Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Svako koristi svoj trenutak da bude bitan, pa tako i RSB narikače. Posebno je simpatično što svi vodeći mediji kubure sa protokom informacija, ali zato sekta zna sve u euro, i ko je kome šta ponudio, i ko je koga cimao - ma kako da ne... Kada bolje sagledaš stvari i sve to shvatiš samo jedno - STRAH U NjIMA IZMIČE KONTROLI! :D

Ove njihove baljezgradije više vidim kao pokušaj da budu bitni u datom trenutku, uteše sebe... a itekako su svesni da su daleko od "trendinga" ovih dana, a tako će i ostati Boga mi cele sezone ;)
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Bjelica nije ni kontaktiran. Nisu to cigani izmislili nego se u prethodnih nedelju dana licitiralo sa bar 200 imena. Ali sviđa mi se u kom pravcu razmišljaju :D

Inače da, Bjelica je neki lagani naš simpatizer

Znam momka dobro, i familiju mu, odrastao kod mene u kraju i pokojni najcuveniji Aca Janjic ga trenirao.
Nije lagani, nego je bas nas. Veruj mi.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.353
Локација
U pizdi materini
Cigani kače svašta po sistemu u vidi odbio ih je itd a da taj igrač nije ni kontaktiran jbg bustuju moral sami sebi. Činjenica je da ako Žoč želi nekoga to je već gotovo i oni upućeniji to znaju zato i plasiraju svakakve informacije.

Oni su ladno nabili sto strana na njihovom forumu od dolaska Žoča i ja garantujem još toliko u narednih par dana kad vide koga smo sve potpisali. Oni do podne kmeče a od podne se bodre međusobno jer naviklo to da igra 3 na 5 jebo ih onaj ko im dade ime.

O još nešto, mi sad igramo (verovatno) EK a kad krene pravljenje rostera za EL oni idu ponovo na zamrzavanje nisu ni svesni.

Kad se promeni sad struktura u FKP i limar ode tamo onda tek kreće totalni pomor velikosrbalja ali to je već druga tema.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.362
Локација
.
Znam momka dobro, i familiju mu, odrastao kod mene u kraju i pokojni najcuveniji Aca Janjic ga trenirao.
Nije lagani, nego je bas nas. Veruj mi.

Aj da ne širimo priču o Bjelici kad svejedno neće doći :D Jebo ja takvog koji je baš naš a zaigra u rahmetli zvezdi. Igrom slučaja njegov brat je išao sa mnom u školu pa znam priču, čak mislim i da je nekad opikao basket sa nama kad smo bili deca ali tad nije bio uopšte poznat pa se i ne sećam. Svakako jedan od inteligentnijih igrača koje sam gledao i kapira košarku u sitne detalje pa se i ne bih bunio da ga vidim u svetom dresu.

Svi momci njegovih godina koji su trenirali košarku su se identifikovali sa Partizanom jer tad u Srbiji su stvari bile onako kako i treba da budu Partizan=košarka.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.908
a itekako su svesni da su daleko od "trendinga" ovih dana, a tako će i ostati Boga mi cele sezone ;)

Biće nekoliko puta tokom sezone u trendingu uz naslove ,,Grubijan zlostavljao cigancicu iz predgradja'' :D


Dzine, ruku na srce, kada smo trenirali kosarku, tj. pocinjali, jos uvek se general nije vratio, bilo je zatisje :D Ali zato studentski dani - ponovice se, nadam se.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.439
Reaction score
40.893
Локација
Žrnov
Последња измена:

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Sto se mene tiče, sad možemo i da vratimo Pantera. Vredele su para i trofeja ciganska kuknjava i suze ovih 24 sata, opozicioni bunt jadnih njih ugnjetavanih i ono što se činilo da se neki medju nama šale kada su tvrdili da će u nekom trenutku kao jedna od apsolutnih istina sa njihove strane, posle legendi o studentima mangupima koji su ih osnovali, kesanja na tramvaj doći i činjenica da je vucic peder u stvari teški grobar koji ih je ugnjetavao svih ovih godina.
 

BeerBrain

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
106
Reaction score
473
Локација
Novi Beograd
Imam jednog koji je njiov, jutros sam mu bacio rovca za Pantera, eno ga ceo dan se svađa sam sa sobom, svako malo piše: Vučić, odakle pare, sramota, vi ste državi projekat. Panter je nikakav igrač, reko zamisli koliko ima da platimo one glavne, kad nam je ovaj došao za tolike pare, pa nama je budžet bar 20mil...nije mu dobro :buhaha
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sama činjenica da se igrači traže preko veza Savića i Obradovića dovodi u zabunu svih dosadašnjih kanala poznatim srpskim obaveštajnim službama koji su bili zaduženi za sabotažu.
To mi je najveći merak ovog prelaznog roka.
Daj Bože da i sam Ostoja zna imena igrača za koje je država Srbija izdvojila polovinu novca a druga ide iz penzionog fonda Šilobada i Todorića.
 

Dietotex

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
204
Reaction score
1.996
Локација
Jamaica
Kakva kuknjava što smo doveli srpskog igrača za topli obrok i stipendiju. Šta će da rade sutra kad počnemo da dovodimo strane igrače za ozbiljne strance pare! Nebo je granica, recikliraj prigradsku sirotinju!
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
What goes around comes around, samo što sad plaču ko pičke, eno ih 100 strana nakrcali u 3 dana: Dolazi nam Vonamejker, Parker, 100 milki budžet, poslali smo ponudu za Vasu Micića ni manje ni više :buhaha

Ne znaju đe biju bukvalno, u dva dana od "apolitičnog" ubacili u Če Gevara mode viva la revoluzion, ruše diktaturu velikog grobara Vučića jer im uništava klub :buhaha

Kolektivna šizofrenija na delu bukvalno, a tek smo prvo pojačanje doveli :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top