• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
2.466
Локација
Beograd
Botovo haraju forumom, uz dozvolu uredništva. Lepo.

I opet se vrte izmišljene priče kako neko nije hteo da mu se smanji plata, iako je sam to predložio. I opet kao nešto zbog para.

Meni je žao što ne postoji još neki Partizan koji će Muta Nikolić da trenira do smrti, i svi vi botovi za njega da navijate, a ja da navijam za ovaj moj.
Izvinjavam se, ko je bot?! Sram te bilo!

Pisanje nakon upozorenja urednika, poeni! Poene je već dobio član koji je postavio citiranu poruku!
 
Последња измена од уредника:

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
4.948
Локација
E-WEST
Neki su vrlo samouvereno ovde plasirali priču da je Mozli smrtno ugroženo bolestan i da mu je završena karijera. 2 meseca kasnije, dečko aktivno igra u istoj ligi sa Partizanom.

Odgovoriću svaki put kad neko napiše da je Trinkieri otišao iz kluba, jer je tražio veće pare, a ovi mu nisu dali. Jer je to laž.

Važi. Odmor 7 dana.
 
Последња измена од уредника:

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.548
Aktivnost u kome si dobar često biva nagrađen valutom poštovanja i kao takav bivaš radno angažovan.
U okviru pravnog i zakonskog sistema postoje postulati koje ako neko pogrešno protumači ili pokuša oblikovati da se okoristi ,
naziva se ili po narodski : lopuža ili neznalica u zavisnosti od slučaja.
Tu treba prestati svaka priča . Stavljanje tegića od 3 kg "moralne odgovornosti" zaposlenima kako bi se i minut vodila polemika o njihovim postupcima je indirektno lišavanje odgovornosti lopuža i neznalica iz naše uprave je veće zlodelo od botovanja.

Najviše sam se javio na prozivku Mozlija.

Ukoliko postoji i trunka rizika da se naši lekari i Partizan kao institucija provuku kroz mulj u slučaju saznanja da se dopušta igraču da rizikuje život
(bilo to i uz njegov pristanak) niko ne bi više mogao oprati Partizan.
Lekari će se menjati,uprave će se menjati...ali ostalo bi da je Partizan u dijagnostici nešto našao ali zanemario ,odnosno ubio košarkaša.
Kakav je to lobi videlo se na primeru Odza koji nema veze sa nama a popeli su nam se na onu stvar.
Velika verovatnoća je da je Mozli želeo da igra na svoju odgovornost ali javnim iznošenjem od strane našeg kluba njegovog zdravstvenog stanja bi uskratilo čoveku da nađe novi angažman kojim bi prehranio porodicu,tako da je velika verovatnoća bio ovakav nekakav kompromis.
 

Alfred the Great

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
82
Локација
Beograd
Jedna iz Videostroja mi reče prekjuče da je KKP ove sezone prodao blizu ili čak preko 6 iljada sezonskih... ima li neko da ovde da može da potvrdi ovo?
Baš me zanima kako će da bude organizovana prodaja sledeće sezone, ako budemo imali zauzdanu koronu i ne bude bilo ograničenja za broj sezonskih koje se mogu prodati.(i budemo tamo gde pripadamo)
Uzmite u obzir da oni ne računaju u taj broj većinu ovih što ne plaćaju a smešteni na tribini u Areni... videli ste da nisu račuli ni njih ni decu u prijavljen broj gledalaca protiv Krke,Derbija i protiv TT...
Ja sam za to ako se ikada desi da prodamo sve dole u Areni da ne bude prodavan nivo 400, već da budu povoljnije karte za ceo prsten...mislim znam da su potencijalne slatke muke i da je račun bez krčmara, ali mora se razmišljati i o najboljim ishodima, drugi nek budu realisti i mrače. ;)
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
3.449
Локација
Nomad
Kvalitet prodaje proizvod. Mozes jedne godine da uhvatis ljude na pricu o ljubavi i na neku patietiku, ali jednostavno ljudi se osecaju prevareni ako gledaju igrace neadekvatne Partizanu (da sad ne imenujem).
Tako da je ove godine Zeljko nekako bio garant za kvalitet i to je realno razlog zasto je prodato ovoliko karata, sto sezonskih sto pojedinacnih.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.819
Samo sam jednom to video to... Sećam se, kako u BG, tako i u NS, u vreme kada smo nosili Champion, u njihovim prodavnicama nalazio majice, trening šortseve, dresove pojedinih igrača, dresove bez imena i brojeva, trenerke... Sa druge strane, u onim danima kada smo nosili Kappa opremu sećam se da sam ušao u njihovu prodavnicu koja se tada nalazila negde u centru NS i pitao za dresove i drugu opremu Partizana. Nisu imali apsolutno ništa...

Danas jedino ako imaš sreće da pronađeš da neko nešto privatno prodaje...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.144
Na stranu sto su ovi iz tiketlajna ponovo konfuzno definisali raspored sedenja, pa su zaboravili na istok i zapad... mi ako smo uspeli da prodamo za par sati ovoliko karata, da polako trazimo halu vecu od Arene. Dodjem sa posla i da rezervisem neko mesto tamo u parteru zapad gde inace bitisem, kad hoces kurac, ni blizu. Prvo dok nadjoh to jer je sad definisano kao tribina, a zapad i istok su takodje podveli pod jug i sever, ali hajde znam koji je sektor.
Mada ko zna koliko je pouzdano ovo na sajtu, uvek ostave dosta i za slobodnu prodaju na dan utakmice...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
842
Upravo gledam da kupim karte za EC. Da li je realno da očekujemo dupke punu arenu? To bi, po meni, trebalo da bude pravilo za svaki meč.
 

Nemanjaj

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
3
Локација
Beograd
Dobro veče svima, ja sam novi član i prvi put pišem na forumu. Morao sam večeras, ozbiljno sam izgoreo. Potpuno se slažem sa prethodnim postom, ja takođe mislim da nam čak više fali iskusan plej, nego centar. Od početka sezone se mučimo u organizaciji napada, ali imamo najboljeg trenera na svetu, tako da me to čini spokojnim, ako on veruje u ovaj tim, onda bi svi mi trebali da verujemo velikom žocu.
 
 • Like
Reactions: Don

Magma84

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
7
Локација
Beograd
Ako pričamo o trenerima (i sam sam trener) njima je najbitnije da naprave sto bolji tim ne uzimajući u obzir odakle lova dolazi i kakva finansijska situacija ostaje oza njih. Prosto je prirodno da trener pre svega zbog sebe i svog CV-a (uspeha) gleda da napravi sto bolji tim…
Elem, ima li neka info za centra? Da li ovo “čišćenje” rosteru na centarskim pozicijama podrazumeva skori dolazak startne petice?
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
724
Локација
Beograd
Aleksa Stepanović prelazi u Železnik :icon-rolleyes:

 

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
20
Локација
Novi Sad
jel neko zna koji su jos igraci pozvani u svojim reprezentacijama osim nasih?
madar? glas?
 
Top