Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Jel tamo 2 bacanja?Jel imaju 2 bacanja?
- Da,imaju.
Ti,udji umesto njega.
Ko te cuva? Ko te cuva??
- Pavkovic.
A tebe?
Kraj TO...

:D :D

E kurac, posle toga je rekao idemo 21 ili 23 koliko se secam.

Danas je vrhunska jebacina bila. Otvorenu sudijsku kradju smo presekli na vreme tehnickom. Najveca zamerka na poslednja 2 minuta druge cetvrtine. Tada smo im dali gratis od 9 poena. Inace bi ranije prelomili.

Odlicna vodjena utakmica, takticke minijature itd. Sekirce Katic, James i Caki se odvojili. Andjusic produktivan, Pera takodje.

Macvan jos se trazi. Dragance odlicna odbrana u napadu slab ali nije silovao.

Danas Muta napravio scene da bi opravdao poraz, ali izgleda dobio savet odozgo (mislim na kosarkaske strukture) da ne kenja i da ne kalja rejting kupa.

Sutra ocekujem ponavljanje istorije i novu pobedu nad ekipom iz predgradja. Ko zna sta ce biti iz njihove kuhinje.

P.S. Da li je uopste na Sosu bila KZS posle utakmice sa Radnickim?
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.871
Reaction score
10.927
Теги: ,,У финалу ће играти Партизан МТС и Црвена Звезда Београд Дива'' :respect

Како се ложе цигоси, једва чекам да им се најебемо миле мајке сутра.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Dobro je bilo, svaka cast i momcima i Vladi koga treba pohvaliti jer je totalno nadmudrio Mutavog!Ali Dzejms je kljuc svega, rekao sam ja samo Loa da se ratosiljamo i dovedemo "krstenog" evropskog pleja sve ce to da legne!

Sutra pisati po mutantu iz Stjepana Supanca 15a i ne stajati, treba ih nabiti preko dvaes' razlike da ono govno coravo umukne a i pirotski Splinter mi se popeo na k***c, ne izbivaju iz medija, svaki dan neka "promocija".Dvaes' po tamburi pa nek se promovisu do mile volje:D
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Najveca zamerka na poslednja 2 minuta druge cetvrtine. Tada smo im dali gratis od 9 poena. Inace bi ranije prelomili.

tu ih je bakic vratio sa 2 trojke :banghead

sto se tice Vj,zaboravio sam da kazem (red je nekad i da ga pohvallim :D) da je sjajan potez bio stavljanje Cakija (par minuta i Keca) da cuva Pavkovica i time maltene u potpunosti prekine njihovu pick roll/pop igru :clap


P.S. Da li je uopste na Sosu bila KZS posle utakmice sa Radnickim?

koliko sam ja pratio - nije bila.
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Meni mama zabranila da gledam sexualno izivljavanje u popodnevnim satima a verovatno mi nece dati ni sutra da gledam,pa onda necu ni da komentarisem jebiga!
 

SkyFire

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
12
Reaction score
3
Локација
Chicago
hoce li neko slucajno uplodovati celu tekmu? jbg ima nas koji nismo bili u mogucnosti da gledamo
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
О навијачима на теми предвиђеној за то!

WebCrew edit
 

Moraelyn

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
870
Reaction score
40
E kurac, posle toga je rekao idemo 21 ili 23 koliko se secam.

Danas je vrhunska jebacina bila. Otvorenu sudijsku kradju smo presekli na vreme tehnickom.

Prvi dio - upravo tako, pozvao je i akciju, a i podvarijantu ako ne prođe prvi pas koji se traži. Nema potrebe da prozivamo za stvari kojih nema. Da je TO bio malo za :D bio je, ali je na kraju posao odrađen, a to se broji.

Drugi dio - drugu utakmicu za redom dobijamo tehničku u prvoj četvrtini koja drastično mijenja kriterijum suđenja u nastavku. Vidi se da su naši maksimalno spremni na svim nivoima. Nadam se samo da neće biti potrebe za tim sjutra...

Čakarević polako ali sigurno postaje X-faktor na ovom turniru. Raško danas pokidao i u napadu i u odbrani, a onda još kao bonus navukao Sajmona 2 puta na faul. Džejms mora malo da stane ponekad, ali sve u svemu ovo je danas bilo baš dobro.

Imamo tonu rezerve u odnosu na ovo danas, što je sjajno. Još jedna stepenica pa da slavimo...
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
849
Reaction score
642
За мене је ова победа (баш оваква каква је и била, а могло је још убедљивије чак и без онех њихових технички) апсолутно очекивана! Свака част момци, само тако наставите!

Да не дужим много, сутра, тј.већ данас је финале где треба да растуримо цигане, али да се попишамо по њима и оном из дана у дан све већем чобану Пешићу од прве секунде меча!

Добијамо сигурно, ја стварно не знам како они нама могу да парирају, мислим да би све сем наше лагане победе било сензација, али без обзира на све треба и ово одрадити и узети пехар!

Идемо до краја!!!
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Da smo igrali na nivou 3/4,sto je nas realni kapacite,nabili bi ih 30 razlike.
Jos u prvom poluvremenu,u pocetku samo malo usli stegnuto,onaj Sajmon im je pola ekipe,i do druge licne nam je bas dosta zadavao probleme,posle je bilo ok,Dzejms da prekine sa sutom za 3 poena,jer kove eksere u tablu,sigurno da ima boljih sutera od njega,ali sa druge strane ja sam zadovoljan njegovim ucinkom,mogu da kazem da me je pomalo iznenadio,i asistencije je delio,videlo se da hoce pobedu,borio se,najjaci utisak Katic,i ona dva faula sto je iznudio Marjanovicu u odbrani na iskustvo,tipa prilepi se uz njega,i ceka kao lisac da ga ovaj odgurne,covek je kraljina.
Sutra karamo prave cigane,koji su se veceras istrosili do poslednjeg minuta,jedva su pobedili Hemofarm,sledi brzi povratak u realnosti,i nastavak DOMINACIJE!
 

nikola tesla

Grobar
Учлањен(а)
18.04.2009
Порука
277
Reaction score
0
Локација
Partizane znaj Karaburma tvoj je kraj...
Ocekivana pobeda, imamo duzu klupu sto se videlo, kako je isla utakmica sve vise smo je kontrolisali, na kraju je usao i Bogdanovic(mogao je i ranije).
Rasko je izdominirao, 9 faulova je iznudio(Sajmon je igrao samo 15 minuta zbog fulova), i jos je imao dosta ofanzivnih skokova posle kojih je davao poene(jedino bacanja moze bolje).
Cakarevic je cuvao Pavkovica koji je imao 3 asistencije i sve poene nam je dao sutevima za 3 poena (nista nam nisu dali iz pik end rola).
Sutra moramo i cigane da sabijemo pod kosem, sto manje gresaka da napravimo i da im ne damo nijedan jedini kos iz kontre. Subotica sto pre napuniti licnim greskama, i sacuvati Milutinovica i Tomasa i garantujem da ih dobijamo 30 razlike, oni se raspadaju bukvalno.
Milosavljevic je danas odigrao slabije u napadu, odvalice cigane kao i uvek :wink:
Kup je nas :BB
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Danas po prvi put u istoriji srpske kosarke u finalu kupa se sastaju najuspesniji srpski klub Partizan i debitant u ovom takmicenju czvbgd- diva.Ovako bi otprilike trebalo utakmicu da najave svi domaci mediji.
 

Simpson

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
98
Reaction score
0
Локација
Beograd
Bravo Vlado, pobeda koja definitinvo pokazuje da "nisi" trener za Partizan. Odlicno odbrana na njihovim playmakerima spakovani Scott i Simon, ubijen pick n roll da ih nije isao sut za tri Muta bu se samoiskljucio jos u drugoj cetvrtini.
Ono sto je fenomanalno da smo im razbili zonsku odbranu i da sada vise nema odbrane koju mi ne mozemo da otkljucamo. Toga je svestan i Pesic pa je vec sinoc dao odmereniju izjavu, vec pravi odstupnicu.
Danas bih bio presrecan da dobijemo sa 30+ iz dva razloga:
1. ciganka se napalila a opste poznata cinjenca je da je seks bolji kada ima strasti
2. da se ne vade da su pokradeni i jadni opet oni, nego da ih propisno razvalimo pa da požele da izadju sa terena posle 3 ćetvrtine.

Samo napred majstori...
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Kad sam tu da kritikujem evo sad cu da pohvalim VJ za ono sinoc. Njegova pobeda da se ne lazemo. Odlicno vodio mec, bio "u njemu" sve vreme. pogadjao sa izmenama, osetio kome ide i forsirao njega..svaka cast.
Aj Vlado ponovi jos jednom to isto veceras pa da slavimo!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Vrlo je simptomatično da Muta-veliki-trener nikada nije dobio Vladu-koji-nije-za-Partizan, ni u jednoj utakmici koja je bila bitna i odlučujuća.

Možda i Vlade ima problem da se malo teže "pali", ali zato kad se naloži, sex je zagarantovan :buhaha:
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Cestitke na pobedi,pa posto sam imao tu srecu ili nesrecu da kao i protiv Sirokog gledam samo drugo poluvreme,ne bih mnogo komentarisao ,sem onog sto sam video,a to je da su Cakar i Rasko prelomili,a naravno cestitke i svima ostalima.Sto se finala tice,mnogo je vazno da dobijemo fmp prvenstveno zbog nas samih,a pogotovo zbog ciganije koja se sjatila u Nis da bi dala podrsku klubu za koji inace ne navijaju,kao i zbog svih igrarija u nasoj kosarci.Posto je bilo komentara da Dragan i Macvan nisu bili na nivou sinoc,nadam se da ce biti nosioci u danasnjoj utakmici,kao i Raduljica.Ponove li ostali priblizno partiju od sinoc,to je vec katastrofa za protivnika.Srecno crno beli i slozno kako na terenu tako i na tribinama,veceras,a sutra kako vam volja.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.271
Reaction score
18.335
Локација
Kej Republika
Mega - out , mutavci - out , jos diva i KUP JE NAS!!!

Momcima svaka cast na sinocnoj pobedi,pokazali koliko mogu i ko je ko. Radnicki van Kg-a ne moze ni Dubocicu da pobedi. VJ odlicno vodio utakmicu. Cakaravic i James :respect

Veceras protiv izroda samo jako od starta i bice 20+ garant.
Svetislave Svetislave dodji nam do klupe ...
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Novosti. rs
Đilas: Navijajte korektno, ili...
D. K. | 19. februar 2012. 09:55

U slučaju da se u finalu Kupa ponovi neprimereno skandiranje i vređanje preduzećemo rigorozne mere. Ovo nije poligon za iživljavanje – upozorava predsednik KSS

00068783.jpg


Predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Dragan Đilas pozvao je navijače da se pristojno ponašaju i navijaju za svoj klub u finalu Kupa Radivoja Koraća bez ikakvih incidenata.

U slučaju da se ponovi neprimereno skandiranje i vređanje, kao tokom polufinalnih mečeva, tokom finala ćemo preduzeti vrlo rigorozne mere. Ovaj završni turnir nacionalnog Kupa treba da bude praznik srpske košarke, u kome Nišlije i ljudi iz drugih gradova treba da uživaju, a ne poligon za iživljavanje pojedinaca i manjih grupa na tribinama. Nadam se da ćemo gledati pravo finale, bez incidenata, da će sve proteći u korektnoj atmosferi – rekao je prvi čovek srpske „Kuće košarke“ Dragan Đilas i tako indirektno najavio pražnjenje tribina u slučaju neprimerenog skandiranja i incidenata u dvorani „Čair“ tokom večerašnjeg velikog finala između Crvene zvezde i Partizana.

Bice zajebano veceras, velike sanse da utakmica bude prekinuta ako povedemo s malo vecom razlikom...
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
pocelo lobiranje cigana ,znaju da smo najbrojniji u hali,pa se pripremaju na sve ,zato veceras pamet u glavu samo navijanje za PARTIZAN bez vredjanja ciganskih govana ,:cool: ali zato kado osvojimo pehar najebati im se majke postano !!!
i djilasu i covicu i pacovu i zivkovicu!!!:pickaciganska
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Posetio sam ciganski forum. Tamo se lože da će nas dobiti jer je ,,Kari mega, alfa car , zmaj..." :puke:puke:puke

Po njima:
Jedina naša šansa je kradja sudija:buhaha...
Mi bez sudija nikad nikog ne možemo da pobedimo...:buhaha

Savetuje se da se prekine meč (napustiti teren, povući ekipu...) čim im se ne svidi suđenje! To treba da iniciraju Pešić i Čović, a navijači će imati svoju ulogu.


Gmazovi smrdljivi ima da nam se napušite kurca, to vam je odlično išlo sve ove godine! :kur

Za svetislava, čovića i đilasa http://www.youtube.com/watch?v=LX9yoAFMZ3M

Večeras - demonstracija sile! :BB
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top