Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.978
nisu oni bolji u tom smislu,i ilic i vukic umeju sa loptom vise nego bilo ko od njih,problem je samo sto nece stici,nece imati vremena i prostora da pokazu sta znaju
ovakva postavka kao sto je che nacrtao jedina ima sanse da nam donese dobar rezultat tamo
jedino kad bi 'stoper' jos imao ime,prezime i kvalitet
gledajte danas utakmicu ko god moze,imacete sta da vidite

Nisi me razumeo, rekao si toliko su trkacki bolji itd itd... ne vidim sta moze stoper ili bilo koji drugi igrac da promeni u takvoj konstelaciji snaga?

Ne treba ih dizati u nebesa, jer ipak nisu Arsenal, ali opet zasluzuju respekt..
 

grobarstvo

Guest
Cemu strah od Genka?Sta je to,Genk?Ma zgazicemo ih,kako i prilici parnom valjku.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Је ли Генк игра данас по нашем времену у 16:15 или по неком њиховом?
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Nemojte Lazevskog protiv Belgijanaca molim vas :D
Sjetite se kod prvog gola Anderlehta u Beogradu da je sa loptom i Lazevski unešen u gol. A pritom nije ni jednu utakmicu na pripremama počinjao, Volkov nema šanse da igra krilo (to je mjesto zagarantovano za Ilića) tako da od toga nema ništa.

Trebali bi počinjati kao protiv Škendje, međutim postoji mogućnost dolaska pojačanja (štoper između ostalog).

Ipak, ima još dosta, 10-11 dana do Genka, a ja jedva čekam utakmicu protiv Škendije jer volim kad igra Partizan protiv bilo koga.
Ali je zato Lazevski u revansu protiv Anderlehta uz Klea bio najbolji igrac.Nikad necu zaboraviti njegov sprint u 100 i nekom minutu utakmice kada su svi ostali jedva hodali po terenu.
Ilic nikad nije bio krilo pa nije ni sad,na toj poziciji igra prinudno. Volkov je u Serifu igrao na krilu i bio odlican na toj poziciji.
Ako stave Rankovica na stopera obrali smo bostan,ima da nas izbuse samo tako.Konacno dobijemo dva sjajna beka,a nemamo drugog stopera.
Ivanov je po meni odlican igrac,primili smo mnogo golova iz prekida i glavom prosle sezone,a Ivanov skida te lopte ko lud,uz to me pozitivno iznenadilo sto i Volkov skace odlicno.
Ja sam gledao Genk prosle sezone u 5-6 meceva,uglavnom zbog sportske i slazem se 100% sa mackom,pregazice nas fizicki. Vidim kritikuju im odbranu redovno,a u odbrani imaju crnca koji jede malu decu,odavno nisam video jaceg stopera,duel,skok,ma sve.
Na sredini imaju jednog madjara koji je tehnicki vrlo potkovan i ekstremno brz,ne znam kako se zove ali definitvno ce nam praviti probleme.
Ilic,Vukic i Babovic ce tesko izaci na kraj sa njihovim veznim igracima.Mnogo je vazno da ne dave loptu nego da je se sto brze to bolje oslobadjaju.
Mora da se pocne sa dva zadnja vezna,tipa Medo,po meni Raca je suvise spor,ja bi cak gurnuo Frimponga,ne znam koliko je brz ali valjda se to podrazumeva cim je crnac :D
 

CaykoNis

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
27
Reaction score
0
161065_FK_Partizan_Beograd.jpg


kod njih se treba malo zatvoriti, zato mislim da bi ovo bilo idealno...
naravno uz novog stopera i mozda je jos jedna dilema aksa ili miljkovic?!?
miljkovic bolji u defanzivi, a aksa u ofanzivi hmm....medo i rankovic su pravi ratnicii i tu nece biti problema...volkov treba igrati na krilu, posto je tu mnogo opasniji, u sherifu je dao dosta golova...ilic u sredini mnogo opasniji...edu je brz i ima dobru tehniku, zato nece biti problema da igra sam...
a u beogradu treba dosta ofanzivnije igrati....ali i to zavisi od rezultata..

Nece stanoje da mu oba krila budu levaci.... Mozda da se dovede novo levo krilo(desnjak),zadnji vezni i taj stoper :D
Inace i ja mislim da sa 4-4-2 nemoze u evropi
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Извињавам се нисам видео сат у горњем углу... А и тамо у опису текме пише да је то прва Румунска лига хахахаа но то је мање битно!
Питање за момке који причају о Генку и физичким предиспозицијама, ако су упућенији, зар они нису на припремама малтене до утакмице са нама, да им не буду мало тешке ноге, ипак ће им то бити први званични меч ако се не варам...
 
Учлањен(а)
24.12.2006
Порука
252
Reaction score
0
Локација
GROBARI-WORMS
Genk nije neki bauk Partizanu, bice to duel na istoj visini, jer Genk i Partizan su tu nedje po kvalitetu.

Samo prica o Belgijancima ne treba preterivati, zasto, evo ako se mi plasimo belgijanaca e onda stvarno hajde da Partizan i ne ide u genk pa nek uefa registruje mec sa 3-0......

Mi koji zelimo LS moramo da dobijemo i taj "famozni" Genk, ja licno mislim da ce mo na gostovanju igrati 2-1 (poraz nas) ali ce mo na JNA slaviti porlaz u 90min. sa 2-0 ili 3-1.

Respekta da, straha ne, sansa za prolaz 45-55 u nasu korist.

NAPRED PARTIZAN!
pozdrav is Grobarske Nemacke
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.978
Rasprodaja u Genku

16.07.2011. 12:57 | mozzartsport.com Iz tabora Partizanovog rivala u Ligi šampiona otišli Matuku i Kastels, a sprema se i Kortua
13108134260reu_406927.jpg
Dok Partizan juri pojačanje za poziciju štopera njihov rival u trećem kolu Lige šampiona, belgijski Genk prodaje igrače. Iz tabora plavo - belih je javljeno da su ih juče definitivno napustili bek Erik Matuku (na slici) i golman Koen Kastels.
Kamerunac Matuku, koji je u limburškom klubu od 2002. godine, potpisaće za još neimenovani ukrajinski tim za, kako su tamoišnji mediji objavili, impresivnu sumu.
Talentovani golman Koen Kastels (19) je iskoristio rupu u belgijskom zakonu tako da je otišao u nemački Hofenhajm bez obeštećenja. Pored njega, Genk bi mogao da ostane bez još jednog čuvara mreže i to prvog. U pitanju je Tibo Kortua (19) čiji transfer u Čelzi je zapeo pošto je Genk zatražio dsevet miliona evra. Po svemu sudeći talentovani as će ipak stajati na golu protiv srpskog šampiona.




Mislim da su o ovome pricali na njihovom forumu...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Pazi ovo gore, da se čovek prekrsti 160 puta...otišli im 2 igrača, sprema se i treći da eventualno ode, a oni pišu o "rasprodaji"...pa jebote šta je onda kod nas ako je kod njih rasprodaja????
...Питање за момке који причају о Генку и физичким предиспозицијама, ако су упућенији, зар они нису на припремама малтене до утакмице са нама, да им не буду мало тешке ноге, ипак ће им то бити први званични меч ако се не варам...
Ma...igrali su jake pripremne (Trabzon, Rapid Bukurešt, Bolonja), danas igraju mnogo jaku utakmicu protiv Liona, čeka ih i belgijski super kup za par dana...Ništa mi nismo ispred njih sa naše zvanične "dve Škendije"...
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.978
Kako su prosli u tim pripremnim-
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
@grobar032

Neko je pomenuo na forumu juce( ne secam se ko) da rade po nekoj "nepriznatoj" metodi pripreme(metodi Koljcickog:D) i da im nikad nisu "teske noge",cak i u vreme priprema.A formu tempiraju za ovo vreme navodno?!

Salu na stranu,ja pratim fudbal pasionirano(i Genk sam cesto pratio na Sport Klubu tokom cele godine) i mogu reci da je u pravu Macak kad kaze da ce nas trkacki i snagom u manevru "pojesti" ako im se namestimo nekom sumanutom formacijom,ali nisu sad neki nevidjeni bauk i da ne mozemo da ih izbacimo.I za njih ima leka itekako samo treba mudro i polako !

Sale da ih skautira i skocka pravu taktiku s tim da pravi stoper(jebiga opet on:D) mora da dodje inace je neozbiljno i pricati o necemu plus nikako ovo Vukic-Ilic-Babovic sa Medom kao jedinim defanzivnim veznim!

E to je po meni,ali posto ja nisam trener Partizana nego Sale videcemo sta ce im suprostaviti,u svakom slucaju treba imati poverenja ipak u njega jer se prosle godine hrabro "isprsio" pred jedan Arsenal(doduse sa Kleom,Savicem,Krletom...ali ima i ovaj tim potencijala sa odredjenim pojacanjima,ako nista podmladjen je i "gladan") ,a nece pred Genk!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Kako su prosli u tim pripremnim-
Evo sa www.novosti.rs:
Genk se uveliko priprema za novu sezonu i već je odigrao nekoliko kontrolnih mečeva. Pobedili su Gent 2:0, Bulonj 3:1, Talin 3:0, izgubili od bukureštanskog Rapida 2:1 i pre dva dana remizirali sa Trabzonom 1:1. U tom meču prvi put se na gol u ovoj sezoni vratio supertalentovani golman Kurtoa...

Genk u subotu igra protiv Liona, 21. ih čeka Superkup sa Standardom, a 23. meč sa Bajer Leverkuzenom.
Znači igraju još prijateljsku i sa Leverkuzenom pre nas...mada će očigledno tad nastupiti neki njihov kombinovani tim, pošto je super kup samo 2 dana ranije, a naše gostovanje u Genku samo 3-4 dana kasnije.

Ono "Bulonj" je naravno žabarska Bolonja...
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
696
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
^^

Има у француској Булоњ, чак мислим да су прволигаши, вјероватно су на њих мислили
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Ništa oni sad slabiji nisu. To je kao da su nama otišli Radiša i Stanković
(uz dužno poštovanje prema njima dvojici).
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
^^
Има у француској Булоњ, чак мислим да су прволигаши, вјероватно су на њих мислили
U pravu si, Francuzi (ali ne prvoligaš nego drugoligaš). Moja greška, sorry. Žabari su FC Bologne, a ovi su US Bologne, iz predgrađa Pariza. Zbunilo me ono "US", ima dosta žabarskih klubova sa tim "prefiksom" (kao naprimer Leće, Palermo itd.)
 

Marko GBP

Početnik
Учлањен(а)
23.03.2008
Порука
180
Reaction score
4
Локација
Бачка Паланка
Овај штопер што одлази им је редовно играо. Али они имају спремну замену, бразилац Надсон из Шерифа што им дошао. Нешто се тај играч помињао и као појачање неког нашег клуба претходне сезоне...

Превише различитог расположења на форуму. Ево за 20 минута почиње против Лиона, па ће да видимо ко су и шта су...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top