Nemojte Lazevskog protiv Belgijanaca molim vas
Sjetite se kod prvog gola Anderlehta u Beogradu da je sa loptom i Lazevski unešen u gol. A pritom nije ni jednu utakmicu na pripremama počinjao, Volkov nema šanse da igra krilo (to je mjesto zagarantovano za Ilića) tako da od toga nema ništa.
Trebali bi počinjati kao protiv Škendje, međutim postoji mogućnost dolaska pojačanja (štoper između ostalog).
Ipak, ima još dosta, 10-11 dana do Genka, a ja jedva čekam utakmicu protiv Škendije jer volim kad igra Partizan protiv bilo koga.
Ali je zato Lazevski u revansu protiv Anderlehta uz Klea bio najbolji igrac.Nikad necu zaboraviti njegov sprint u 100 i nekom minutu utakmice kada su svi ostali jedva hodali po terenu.
Ilic nikad nije bio krilo pa nije ni sad,na toj poziciji igra prinudno. Volkov je u Serifu igrao na krilu i bio odlican na toj poziciji.
Ako stave Rankovica na stopera obrali smo bostan,ima da nas izbuse samo tako.Konacno dobijemo dva sjajna beka,a nemamo drugog stopera.
Ivanov je po meni odlican igrac,primili smo mnogo golova iz prekida i glavom prosle sezone,a Ivanov skida te lopte ko lud,uz to me pozitivno iznenadilo sto i Volkov skace odlicno.
Ja sam gledao Genk prosle sezone u 5-6 meceva,uglavnom zbog sportske i slazem se 100% sa mackom,pregazice nas fizicki. Vidim kritikuju im odbranu redovno,a u odbrani imaju crnca koji jede malu decu,odavno nisam video jaceg stopera,duel,skok,ma sve.
Na sredini imaju jednog madjara koji je tehnicki vrlo potkovan i ekstremno brz,ne znam kako se zove ali definitvno ce nam praviti probleme.
Ilic,Vukic i Babovic ce tesko izaci na kraj sa njihovim veznim igracima.Mnogo je vazno da ne dave loptu nego da je se sto brze to bolje oslobadjaju.
Mora da se pocne sa dva zadnja vezna,tipa Medo,po meni Raca je suvise spor,ja bi cak gurnuo Frimponga,ne znam koliko je brz ali valjda se to podrazumeva cim je crnac