Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

malimiki

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
227
Reaction score
641
Локација
Beograd
Ja i dalje nisam svestan kakav mi prelazni rok imamo. Kako bih voleo da sam tu negde kao duh koji lebdi izmedju Obradovica, Savica i Ostoje, da znam sa kime, kako i na koji nacin se pregovara, jede me to zivog.
Nikada nisam bio ovako uzbudjen,posebno me raduju Duletove izjave. Rece Dule za Kurucsa da je vanserijski talenat, a nacin na koji je to rekao, msm da je po njemu Kurucs najvece pojacanje do sada. Gledao sam par klipova i vidi se ogroman potencijal, samo ako je sredio glavu, jer bio je jedno vreme i suicidan lik. Nadam se da ce da eksplodira. O ostalima necu ni da pricam. Panter me je uvek nervirao, jer dok je igrao za gane, uvek sam govorio kako je dobar ovaj, kako bi voleo da igra kod nas. Svidja mi se ta neka energija, top je.
Jedva cekam da dovedemo i poslednjeg igraca i stavimo na spisak kompletnu postavu, davidimo cime raspolazemo.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Nikada, pod milim bogom nikada, ni jedan naš igrač nije bio napadan a još manje vređan i ismevan ako nije dovoljno talentovan ili ima lošu sezonu, da ne nabrajam sada imena.Te i takve stvari smo uvek prepuštali ciganeriji i zbog toga ih beskrajno zajebavali. Nije dovoljno samo da se proglasimo drugačijim. Što kažu Francuzi - noblesse oblige, plemstvo obavezuje...
bilo bi lepo da je tako ali na keca mogu da nabrojim barem dvadeset primera koji ovo demantuju. Za sve ostalo se slažem.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
bilo bi lepo da je tako ali na keca mogu da nabrojim barem dvadeset primera koji ovo demantuju. Za sve ostalo se slažem.

Pod nikada sam mislio sam na starije generacije. Imali smo podosta igrača koji su u odnosu na Kiću i Dalipagića ili Danilovića i Paspalja delovali, blago rečeno, nezgrapno na terenu pa se išlo najdalje do nekog internog, blagog zezanja kako Fare General izvodi bacanja i slično.

Sada gledam kako našeg igrača zovu po nadimku koji su mu dali neki Čovićevi moroni a osim što je nadimak odvratan, još gore je što je i neduhovit. A najružnije mi je što se to radi kada celom timu nije išlo. Oterali su nam trenera opet, dva najbolja igrača su nam bila povređena, Volden je otišao i imali smo groznu sezonu. Sada stajemo na noge na spektakularan način i hoćemo da damo povoda bandi da se naslađuje kako vređamo sopstvenog momka? Pa i Jaramaz koga svi valjda volimo i poštujemo je igrao slabo na kraju sezone, treba li i njega da napadamo?

Mi imamo dugu tradiciju specifičnih, gradskih momaka intelektualaca, umetnika, pa i filozofa Savovića, Bobana Petrovića, Peru Borotu, čak je i Pera Vilfan morao da odigra bar sezonu za nas. I oni i mnogi drugi jesu bili neobični karakteri, mnogima malo i nejasni. I svi oni su imali i dobrih i loših godina i te kako. Ali to je Partizan, zato i jesmo drugačiji.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
@Mille Mislio sam da govoriš o Stefanu Jankoviću, sad vidim da si ustvari mislio na Zagorca. I meni je odvratno to "zakurac", Rade to ničim nije zaslužio. Možda je imao lošu sezonu, možda je jednostavno loš igrač, nebitno, ima mnogo stručnijih od mene i na ovom forumu i uopšte da donose takav sud, ali čovek je Grobarčina, jedan od nas, i stvarno mi nisu jasne uvrede na njegov račun... Kritika svakako, niko ne treba da bude izuzet od toga kad zasluži, ali vređati Zagora i podsmevati mu se ovde na forumu navijača Partizana stvarno mi ne ide u glavu.

Sve ovo što važi za Zagorca ne važi za Štefana Jankovića što se mene tiče, nisu ista kategorija.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.769
Reaction score
19.398
Локација
Nickname
Ako smo pod bankom dovodili ovakva pojačanja, od danas očekujem ništa manje od Janisa i Štefa :D
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.921
Trej Dreksel je napustio klub.
Krivo mi do jaja,bio mi gotivan skroz i mislim da je imao potencijala da bude jako dobar za nas. Ali ovo su ocigledno neke druge dimenzije(Bogu hvala) gde prosto nema mesta za njega. Ovo su opet vremena gde navijaci Partizana trebaju samo da se opuste,uzivaju i budu sto vise uz klub,bez opterecivanja ko je dosao-ko je otisao,dal cemo igrati ovako ili onako…Na klupi nam je najbolji trener ovog sporta,pritom olicenje svega sto Partizan predstavlja. Apsolutno me ne zanima ko ce da dodje ili da ode,nismo vise voz bez masinovodje,sad imamo i mnogo vise od toga,ko god i kad god izadje na teren znam da ce nam doneti dosta radosti ove sezone. Zao mi samo Novica nece biti deo ekipe na terenu,ali ce svakako biti deo tima!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top