KK Partizan - uprava, marketing, transferi

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
606
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Ja odustao od rakije. 30 decembra sam naručio, potvrdili mi da šalju i ništa. Sad ih ponovo kontaktirao preko instagrama gde sam i naručio kažu mora ponovo da naručim preko sajta. Ja naručio i piše rok isporuke 1 do 2 dana. Potvrdio tamo da mi odgovara kad kažu neće moći još par dana da šalju. Ja u četvrtak idem na zimovanje i javio im da odustajem.
Krajnje neozbiljno sa njihove strane.
 

Brka

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
747
Локација
Uvek uz Partizan
Ja poručio dunju, i previše rakije u kući ali lepo je imati. Kao da sam prespavao te vaše probleme, lepo stigla potvrda na mejl, sad još samo da stigne i flaša...
Koliko je prošlo od porudžbine do mejla. Kod mene prođoše sati a od mejla ni traga ni glasa. Proverio sam i spam hiljadu puta, a poslao sam im i poruku i opet ništa.
 

Detelinarac90

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
1.045
Локација
Novi Sad
Meni nije stigao mail, jutros ponovio porudzbinu opet nista, poslao im mail direktno, do 3 ako se ne jave na mail, zovem da smaram................ :banghead:
 

Detelinarac90

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
1.045
Локација
Novi Sad
Evo ovako, sad sam zvao, javio se neki decko, fino smo se ispricali.
Kod njih u firmi je KOLAPS! Vise od pola firme je pod koronom, narudzbine su u nenormalnim kolicinama...
Na sajtu pise da vise nema na stanju ni jedne KKP rakije.
Decko mi je rekao sledece: Mail potvrde porudzbine nije stizao skoro pa nikome, porudzbine su u sistemu i ide se redom tj hronoloski. Kaze ko uspe da dobije - dobije, za ostale nece biti (bar za sada, ne moze da garantuje ni da nece biti jos dodatnih flasa u ponudi, a ni da ce biti).
Ne znam sta bih vam rekao, cak sam mu rekao jel mozes ti meni sad da kazes da imas te dve flase koje ja hocu i ja sedam u auto i krecem iz NS odmah, kaze ni to ne mogu jer se ide iskljucivo hronoloski kako su stizale porudzbine.

One prve porudzbine sto smo radili telefonom,porukom,mailom - ne vaze i nece se ne ni gledati to sve.
Jos jedan problem koji je naveo je da ne mogu da nadju ni kurirsku sluzbu koja je u stanju to sve da isprati (iako pri porudzbini pise da se koristi Aks kurirska sluzba)
Eto toliko od mene za sada, ukoliko mi stigne neki mail,sms ili poziv oko porudzbine javljam.

Izvinjavam se braci koja prate temu zbog drugih razloga i spamujemo ih ali sta cemo, izdrzite nas jos koji dan :D

Ps. Rekao sam mu da sam dve porudzbine odradio, kaze ako su ti obe upale u ovo sto je ostalo saljemo ti obe. Tako da ako dobijem duplu porudzbinu ponudicu ovde ljudima koji su izvisili.
 
Top