Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

partizanfc

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
863
Reaction score
11
Локација
Barselona
@Hoffman
Ako si na mene mislio... I ne ide mi se ali ako bude tako bilo idemo zajedno :D ali da staješ u mom kraju na putu do Serbinova hahaha :)

Tu su jedino malo jači Rendžers i Kopenhagen ali ni oni nisu nepobijedivi tako da imamo šanse i te kakve samo ako budemo na nivou
 

071

Grobar
Учлањен(а)
30.05.2007
Порука
273
Reaction score
15
Najbolje je da se dogovore klubovi da bude zabrana za gostujuce navijace. Ja prvi ne bih mogao da odolim ili bolje receno istrpim prozivanje ili zastavu siptara na JNA, pa makar nas izbacili na 20 godina. A u vezi gostovanja, ovi sto zentaju od Arnauta...pogledajte se u ogledalo!!! Oni su zajebani kad uhvate starca, zenu, djecu...da te ubodu nozem sa ledja. A 5 milja Grobara na Vardarovoj Areni i slozni u gradu i njih nema.

Sto se utakmice tice to necu ni da komentarisem. Ko god istrci na teren mora da pogine, i ovu i svaku drugu utakmicu.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
@071
"Pa makar nas izbacili i na 20 godina"? Ne treba da zabrane gostovanje navijaca nego takvi kao ti treba da se uzdrze od odlazaka na utakmice. Od sad pa nadalje.
 

Rema

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
554
Reaction score
0
Локација
Gde god ti da igras...
@Hoffmane
Au, sve daleka gostovanja za ici osim Zagrepcica :)
Imam zelju da odemo tamo, pa da ide pesma : "I Zagreb su demoliralI" :))
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.652
Reaction score
5.503
'Ajde braco makedonci,kakav je taj istok? Ima li kafica,cujem da moze da se konzumira alkohol dole nesmetano pre i posle utakmice(i za vreme,ali necemo preterivati).Iako je istok,da li je tribina iza gola?

Sto se tice ovih pisanja da ce komiti & cigani da nas podrze to su besmlisice. Novinari sve znaju ,bolje i od ekipa na tribinama. Sa ciganima se tesko dogovaramo i oko vaznijih stvari. A i besmislica je sama po sebi.Zamislite da smo mi isli u Zapresic.
Sto se tice Komita,oni su proustaski orjentisani .I nisu odavno neprikosnoveni u Skopju,u kojem imaju jos dve jake grupe.Uslovno jake,posto Makedonija kao teritorija nije bas navijacki najjaca.
 

NajLav

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
405
Reaction score
1
Локација
Ispod tribine...
Ne vidim u čemu je razlika između natpisa "balisti" i isticanja recimo kukastog krsta. Na ovo drugo znamo da je UEFA jako osetljiva i da je već bilo rigoroznih kazni. Prema tome, obavestiti zvanično UEFA da Partizan neće dozvoliti šipcima isticanje takvih fašističkih transparenata na našem stadionu! Ako se šipci naravno pojave na JNA.

Pa baš da vidim reakciju UEFA....evo im štivo, jedna "lepa" početna lektira na tu temu, na engleskom:
http://en.wikipedia.org/wiki/Balli_Kombetar
Jeste Wikipedia, ali je sve to što tamo stoji potpuno istinito...

To štivo što im ti preporučuješ je više kao neka pozitivna reklama i ne znam dali si ga procito, pa po tome su oni bili teški demokrate i slobodoljupci, i sve bajni ljudi, dok smo mi bili "colonists"...
sry za off al morao sam da prokomentarisem.

Nego sto se tice te podrske komita i egipćana, neka hvala, samo je jedna ekipa potrebna.

I sto se tice renđersa i kopenhagena, po meni nisu nista zaebaniji od ovija drugih. Nekako sam uvek imao veci strah od 3. kola nego plejofa.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Mediji uzivaju u svemu ovome i planski pale vatru...ubjedjen sam da bi dobrom djelu njih bilo drago da se desi neko sranje da bi mogli da se goste kao hijene.Mislim,intervjuisati neke poluljude u makedoniji koji navijaju za poluklubove,plasiti sve koji idu dole nekim Teheranom,potpaljivati vatru nekim senzacionalistickim naslovima...van pameti. :puke
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Pošto ovo opet pretvarate u klasičnu navijačku temu a ne priču o utakmici, zaključujem da vam je ova tema nebitna sa sportskog aspekta pa je zatvaram do daljnjeg. Pa nastavite na PM o Komitima.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...sta ce da bude ako ne daj boze ne udjemo ni u uefa ligu?-...
Biće haos, eto šta će da bude...Hajde neka neko krene da obara ovu moju tezu, da ubedi mene i sve ostale u suprotno, baš bih voleo da tako nešto čitam ovde...Mi jednostavno MORAMO da uđemo u LE, kao minimum minimuma u Evropi. Mi od 2003. godine samo dva puta nismo igrali Evropu do decembra - jednom zbog najveće moguće bruke koju neko može sebi prirediti a da nisu čista fudbalska posla u pitanju (2005.) i jednom zato što su nas administrativno izbacili, dakle opet nisu bila čista fudbalska posla u pitanju (2007.). Sa čistim fudbalskim poslovima - i te 2 godine bi igrali Evropu barem do decembra!

Neigranje makar LE ove godine, po prvi put u poslednjih 8 godina a da za to krivac budu fudbalska posla - to bi bila sportska katastrofa za klub kao što je naš. Sve ostalo, svaka drugačija tvrdnja - čista demagogija!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.076
Reaction score
8.394
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Brate tvoju nijednu tezu niko ne moze da obori... :D

Btw, slazem se sa tobom i nadam se da cemo se i ove godine dokopati makar LE, cak bih vise i voleo da bude LE i da tamo uzmemo nekih 5,6 bodova jer za LS tesko da cemo biti kadri za osvajanje bodova. Daj Boze da gresim!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Ма каква ЛЕ, ЛШ је ЛШ.

Прошле године сам био убеђен да улазимо у ЛШ. Чак сам се, након београдских 2:2 против Андерлехта, кладио да улазимо у ЛШ. И ове године сам убеђен да улазимо у исту.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.076
Reaction score
8.394
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ma naravno, jeste LS nemerljivo bitnija i znacajnija i pre svega finansijski isplativija ali bio bih prezadovoljan i sa LE i da tamo igramo bitniju ulogu u grupi pa sto i da ne prezimimo i na taj nacin nastavimo odrzavanje renomea kluba kao uspesnog u Evropi u zadjoj deceniji.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Pazi LS mora biti primaran cilj a ovo sto se provlaci po medijima sto izjavljuju nasi da to nije prioritet to je Ok da se ne stavlja dodatna pritiak na klub igrace, itd... Znaci samo laganica polako korak po korak. Slazem se da ne igranje u Evropi dovodi do kraha to je sigurno znamo iz proslosti.
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
Ja iskreno ne bih bio zadovoljan sa Ligom Evrope, ne bih to samtrao neuspehom, ali licno bih bio malo razocaran mislim da smo dosli u situaciju da prevazidjemo satisfakciju sa ulaskom u LE. Mislim da bi morali da igramo Ligu Sampiona i ako bog da da prezimimo u Evropi, kao treci. Mozda sam ja malo nerealan, ali takav je moj stav.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Mislim da mi ipak nismo toliko krupna riba da sebi stavljamo plasman u LS kao moranje. Treba da ucinimo sve da budemo konkurentni sa potencijalnim protivnicima ali moramo biti realni i shvatiti da su ti potencijalni protivnici ekipe sa visestruko vecim budzetima od naseg. LS treba da bude cilj ali ne imperativ jer to samo moze da ima negativan efekat na ekipu (da li je neko rekao APOEL :D )
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ne zaboravite da samim ucescem u LS se inkasira vise novca nego zimom u evropi preko Lige Uefa. Svakako bi najbolji scenario bio da budemo treci u grupi i da tako prezimimo, ponekad se osecam kao da smo medvedi a evropa pecina.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Naravno da LŠ i LE nisu jedno te isto. Ja samo hoću da naglasim da za klub kao što je naš LE mora da bude OBAVEZA. Što se LŠ tiče - ona ne može da bude obaveza jer još nismo tako daleko otišli kao klub.

Plasman u LŠ je i 2003. a i 2010. bio podvig nad podvizima. Mi smo oba puta upali u jedno fudbalsko društvo koje je po svemu iznad nas. Po svemu. Počev od para (načina finansiranja), preko infrastrukture, pa do svega ostalog, uključujući i funkcionisanje kluba. I u tom društvu kojem ne pripadamo smo se 2003. bogami opasno dobro "tukli", a i 2010. smo u par utakmica (od 6 odigranih) bili solidni. Ponavljam, to su bili PODVIZI.

Svi se mi nadamo i 3. učešću u LŠ, nadam se i ja naravno, ali nemojmo se zavaravati - opet bi to bio podvig nad podvizima!

Nego da mi lepo ispunimo "domaći zadatak" (LE), to je jedino sada bitno...Onda uopšte neće biti strašno ako se ne postigne i nešto više...

I da, takođe se nadam da će nam ubrzo i LŠ biti nešto što ćemo smatrati svojom obavezom. Ali, do tad moraju mnoge kockice da se poklope, ne samo rezultatske...tako da to "ubrzo" može najranije da dođe za 5-6 godina, pre nikako...
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Između LŠ i LE, ja biram i LŠ i LE. :)

Uđemo fino u Ligu Šampiona, uzmemo 4-5 bodova, 3. mjesto u grupi i proljeće u Ligi Evrope. Za nas je sad vjerovatno bolje da budemo 3. u grupi nego drugi! A onda - šta nam Bog da. To bi bilo najbolje, a naravno da neće biti smak svijeta ako sad ne uđemo u Ligu Šampiona.

Ali, što reče Je-Ne-A, Liga Evrope nam treba biti obaveza.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Управо тако - ЛЕ мора да се подразумева. Континуирано играње ЛЕ гарантује подизање функционисања клуба на виши ниво уз све проблеме и недостатке. То значи подразумевани прилив финансија, другачији третман у Европи и код куће, неприкосновену тежину гласа у Србији и окружењу. Па зар није од те 2003. коју спомиње Је-Не-А и изграђен један нови успешни и победнички Партизан, који је стигао да понови учешће у ЛШ и да повеже 4 године доминације у земљи, упркос свим отпорима. Када ЛЕ постане инерција, а то ће се пре или касније догодити, ако сад не посустанемо, многе ствари у ФК неповратно ће бити промењене на боље и то ће бити тренутак када се може почети размишљати о ЛШ као о обавези. И да не заборавим ЛЕ је најбоља одбрана од од сви циганских марифетлука и подметања, баш као што је то била Евролига у баскету.
Зато ЛЕ по сваку цену!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top