Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Hm kako citam Belgijancima se ne svidja sto se revans igra kod nas....

Dakle pickice se usrale,oni se boje dolaska na JNA i resavanja pitanja prolaska na nasem bunjistu.

To treba iskoristiti,jurnuti i sa tribina i na terenu i pogaziti ih.


Ja na Genk gledam kao na dobar prosecan evropski tim,sa igrom koja ima glavu i rep i nista vise.

Na njih ne gledam kao na prvake Belgije,jer oni ove godine nece biti ni medju 3 ekipe tamo garantujem.Po meni igramo sa 3-4-im timom Belgije.

Malo i mi i mediji prepumpamo neku ekipu pa kad nam zapadnu mi kukamo.

Raduje i cinjenica da ovi nemaju puno iskustva tako da se sa njima itekako moze.

Steta sto nosioci igraju sa amaterskim ekipama.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Jel ima koga iz Belgije da nam malo vise priblizi Genk?
 

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Ako smo ih dobili, nema veze, bar ćemo ozbiljnije pristupiti i nećemo kukati previše ako nas (ne do bog) izbace. Nego da ispadnemo od npr. nekog jada iz Gruzije. Imaju i oni strah od nas i to treba iskoristit. Tamo igrati na kontru, a u BG napasti i šta bude. Partizan je Partizan!!
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Ovaj Genk bas nije imao srece sa zrebom... :D :D
uz jednog-dva nova igraca (najbitnije stopera) i uz jos malo uigravanja, prolazimo mi ovo..ne lako,ali prolazimo!
dobro igramo brate, po mom misljenju bolje nego prosle godine, i jos bolje cemo i igrati..brzo i prosto!
dobra je stvar sto igramo prvu tamo.. da vidimo ko su i sta su na delu, pa da onda do revansa ispravimo sve sto treba, zatvorimo ih svugde gde treba, i onda pred 20-30 000 grobara da ih izbacimo..
 

sickmouse

Početnik
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
174
Reaction score
19
Локација
BL
Malo sam preletio neke njihove forume, a čini se da su i neki od njihovih navijača naše :)
Izgleda da im puno više smeta revanš u BG nego što su impresionirani samim timom Partizana. Znaju da smo izmijenili tim u odnosu na prošlu sezonu ali izgleda da ni oni nisu sigurni koji će im igrači zaigrati na utakmicama protiv nas.
 

Sole

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
23
Reaction score
0
Misljenja sam da se oni nas više plaše nego što i pretpostavljamo(od Srba nikad ne znaju šta da očekuju a ni mi od nas samih).
Neko napisa da Stanoje dobija kad igra na rezultat,sa tim nikako ne mogu da se složim jer sve utakmice u LŠ smo tako odigrali i izgubili(osim hazarderske formacije 4 3 3 protiv Brage kući sa Boyom kao krilnim napadačem).Ok dobili smo cigane jesenas u rupi al oni su raspad i smešni za Evropu.
Baš zbog ovakvog iskustva najveće nade polažem u Stanoja i taktiku koju će izabrati.
Očekujem formaciju 4-2-3-1 sa brzom transformacijom u napad.E sad ko to može da igra...već pomenuta-osporavana trojka u vezi sigurno ne...
Ozbiljnog potencijala definitivno imamo to se osetilo protiv šipaka...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Гледам, ови њихови играчи, све ми непознати, никад чуо за њих, наши су ми много познатији, рокамо их. :roll:
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Dobili smo najtežeg mogućegrivala u 3.kolu.
Stvar je prosta.Ranković nije štoper,on to ne može da igra ni u našoj ligi a kamoli protiv Genka.
Znači bez obzira što do utakmice ima 10 dana i otprilike 7 dana za uigravanje novog štopera,ako dovedemo bili kog iole kvalitetnog imaćemo neke šanse za prolaz.Ako bude igrao Ranković šanse su jednake NULI.
Nema mesta potcenjivanju prvaka Belgije,bez obzira što nisu zvučno ime kao Anderleht,Briž ili Standard,jednostavno Belgijska liga je dosta jača i po tome oni bi trebalo da su jači od prvaka Srbije.Mnogo stranaca u timu koji sigurno poseduju kvalitet i iskustvo jakih mečeva svake nedelje.
Anderleht jesmo iznenadili ali setite se samo kako su nas Standard i Briž odradili u LE pre par godina.
Znači rival je jako ozbiljan i samo ako se naša uprava uozbilji i Krstajić nađe pravog štopera imaćemo neke šanse.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Jorgačević za MONDO: Partizane samo pametno

Potencijalni protivnik Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na skeneru Bojana Jorgačevića. De Brujne "napast", opasnost iz prekida...


Belgija je, izgleda, suđena Partizanu na putu ka Ligi šampiona. Prošle sezone crno-bele je pogledala sreća u duelima sa Anderlehtom. Ove sezone, ako dokrajči makedonsku Škendiju, srpski šampion ide na Genk.

Ako neko dobro poznaje belgijsku ligu, to je, svakako, prvi golman srpske reprezentacije Bojan Jorgačević, koji godinama brani za Gent (a ostaće tamo još dve godine, jer je na toliko produžio ugovor).

U izjavi za MONDO, Jorgačević je skenirao potencijalnog rivala Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ističući da su najveće prednosti Genka mladi Kevin de Brujne i igra iz prekida.

"Oni znaju da je Partizan jedan od naša dva najveća kluba i da će im biti izuzetno teško. Vidim da su u belgijskoj online štampi već izbacili neke reakcije i kažu da im je najbitnije da naprave dobar rezultat u prvoj utakmici, da probaju da odigraju na neko iskustvo", rekao je Jorgačević.

Njegov Gent igrao je nedavno jedan trening meč sa Genkom. Kaže da se Genk "još tražio", da su pripreme u jeku, a imaju i nerešenih kadrovskih pitanja.

Pre svega se to odnosi na golmana 28-godišnjeg Tiboa Kurtoa, koga je uzeo Čelsi. Za njega Jorgačević kaže da je bio "pola ekipa" i da je Genku bukvalno doneo titlu.

U krattoj biografiji Kurtoe na sajtu kluba, piše da voli elektro muziku (dens, tehno), a da su mu omiljeni sportisti Rodžer Federer i Iker Kasiljas.

Jorgačević je dalje analizirao tim Genka, koji uglavnom forsira sistem 4-3-3.

"U zadnjoj liniji igraju kompaktno, bez mnogo razmišljanja i komplikacija. Čim osvoje loptu, odmah razigravaju sredinu terena. U sredini terena glavni igrač je 20-godišnji De Brujne. Taj mali ume sa loptom, ako se na njega ne obrati pažnja, ume da pobegne...", kaže Jorgačević.

De Brujna želi da kupi Anderleht, tako da postoji moguđnost da Genk ostane bez dvojice, po Jorgačeviću, ključnih igrača - golmana Kurtoa i mladog vezioste.

"Bez njih dvojice Genk je potpuno drugačija ekipa. De Brujne je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača u ligi", dodao je golman Genta i srpske reprezentacije.

Uz njih, pažnju treba posvetiti i kapitenu Danijelu Tozeru (osmica na dresu, mađarski internacionalac), koji ima strahovit prekid. "Igra levom nogom, a izvođenje prekida mu je specijalnost. Genk je prošle sezone dao mnogo golova na njegove centaršuteve. Uvek gađa drugu stativu i tako su bukvalno rešavali mnoge utakmice", kaže Jorgačević i hvali navalnu liniju Genka, posebno Jele Vosena, za koga je rekao da je taličan, kao i Izraelca Elanijeva Bardu.

Jorgačević nije želeo, odnosno nije mogao da se upusti u prognozu kome bi dao veće šanse u viđenom duelu Partizana i Genka. Zna se za koga će mu srce kucati.

"Nisam partizanovac, ni zvezdaš, ali, naravno, da bih voleo da pobedi Partizan", kaže on.

"Teško je sad prognozirati. Obe ekipe se još pripremaju, još traže formu...Verujem da trener Partizana Stanojević zna šta treba da radi. Uz jedan dobar skauting protivnika i strpljivu, zrelu i disciplinovanu igru crno-beli imaju šansi. Ono što Genk ne voli je kad igra pod pritiskom, odnosno kad protivnik diktira tempo. Genk voli da dominira, mada, u zavisnosti, od protivnika, umeju svesno da prepuste loptu i igru protivniku", ukazao je Jorgačević.

Neke zanimljivosti o fudbalerima Genka:

- Većini je omiljeni sportista švajcarski teniser Rodžer Federer, moglo bi se reći i uzor. A ima i onih koji kao sportskog idola navode Zinedina Zidana.

- De Brujne je kao svog omiljenog sportistu naveo Džokera. Moguće je da je mislio na Novaka Đokovića.

- Brazilac Hoze Fereira Nadson igrao na pozajmici u Genku iz moldavskog Šerifa, u kojem je do nedavno igrao i Vladimir Volkov, sada član Partizana.

- U Genku igraju fudbaleri različitih nacionalnosti. Ima Mađara, Francuza, Čeha, Izrelaca, Afrikanaca..

- Upitani koju evropsku ili svetsku ligu preferiraju, mišljenja su podeljena. Jednima se najviše dopada Premijer liga, drugima Primera ili Bundesliga, a ima i onih koji cene Seriju A.

I pored nekih ponuda, Jorgačević je odlučio da ostane u Gentu još dve godine. Pre svega zbog odlične saradnje koju ima sa svima u klubu.

"Oni su izrazili želju da ostanem, pristali su na neke moje uslove i dogovorili smo se za pet minuta. Hoće da naprave tim koji će u narednoj sezoni biti među prva tri u prvenstvu. Mogli smo i ove godine da ostvarimo taj cilj, dugo smo bili treći, ali u plej'ofu su nas poterali neki maleri, povrede...", rekao je Jorgačević
.

(P. Vujić, MONDO)
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Имамо играча који може одлично да одигра на месту штопера - Раћа Петровић!!!
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Nadam se da ce Genk pogurati da koliko vec za vikend, najkasnije pocetkom sledece nedelje dobijemo stopera i veznog, pa da se isprsimo.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Samo im Давидe daj ideju da ne dovedu stopera, vole oni da poslusaju strucniji kadar :)
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Што да бацају паре кад' имамо Раћу?
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.423
Reaction score
4.143
Локација
127.0.0.1
Het kon slechter...zeker haalbaar. Maar de vraag is "met welke ploeg gaan we spelen?" Hopelijk straks wat nieuws!

Hehehe, izgleda da ni kod njih nije sve bas najcistije. Toliko o nasoj neuigranosti :D nama makar fali stoper a oni izgleda jos nisu sigurni u nekoliko pozicija. Jedino dobro im je sto im je tim od prosle godine... :(
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
KOliko sam preleteo preko njihovog foruma, ni oni nisu bas najsretniji formom, i na par mesta sam video kako kukaju oko transfera...tj ne znaju ko ce i kako igrati...
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
@Давид
zato sto je spor tandem Ivanov-Raca... bar po mom misljenju... a i Stanoje je rekao da voli da mu igraci igraju prirodne pozicije, a ne da trpa stopere na bekove i slicno...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top