Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Niste me dobro razumeli i ja se nisam najbolje izjasnio. Naravno da je wild card legitiman nacin da udjes u evroligu i naravno da mi kao klub po svim sportskim parametrima zasluzujemo tako nesto ali mislim da ovoj ekipi pridodati neke domace povratnike i 2 3 odlicna stranca i juris na titulu evrokupa ako imamo toliko para da igramo el. E sad prvenstvo imaju Alba jer je finalista ek, ruske ekipe cak i neke turske koje mogu isfinansirati ladno minimum budzeta evrolige. Stepenik po stepenik bolje jedan od favorita za osvajanje ek nego 17. da budemo u evroligi.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Nije ova priča o wildcardu bez korena. Mislim da je vučić odlučio da nam nešto da. Uzprpo se zbog protesta. Nije uspeo bas sve cigane da kupi. Nas nije puno ali možemo da budemo taj tas koji donosi prevagu. Zna se šta je špancu najvažnije, kakva tradicija, navijači... To njega ne zanima. Iz nas nije niko stajao moćan da stavi garancije. Sada možda imamo upravo to, tako da imamo i čemu da se nadamo. Znam da se svima povraća na to ali nažalost to je najbliže istini.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...naravno da mi kao klub po svim sportskim parametrima...

Ne zaslužujemo da se o nama napiše jedno slovo u smislu učešća u EL kroz dobijanje specijalne pozivnice (samo ime joj kaže da je unižavajuća) čak bih želeo da tužimo svaki medij koji o toj mogućnosti piše.
KK Partizan je klub koji, jer nije osnivač EL, mora na terenu da se izbori za svoje učešće u tom takmičenju.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
sutra da dodje ono govno djordi i kaze evo vam poziv igrate el mi ne mozemo da je igramo!

moras zesce da nemas pojma kakva je situacija u nasoj kosarci i politici pa da pises kako ce kkp igrati el
 

Kaiserovski

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
554
Reaction score
554
Ta "moralna" dilema je meni, iskreno, urenebesna. Imala bi smisla jedino kada bi se razne moralne gromade protivile učešću KKP u EL u svakom slučaju, a imajući u vidu prirodu tog takmičenja. Ali da se govori o zasluženom plasmanu u takmičenje u kome se o svemu pita osoba koja ni po čemu (značajno) ne odudara od nebojše čovića ili sličnih pojava, to je smešno.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Ne zaslužujemo da se o nama napiše jedno slovo u smislu učešća u EL kroz dobijanje specijalne pozivnice (samo ime joj kaže da je unižavajuća) čak bih želeo da tužimo svaki medij koji o toj mogućnosti piše.
KK Partizan je klub koji, jer nije osnivač EL, mora na terenu da se izbori za svoje učešće u tom takmičenju.


Ovo nije replika samo tebi, nego svima koji su napisali slicnu stvar u prethodnih desetak dana.

Partizan je svojevremeno, ranije uspostavljenim sistemom bodovanja, zavredio takozvani trogodisnji ugovor te iste Evrolige, i to smo izborili NA TERENU.
Mi smo ostali uskraceni za tako nesto, bukvalno nam je oteto, jer se gospodi iz evrolige tako digao ku*ac. I onda umesto visegodisnje stabilnosti, jacanja sponzorskog pula i igrackog kadra, koji je vec bio isplaniran, uspostavljanju mnogo duze dominacije od one koja je bila, usli smo u novu neizvesnost, prezivljavanje i neprekidnu borbu.

Uskraceno je i pravo ulaska u tu istu smrdljivu evroligu kroz nacionalno takmicenje, gde se, hipoteticki, ostavio prostor da neka buducnost ili cedevita nama preotme to mesto iako bi te godine bili bolji od naseg najveceg rivala iz Srbije.

Dakle ta ista evroliga se bez ikakve pravde i sportskih nacela posrala po nama i bespravno nam uskracivala zaradjeno ucesce u njenom takmicenju vise puta.
Zakljucak je da su oni nama ostali duzni MNOGO VISE od jedne wild karte, da ne govorimo o tome da smo mi mnogo vise DALI toj evroligi nego sto je ona dala nama.
Tako da, ne samo da zasluzujemo ovu usranu divlju kartu, zasluzujemo mnogo vise, bar onoliko koliko nam je oduzeto.
Da je i malo pravde na ovom svetu mi bi dobili bar petogodisnji ugovor sa evroligom.

To zasluzujemo sportski, istorijski, marketinski, svemirski i kako god hocete. A zasluzicemo i na terenu kad se useremo cokijevcima u usta i osvojimo titulu u Srbiji.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Da je i malo pravde na ovom svijetu, mi bi drknuli ćokijevce još davno.
Ovako puštaju muda jer im se može.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Malo Brat, malo poziv za El :buhaha, važno da se o finalu ABA ne razmišlja (jer tamo bili nismo) .
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa mene ne bi čudilo da nas stvarno (ne mogu ni napisati sve mi odvratno da) psiho upumpava tj dozvolio da se daju pare da malo prodišemo pa i da da pare za wild card ne bi li umirio masu nezadovoljnu još ako budu izbori u junu... Cigani su me iznenadili protiv Čukaričkog su izneli neke parole protiv sns, a tačno sam prognozirao sad se malo otimaju kontroli a kad ova vlast bude padala oni će biti najveća opozicija...
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Procitajte tegijev post na instagramu za dobijanje vajld karte i kolike su nam sanse..

evo, ko nije još uvek video:

vladantegeltija
Priča o pozivnici Partizanu za Evroligu dobija obrise španske sapunice po medijma i kod navijača. Želje i realnost, odnosno lobiranje i dobijanje pozivnice nisu isto, kao ni ugled ili moć Željka Obradovića, te borda Evrolige ili njenog prvog čoveka.

Dobijanje pozivnice za Evrokup i Evroligu, nije isto. Poseta i tradicija jesu na strani našeg najtrofejnijeg kluba i jedinog prvaka Evrope, ali finansijske stavke, bez obzira na promene na bolje, smanjenje duga i redovne isplate, posebno tržišni i marketingški potencijal, budzet, uz tv prava - nisu.

Đordi Bertomeu svakome priča ono što želi da čuje, a radi po svom interesu, tačnije "buđelaru". Jedan klub iz ovakve regije mu je dosta, dva iz istoga grada previše, sem ako ga država ne ugosti ponovo Katalonca kao 2014.godine i da mu garancije, jer tu su i Budućnost projekat Crne Gore i Cedevita od Atlantik grupe.

Partizan ne krije da lobira, kontaktira Evroligaše, ima i sa kime, ali to nije garancija i gotova stvar kako mnogi rezonuju. Dug je i težak put do 18.mesta u eliti. Valensijin Evrokup,ograničenje na četiri Španca, pozivi za Asvel i Bajern, (dva nemačka kluba ako Alba bude uz Bajern), kriza u Turskoj gde sem Efesa i Fenera nema ozbillnog trećeg, kao i u Grčkoj, idu i prilog crno-belima.
Ozbiljni projekti, u Londonu, Amsterdamu ili Parizu, što je Đordijeva želja, se ne naziru, kao ni Poljskoj kao "jakom" tržištu.
Ostaje Rusija gde uz CSKA i Himki, kao predstavnika VTB, aspiracije za evroligaskim mestom imaju Uniks i Lokomotiva, manje tradicije i gledanosti, nego budzet koji je katalonskom advokatu uz tržišni potencijal, ipak bitniji.

I sam Bertomeu je rekao da do završetka šampionata, tačnije VTB lige , ni za vreme F4 u Vitoriji sredinom maja neće govoriti o "vajld karti". Mišljenja klubova učesnika u bordu nisu zanemarljiva, ali ni presudna, kao što šanse Partizana nisu kako se predstavljaju, ali ipak postoje. U Humskoj ne miruju, ne gube nadu, putuju, ali lobiranje i podrška na sastancima je jedno, a Đordijev interes nešto sasvim drugo.
Nade ne nedostaje, nema se šta izgubiti, ali malo više realnosti kod mnogih ne bi škodilo, kao i pomoći države kao kada je Zvezda dobila pozivnicu 2014.godine.
http://instagr.am/p/Bwl-yUQJwa6/
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Mi dobijamo pozivnicu i kraj. Pravda nekad mora stici!

Mi u maju 2010-te igramo F4 EL, a Bartomeu u oktobar iste te godine daje Prokomu A Licencu..iako je izjavio bio da vise niko licencu dobijati nece. To je naravno rekao samo da je mi nebi dobili.
Da smo mi dobili tu licencu mislim da bi se daleko vise izdigli iznad svih klubova odavde. Ko zna dje bismo sad bili..
Nego nebitno to. Sledece sezone (kad je Prokom dobio tu licencu umjesto nas) igrali smo u istoj grupi sa njima, i pobijedili ih u Pioniru, i prosli u Top16 a oni ispali.

Pravda mora stici, mi je dobijamo!
Ostoja ce da lobira i zavrsice nam licencu.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.663
Reaction score
2.830
Локација
Humska ulica
Eno ga coki po medijima nas podrzava da idemo u EL i to javno.To znaci da od EL nema nista,vrv je doznao da necemo sigurno dobiti wc pa se sad busa i kao pruza podrsku.Licemer
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Ljudi, ako i dobijemo to nit mogu biti čista posla, nit može biti na nekoj racionalnoj osnovi. O kakvoj pravdi mi pričamo posle svega sa tim istim čovekom?
Da bi se promenio naš odnos sa njim, nešto je moralo da se promeni. Ili je on naprasno postao neki MyNameIsEarl pa vraća svima od kojih je otimao, ili smo mi toliko stabilni da EL ne može bez nas. Ili jednostavno imamo obećanje da će biti iskeširano koliko treba, kako se najčešće i pominjalo kada je reč o pozivnicama za EL, da se ne pravimo sad ludi.
Ne znam šta da mislim, voleo bih da pročitam da Pepsi hoće na naš dres, jer bi u nekoj drugoj opciji cena mogla da bude previsoka. E sad, pitanje je i koliko izbora imaš kod takvih “ponuda”.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ono sto ne bih voleo da nas smrdljiva sektaska partija progura zarad "mira" u drustvu idu izbori i ne bi me cudilo da iskesiraju koliko trebaju..
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
mafijaskoj pudlici je mesto u zatvoru, mutantu iz zeleznika nije mesto nigde, Partizanu je mesto u evroligi ali tek kad to zasluzi na terenu, nikakve pozivnice ili pokloni me ne zanimaju, nikakve nazadne precice niti pomoc od nazadnih nije prihvatljiva, to nije moj Partizan, ja to necu da gledam
znam da nema nikakve sanse. niti je i bilo ikada neke ozbiljne price da nas pozovu u evroligu nekakvim specijalnim putem, nisu nas ispostovali onda kada smo apsolutno po svemu zasluzili, nemoj ni sada da nam dodatno usmrde zivot, pogotovu jer ni igracki ni organizaciono to ne mozemo da ispratimo sledece sezone
evrokup je prava mera za nas sledece sezone, a ja verujem da uz malo srece mozemo da ga osvojimo
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top