Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Nasa ekipa, bez Pantera, jedva bi bila 4 u ovoj ligi ( kvalitetom ispod limenih, djetica i sokica ).
Imamo mi i kvaliteta i talenata, ali nemamo konstantnost, na primer Smajli je vec odlican igrac i bice zmaj, ali on ima neke svoje amplitude, zna da bude i u kontra modu, pa sinoc mu se Zeljko bar 5 puta uneo u lice.
Pođi odpretpostavke da se slažem sa tobom.
Da bi bili četvrti u Aba ligi bez Pantera jer osnovni problem je ne-konstantnost dobrih partija koje ostavlja tim na cedilu očekujući njegov doprinos. .

Ali mi objasni kako to da igrač Partizana koji je najviše igrao toplo-hladno i prava defnicija problema Partizana koji si naveo
zapravo isti onaj bez koga bi Partizan bio prosek ekipa?
Jeste da ispunjavam uslov da nisam veliki "poznavalac" igre ispod obruca ali ovu kontradiktornost sam primetio.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.902
Reaction score
7.791
Druze, mislim da sam bio prilicno jasan kad sam pomenuo Smailagica i njegove utakmice toplo-hladno, nije sve u brojkama zapravo, ima on dobre sekvence na utakmici, a ima i dosta losih odluka koji donosi na parketu.
Mislim da on jos uvek se adaptira na ovaj nivo kosarke, ali ne postoji niti jedna sumnja da je on legitiman Evroliga igrac i to jedno od najboljih visokih krila.
Od Koprivice sam bas pozitivno iznenadjen, ne secam se da je neko tako dobro stitio obruc i lupao banane jos od Slavka Vranesa, a i svaki potez mu je racionalan, radi ona sto zna, ne petlja previse, tako je mlad, a deluje prilicno zreo.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Mišljenja sam da nam je pojačanje neophodno ali ne zato što je ova ekipa nedovoljno dobra već zato što je ovoj našoj dobroj ekipi potrebna pomoć svake vrste. Ma koliko svi znali da se ništa ne može preko noći, bez ovzira šro nam je Žoc došao na minimum 3 godine, što je većina igrača potpisala na 2-3 godine - imam utisak da nam je BAŠ OVA sezona nekako prelomna i ključna.

Ne želim da podsećam da nam je jednom COVID-19 već upropastio dobijenu sezonu. Ovde je sada sve nestabilno i nikada se ne zna ko će ostati izvan pogona i kada.

Slažem se da je ova ekipa /i bez pojačanja/ sposobna da osvoji sve naročito ako se obezbedi prednost domaćeg terena ali ne može se zanemariti činjenica da je to moguće samo ako svi budu igrali na maksimumu svojih mogućnosti i to ISTOVREMENO a to je prilično teško da se desi što zbog mladih godina i nezrelosti, što zbog iskakanja zbog COVID-a ili povreda.

Ranjivi smo, suviše smo ranjivi. Ne može svaka tekma da se dobije sa 30 razlike i to je ok ali isto tako ne može da se dođe u poziciju da se tekma skoro izgubi od SC-a. To su zapravo dve strane iste medalje. Mi jesmo dovoljno jaki da dobijemo sve što "mora da se dobije" ali smo veoma "na granici" kada je reč o osvajanju titule u ABA ili EC-u. Ne treba zaboraviti da u EC-u samo jedan loš dan ili samo jedno bitno iskakanje iz tima može veoma skupo da košta.

Dakle, ne mislim da je ova ekipa loša niti unapred kažem da nije kadra za najveća dela - Samo kažem da je ovoj ekipi potrebno pojačanje kako bi mirnije i sigurnije igrala, kako bi postala još konkurentnija. Na kraju, nije to ciganski kako nekima izgleda. Cigani su gomilali igrače ne zbog COVID-a već iz razloga da oslabe rivale... Nije ova situacija za poređenje sa njima.

Dakle, apsolutno sam ZA pojačanja.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.286
Локација
Beograd
Od pocetka sezone, imamo ukupno 4 poraza, od Andore, fmp-a, Cedevite i Lokomotive. Protiv Cedevite nismo imali Pantera, protiv Lokomotive smo sa druge strane imali vrhunsku ekipu koja je odigrala fantasticnu utakmicu u napadu i na individualni kvalitet dosla do pobede, utakmice protiv Andore i fmp-a su bile u onom delu sezone kada je Panter konstantno bio udvajan a on se jos nije privikao na to da ga tako brane, pa smo kao posledicu imali katastrofalan napad u tom delu sezone. Kao sto mozemo da vidimo, sada je napad na jako visokom nivou, bez obzira na neke probleme u odbrani.

Ako pogledate rezultate bilo koje druge vrhunske evropske ekipe, svaka od njih ima poraz od barem jedne ekipe koja je na dosta nizem nivou, jedino smo mi uvek pobedjivali protiv tih slabijih ekipa cak i kad smo se mucili. Povremeno se namuciti protiv slabije ekipe nije nikakav razlog da nam treba jos pojacanja, to je sasvim normalna pojava. Nece utakmice kao ova protiv SC-a nestati ako sutra dovedemo jos 3 igraca. Uvek je moguce jos pojacati ekipu, ali nam je ekipa dobro popunjena na svim pozicijama kvalitetnim igracima.

Posto vidim da se priziva novi plej, neko ko ce da razigrava, mene zanima umesto koga biste doveli tog pleja, posto sigurno necemo drzati cetiri pleja na rosteru? Avramovic je jedan od najboljih nasih igraca ove sezone, fantastican je na prodoru i u odbrani i mnogo je znacajan za nasu igru. Mur je neko ko je uvek sposoban da za 7-8 minuta isporuci 15 poena, to moze jos samo Panter i eventualno Glas, takav tip igraca nam je potrebniji nego klasican plej koji razigrava ali nema toliki poenterski kvalitet. Madar je taj koji bi trebao da bude taj "klasicni" plej, igra toplo-hladno, ali to je bilo negde i ocekivano. Mogli smo da dovedemo nekog iskusnijeg ko bi mozda doneo instant kvalitet, ali ocigledno je Zeljkova zamisao bio da dovedemo Madara kao vrhunski potencijal, bez obzira na to sto nece biti toliko konstantan. Zato smo na svim pozicijama napunili tim igracima koji mogu da driblaju i razigravaju saigrace, da kad Madaru ne ide ceo tim preuzme teret kreiranja napada. Uostalom, evo i Zeljkove izjave pre pocetka sezone:


Ako se na trzistu pojavi neko ko ce podici ekipu na visi nivo, a mozemo da ispratimo finanskijske zahteve tog igraca, nemam dileme da ce taj zaigrati za nas, ali to je samo bonus na kvalitet koji vec imamo, a ne neka goruca potreba bez koje roster nije kompletan. Meni deluje da ova ekipa zavrsava sezonu, i verujem da ce osvojiti bar 1 od 2 bitna trofeja, a nadamo se i oba.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Druze, mislim da sam bio prilicno jasan kad sam pomenuo Smailagica i njegove utakmice toplo-hladno, nije sve u brojkama zapravo, ima on dobre sekvence na utakmici, a ima i dosta losih odluka koji donosi na parketu.
Mislim da on jos uvek se adaptira na ovaj nivo kosarke, ali ne postoji niti jedna sumnja da je on legitiman Evroliga igrac i to jedno od najboljih visokih krila.
Pa spomenuo si Smajlagića koji je ovakav u odnosu na Pantera koji je onakav.
Imao je i Panter dosta sekvenci na utakmicama a ima ionih loših. Loših sa moje i tvoje tačke gledišta,ne i trenerove.Zašto?Zato što mu je data sloboda i uloga da vileni po želji,i to tim zna i očekuje u 8 sekundi ili 18 sekundi napada.
I u timu koji košta ispod 6 milki ne može biti više od 1 ili 2 igrača tog tipa.

U komparaciji koju si spomenuo validan je deo da je određen broj igrača "jos uvek ne adaptiran na ovaj nivo kosarke"
Pa iz tog razloga ja ne vidim problem Partizana već dobit.
Na čelu sa Željkom Obradovićem dobiješ kamen za 100 hiljada a napraviš dijamant od 100 milki.

A da imamo para za 12 dijamanta sigurno se ne bi zvali Partizan.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Zvali bi se fmp, klubu kome niko ne moze zabraniti kako ce da se zove. :D

KP je najbolji nas igrac, bilo da daje 33 ili 3 poena, bitno je da daje kad treba i jos bitnije je da radi neke druge stvari koji su korisniji za njegovu/nasu ekipu od njegovih koseva.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
mene zanima umesto koga biste doveli tog pleja,

Bez namere da vređam ali je pitanje krajnje "Tegijevsko". Nije poenta da taj neko dođe na nečije mesto već da to mesto POJAČA svojim dolaskom. Mladim igračima najviše fali iskustva, rutine i koncentracije /posebno ovog poslednjeg/. Svi na toj poziciji igraju "toplo-hladno" kako u toku jedne te iste tekme, tako i kada se pogledaju cele tekme /jedna dobra jedna loša pa tako redom/. Nama treba neki instant kvalitet bez da ga cenimo kao "ovaj će biti dobar" već kad stavi potpis da svi već znamo da je dobar.

Prvo, time dobijaju i igrači koji su već tu jer imaju od koga da uče. Drugo, popunjavaju se "prazni minuti" dekoncentracije i sitnih gluposti. Dobija se na sigurnosti svih u timu na taj način. Nije ideja da se omalovaže trenutno prisutni igrači ili da im se kradu minuti za razvoj već da im se kradu oni minuti dekoncentrisanosti i pruži im se mogućnost slobodnije igre u kojoj neće toliko biti pod pritiskom. O dugoj sezoni, iskakanju usled COVID-a i eventualnim povredama sam već pisao...

Naravno, govorim u svoje ime. Mislim da bi jedan igrač legao baš dobro na kecu. Kada to kažem ni trunku ne želim da potcenim ili uvredim koji su trenutno tu, ali tu je Žoc i nemam neku posebnu brigu samo malo polemišemo...
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Imamo jednog od najboljeg mlađeg plejmejkera u Evropi, Avramovića koji je do sad pokazao da je odličan i u odbrani i u napadu, plus Glasa, koji može da igra na toj poziciji. Na sve to, sva trojica će biti još mnogo bolji, pogotovo Madar i Glas. Ne bi doveo nekog plejmejkera ni da mi ga ponude besplatno, makar to bio i Pangos. :D

Jer po toj logici, gledajući samo sinoćnji meč recimo, Pavličević ispade najbolji plej ABA lige trenutno. Drugo što bi u Studentskom centru sa tom slobodom i bez imalo pritiska taj isti Madar imao 20 poena po utakmici.

Kenan Kamenjaš ozbiljan igrač, pravi centar sa odličnim footworkom, dolazak u pik, rolanje u reket, prepoznavanje situacije u zavisnosti kako reaguje odbrana kad se približi reketu da li da šutne neki flouter, baci pas ili odigra leđima. Voleo bih ga kod nas.
Pa u tome i jeste kvaka što Pavličević ispade allstar igrač u direktnom dielu sa našim plejevima..
 

AntraX

Početnik
Учлањен(а)
08.09.2021
Порука
32
Reaction score
65
Локација
Srbija
Bez namere da vređam ali je pitanje krajnje "Tegijevsko". Nije poenta da taj neko dođe na nečije mesto već da to mesto POJAČA svojim dolaskom. Mladim igračima najviše fali iskustva, rutine i koncentracije /posebno ovog poslednjeg/. Svi na toj poziciji igraju "toplo-hladno" kako u toku jedne te iste tekme, tako i kada se pogledaju cele tekme /jedna dobra jedna loša pa tako redom/. Nama treba neki instant kvalitet bez da ga cenimo kao "ovaj će biti dobar" već kad stavi potpis da svi već znamo da je dobar.

Prvo, time dobijaju i igrači koji su već tu jer imaju od koga da uče. Drugo, popunjavaju se "prazni minuti" dekoncentracije i sitnih gluposti. Dobija se na sigurnosti svih u timu na taj način. Nije ideja da se omalovaže trenutno prisutni igrači ili da im se kradu minuti za razvoj već da im se kradu oni minuti dekoncentrisanosti i pruži im se mogućnost slobodnije igre u kojoj neće toliko biti pod pritiskom. O dugoj sezoni, iskakanju usled COVID-a i eventualnim povredama sam već pisao...

Naravno, govorim u svoje ime. Mislim da bi jedan igrač legao baš dobro na kecu. Kada to kažem ni trunku ne želim da potcenim ili uvredim koji su trenutno tu, ali tu je Žoc i nemam neku posebnu brigu samo malo polemišemo...
Pengos?
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.286
Локација
Beograd
Bez namere da vređam ali je pitanje krajnje "Tegijevsko". Nije poenta da taj neko dođe na nečije mesto već da to mesto POJAČA svojim dolaskom. Mladim igračima najviše fali iskustva, rutine i koncentracije /posebno ovog poslednjeg/. Svi na toj poziciji igraju "toplo-hladno" kako u toku jedne te iste tekme, tako i kada se pogledaju cele tekme /jedna dobra jedna loša pa tako redom/. Nama treba neki instant kvalitet bez da ga cenimo kao "ovaj će biti dobar" već kad stavi potpis da svi već znamo da je dobar.

Prvo, time dobijaju i igrači koji su već tu jer imaju od koga da uče. Drugo, popunjavaju se "prazni minuti" dekoncentracije i sitnih gluposti. Dobija se na sigurnosti svih u timu na taj način. Nije ideja da se omalovaže trenutno prisutni igrači ili da im se kradu minuti za razvoj već da im se kradu oni minuti dekoncentrisanosti i pruži im se mogućnost slobodnije igre u kojoj neće toliko biti pod pritiskom. O dugoj sezoni, iskakanju usled COVID-a i eventualnim povredama sam već pisao...

Naravno, govorim u svoje ime. Mislim da bi jedan igrač legao baš dobro na kecu. Kada to kažem ni trunku ne želim da potcenim ili uvredim koji su trenutno tu, ali tu je Žoc i nemam neku posebnu brigu samo malo polemišemo...

Zao mi je ako je ispalo bezveze pitanje, ali dolazak tog pleja koji se priziva bi znacio da on mora da ima i ozbiljne minute, koji sigurno nece biti na racun centara i krila, vec upravo na racun plejeva koje sad imamo. Ti prazni minuti kad se skupe zajedno, mozda vrede 15-ak minuta po mecu, a i to je velikodusno. Instant kvalitet sigurno nece doci da igra 15, vec ce doci da igra 30 minuta. Pored toga, takav igrac kosta, i to ozbiljan novac.

U takvoj situaciji je suludo drzati 4 plejmejkera u ekipi, od kojih bi bar dvojica imala minimalnu ulogu. Madar bi mozda i prihvatio takvu redukciju minutaze u cilju razvoja pod najboljim trenerom svih vremena, ali Mur ima vec 27 godina i siguran sam da mu ne pada na pamet da igra 7 minuta po mecu, ista prica i sa Avramovicem. Ako se pojavi neka azdaja sa prihvatljivim finansijskim zahtevima, siguran sam da sportski sektor nece propustiti tu priliku, ali onda ce neko od trenutnih plejeva morati da ode, verovatno Mur. Isto tako, ako se pojavi na primer krilo koje ce nas podici na visi nivo, a imamo novca da ga dovedemo, siguran sam da cemo ga dovesti, ali bi to takodje znacilo da neko iz tria Kuruc/Zagorac/Dangubic odlazi.

Na kraju krajeva, ne postoji ni jedan igrac koji nema te prazne minute, pa tako ni ta hipoteticka azdaja na pleju, i onda opet imamo isti problem, koji nije problem vec potpuno normalna pojava. Naravno, samo polemisemo, nisam ni mislio da bilo ko omalovazava ili vredja igrace, samo mislim da ocekivanja nisu bas realna, ali dobro, ne bi bilo zanimljivo da svi mislimo isto:ziveli
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Svi na toj poziciji igraju "toplo-hladno" kako u toku jedne te iste tekme, tako i kada se pogledaju cele tekme /jedna dobra jedna loša pa tako redom/. Nama treba neki instant kvalitet bez da ga cenimo kao "ovaj će biti dobar" već kad stavi potpis da svi već znamo da je dobar.
Kako se zove taj igrač? A da odgovor ne bude Limarski,ono tipa šta ja znam ...nisam trener,što ne pitaš trenera....
Jer da ga pitam ,sigurno bi rekao ono što je uradio?!
Pretpostavljam da znaš da trener KK Partizana nema ništa protiv da dođe Larkin ili Kalates,(možda bi jedino oni mogli da budu pod opisom onoga što si naveo)Ali me zanima koje je to ime u svetu košarke koje je već adaptirano na evroligašku pozornicu i koje se uklapa u to da svi znamo da je dobar?

Ja znam dva tipa igrača po nomenklaturi foruma Partizana koji dolaze u Partizan.

1.Videćete da nema leba,daj Bože da se varam
2.Luda/mlada glava nadam se da će biti nešto od njega ,treba da shvati šta je Partizan.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
998
Reaction score
3.692
Локација
@ZliGli

Dobro, videćemo koga će sve zatvoriti naši plejevi (odnosno tim, u pitanju je košarka 5 na 5) u budućnosti. Jedna lasta ne čini proleće.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad

To je mislim piši propalo... Da smo mogli da ga dovedemo, doveli bi ga ali jbg - nismo.

Kako se zove taj igrač? A da odgovor ne bude Limarski,ono tipa šta ja znam ...nisam trener,što ne pitaš trenera....

Ovde si brate pogodio u metu. Nemam nikoga posebno na pameti /niti znam koliko para imamo, niti znam cene igrača, još manje imam info o njihovim namerama/ i odgovor bi mi bio "limarski na kvadrat" :D

Ali ajde da probam malo zaobilaznim putem da objasnim na primeru gde su sve nepoznate u jednačini postale poznate.

Primer CENTAR. Došao je Lesor - Igrač sa mnogo mana /ako mene pitaš/, igrač koji NIJE bolji za klasu od Smajlija /iako ovaj nije 5/ a daleko je od toga da ga Kopriva neće nadmašiti /mislim na Lesora/. Međutim, došao je kao igrač sa reputacijom iz prošlogodišnjeg EC-a, sa iskustvom igranja EL i ABA. I svi smo znali na šta se računa njegovim dolaskom - Nije nam bio anonimus, nije prospekt, nije nešto u tom stilu ali je pojačao poziciju 5 /što i jeste bio cilj/. Ovde je jedina razlika u tome što je petica falila a ovde na kecu kao ne fali niko.

Koga zapravo ciljam, imenom i prezimenom nemam pojma, ali principijelno ciljam na nekoga kao slučaj Lesor samo što nije 5 nego je 1

Zašto? Jedino su Madar i Mur klasični kečevi. Imamo Avrama i Glasa koji mogu to da igraju ali su više bekvi. Na velikom broju mečeva smo imali "prazan hod" ili zato što su imali praznih minuta ili zato što neko od njih uopšte nije igrao ili je imao izrazito malo minuta. Nisam košarkaš ni blizu, još manje sam trener ali ono što sam kao laik mogao da primetim jeste da se igrači na kecu teže uigravaju sa ekipom od bekova ili centara jer je njihova uloga na parketu da povežu konce u igri i moraju imati daleko više iskustva i osećati ostatak ekipe na drugačiji način od centra /recimo/.

U uslovima dugačke sezone, velikog broja tekmi i celog sranja sa COVID-19, mišljenja sam da bi nam DOBRO DOŠLO pojačanje na kecu. Neko sa kvalitetom da napravi razliku i od koga može da se nauči. Ne više i ne manje nego od Lesora na poziciji centra /primera radi/. Mišljenja sam da bi ekipa igrala stabilnije, konstantnije i sa manje pritiska /koji je očigledan/.

Ovo ne znači da ova ekipa /bez pojačanja/ ne može da ostvari zacrtane ciljeve ili da želim da kažem da je smak sveta ako niko ne dođe. Ali eto, mišljenja sam da bi bilo dobro ako dođe. Naravno, neprestano imam u glavi ko nam sedi na klupi i ko razmišlja o tome. Ako nam treba i ako mi možemo to da ispratimo neko će da dođe. Ako nam ne treba ili ne možemo da ispratimo, neće da dođe i to je to. Prosto, ovde se povela polemika /10 postova ZA, 10 postova protiv/ pa se eto izjasnih šta o tome mislim.

Svako pojačavanje ekipe ne mislim da je loše. Jača konkurenciju i pomaže da se igra bolje i osvaja a naravno da podržavam i volim sve trenutno prisutne i da ćemo im jebati majku svima na ovaj ili onaj način :ziveli
 
Последња измена:

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ali ajde da probam malo zaobilaznim putem da objasnim na primeru gde su sve nepoznate u jednačini postale poznate.

Primer CENTAR. Došao je Lesor - Igrač sa mnogo mana /ako mene pitaš/, igrač koji NIJE bolji za klasu od Smajlija /iako ovaj nije 5/ a daleko je od toga da ga Kopriva neće nadmašiti /mislim na Lesora/. Međutim, došao je kao igrač sa reputacijom iz prošlogodišnjeg EC-a, sa iskustvom igranja EL i ABA. I svi smo znali na šta se računa njegovim dolaskom - Nije nam bio anonimus, nije prospekt, nije nešto u tom stilu ali je pojačao poziciju 5 /što i jeste bio cilj/. Ovde je jedina razlika u tome što je petica falila a ovde na kecu kao ne fali niko.
Niko nije ,bar ja nisam čuo da jeneko rekao izPartizana rekao :"Nudio nam se Goran Dragić da igra za 100k evra ali mi smo na jedinici imali viziju..."
Tako da izbaci to "kao ne fali niko na jedinici "

Ali iz ovoga što si ispričao u okviru forumske diskusije:
Obradović je u postavci igre i po kratkoročnom i dugoročnom planu Partizana primetio da petica falila i doveo neophodnog igrača koji je ispunjava uslov:
-iskustvo evropske košarke
-dokazan kvalitet i vrednost u toku prošlogodišnje sezone
-imamo dovoljno para da platimo.

Pitanje onda za tebe iz jednačine.
1.Da li misliš da je Obradović pogrešno protumačio slabost Partizana koji će Smajlagić i Koprivica vrlo brzo neutralisati?
Jer mi se čini da si to sugerisao i razbio kasicu prasicu za sekundarnu stvar?
2.Pod uslovom da imamo još 6 kasica prasica,i poslali svimmogućim plejevima u evropi koji ispunjavaju ove uslove:
-iskustvo evropske košarke
-dokazan kvalitet i vrednost u toku prošlogodišnje sezone
-imamo dovoljno para da platimo.
Koji su to igrači ?
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
JBG ja u klin ti u ploču i obrnuto :D

Naravno da /valjda/ se nije nudio Goran Dragić.
Da li misliš da je Obradović pogrešno protumačio slabost Partizana koji će Smajlagić i Koprivica vrlo brzo neutralisati?
Jer mi se čini da si to sugerisao i razbio kasicu prasicu za sekundarnu stvar?

Ovo izvini, ali uopšte nisam razumeo majke mi /ne foliram te/. O kakvom pogrešnom tumačenju Obradovića govoriš? Slabost Partizana koju će Smajlagić i Koprivica neutralisati? Pa oni su došli na blanko pozicije koliko znam a ne da popunjavaju nedostatke? Nisam stvarno razumeo na šta konkretno ciljaš? Kakva crna sekundarna stvar i kakva kasica prasica?

Ako sam te dobro razumeo /a nisam siguran da jesam/ - Ti misliš da ja mislim kako je Obradović "razbio kasicu prasicu" dovodeći Lesora umesto da je doveo nekoga na kecu? /kao mislim da je Lesor "sekundarna stvar"/?

Ako si to mislio da sam ja mislio, onda uopšte ne mislimo isto jbg :D

Ti sada insistiraš da ti kažem koji su to igrači kao da sam ja nekoga u klubu prozivao što ih ne dovode /jer eto ima ih more a neće niko da ih potpiše jer neće da razbiju kasicu prasicu????? Pa ne brate! Nemam pojma da li takav igrač na tržištu postoji /možda ima, a možda i nema/. Samo sam se izjasnio o tome da li nam treba i da li bi bilo dobro da dovedemo keca i rekao zašto mislim da bi bilo dobro. To ne znači da takav igrač na tržištu postoji niti znači da ako postoji mi takvog možemo da dovedemo.

Primera radi, meni je potrebno 20.000 evra ali ih jednostavno NEMAM. Da li mi treba? Treba mi majke mi! :D Da li Partizanu treba plej? Dobro bi došao. Da li ima negde pleja kakav Partizanu /po mom mišljenju/ treba? - Ili ga na tržištu NEMA ili ga nema za novce koje mi možemo da ponudimo. Niti koga za to prozivam i krivim, niti mislim da je smak sveta. Opet kažem, bilo bi lepo ako se može i bilo bi korisno /to je samo protivteža shvatanju onih koji misle da nam niko više nije potreban/. Ako bih mogao da biram, radije bih doveo nego što ne bih. Drugo je pitanje da li takav izbor uopšte postoji ili ne.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ovo izvini, ali uopšte nisam razumeo majke mi /ne foliram te/. O kakvom pogrešnom tumačenju Obradovića govoriš? Slabost Partizana koju će Smajlagić i Koprivica neutralisati? Pa oni su došli na blanko pozicije koliko znam a ne da popunjavaju nedostatke? Nisam stvarno razumeo na šta konkretno ciljaš? Kakva crna sekundarna stvar i kakva kasica prasica?
Recimo da si ti trener nekog kluba i forsiraš svoju filozofiju igre zarad postizanja ciljeva.
Nakon odigranih nekoliko utakmica običnom dedukcijom zaključuješ šta fali u tom sistemu .
Da li je tako? Ako ti to želiš nazvati "blanko pozicije onda dobro"
Nepotrebno je pitati i razvodnjavati nešto što sam siguran razumeo u prvom mahu.
Ja volim recimo to nazvati: popunjavamje nedostataka u filozofiji igre.Da li je to skok,tranzicija,preuzimanje,bolji blokovi,boje kruženje ...Ja to ne nazivam "Centar" "Bek" ili "Blanko"

Nadam se da smo se razumeli što se tog dela tiče.

Što se drugog dela tiče apsolutno te razumem da nisi agresivno nastupao niti davao pesimistička predviđanja već izrazio želje
za nešto što je kada izudaramo šamare posle svega što se izdešavalo nerealno.
Ne loše,ne ružno već po meni nerealno.
Pa iz ovih pitanja čisto sam hteo da vidim na osnovu čega gajiš takve želje da nam dođe neko na poziciju broj jedan a ispunjava
ovaj kriterijum:
"Nama treba neki instant kvalitet bez da ga cenimo kao "ovaj će biti dobar" već kad stavi potpis da svi već znamo da je dobar. "
Ništa loše,diskutujemo...eto čisto da ne slušam recimo ono najgore (Ne daj Bože) "Pričam ja treba iskusan plej..."
Što je na nivou forumske diskusije "Kažem ja bez meke ruke Zorana Stevanovića nema ništa"

Neću da razvodnjavam ali mogu ti ako želiš i objasniti i zašto smatram da ti je na osnovu hronologije postova
upražnjena pozicija na pleju za tebe primarna a popunjavanje "blanko":Dcentarske linija sekundarna stvar.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Ja vas dvojicu, rec jednu nisam razumeo... Legao bi, jedan iskusni plej, tipa Slukasa. Može i Kalates. Mada sam presrecan kako izgleda Partizan. Puno mi je srce, i jedva čekam neku utakmicu, da gledam. Neka su ovi momci mladi i talentirani.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.816
Локација
Beograd
^ meni stigla poruka da imam pošiljku za danas, nego ne htedoh da malerišem :D

Stigla rakija sa sve fiskalnim računom :D neko spomenuo 50 komada?! Prc... :buhaha da ne dobijem poJene, moderator nek' odluči da li da briše ili spaja postove, meni bitno da je stiglo :cool:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top