda. Ako ih ne zanima košarka, ako se sve unapred zna, onda im i titule ne vrede ništa, onda im ni "dominacija" nad Partizanom ne znači ništa. Oni su skloni tome da BOJKOTUJU takmičenja. Bojkotovali su jedno vreme ABA, ali su bojkotovali i EL /zbog igranja na Božić - formalni razlog, a suština je da niko neće da gleda kako se sa njim briše parket/.

Pitanje EL ne sme da bude ostavljeno nezapaženo. Setimo se priče o LICENCI za FMP? Ta priča je za utehu panterima puštena kao čisti spin, mada nije da nisu pokušali. Šta bi sa tom licencom? Da se iz petinih žila takmiče za poslednje mesto i da izazivaju gnev pantera zato što služe za napucavanje? Jer pazite, ABA bez Partizana nije MERILO USPEHA za njih! Ako nisu uspešni, počeće i oni sa skandiranjima raznim, ganferi su to. Drugo, ABA je bliža da izgubi i ovog jednog predstavnika nego li što će iko dobiti licencu, posebno je neće dobiti FMP.

Onda bi time imali dve nezadovoljne strane. U najboljem slučaju se GUBI INTERESOVANJE za košarku na obe strane, a ako košarka nije način da se unizi Partizan, ganferima panterskim ona svakako nije interesantna /do juče su na utakmicama EL pevali "zvezdo daj go", ima negde snimak ne izmišljam/. Uzmite samo kakva im je poseta bila poslednjih sezona u EL ne računajući COVID-19 sezonu. Ako su oni NEUSPEŠNI i zato NEZAINTERESOVANI, a mi pomireni sa sudbinom - zato nezainteresovani, kakva vajda od njihovih "podviga" u ABA?

Zašto onda Željko Obradović to radi? Prosto je - Zašto ne bi ako će mu biti dozvoljeno da se sportski takmiči? A biće jer MORAJU rehabilitovati Partizan pre svega zbog sebe, ako ne zbog nas i našeg nezadovoljstva. Vraća se na mesto svog početka i večne slave! Nema lepše stvari nego da se ponovo vrati kao mesija, živa legenda i vrati Partizan gde mu je mesto, makar u jednoj sezoni... Samo je pitanje da li će se oko svega dogovoriti /nadam se da hoće/. Previše su uprskali, preračunali se i sada postoji opasnost njihovog velikog nezadovoljstva ako ABA izgubi i to jedno mesto u EL ili makar zato što će biti džak za napucavanje u istoj.

ŽELJKO OBRADOVIĆ je pomenuo da "OBA kluba zaslužuju učešće u EL" - Teško da je to izvodljivo, ali ako iko to može da zaista izgura onda je to on i niko drugi /čak je i za Željka to veoma teško ostvarivo/. Partizan se MORA rehabilitovati i zato pokušavaju da to urade. EL je blizu trajnog zatvaranja i ako se zatvori bez učešća ABA, veoma je opasna situacija po košarku i po njih same jer će izazvati i gnev svojih pantera. Iskreno se nadam da EL nije uslov za Željkov potpis, ne zato što ne bih voleo da uđemo na SPECIJALNU POZIVNICU ŽELJKU već zato što smo obično popušili svaki put kada je EL bila neposredni uslov za bilo šta!

Nemam tehničkog znanja da "isečem" deo intervjua sa Željkom gde odgovara na pitanja u vezi Partizana i deo u kome govori o učešću "oba kluba u EL"... Bilo bi korisno da neko ovde okači samo ta dva dela.

NE ZNAM da li će Željko potpisati, nisam "insajder" nemam nameru da trolujem ili "palim masu" iznosim samo zaključke krajnje SUBJEKTIVNE na osnovu onoga što je ŽELJKO rekao uz mogućnost da sam u svemu POGREŠIO i nadanje da IPAK NISAM. Ovo nije nagađanje na osnovu sumnjivih profila, insajdera samozvanih. Sam je doprineo svojim odgovorima voditelju da držimo otvoreno mogućnost da se vrati . Pod uslovom da su pregovori u toku, jasno je zašto nije bio određen, te stvari se inače ne govore dok se pregovori ne završe.

Nisam propustio da primetim ČESTITKU koju je koju je Žoc upurio "crvenoj zvezdi na ZASLUŽENOJ TITULI". On to ni mrtav ne bi izgovorio sve da je istina, jer znamo šta su uzvikivali na utakmici EL i znamo da on tamo nema prijatelja. Međutim, ovo je sportski gest za slučaj da sutra sedne na klupu Partizana. A niko ga nije upućivao na takvu izjavu, rekao je to ničim izazvan /osim ako pregovorima nije izazvan/. A sigurno je i njemu kristalno jasno kako je ta titula osvojena!

Zna se ko će biti kriv ako Željko ne potpiše! Jedino što ih vadi u tom smislu jeste izgovor da "nisu ni pregovarali i da je to spin FMP-a". Željko je zato i rekao neodređeno: "Nikada ja ne pregovaram imam čoveka koji to radi bez obzira o kom klubu se radi pa ako mi bude zanimljivo, onda pregovaram lično!" Ali svi znamo kako stoje stvari i bolje im je da ga potpišu!

Košarka bez Partizana ne postoji i toga su postali svesni, jednostavno su morali da "povuku ručnu", videćemo šta će da se desi. Molim Boga da Željko potpiše! Sale Đorđević se sada pojavio kao takođe slobodan strelac ali mislim da je za njega mnogo vrelija temperatura na klupi Partizana nego Željku i mislim da će se sa njim pregovarati ili uz Željkov pristanak i njegovo direktno angažovanje u formi u kojoj je to profa radio kada je on počinjao, ili u slučaju da pregovori za Željkom propadnu /mada je u tom slučaju i Saletov pristanak manje verovatan jer ako zajebu Željka, ni Saletu se ne piše dobro. Ono što svakako jeste dobro obojica su GROMADE i istovremeno su neposredni učesnici pisanja istorije Partizana. Iskreno, moja želja je Željko kao prvi trener.
 
Последња измена:

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Zeljko nece doci.
Sale nece doci.
Iako bih bubreg dao za jednog od njih na klupi, posebno za prvog.

Kari je vec realno resenje.
Od domacih to je to.

Sve ostalo je mazanje ociju. I prosle godine smo dovodili Dzonija Hamiltona pa je na kraju dosao Erik Mika, ex rezervni centar Brese u raspadu.
Neprimeceno nam ode Jare. Jos Pejdz i Rason da odu pa tacno da nam ostanu samo stetocine dok mi raspravljamo hoce li Zeljko ili Sale na klupu.
 

black_white

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
85
Reaction score
207
Локација
Mesec
Stvarno ne vidim nijedan razlog iz Zeljkovog ugla da sedne na klupu Partizana, izuzev tog sto je ogroman Partizanovac, ali budimo realni... Moze da bira klub i ligu u kojoj ce biti sa prakticno neogranicenim budzetom, i ne samo to...

Odlaskom Jareta, polako odlazi i ono "malo" sto je valjalo u Partizanu, jos Paige ili eventualno Tomas da odu i mi prakticno nemamo nikoga . Budzet takodje slab za trenera takvog renomea.
Veliko je pitanje da li ce nam dozvoliti da izuzev kupa osvojimo neku titulu dok je ova sekta na vlasti, pogotovo sad kad su se ganci izjednacili po broju titula sa nama.

Vise nego ista bih voleo da Zoc postane trener Partizana, ali kad se sagleda celokupna situacija, ipak mislim da mozda nije pravi trenutak samo zbog ove najpristrasnije vlasti u istoriji. Sto se Pesica tice, mislim da je on zavrsio sa nasom kosarkom i to je negde izjabio skoro. Ostane eventualno neko realno resenje, a to je Sale Djordjevic, sto u ovoj situaciji mislim da je mozda i najbolja opcija. On nema sta da izgubi, za razliku od Zoca koji ima mnogo!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!

Nas samo "ludak" može spasiti :)
 
Последња измена:

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899

Nas samo "ludak" može spasiti :)

Čekajući neke druge bombe baci Žoc nuklearnu. Lakše mi je bilo dok se nisam stvarno nadao. Uh.
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.674
Reaction score
9.257
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Pošto vidim da dosta ljudi zna neke priče, ali neće niko ništa konkretno da napiše, situacija stoji ovako. Pregovara se ozbiljno sa Željkom, koji će se prihvaiti posla uz 10m budžet, ako se obezbedi. Aminovanje za celu tu priču, stiglo je od čoveka koji se pita za sve u ovoj državi, koji ima ideju da Srbija ima dva kluba u evroligi. Informacija je od jednog od najboljih prijatelja našeg najtrofejnijeg trenera, u istoriji kluba. Ako on laže, lažem i ja vas.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.882
Reaction score
11.016
Кажем ја, за 10-15 година, испашће да су се они грчевито борили упркос маћехинском односу државе према курви, а ми смо вучкова мезимица у коју се сипа шаком и капом...
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.184
Reaction score
6.988
Локација
NbG
Pošto vidim da dosta ljudi zna neke priče, ali neće niko ništa konkretno da napiše, situacija stoji ovako. Pregovara se ozbiljno sa Željkom, koji će se prihvaiti posla uz 10m budžet, ako se obezbedi. Aminovanje za celu tu priču, stiglo je od čoveka koji se pita za sve u ovoj državi, koji ima ideju da Srbija ima dva kluba u evroligi. Informacija je od jednog od najboljih prijatelja našeg najtrofejnijeg trenera, u istoriji kluba. Ako on laže, lažem i ja vas.
Ja sam slicnu pricu cuo al sa projekcijom od 6 miliona budzeta, uz svest da ce direktni konkurenti imati oko 12-13. Za amin nista al ne sumnjam ni malo.
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
432
Reaction score
1.560
Pošto vidim da dosta ljudi zna neke priče, ali neće niko ništa konkretno da napiše, situacija stoji ovako. Pregovara se ozbiljno sa Željkom, koji će se prihvaiti posla uz 10m budžet, ako se obezbedi. Aminovanje za celu tu priču, stiglo je od čoveka koji se pita za sve u ovoj državi, koji ima ideju da Srbija ima dva kluba u evroligi. Informacija je od jednog od najboljih prijatelja našeg najtrofejnijeg trenera, u istoriji kluba. Ako on laže, lažem i ja vas.


Ja sam cak dobio info jos prije 10tak dana ali nisam hteo da ispadam lud da ja Zoc pricao sa kurcicem da vidi kakav bi odnos drzave bio prema nama i cigani ma ako nas on preuzme.. Ocigledno da je to tacna prica.. Sledeca info koju sam dobio je pitanje budzeta..
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.934
Reaction score
21.698
Nama 10 njima 20
10 - 20 = tim jači za 10 poena (-10 iz našeg ugla)
10 + 20 = vučko vlada jos 30 godina
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.866
Локација
underground
Pošto vidim da dosta ljudi zna neke priče, ali neće niko ništa konkretno da napiše, situacija stoji ovako. Pregovara se ozbiljno sa Željkom, koji će se prihvaiti posla uz 10m budžet, ako se obezbedi. Aminovanje za celu tu priču, stiglo je od čoveka koji se pita za sve u ovoj državi, koji ima ideju da Srbija ima dva kluba u evroligi. Informacija je od jednog od najboljih prijatelja našeg najtrofejnijeg trenera, u istoriji kluba. Ako on laže, lažem i ja vas.
Ovo sam i ja cuo pre nekoliko dana . Navodno je i Kicanovic bio na pregovorima. Zeljko je po toj prici dao rok do kraja meseca da ti sponzori udju u Partizan i da se to realizuje jer naravno nece potpisati na rec. Doduse nisam cuo za cifru , jer je formulacija bila "budzet sa kojim Zeljko misli da moze da uzme evrokup ili bar igra u finalu". Cigani su izgleda obezbedili licencu i nije im vise o glavu da moraju uzeti ABA, pa je pickousti izgleda pristao , naravno uz uslov da se direktno Zeljko njemu zahvali ako se cilj ostvari sto ce se poklopiti sa izborima.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.703
Reaction score
23.149
Локација
Академија
Не желим да верујем да је Жељко тражио буџет од 10 милиона. Такав буџет немају ни екипе које играју фајнал-фор ЕЛ.
Ако му дају буџет од 10 милиона за ЕК онда ће роми имати бар дупло више за ЕЛ.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Nazovite me ludim… al sve ovo sto pisete meni je strasno….

u kakvoj zemlji deca treba da mi odrastaju..: da ih vaspitavam postenju, da uce, da se rad isplati…

Bolesno
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Pošto vidim da dosta ljudi zna neke priče, ali neće niko ništa konkretno da napiše, situacija stoji ovako. Pregovara se ozbiljno sa Željkom, koji će se prihvaiti posla uz 10m budžet, ako se obezbedi. Aminovanje za celu tu priču, stiglo je od čoveka koji se pita za sve u ovoj državi, koji ima ideju da Srbija ima dva kluba u evroligi. Informacija je od jednog od najboljih prijatelja našeg najtrofejnijeg trenera, u istoriji kluba. Ako on laže, lažem i ja vas.
Video firer da je nezadovoljstvo veliko od one utakmice sa Megom, pa resio da dolije vodu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top