Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Shvati da oni nisu ni tribina jos manje navijacka a jos manje organizovana a najmanje grobarska
Jednostavno nisu
Ma jasno je to brate meni.
Ali oni zauzmu položaje i sjebu svako normalno navijanje.
Na terenu te kradu, umesto da se zviždi oni vode neko retardirano navijanje.

Dok nam je takva tribina ne možemo da se nadamo da bilo kada možemo ciganima da uzmemo titulu.
Jedino svoju šansu da tražimo kroz evrokup
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.315
Локација
Beograd
Prvi put u novijoj istoriji nas je fmp dva puta uzastopno dobio 15+ razlike. Dakle ovo se nije desavalo ni kad su na terenu bili Vrabac i kompanija (postovanje njima, ali kvalitet nije uporediv), a desava se sa ekipom koja ima dva igraca koji su prosle godine bili starteri na F4 Evrolige i najtrofejnijeg trenera evropske kosarke na klupi. Nikakva reakcija u odnosu na prvi mec protiv njih, cak smo napravili korak nazad. Ekipa puna igraca sa ogromnim prostorom za napredak, a osim Balse niko se nije pomerio ni za milimetar od pocetka sezone. Prosto ili strucni stab radi ocajan posao kada je u pitanju rad sa igracima, ili ono sto je mnogo verovatnije, vecina igraca nema mentalne kvalitete da bude na nivou koji je nama potreban, narocito kod Zeljka koji je jako zahtevan po tom pitanju. Verujem da je Evroliga i dalje vrlo dostizna, konkurencija takodje ima jako puno mana, narocito u Evrokupu, ali i ako uspemo i ako ne uspemo nadam se da je ovo poslednja sezona za 5-6 igraca u nasem dresu. I dalje ima vremena, ali ovo veceras je potvrda da neke stvari moraju da se menjaju, i to odmah ako mislimo da jurimo trofeje.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.132
Reaction score
14.725
Локација
Kipar
Real - Barselona finale kupa 59 - 64

Mi smo primili 49 ponea za poluvreme.

O čemu vi pričate?
Za to nisu krivi igrači. Kriv je Željko.

E sad očigleno je da on to vidi, nije ćorav a nije ni glup. Sad da li je to neka taktika pa će na kraju sezone da se uvežba i onda ćemo da meljemo sve pred sobom ja ne znam. Ali za to je isključivo odgovoran Željko.

Drugo to što ne umemo da izvedemo loptu. To se isto trenira. I za to je isto odgovoran trener.

Drugači ja ne vidim kako možemo pobediti ekipu koja te bije, a ti ih puštaš i ne buniš se za suđenje.

Ma bravo. Kako si samo ovo sve dobro primetio.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Sad ovako hladne glave, koliko je to moguće, našoj ekipi se do kraja sezone mora dati puna podrška. Željko sigurno vidi sve što vidimo i mi, nadam se da će uspeti da poveže redove pa dokle stignemo. Ne boli toliko poraz, koliko činjenica da ni malo nismo bili konkurentni.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
274
Reaction score
801
Локација
Vojvodina
Zaista je tokom cele utakmice delovalo kao da u polju konstantno imamo igrača manje
:-(
.
Ne ide bez dobrog pleja koji nam nedostaje od početka sezone.
Teško će to ići ovako,a sada tek dolazi rasplet sezone.
Treba imati vere da će to ipak ŽOC uspeti da posloži da to bude pobednička ekipa!
Još jedno zapaženje je da su nam domaći igrači (Trifa,Aleksa,Balša i Danguba ukupno sakupili 5 poena).Tu nas ovi iz predgrađa redovno zakucaju :banghead:.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Meni je, nakon ovakvih poraza koji me bas u pravom smislu reci dotuku, ovaj forum utociste, dusevna hrana, uteha. Jedva cekam da udjem i procitam nesto sto ce me barem malo utesiti, otvoriti oci i ubediti me da nije sve tako crno kao sto izgleda. Svaki put pronadjem post barem jednog Grobarskog brata i kazem sebi, MA PRAVO VELI COVEK. U PRAVU JE. BICE TO BOLJE. MORA BITI.
Ovoga puta, na zalost nista. A koliko god da sam kreativan, ni sam ne znam sta je neko o ovome vcrs mogao napisati pozitivno.
Neko ovde jednom rece-''Mrtvi se broje na kraju''! Pitanje hocemo mi na tom kraju imati koga za izbrojati. Ili-''Ogrejace, obasjace''! Mi kao da smo na severnom polu-i po pitanju noci a i po pitanju hladnoce!
Tesi me jedino to sto dovoljno godina imam pa se secam da je i sa Duletom na pocetku bilo skoro isto ovako. Dugo vremena.
Ala brate...Treba zaspati. A duuuga je noc...
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
404
Reaction score
2.758
Локација
Novi Beograd
Znam, ali moze i da se okrene - koliko bi Zeljko napravio sa prosecnim igracima koje je Dule imao? Ni upola kao on, po meni.

Slazem se, ali tu opet dolazimo do onog stava ko sta vise ceni. Meni je bez premca bolji onaj ko se bori s najboljima i pobedjuje nego ko vise izvlaci iz proseka. Onaj ko pobedjuje najbolje mora biti mnogo kompletniji i mentaliteta pobednika, pogotovu ako to radi skoro 30 godina. Znaci ti se skoro 30 godina takmicis sa najboljima, zverima, ljudima koji ne odustaju, zive zivot za tu stvar.
Samo kad pomislis koliko je 30 godina, jebote, pa ja imam 28 :D
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Hvala limenima što su ovako odigrali.
Da smo pobedili na tange frange bio bih srećan ali bih živeo u neznanju da mogu na kraju sezone da izmotaju ovakav pristup iz rukava srčka bi me udarila.

Za sve ima leka ...polako. Važan je svaki trenutak pa i ovaj ostanak Grobara u hali.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Najlošije spremljena utakmica koju sam ikad gledao. Prvih 5 napada završavamo sa sutem za 3 uz zvuk sirene preko ruke sa 8 metara??? Jbt imali smo i Bozu Djumica protiv Bobija Marjanovica pa se videlo šta hoćemo. Ja ne znam šta smo mi spremali i šta smo hteli veceras sa ovom utakmicom? Koji je koncept bio, koji je game plan??? Ništa mi nije jasno…. Mi cele sezone nemamo pleja, bukvalno cele sezone igram bez plejmejkera. Mur i Avram nisu 1. Madar ne može da igra ozbiljnu košarku. Pa mi jebenom Brajsa Dzonsa da imamo izgledali bi 10 pita bolje a ne nekog legitimnog na 1.

Brajs Dzons je za Avramovica I Mura ,JR Holden iz najboljih dana licno. Covek ima vise asistencija nego ceo nas tim za utakmicu. Avramovic nije kosarkas,a Mur nije plej. Nema pleja,nema krstene akcije, nema krstene akcije nema kosa,nema kosa ,koji qrac igras
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.282
Reaction score
16.050
Локација
Beograd

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.778
Reaction score
22.945
Локација
Beograd
Biće vreme i za pišanje, ubeđen sam, a onda će sa jedne strane da ostane ova slika, a sa druge kako neki ni ne dođu na dodelu...
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Nama tim place za igracem koji moze da ubode trojku kada ima otvoren sut, tipa Andjusic, kada nam udvoje Punter ili Moore.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.458
Reaction score
4.839
18.decembar:
Pobedismo ekipu koja je imala šut za tri 3/21 i to bacanjima za tehničke greške. Ne znam šta da mislim, već je kraj godine, a mi nismo ni blizu onoj Trinkijevoj ekipi ni po igri, ni po želji, ni po energiji. Odigrali smo dobro protiv Budućnosti i zadnju četvrtinu u Parizu. Ostalo nije bilo na očekivanom nivou. Valjda će jednom biti bolje...

25.januar:
Ovo napisah pre mesec i po dana. Na žalost, još smo gori nego tada. Ne znam gde je problem. Znam samo da komentari "jel ti znaš bolje od Žoca", "idi gledaj fmp" i slični neće ništa promeniti. Sve mi liči na situaciju u reprezentaciji 2005.

3.februar:
Niko ne pljuje Žoca, ali valjda smemo da primetimo loše rezultate koji polako dobijaju kontinuitet. Gubimo od Mege, Turktelekoma, jedva dobijamo Krku i Sudentski centar, a već je februar, kreću borbe za prve trofeje. U takvoj situaciji već smo čerečili i Šćepanovića i Filipovskog.


21.februar:
Na žalost, ništa se nije promenilo, još je gore...
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Željkov poraz direktno, i taktički i psihički. Da mu jedina akcija bude vrtenje centralnog pika i da ne može na presing + 2-3 zonu da odgovori je nedopustivo. Razbili su nas kao zvečke.

I treneri i igrači mogu da imaju loš dan i nadam se da je samo to bilo u pitanju, jer ima mnogo još da se igra.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Posle prospavane noci , glava je hladnija .

Madar nelicenciran za kup , Smajli povredjen i Lesor rovit , jasno je kakav je ishod trebao da bude.

Cak i Glas bi nam bio od pomoci.


Nema sta , teraj dalje .
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Podrska navijaca posle vrloooo bolnog poraza od skoro 20 razlike je vrednija od svake titule, pa i titule u Kupu Koraća. Kad voliš nešto zbog pobeda i uspeha, to je kao sto SNS glasač voli Vučića zbog familje, koja radi u lokalnoj samoupravi! Voli se, jer se voli, a razlog nije potreban. Iz takve ljubavi nešto će neminovno da nikne, nešto mnogo vrednije za život i pamćenje od 17tog mesta u Evroligi. Živi bili pa videli.

Bogu hvala sto tako nešto još uvek postoji u ovom brlogu u kom živimo i mnogo me više raduje, nego što me poraz boli!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top