Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

GNBG

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
132
Reaction score
40
Локација
Novi Beograd
Ma njega poslati malo na pozajmicu na neke njive da se malo spusti na zemlju, pa posle kad se vrati na svoje da krene da kida ako zna(A verujte mi zna) ...
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Odslušah sada Lolu i Aksentijevića, i ja dobih gadan osečaj, da kod nas u svlačionici nešto ne štima....
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Dijara je igrao što kaže ona pacovčina za kontrakt koji očekuje na leto, zato se i poneo onako sebično. S obzirom kakvo nam je stanje u rukovodstvu kluba, nemoguće je da se to ne prenese na igrače, koliki god profesionalci bili i oni sećaju ove turbolencije.
Tako mi se čine ove izjave.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.272
Локација
Žrnov
Ma njega poslati malo na pozajmicu na neke njive da se malo spusti na zemlju, pa posle kad se vrati na svoje da krene da kida ako zna(A verujte mi zna) ...

Baš mi ličiš na jednog starijeg zadrilog gospodina koji je imao ovakve izjave tokom skoro cele utakmice... urlao je "sram te bilo markoviću"

A ni jednog jedinog trenutka mu nije palo na pamet da vikne "sram te bilo đuriću"

I po čemu ti znaš da je on u oblacima i da treba da se spusti na zemlju? Zbog toga što nije u formi?! Pa to je jednostavno, neka ga izbace iz tima...

Samo me zanima ko će da igra....

Jadni smo mi jadnici kad pljujemo dete od 18 godina koje nam je sezonu izvuklo!
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Da li se iko seća Saletovih reči onomad, upućenih igračima:

"Ne morate da osvojite kup, ali pobedite zvezdu"

E moj, Sale... neka si ti otišao iz ove kaljuge...i Markovića malog, to sav još zimus rekla, je trabalo da prodaju, da dete ode da se naigra fudbala, a ne da propada ovde...

Jeste čuli Lolinu izjavu?! Ništa meni jasno više nije.... samo se nadam da nije to što mi se mota po glavi....

Samo jedna stvar, "dete" je trebalo da pocepa mrezu pri rezultatu 0:0, a ne da se naigrava fudbala. I neko ko ima 18 godina nije dete.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Znaci svako igra za sebe? Pa neko davno napisa da oni Granta nejebu 2%. Ali odkud pobede protiv slanine, Rada, Jagodine i Spartaka? Nista meni nije jasno osim da je kup 99% prodat. Ma kavih 99, 100% sam siguran.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Što se tiče malog Markeca, njemu treba i trener i tata u jednom. Treba mu reći šta i kako da radi na terenu, I TO NA SRPSKOM JEZIKU, a treba ga savetovati i šta radi van terena, kako da se odnosi prema medijima, biti mu na usluzi 24 sata + biti mu i psiholog, tj. psihološki ga pripremiti za svaku utakmicu.

To Avram Grant nije, to SALE STANOJEVIĆ JESTE! Jasno?
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ajmo malo Rnicu da se skinemo s kurca, proglasiste coveka krivim i za rat u Iraku i genocid nad Jermenima, koji vam je kurac, usporite.

Sta smo naucili veceras? Naucili smo da je cobanin sa planine Jelice pokupio svo trenersko znanje od svog bivseg kolege sa klupe vecitog rivala Aleksandra Sase Stanojevica, dok je klupu Partizana, kao sto smo odavno opravdano kukali, preuzeo gramzivi tikvan i neznalica.

Zasto je ciganima dozvoljeno unosenje svetlucave retardirane koreografije? Oni nas kasape kad odemo u rupcagu, mi njima prostiremo crveni tepih i ljubimo ih u usta.

I da, ko je decu sto skupljaju lopte naduvao marihuanom?

Sacuvamo titulu i nogama u dupe da se udaramo.

EDIT: A da se spustimo ponovo mi sa istoka da jos malo nasamaramo Markovica? Pa da ga malo vredjamo, da pretimo, da se skroz pogubi, onda ga djurica u talu sa avramovim menadzerom zavali za sica lovu negde u Rumuniju pa posle odande se proda za milione, talovi sevaju na sve strane, a kurac Partizanu. Ne mislite da bi to mozda mogao biti scenario?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
PARTIZAN: Loše, loše, loše...

v240680p0.jpg


"Kada smo primili gol, igrao je svako za sebe, morali bismo da budemo mnogo složniji", rekao je fudbaler Partizana Nikola Aksentijević posle eliminacije od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Teško je reći koja linija Partizanovog tima je odgovornija za gubitak jednog od dva trofeja osvojena prošle sezone.

Što bi Nemanja Rnić rekao - "srećom" - onog u Kupu Srbije.

Da li je odgovorniji napad, koji nije postigao gol Crvenoj zvezdi za 180 minuta igre ili odbrana, koja je u oba meča polufinala Kupa Srbije pravila greške iz kojih su crveno-beli surovo kažnjavali Vladimira Stojkovića, ukupno četiri puta, dva puta u Ljutice Bogdana i dva puta ove srede uveče, u Humskoj.

Ipak, zvučnija od svegih je izjava debitanta u "večitim derbijima", mladog desnog beka Partizana Nikole Aksentijevića, koji je rekao da je posle prvog gola Crvene zvezde u revanšu, svako u crno-belom počeo da igra za sebe.

"U uvodnih 15 minuta pokazali smo da smo bolji od njih i već tada stvorili nekoliko šansi za gol. I u drugo poluvremeu ušli smo rešeni da nadoknadimo zaostatak od dva gola, ali nismo uspeli, a kako to uvek bude u fudbalu, usledila je kazna", rekao je Askentijević i dodao:

"Kada smo primili gol, igrao je svako za sebe, morali bismo da budemo mnogo složniji".

Za razliku od mlađeg kolege iz odbrane, Nemanja Rnić, ne misli da je bilo nesloge u timu.

"Ne bih to tako nazvao, svi smo imali isti cilj. Da smo prvi dali gol, sada bi sve bilo drugačije. Opet smo shvatili da moramo da dajemo golove i da ne smemo da pravimo greške. Srećom, ovo je bio Kup..."

Napadači Lamin Dijara i Lazar Marković prihvatili su odgovornost za promašaje u dva meča. Dijara je "prednjačio" u prvom, a Marković u drugom meču.

"Loše, loše, loše...", počeo je Dijara, koji je nekada bio strah za igrače Crvene zvezde, ali je posle povrede i boravka u Emiratima pomalo narušio tu karmu, što se videlo i kod 0:1 u revanšu, kada je promašio stopostotnu priliku za bar tračak nade među navijačima Partizana...

"Probali smo, ali nismo uspeli ništa. Moramo ovo da zaboravimo što pre i da idemo dalje. Imali smo mnogo prilika i ko zna šta nam se dogodilo!? To je fudbal... Ponekad ne ide", rekao je Dijara i dodao:

"Kriv sam, možda, i ja..."

Najmlađi u timu, Marković, koji je igrao na krilu i svoje šanse tražio iz drugog plana, imao je priliku utakmice na početku, kada sjajan pas Zvonimira Vukiča nije pretvorio u 1:0. To bi, prema mnogim mišljenjima, značajno odredilo dalji tok utakmice, ali kada je Zvezda tada "preživela", dogodilo se šta se dogodilo...

"Priželjkivali smo da nadoknadimo minus iz prvog meča, ali smo promašili mnogo šansi, prvenstveno ja. Ne znam kako sam to uspeo...", slegao je ramenima Marković i dodao:

"Kao da je neko začarao mrežu. Ne verujem, ipak, da će se ovo odraziti na prvenstvo, jer ipak se iz Superlige ide u Ligu šampiona", podvukao je.

Vezista Nemanja Tomić imao je znatno teži posao nego 21. marta, jer je ovog puta Crvena zvezda igrala sa petoricom vezista, a ne trojicom. To je crno-belima suzilo prostor za manevar, pa ni Tomić nije uspevao da preti Bobanu Bajkoviću svojom "oštrom" desnom nogom.

On je, međutim, pomenuo greške odbrane kao razlog za eliminaciju od najvećeg rivala.

"Kao i u prvom meču, nismo iskoristili prilike... Samo u prvih pet minuta imali smo dve, a oni su nam opet dali gol posle naših grešaka. U ovakvim utakmicama, odbrana ne sme tako da greši", rekao je Tomić pre odlska sa stadiona na fizičko-psihičku konsolidaciju pred nstavak prvenstva, u kojem šampion mora da odbrani velikih osam bodova prednosti.

Grant: Stvorili smo dovoljno šansi

v240687p0.jpg


Partizan za 180 minuta polufinalnog dvomeča nije pogodio Zvezdinu mrežu, pa onda nije čudo što je Avram Grant morao da čestita Robertu Prosinečkom.

Slavni Izraelac vodi crno-bele ka petoj uzastopnoj tituli, ali je njegov tim u prolećnom delu sezone osvojio manje bodova od Crvene zvezde.

Kup takmičenje, u kojem nije mogao da se osloni na minuli učinak, potvrdilo je da Partizan nije kompaktan kao jesenas, a pogotovo ne kao prošle sezone. Odbrana je napravila previše grešaka, dok je na drugoj strani propušteno sve što je moglo da se propusti.

Lamin "Crna mamba" Dijara i talentovani Lazar Marković svojim promašajima su koštali klub jednog trofeja, a Granta još jednom doveli u nezavidnu poziciju pred navijačima i novinarima...

"Čestitam Robiju i njegovom timu. Oni su danas izvojevali veliku pobedu i prošli u finale. Igrali su dobro, ali je efekat prve utakmice došao do punog izražaja", zažalio je Grant još jednom za promašajima sa "Marakane" 21. marta.

Izraelac je naglasio da je u revanšu ključni cilj bio povesti bar sa 1:0 u prvom poluvremenu. To se nije dogodilo.

"Prvo poluvreme odvijalo se onako kako smo planirali. Zvezda nam je zadavala dosta problema, ali smo ipak stvorili dovoljno šansi da postignemo gol. Nažalost, promašivali smo, kao u prvoj utakmici".

Kada se na odmor otišlo u rezultatskom egalu, jasno je bilo da Partizanu sledi jurnjava za protivnikovom prednošću.

"Morali smo da preuzmemo više rizika, jer nam nerešen ishod nije odgovarao. Dosta naših igrača otišlo je napred i Zvezda nam je dali gol iz kontre. Posle toga je postalo veoma teško igrati. Dogodio nam se novi gubitak lopte na sredini terena i drugi primljeni gol".

Grant je rekao da su on i saradnici imali u vidu mogućnost da Prosinečki postavi defanzivniju formaciju od uobičajene.

"Nismo bili iznenađeni. Razmotrili smo varijantu u kojoj će oni probati da zadrže loptu na sredini i da presingom otvore prostor za kontranapade. Za nas je bilo moranje da u prvom poluvremenu povedemo 1:0. Nismo uspeli i samim tim je u drugom delu sve bilo mnogo komplikovanije".

Upitan šta dalje, nekadašnji strateg Čelsija odgovorio je da "meta ostaje ista".

"Niko ne može da dobije sve utakmice. Mislim da igramo sve bolje kako vreme odmiče, ali je danas bio problem što smo krenuli iz hendikepa od 0:2. Cilj je da osvojimo prvenstvo, isto kao što je bio kada sam preuzeo ekipu".

Koordinator sportskih komisija Partizana Albert Nađ takođe je ocenio da loša realizacija predstavlja glavni razlog neuspeha.

"Kada u dve utakmice ne iskoristite nekoliko 'mrtvih' šansi, onda ne može da se očekuje prolaz dalje. Samo danas imali smo četiri takve prilike u prvom poluvremenu, doduše i Crvena zvezda jednu. Sada možemo samo da žalimo, ali za to smo sami krivi", rekao je Nađ i dodao:

"Ne može da se razmišlja o plasmanu u finale, kada se ne postigne gol iz tolikog broja šansi".

(MONDO)
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
WebGazda
ne znam na koje 18godisnjake mislis, mogu da ti verujem na rec, ali se ne secam da je neko samaran od svojih navijaca, bilo kog uzrasta...
u krizi je, ne sporim, on je tip igraca kojem treba prostora da se dokaze, sa iskustvom ce bolje igrati i protiv bunkera i protiv cvrscih rivala...
alio sigurno nije on kriv sto smo danas imali samo dva napadaca na raspolaganju, njega van forme i dijaru koji nije ni senka onog igraca od ranije (bez obzira na neke date golove ovog proleca...) a neki od nas to ili ne vide ili ne zele da vide...
meni bi recimo bio problem da je markec bio neborben, da je pokazivao kurcobolju... ali niko ne moze da ospori da se trudio i dao onoliko koliko moze u ovom trenutku
slazem da to nije bilo dovoljno za bilo sta, ali opet ponavljam da nije on kriv sto danas nismo imali nikakvu drugu opciju za napad
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ми смо обе утакмице изгубили у првој. Имали смо игру, гомилу шанси, све промашили и тиме промашили финале.
Нема никакве велике уметности у игри коју је поставио цигански изборник, па свако ко зна да изброји до 11 би исто урадио. Ми јуримо резултат, изнова машимо непромашиво, он има пар брзих играча, ми пар спорих штопера, падне гол, онда пута два и крај. Да је и Борац рецимо био на месту Циганије, са оволико промашених прилика би испали.
Нису роми показали ни овога пута ништа. То што је њихова средина изгледала боље то је зато јер је била попуњенија и дефанзивнија, а ипак смо им стизали пред гол и сабијали их у двадесет метара. Једино што им доноси добитак јесте брзина за коју немамо одговор. Па на исти начин смо изгубили од Слободе на почетку сезоне баш употребом Касалице који ништа друго и нема што се фудбала тиче осим брзине.
Ми нисмо могли дефанзивније играти од овога (Миљковић, Лазевски) јер нисмо ни имали шта да бранимо за разлику од Станојевог Партизана из реванша прошле године. А и тада је овде била поприлично велика бука око претеране дефанзиве.
Колико год да је Рна киксирао, могло је да се испегла головима и да на крају обилато победимо.
Е сад што убица мисли да не мора да буде и саучесник у убиству или што смо запели у задње време да из петерца гађамо звезду Даницу и што је гол ужи него што би нам одговарало и што мора да се направи 68 пасова пре шута можда и није уопште битно ако је читав исход лепо уприличен ради мира у држави.
Једино, да сам ја бурегџија у Партизану договорио бих неку часнију предају која би свакако подразумевала да чачанин не трепери толико и да Борха не буде стрелац.
Сама дисквалификација је непријатна али нека мајмунима нека имају чиме да се забављају, наш прави проблем је оно како је изгледало на трибинама и у њиховом подножју.
То је рендгенски снимак рака који нам је дијагностикован, али смо нешто ту реч престали да употребљавамо.
Вечерас нисмо били газде у нашој кући, а морало је без обзира на исход меча и то је једини прави пораз који смо доживели и то више боли од гол разлике.
 

GNBG

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
132
Reaction score
40
Локација
Novi Beograd
Baš mi ličiš na jednog starijeg zadrilog gospodina koji je imao ovakve izjave tokom skoro cele utakmice... urlao je "sram te bilo markoviću"

A ni jednog jedinog trenutka mu nije palo na pamet da vikne "sram te bilo đuriću"

I po čemu ti znaš da je on u oblacima i da treba da se spusti na zemlju? Zbog toga što nije u formi?! Pa to je jednostavno, neka ga izbace iz tima...

Samo me zanima ko će da igra....

Jadni smo mi jadnici kad pljujemo dete od 18 godina koje nam je sezonu izvuklo!

Znam po onome sto verovatno samo nekoliko njih na ovom forumu zna, jer decka znam dosta dugo, a ne kao neki koji ga znaju tek iz nasih omladinaca.A ovo za pljuvanje mani me se toga, i da sam imao priliku da ga pljujem, nebi njega sigurno, nemam za sta da ga pljujem, za to mozda sto se nije video?

Ja sam napisao kako bi trebalo da se odradi kad neki igrac previse "poleti", a to sto tebe ili koga kod vec vredja to je vasa stvar, i mene vredja sto neki ljudi opleli po rnicu kao da je on najveci krivac za to sto Partizan ne moze da se sastavi, pa ja sad trebam da nagadjam ko su i sta su? Ne pada mi napamet, ti takve frustracije zadrzi za sebe, a ako bas moras imas PM.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
I sto pomenu nimante. Ko je pustio cigansku koreografiju na stadion? Ko je pustio ciganske redare na stadion? U rupi, Grobarima tampon zona i jug bez stolica?! Mogli su i bodljikavu zicu da stave. A nasem stadionu jos im samo nisu doneli ratluk i vodu. E treba da nas svi jebu.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Овакве изјаве и понашање наших играча ја последица ауторитета и курцобоље овог што се назива тренером.
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Kakva crna prodaja kupa...
Oni imaju igrace sa kojima mogu sprovesti u delo taktiku za koju su se odlucili,nasa je greska u tome sto smo pokuali nesto za sta nemamo potreban kalibar (da ne govorim o nedostatku napadaca i problemima koji nas prate tokom polusezone).
Moje je misljenje da se trebamo okrenuti narednim partijama,da realno kazemo sebi koliko vredimo i pokusamo da do kraja sezone ostavimo sto pozitivniji utisak. A onda nam predstoji dugo toplo leto i slanje pojedinaca na odmor i to duzi,te dovodjenje igraca zadovoljavajuceg kvaliteta za nekog ko zeli da bude ravnopravan clan kvalifikacija za LS.
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
593
Reaction score
137
Stvarno ! Zasto ciganima se uvek dozvoli da prave koreografiju na nasem stadionu ?
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Katastrofa! Gospodine Bogicevicu, kada ce ta vanredna skupstina? Sto pre oteraju ovu upravu, vece su sanse da na leto napravimo dobru ekipu, sa ovim sastavom (ustvari, verovatno jos slabijim kada lopovi rasprodaju sve sto vredi) ponovice nam se Samrok...

A ako Rnicu produze ugovor, zasluzujemo da ispadnemo odmah u Evropi. Covek je veca rupetina od Branimira Bajica jbt, odbijam da poverujem da su Anderson i Ostojic gori od njega. Ako je Anderson gori od ovog, onda je Krstaja zasluzeno dobio otkaz jer je uspeo da dovede i Rnica i goreg od njega.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Portsmouth-Southtampton 0-2.
Evo dokaza koliko nas boli kurac za kup. Boli nas, ali srce i dusa.
Dosli, posrali se po nama i otisli. P O S R A L I!
Vecerasnjim porazom je spustena zavesa na period crno-bele dominacije. Dok sam gledao taj jad, ocaj i nemoc na terenu, javile su se uspomene iz 90-ih. Mracne godine ispunjene silnim porazima u derbijima, nasih "leprsavih igara", terora cigana. Probudili smo se na tren i stali na noge ali smo se brze bolje vratili u krevet i nastavili da spavamo, i sanjamo. Sanjamo da ce se nove pobede osvajati na racun starih, da ce ih neko drugi osvojiti umesto nas. Nazalost, ono sto je teskom mukom stvoreno, kao mehur od sapunice se rasprsio za tili cas.
I dok mi svakodnevno namicemo katanac na rupu, kalauz zvecka i u nasoj kuci. Raspad po svim savovima, koji ce, pitanje je dana, prerasti u tragediju. Kakvi smo, bolje ni ne zasluzujemo.
I dok se mi poubijasmo na temu uprave, trenera i onih "nazovi navijaca",cigani rade. Ne samo politicki, zam da ce mnogi potrcati da ukazu na to. Skrojili tim od mlade, napaljene klincurdije, zeljne titula i prekida nase dominacije.A mi smo se oslonili na starce i dojucerasnje pecalbare, koje su najurili nogom u dupe.
Odigrali su klinci mudro, strpljivo, pametno i hrabro, i ukoliko neko misli da su nas dobili iskljucivo nasom zaslugom, nije za Lazu, ali je svakako u zabludi.
Nase majstore fudbala necu komentarisati. Zao mi ih, mukice. Zeljko, brate, otvaraj Stefan Braun, potrebno im je rame za plakanje i separe za spavanje. More, sve im jebem.
Ne mogu a da ne pomenem najmanjeg krivca. Avram Grant, najmanje kriv. Nije on kriv sto zaradjuje milku, nije on kriv sto ne znaju da daju gol, nije kriv sto je smenjen Stanoje. Kriv je onaj ko ga je doveo, ko je uspeo da ozivi mrtvaka iz rake Ljutice Bogdana.
Posto smo imali tu privilegiju da medju prvima saznamo da je dolazak naseg Bogi-Mike gotova stvar, pitao bih mnngobrojne insajdere- da li je u planu i proslava ispred skupstine. Upiskih se iscekivajuci.
 

Vexen

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2008
Порука
274
Reaction score
9
Е замисли, највеће понижење које је неки навијач Партизана доживео данас је што је гледао кореографију на северу.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
E da zaboravih, teska srca ali moram da kazem, i ako ih obojicu obozavam, idemo redom

15' minut Markovic ima otvorenog Diu, ignorise ga, halavi se i promasuje
to se odradjuje rutinskim dodavanjem slobodnom igracu, izbaci se golman

26' minut Dia u sansi na 16m od gola, prebacuje loptu na drugu nogu i oslobadja se cuvara,
halavi se i ignorise Tomica koji je u 5 puta boljoj sansi od njega, sutira preko gola

Za ove dve situacije MORA im se debelo skrenuti paznja, jasno je da nesto medju njima ne stima bas. Ovde se konkretno odbija 15% od plate za ove stvari!

Nije ovo tenis momci, fudbal je kolektivni sport a vi veceras u kljucnim momentima niste bili tim i zato Partizan trpi.

Nesme nam se ponoviti jebeni samrok, moramo ove stvari seci u korenu, Markeca jos mogu da razumem, dete je, ali Dia...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top