Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

tatalko

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2007
Порука
42
Reaction score
48
Локација
Nis
Dolazak Zoca i Pantera je uneo vise nemira nego Trinkijerijev tim u onoj ne znam kako da je nazovem sezoni.
Zoc,pravi gospodin pokusava da komunikaciju podigne na gospodski nivo ali ne vredi,navikla dzukela na taj dzukacki nivo komunikacije i to ti je.Mesavina provokacije i dodvoravanja navijacima uz spin kao neizbezni detalj.Ranije je sve prebacivao na Vujosevica,a trebalo bi da ustane i pogleda u pod kad izgovara to ime i prezime.S' kim se covek sada svadja?
Dace BOG da se skocka konkurentna ekipica i da ova korona odjebe vise,da Arena bude krcata (u to ne smunjam),pa da se odmerimo onako meso u meso.E i sudije,daj da vidim onakvo navlacenje za severinu sada kada je tu Zeljko Obradovic predsednik udruzenja trenera EUROLIGE,i ne samo za severinu,sudije su se proteklih godina IZIVLJAVALE NAD PARTIZANOM,pogotovo u ABA.
Sto se igrackog kadra tice,svi koji su otisli neka su (sem Jareta ali jbg).Drago mi je i nadam se da ce ostati Page i Mozli.Trifa i ekipa su buducnost tu nema price.Zagor....zagor stagnira,ne vidim da ima smisla da ostane i napreduje a nadam se da gresim.Onaj drugi Jankovic,sta se s njim desava? Smrt Fasizmu napred Partizan.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Meni je krivo za Ivanovica , bas bi nam legao , on i panter 30 i kusur poena po utakmici.

Bilo bi lepo kada bi Marka Simonovica doveli .
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top