• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
1.355
Локација
Novi Sad
Izvinite me ljudi, ne pišem toliko često /bar se nadam/... Oni su se i usrali i upišali od straha! JBT dobiju nas i pored svega se plaše! Nekima ovde ne ulazi u glavu da im je ćoravi LEGENDA a meni je to prirodno stanje stvari. Taj ćoravi je zaista najveća legenda koju imaju. Da ne kenjam previše, imali su oni dobrih i kvalitetnih igrača /nekih 4-5/ ali nisu bili NOSIOCI košarke. Dva tri imena su "delili" sa nama ali je to sve zanemarljivo... Niko nije od njih ostavio za košarku nešto epohalno.

Njima kada ode ćoravi neće ni kamen na kamenu ostati a to samo po sebi dovoljno govori kakvi su! Ovi naslovi su samo pokušaj narušavanja atmosfere u Partizanu ili nisu čak ni to - Ovo je samo pokušaj da se oni sami nekako uteše i odmore od straha koji je definitivno izmakao kontroli!

Mi danas imamo Žoca /odnosno, uvek smo ga imali i uvek ćemo ga imati/ ali i pored njega, mogao bih ispisati čitav tepih imena i opet sa velikom šansom da nekoga izostavim. Sve bivši i sadašnji košarkaši, treneri, funkcioneri. Doduše, neke smo sami uspeli da "potrošimo" neki su se sami potrošili i opet ih imamo beskraj!

Ove stvari sa "lošim prevodom" i zlonamernim ništa neće da im pomognu. JBG Žoc ne čita novine i mogu da pišu do mile volje. Kuruc ako ne zadovolji Žoca to ćemo čuti od njega lično neće nam trebati ni google ni tabloidi. Ali mislim da ćemo najpre videti kako ih Kuruc sve na čelu sa Žocom jako kara u bulju - Tako reći, ne vadi!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
663
Локација
Ako je to igrač stvarno izjavio, kao što očigledno jeste, onda ni nema mesta da se kritikuju novinari.

Jeste, svakako su ti isti novinari većinom zlonamerni sa naslovima, ali sam igrač je dao povod za to. Treba Željko lepo da ga nazove, ili još bolje, kako će zapravo i biti, oči u oči sa njim kada se vrati da mu objasni neke stvari, pa će onda razumeti.
 

RamaPFC

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
817
Локација
Београд
I da jeste izjavio, sigurno nije u kontekstu u kom ''naši novinari'' to predstavljaju.

Ništa novo, iz ''Željko je najbolji trener u istoriji košarke, traži previše od nas ali nam i pomogne da dodjemo do tog nivoa, ne razumem kako uspeva u tome ali je to jedan od razloga zašto je najveći ikada, sada sam sa reprezentacijom i imam par dana i da odmorim sa porodicom što mi je nedostajalo.''

oni izvuku naslov ''Željko traži previše od nas, ne razumem, želim da odmorim.'' i to svi prenesu kao udarnu vest.
 

zmajski

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
475
Kuruc trenutno daje 1% od svojih mogucnosti i to vide svi kosarksaki pismeni grobari. Kada su ga tamo pitali zasto ne daje vrhunske partije uz vrhunskog trenera, sta moze da kaze!? Pa nece reci jbg los sam igrac ili ne zna Zeljko ili nesto takvo..
Najbolje je prebaciti na nesporazum ili trenutno nerazumjevanje.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
663
Локација
Uopšte ne mora da znači da je igrač to izjavio. S obzirom na to kakvo je novinarstvo danas, verujem da je neko nešto izjavio tek kada ČUJEM izjavu... i to integralnu verziju, sa kompletnim kontekstom.
Slažem se. Postoji mogućnost da mu je postavljeno nekakvo pitanje u tom kontekstu, na šta je on dao ovakav odgovor koji najpre zvuči kao negativan.

Zmajski je napisao šta većina misli, Kuruc tek treba da pokaže svoje kvalitete. Pre početka sezone, posle Pantera, on i Ledej su mi bili glavni protagonisti u ekipi, u kojoj će vremenom kako sezona odmiče stasati ubice u vidu Smailagića, Madara i Trifunovića.
 

Magma84

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
7
Локација
Beograd
Ne vidim ni jedan problem sa izjavom. Čak naprotiv, izjava je jako afirmativna. Čovek je i sam svestan da ne pruža partije zbog kojih je doveden i koje smo svi na kraju krajeva očekivali. “Ne razumem Obradovića” tumačim u smislu da je Zeljko toliko dobar i da su mu zahtevi toliko složeni odnosno da ide do takvih detalja da ga ni NBA igrač ne razume. To samo govori o zelkovoj strucnosti a nikako o frustraciji igrača.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
5.814
Mislim da je pitanjw za ovu temu pa molim za pomoc. Posto nisam dugo bio, zanima me da li i dalje postoji ona prodavnica KK Partizan u hali Pionir?
 
Top