Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća, 2023.

Статус
Затворена за писање одговора.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Ovaj kup nam nije trebao. Ovo sranje u kom se takmicis protiv mrtvog kluba, njegovog klona i igram-da-se-prodam-u-nba kluba nije mjesto gdje Partizan treba da igra.
Tezak je svaki poraz od njih, ali ovo nije trka za koju se mi spremamo. Lesor totalni brat.

vucicu pederu.
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Povećanje broja sudija u košarci je uvedeno da bi bilo više očiju na terenu. Kod nas služi da se disperzuje odgovornost. Malo jedan, malo drugi, malo treći, u međuvremenu jedan ti svira 2+1 i ti si onda paranoičan kad se žališ.
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Napisa neko kako su im se argentinci prociganisali za kratko vreme koliko su ovde. Nisu se oni prociganisali, oni su cigani bili i pre fmp-a, samo štpo ovi traže takve. Najjači utisak sa utakmice je mali cigan, koji se prvo hvata za lice kada je očigledno da ga Egzum nije pipnuo, i onda na kraju se hvata za stopalo a Lesor ga uhvatio oko struka?!?

Svako ko misli da sudijski kriterijum od sredine druge črtvrtine nije odlučio utakmicu ili se ne razume u košarku, ili je cigan. Laziću svirana jedna lična!?! A u EL nakupi 5 komada za 10 minuta u proseku. Panter je izgledao kao kvoterbek dok pokušava da izađe iz njihovih "blokova".

Sve u svemu, još sam sigurniji da ćemo uzeti ABA-u ove godine nakon ove utakmice. Igrali smo bez dva izuzetno bitna igrača, opteretili nam još dvojicu sa ličnim greškama, malom ciganu svirali apsolutno svaki kontakt, postojeći i nepostojeći, dozvolili im da tuku celo poluvreme, da bi nas jedva dobili.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Utakmice protiv ovog para-sportskog udruženja građana ne gledam gotovo uopšte, a u poslednjih par sezona ni protiv pokojne Zvezde takođe. Niti me pobede nešto posebno obraduju, niti me porazi pogađaju. Nije ni isti sport, mi igramo košarku, oni nešto najpribližnije astečkom poktapoku.

Tu odavno ni nema nikakvih sportskih ciljeva, oni postoje samo da ostvaruju udbaške planove homogenizacije Srbalja, lečenja raznih ličnih i kolektivnih frustracija i poraza i anesteziranja nacije. Teorija krvi i tla, jedna zemlja, jedan narod, jedan vođa. Ne vidim šta mi tu ima da tražimo. Mi smo običan sportski klub. Doduše, izrazito lep i neobičan klub, po mnogo osnova i to u svetskim razmerama. Tim pre nemamo šta da tražimo u svinjcu.

Kako lepo kaže kolega Stojanče, domaća takmičenja nikako, Aba samo ako se baš, baš mora, sve snage baciti na obezbeđivanje duže licence za Evroligu. Pa uživati u takmičenju sa sebi ravnima, ove gluposti su čisto rasipanje energije uz opasnost da se neko i povredi sa ovim mesarima. Što rekoše stari Latini - Quod licet Iovi, non licet bovi.
 
Последња измена:

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.871
Reaction score
10.927
Радујте се Гробари! Радујте се што имате привилегију да гледате Жељка и кад губи! Радујте се и останите достојанствени!

Надам се да ће овај вишегодишњи Жељков пројекат да резултира тиме да нећемо са ККЧовић морати да се сусрећемо ни у АБА. Колико догодине. Волео бих да не учествујемо ни у једном домаћем такмичењу, ни КЛС, ни куп, ни АБА, па нека се играју Мишко и Ћоки заједно.

Крепаће и Човић и председник му. Биће још већих Човића и још горих Вучића. Али један је Жељко Обрадовић који ће живети вечно.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Iskreno, pre utakmice nisam bas bio optimista, mi bez dva bitna igraca u rotaciji plus oni jaci za onog indijanca kampaca... rekoh, samo da se posibamo pa sta bude i da ne bude povreda pred bitnije utakmice od ove mada meni je svaka bitna posebno kad se igra protiv ovih najvecih govana. Izgubili smo i bilo je tu svega... malo i do nas i malo vise do sudjenja i kriterijuma pa samo primer da onaj ragbista lazic nije imao nijedan faul dovoljno govori o svemu. Krenulo je tako da odigrasmo odlicno sve do finisa prvog poluvremena i dozvolimo ni iz cega da od +18 govnari dodju na +10. To jeste bilo do nas i nismo smeli prvo to da dozvolimo jer smo dosta tu lakih poena primili. Sasecen je Exum u startu sa faulovima i vec je imao 3 licne na poluvremenu. U rotaciji bez Madara ostao nam samo Aleksa tu i realno nije doprineo osim jedne trojke i par asistencija. Exum se nije snasao pod pritiskom tih faulova i odigrao je slabo... tako da ovog puta nismo imali tu prednost. Mi smo ustvari imali tek tri raspolozena igraca veceras... Naneli, Ledej i Lesor. I to je to. Od ostalih nista nismo dobili. Dao je Panter neke poene ono u prvom delu kad smo vodili ali posle sem one trojke za poslednju nadu na 77:73 za njih i on je stao i gubio lopte uglavnom ili govna od sudija nisu svirale faul onog ragbiste lazica nad njim. Svakako, tesko je dobiti ovakvu utakmicu sa tek tri igraca. Mnogo su nam falili Papa i Madar tako da ovo nije nikako prava slika izmedju nas i njih. Uzrok poraza osim ocajnih sudija su i nase izgubljene lopte...

Izgubili jesmo bitku ali rat jos traje. Sad je mnogo bitno da se nekako povratimo i dobijemo Fener... to nam je bas jako bitna utakmica. Ne samo zbog pobede vec i zbog toga da vratimo samopouzdanje nakon ovakvog poraza. Samo da opet ne udjemo u neku crnu seriju (pu, pu daleko bilo)... a sa ovim govnima, boricemo se jos i izboriti, nadam se. Samo da dodam jos za Zeljkovu izjavu... sve je to ok i neka je rekao ciganskim medijima ali mislim da je trebao mnogo ranije to da kaze jer se odmah znalo ko pravi mulj ovde i zasto.
 
Последња измена:

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Bila je dobra borba, ovaj trofej je najmanja cena koju smo mogli da platimo.
Nadam se da su stranci svesni kakav kriterijum mogu da ocekuju u EL, a kakav u domacem brlogu.

Zamislite ono bacakanje glavom dobrica u zadnjem EL susretu, za to bi po domacim kriterijumima dobio faul, po EL standardima NE.

Momci moraju da znaju da im je neophodno + 10 u zadnjem minutu, kako bi predupredili ovakve stvari.

Ono sto meni licno smeta, neki igraci jednostavno ne treba da igraju kad se lomi utakmica. Ovde pogotovo mislim na brata Andjusica, volim ga kao Grobara, ali definitivno nije za momente kad treba prosuti muda na parket ( citaj Bogdan ), voleo bih da me razuveri.
Ono njegovo ispadanje lopte Nedovicu u ruke i faul nakon toga, takvi potezi kanale ceo tim. Sutiraj samo za 3 kad si sam, bez driblinga i cao, nista ne komplikuj ( sebi i timu ).

Nazad u halu i pripremaj se za Albu i Fener.

Svaki sledeci mec sa njima smo jaci za Yam-a i Papu.

Mnogo je bilo flop-ovanja sa ciganske strane i tako im treba odgovoriti.

Nastaviti sa istom podrskom, Zeljko i mi ka istom cilju rokamo.

Idemo dalje!!!!
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.025
Reaction score
7.666

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Malo sam se smirio. Moze sad.
Iskreno, kad su doveli onog kk (kampaco kepeca), pribojavao sam se da ce biti ono...ekipa koju cemo tesko dobijati. Da ce biti puno bolji nego bez njega. Medjutim, nakon vecerasnje utakmice, a kad nama dodamo Papapetru-a i Madar-a, oni su obicna buranija. Narocito zbog ONOG koji nam sedi na klupi a koji je pre nego su nam Exuma planski opteretili faulovima, postavio igru tako da se patuljak nije ni video (ne mislim samo zbog visine doticnog)! Za OVO oni dadose-prosuse milione?! Hahahahaha.

Madar je bas falio uz ovakvo slabo izdanje Avrama

Dalje, jednostavno NIKO ali NIKO ne moze izdrzati da ga tuku 40min a da dobro odigra utakmicu i tu u potpunosti podrzavam i razumem naseg kapitena.
A to da nije dodavo slobodnom igracu nego cekao da ga udvoje... Pa smisao udvajanja valjda i jeste da jedan nas tada ostaje slobodan zar ne???

Glavu gore, idemo dalje. Mi smo bolja ekipa od ove gamadi. To je sad definitivno a i oni su toga svesni. Znam provereno da su mislili da ce nas sa kepecom odvaljivati i gaziti.
A nisu cak i bez Madara I Papapetrua! Zato mi je jos vise zao zbog ispustenih 18p razlike kad nisu znali gde im je dupe a gde glava!

Ne znam sta da jos kazem osim da nakon veceras, VOLIM PARTIZAN I ZELJKA JOS VISE!
Idem u lov na neku slobodnu kartu da predjem opet cca 1100km za neku nasu utakmicu u Bg da mi srce bude na mestu i savest mirna!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.590
Локација
Beograd
Posle posla sam ušao u neku kladionicu da vidim kako stojimo, bio je početak drugog poluvremena, još uvek smo vodili...
Ali u kladionici je bilo samo nekoliko ,,cigana,, čije su mi komentari i navijanje bili toliko odvratni da sam morao da izađem napolje jer ko zna do čega bi došlo da sam ostao unutra...
Prožderao sam usput neke dve masne pogačice iz pekare da smanjim nervozu i otišao do neke druge kladionice...
Tamo je atmosfera unutra bila mirna, ali meni je taj ,,ciganski,, klub toliko odvratan, da sam se jedva uzdržao da ja ne ustanem i glasno oteram sve redom u pičku materinu, a i imao sam ogromnu želju da skočim i polupam ekran na kome je prenos...
Ako naš igrač pipne njihovog to je faul, ako njihov jaše našeg onda nije... Anđuša doduše izgubi loptu, ali ono njihovo govno simulira kao da ga je Anđuša pogodio minobacačem...
E sad...kako da igraš sa govnima? I da ga ne ugaziš, smrdi i smeta...ako ga ugaziš, smrdi još više...
Dođe i neki prekid, nisam ni znao zbog čega, čekao sam da prođe, nikako da prođe...ajd rekoh idem na bus i kući, da ne bih čekao onaj noćni, ko zna dokle će prekid da traje i hoće li se utakmica nastaviti...
Kući sam stigao na vreme da vidim kako utakmicu gubimo...
Izgubili jesmo bitku ali rat jos traje.
Traje itekako, i nadam se da ću biti u prilici da odem na fudbalski derbi pa da tamo iz sebe izbacim sav bes koji mi se noćas nakupio! Nadam se i da će im se naši fudbaleri ukenjati u njihove galaktičke pobede i najdublji stadion. I da će im košarkaši u ABA ligi žestoko vratiti za ovo večeras. I da će ih i ostali naši klubovi nabijati sa stoka razlikom, ako ne sad, ako ne ove godine, ako ne za 10, a ono za 100 200 i 1000 godina, ali kad tad!
Jer nema predaje!
Mogu da budu jaki i jači i pojačani i ojačani, i sa 150 miliona uzastopno osvojenih trofeja, ali toliko im je odvratan taj mentalitet i ta želja za nekim ,,ciganisanjem,, u svakom trenutku njihovog bitisanja, da živim za to kada će doći dani naših pobeda nad njima takvima kakvi su.
Kud Lesor bar ne dohvati onog njihovog seronju...
 

vojo.kecman

Početnik
Учлањен(а)
02.08.2018
Порука
29
Reaction score
77
Локација
Topolska 18
Andjusic veliko razočaranje, dečko treba samo da coskari i da šutira, manju će štetu praviti. Bar da je neku trojku pogodio. A ono ispadanje lopte i bacanje u tribine, bez komentara...
Mi izgleda bolje da ne igramo ova domaca i regionalna takmičenja jer je suđenje sramno ili da se nekako prilagodimo tom kriterijumu mada nama sviraju i nepostojeće faule i ako krenemo jače u odbrani, to je bonus u drugoj minuti
Željku svaka čast za onu izjavu na kraju, popisao ih je gospodski
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Pošto sam malo više zaludan i iskompleksiran evo brojki kroz 24 utakmice EL sa brojem prekršaja Partizana na utakmici i broju slobodnih bacanja koje je protivnik izveo,kao i mi pa uporedite sa ovime večeras,uz napomenu da smo večeras igrali sa dodatna 2 igrača manje u rotaciji.

Alba 16 prekršaja izveli su 18 slobodnih bacanja
Baskonija 26 prekršaja izveli 27 bacanja na 45 minuta...na 40 minuta 24 prekršaja izveli 23 bacanja
Milano 17 prekršaja izveli 15 bacanja,
Virtus 24 prekršaja izveli 24 bacanja
Žalgiris 21 prekršaj izveli 21 bacanje
PAO 22 prekršaja izveli 29 bacanja
Olimpijakos 19 prekršaja izveli 9 bacanja
Makabi 16 prekršaja izveli 13 bacanja
Barselona 21 prekršaj izveli 21 bacanje
Real 22 prekršaja izveli 28 bacanja
Valensija 20 prekršaja izveli 21 bacanje na 45 minuta...na 40 minuta 16 prekšaja izveli 13 bacanja
Zvezda 20 prekršaja izveli 16 bacanja
Asvel 22 prekršaja izveli 24 bacanja
Efes 16 prekršaja izveli 19 bacanja
Fener 21 prekršaj izveli 20 bacanja
Bajern 25 prekršaja izveli 33 bacanja
Monako 18 prekršaja izveli 16 bacanja
Makabi 22 prekšaja izveli 18 bacanja
Baskonija 19 prekršaja izveli 13 bacanja
Valensija 26 prekršaja izveli 22 bacanja
Zvezda 22 prekršaja izveli 21 bacanje
Asvel 16 prekršaja izveli 14 bacanja
Žalgiris 22 prekršaja izveli 17 bacanja
Bajern 20 prekršaja izveli 15 bacanja

Generalno smo ekipa koja ne pravi puno prekršaja što nekada i nije dobro,tako da od 24 meča nije bilo utakmice gde se u odnosu na protivnika napravilo 7 prekršaja više i izvelo 12 bacanja manje.

Takođe Branko Lazić je od 24 utakmice samo četvrto kolo protiv Reala završio bez prekršaja.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Pošto sam malo više zaludan i iskompleksiran evo brojki kroz 24 utakmice EL sa brojem prekršaja Partizana na utakmici i broju slobodnih bacanja koje je protivnik izveo,kao i mi pa uporedite sa ovime večeras,uz napomenu da smo večeras igrali sa dodatna 2 igrača manje u rotaciji.

Alba 16 prekršaja izveli su 18 slobodnih bacanja
Baskonija 26 prekršaja izveli 27 bacanja na 45 minuta...na 40 minuta 24 prekršaja izveli 23 bacanja
Milano 17 prekršaja izveli 15 bacanja,
Virtus 24 prekršaja izveli 24 bacanja
Žalgiris 21 prekršaj izveli 21 bacanje
PAO 22 prekršaja izveli 29 bacanja
Olimpijakos 19 prekršaja izveli 9 bacanja
Makabi 16 prekršaja izveli 13 bacanja
Barselona 21 prekršaj izveli 21 bacanje
Real 22 prekršaja izveli 28 bacanja
Valensija 20 prekršaja izveli 21 bacanje na 45 minuta...na 40 minuta 16 prekšaja izveli 13 bacanja
Zvezda 20 prekršaja izveli 16 bacanja
Asvel 22 prekršaja izveli 24 bacanja
Efes 16 prekršaja izveli 19 bacanja
Fener 21 prekršaj izveli 20 bacanja
Bajern 25 prekršaja izveli 33 bacanja
Monako 18 prekršaja izveli 16 bacanja
Makabi 22 prekšaja izveli 18 bacanja
Baskonija 19 prekršaja izveli 13 bacanja
Valensija 26 prekršaja izveli 22 bacanja
Zvezda 22 prekršaja izveli 21 bacanje
Asvel 16 prekršaja izveli 14 bacanja
Žalgiris 22 prekršaja izveli 17 bacanja
Bajern 20 prekršaja izveli 15 bacanja

Generalno smo ekipa koja ne pravi puno prekršaja što nekada i nije dobro,tako da od 24 meča nije bilo utakmice gde se u odnosu na protivnika napravilo 7 prekršaja više i izvelo 12 bacanja manje.

Takođe Branko Lazić je od 24 utakmice samo četvrto kolo protiv Reala završio bez prekršaja.
Nerazumljiv ti je ovaj spisak brate... Prvo, ne pise se zvezda nego bilo sta drugo sa spiska iz zagrade (mutant, fmp, fmp2, izumrli, gamad...) a pogotovo se ne pise velikim slovom!
Drugo, ime ovog ''kosarkasa'' nikako ne moze velikim slovom. Razumem pravopis ali pravopis isto tako kaze da se -govno- pise malim slovom bez obzira u kom je padezu (govnetu, govno...).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top