Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Има још увек тај чланак: http://volimpartizan.rs/kk-partizan-prica-o-magarcu-stapu-sargarepi-4720/
Колико је мени познато, кад је изашла вест о уласку Рајфајзен банке у спонзорски пул, било је речено да је до краја текуће сезоне, дакле прошле.
Ако је то тако, онда је уговор истекао. Ако је истекао откуд њихов лого?
Ако је лого са разлогом на званичном сајту, да ли је уговор продужен, када и до када и да ли је та вест игде објављена? Ако није зашто није?
Сад ће неко рећи - какве то везе има и што је важно?
Па важно је јер се прво то тако ради код озбиљних клубова, а друго, кад урадиш прво, онда можеш да реагујеш кад неко објави вест као у чланку са линка.
Ако ће неко рећи да такви извори нису релевантни и да се не може све пратити и на све одговарати, приметио бих да можда треба имајући на уму све околнисти.
Ето овако неко објави вест о одласку спонзора објашњавајући то једним разлогом, а она се пренесе даље и заврши са тумачењем да су у питању неки други разлози ( догађаји са утакмице против Олимпије).
Такве ствари нам не требају. Што је чустије могуће то боље.
Да смо нешто јаки па нек прича ко шта хоће, али у ситуацији кад је и тако превише и аутоголова и разних погрешних процена и поступака и свакојаких нагађања и спекулација не би лоше чинило ту и тамо дати неко објашњење, коментар и коју тачну информацију.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.582
Локација
Yaoundé
А зато је нисам накнадно пронашао... :oops: Очекивао сам Рајфајзен у самом наслову...

Иначе, тешко да се може било шта додати Професоровом посту. Као да се свесно занемарује однос према информисању јавности или се сматра потпуно неважним, а не знам шта је горе од то двоје...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.907
Reaction score
7.806
Pitanje za CB i ostale upucene,ima li nagovestaja da se moze nesto dogoditi kad je u pitanje "prelazni rok" ili tesko?
Pecaros ne izlazi iz Pionira,da li nam to nesto sluti?
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
SP - kapa dole za grobarstvo, al on decko prvo mora da se sredi u glavi, iskreno nije mi jasna ona njegova zadnja sezona kod nas a ni kod zelenih se nije proslavio, neka njega u publici ako je bas voljan da pomogne ne bi bilo lose da pozajmi il da koju milkicu klubu, mislim ako bas oce da pomogne :wink:

slede nam teski mecevi, dobro smo poceli ali bez 2 igraca mi nemamo cemu da se nadamo plus da se probude majstor, birca, vanja - da budu konstantni na svakoj tekmi...

ja se iskreno ne nadam novom igracu, mada evo vidim kurva dovela novog igraca mozda i nama dozvole da neko dodje...
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Gazda je najveci pritajeni cigan :D Od 90-ih drzi sajt partizan.net, covek preko 20 godina spijunira i smeje se :D
 

Vlada_022

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
669
Reaction score
224
Mislim da bi svakim sledecim transferom ( dolaskom ) samo povecali sebi sanse da ostanemo bez jos nekog sponzora.

Gledao sam juce Tegija i sve sam vise siguran da sledece godine necemo igrati EL, pa makar bili prvi. Ne znam koja su pravila nove EL, ali mislim da ni sa izmirenim minusom / dugom, ne mozes igrati EL, da moras imati na racunu neki novac kao garanciju za ne znam ni ja sta. Neka me neko ispravi ako gresim, ali moras biti stabilan finansijki, a mi trenutno ne mozemo da izmirimo ni dug koji imamo, a koji nije mali.

Pekovic nece izvaditi milione i namiriti dug, drzava nam nece dati pare, cak sta vise, sakatices nas koliko god mogu. Da rasprodamo sve igrace, sa kim cemo igrati tu EL, a da ne pricamo o potrebnim finansijama da dovedemo kvalitetnije igrace za EL.

Sve u svemu, treba se naravno boriti i ako je moguce osvojiti nesto ove godine, ali sam svestan da je EL sledece godine skoro pa nemoguca.
 

stojadinx

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
79
Reaction score
3
Odabrali smo Fibu, ni u ludilu se ne vracati spancu !
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
a sto smo odabrali ko prstom u ....
a nismo ni mi odabrali nego nas tamo gurnuli
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Toliko se potencira da smo mnogo loše prošli zato što su nas naterali u LS, ali ja mislim da to nije toliko strašno koliko ga vi predstavljate.

Niko nije očekivao ovako strašan start sezone i svi su očekivali da bismo ispali odmah u prvoj fazi evrokupa. Što bi znacilo da bismo imali 12 kvalitetnih utakmica u kojima bi nas u nekoliko odrali sa 15+ poena, i gde bi većinu izgubili osim nekoliko na našem terenu.

S druge strane u LS imamo u startu osigurane dve utakmice više zbog više timova u grupi, znači 14. Plus imali smo sreću da upadnemo u grupu odpadnika od evrokupa čime smo izbegli neke smešne ekipe koje su mogle da nam se padnu. Tako da ovde imamo 14 jakih utakmica gde možemo da dobijemo svaku a retko koju sa 15+ što znači da će ekipa moći više da raste jer će imati mnogo više neizvesnih završnica.
Plus moje je mišljenje da imamo dobre šanse da prodjemo grupe čime ćemo dobiti još više utakmica u evropi.

Ako ona obećavanja s početka godine da Fiba plaća troškove puta budu tačna, i ako Vlada da one evrove što su obećavali ako se opredelimo za LS u tom slučaju nije baš toliko crno to što igramo LS.

Naravno samo u slučaju da odžimo dobre odnose s Bartomeuom da bismo sledeće godine mogli sami da biramo gde ćemo i šta ćemo a koliko ja vidim uspeli smo da stvorimo atmosferu da smo naterani u to takmičenje tako da nas niko ne krivi ni za šta.
 

stojadinx

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
79
Reaction score
3
U toku nekih danasnjih zbivanja, secam se 2010 pred F4 u Parizu, vodila se diskusija o f4 u Bg, koliko se secam odlazeci predsednik kss, bio je decidiran da je to ne isplativo za grad i drzavu, kako li sad postade ultra giga mega isplativo organizovati to sve i preko potrebno takmicenje Srbiji......
 

PERA

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
137
Reaction score
35
Promenili su se prioriteti,sad oni jašu pa je to ad in,majke im ga SPAPATRLJIM
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top