Samo jedan los dan na poslu i to je sve.
Sami smo krivi i svesni smo toga.
Teraj dalje!
Sami smo krivi i svesni smo toga.
Teraj dalje!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."
Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
Dobrodošli!
Još napisali "dva vrhunska trenera", po njima su isti Žoc i ćelavi sa dugom kosom, kakvi idioti. Nikada ta "novinarska" bagra neće napisati pravo stanje stvari, da ije ovaj klub u stvari efempe, da im je dug magično nestao, da je ćoravi govno, itd. Ja više mrzim novinare nego političare, da oni rade svoj posao i da govore istinu, stvari bi bile drugačije, međutim ovi jedni su robovi vlasti dok drugi nazivaju sebe nezavisnim i opozicionim, u praksi je drugačije, cenzurišu te ili ne objavljuju čim nešto nije u skladu sa njihovom uređivačkom politikom. Bitno je da smo mi zli Partizan.![]()
Ovakav derbi ne treba nikome, oterajte debelog Vujosevica, serem vas u profesiju. Je l ne smete nista da kazete protiv Coravog?
Inace, na vesti stoji zastava Juzne tribine, a cigana nigde. Kod njih postoji jedno carstvo, gde caruje drugarstvo. Tamo idu vukovci i Drazini potomci, dok za Partizan navijaju Zoran Marjanovici i slicni.
Samo treba jos vise voleti Partizan, i jos strastvenije mrzeti govna.
U vezi prve stvari, poštujem tvoje mišljenje ali se apsolutno ne slažem.Prvo i osnovno, prestanite da ih doživljavate kao večitog rivala, to ne postoji od 2011. gotovo, kraj, ende, kaput... Potpuno su mi nebitni, poraz protiv njih me boli isto kao i poraz od Reala ili Borca iz Čačka. Nije bitna veličina protivnika, već činjenica da ne volim da moj tim gubi.
Druga stvar je da ko god može da smanji broj cigana u svom okruženju taj će zdravije živeti. Sinoć pročitah negde glupost kako su oni nas pustili u nebitnoj utakmici u EL kako bi se mi uljuljkali pred bitniji kup.Svaki put kad cigan zine da nešto kaže, sagovorniku umre nekoliko moždanih ćelija.
Postoji čak i jedan poljoprivrednik koji je o tome pričao.To je faul koji se ne svira
Zek koji je sjeban
Naneli utučen
Lesor kojem je loše da pogleda gore ka navijačima
Madar koji bodri i teši Trifu
Deo Partizanovih stranaca, kamerunaca, bez osećaja za Partizan i sveti dres !
Upravo je to i bila poenta onoga što sam pokušao da kažem. Na moju (našu) žalost, oni postoje i postojaće kao sekta. Bog sveti ne može njima da zabrani da navijaju za raznorazne nakaradne tvorevine, ali to ne znači da ja taj sledeći i sledeći i sledeći... klub treba da posmatram kao originalnu počivšu kurvu. Bilo jednom, General ugasio i kraj priče. Da smo izgubili od Spartaka u 1/4 ja bih se potresao isto, ako ne i više nego sinoć.To što se oni zovu ovako ili onako, ne može da poništi činjenicu da postoje i naše negiranje te činjenice neće učiniti da nestanu. Oni će uvek postojati, menjaće imena, grbove, adrese, ali će uvek biti oni, ljudi bez kluba, identiteta, kojima je Ćoki legenda, a Lazić najveći igrač u istoriji.