Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
A koga je trebao da stavi umesto tih igrača ? Koliko sam ispratio sd on je kao jurio neke igrače za odbranu ali naravno cenim da oni nisu hteli da igraju za džabe pa ono , dobar je i cirko , odigrao je dobro u nišu ..

Pa trebalo je npr. fizicki jaceg igraca umesto Kosovica, igraca koji bar zna da ukliza i uz malo batina primiri onu vrecu govana sa br. 8
Ne sme timu koji ima ozbiljne namere da se dogodi da ga protivnicka ekipa prebije na domacem terenu. Ne sme jednostavno.

A Djukic je morao da zine dok je jos bilo vremena, da trazi pismene igrace za kriticne pozicije u timu.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.438
Reaction score
11.951
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Mi smo dvadesetak minuta u prvom i pet minuta u drugom poluvremenu delovali dominantno na terenu. Međutim, ta dominacija nije plod smislene igre, to je - u nedostatku bolje metafore - kao kada produva motor na automobilu, pa prosto leti. Stihija, čista.

Đukić je klasičan pacer. Ili mu se čisto jebe.

Fudbal je ozbiljan, profesionalni sport. Ne možeš da se nadaš da ćeš improvizacijama praviti rezultate. Naša prednost večeras su jedino bili individualni kvaliteti Tavambe, Leonarda i, samo donekle, Jankovića. To je, nažalost, sve. Nismi ih iskoristili u dovoljnoj meri, nisu ostali igrači imali jasne uloge, rezultat je poraz. Prosto.

Jebem mu mater, Everton da loptu u noge protivniku, Kosović gleda k'o tele, Miletić ne sme ni da gleda u Marina, Ostojić i Ćirković gledaju u kopačke (svoje)...

Branimo se kao da kontakt telom nosi crveni karton, dok ovi cigani po dvojica Tavambi skaču na vrat, nose Đurđevića pet metara van terena remplovanjem...

Jebi se, Đukiću. Besan sam kao ris.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Đukić je najgori trener kog smo imali, za te pare.
Njemu igači psuju majku.
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
ocekivao sam scenario isti kao sa fenerom - da ih ugazimo prvih pola sata i da onda padnemo i spasavamo sta mozemo , medjutim taj brz gol njihov im je dao neku lagodnost da izdrze prvo poluvreme , u drugom mi se cini da je bilo na neki nacin rutiniranje ... tavamba inace ga pljujem da je maskota a ne fudbaler ali stvarno s obzirom na gradju mnogo lepa tehnika
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Djukic je veceras, kao sto sam se i plasio i bio ubedjen, pokazao zasto je od Spanije spao na to da se vrati u Srbiju kao trener.

Izvesti ultraofanzivnu postavu je jedno, ali staviti Kosovica u takvu postavu gde se Leonardo, Jankovic, Tawamba i Djurdjevic ne vracaju na nasu polovinu uopste je SAMOUBISTVO!
Decko veceras sem onog pasa kada je bio sumnjiv ofsajd Leonarda nije nista uradio, unosio je paniku, vracao loptu unazad nonstop, otvorio nekoliko kontri (nemam snage da gledam ponovo snimak, ali koga ne mrzi moze da prebroji koliko kontri im je otvorio).

Druga stvar, dosao je ovde odmah na startu priprema i procenio da mu ne trebaju pojacanja u odbrani, a i najveci laik je svestan da se ne zna koji igrac nam je gori pozadi. Stojance je napisao pre neki dan da se ne lozimo na to da je Ostojic neki igrac, jer za 33 godine nije nijednom igrao ozbiljan mec u Evropi, i videli smo veceras kako to izgleda, sedanje golmanu u krilo, pravljenje nebuloznih kornera, po faci se videlo coveku da je umro od straha.
Everton ista prica, u Evropi nije dovoljna borbenost, mora da se zna malo i fudbala. Medo Kamara 2.

Takodje, IZMENE.
Sta si cekao majstore sa izmenama,a ocigledno je bilo u drugom poluvremenu da nemamo vise snage u napadu, Jankovicu je bila dusa u nosu, imao je volju i ideju kako da odigra,sigurno nas najkreativniji igrac veceras, ali se jednostavno videlo da covek ne moze, i morao ga je izvesti u 60 minutu i pokusati sa nekim svezim, nemojmo se zajebavati, taj Suma ako je prosao pripreme, koliko god da je nespreman ima snage za 20 minuta.

I da ne zaboravim sudijsko smece, mrtvu mu decu zabarsku jebem, nije nam svirao nijedan faul u zoni suta, ona ruka Djurdjevicu dok ga onaj cigan davi je nesto najsmesnije sto sam video u zivotu, a i onaj start nad Leonardom bi bio penal 1/1 da je Olimpiakos bio u pitanju...

Inace sam i ocekivao ovakvu utakmicu kad sam video postave, realno se ne zna koji tim ima goru odbranu, ali sam se nadao da cemo mi bolje iskoristiti neku od tih brojnih sansi...

Sto je najgore ne bi me cudilo da u revansu pobedimo i da nas kosta prolaska onaj treci gol... grcka odbrana je u rangu sa nasom, ako udju u LS uopste sluzice za punjenje gol razlike..
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Igrač ciganski pogođen flašom u glavu, očekujte utakmicu bez publike u plej ofu.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Da smo danas imali samo JEDNOG Taribo Westa, dobili bi ova pirejska govna. Zadnja linija, go kurac! Trude se, ali ne znaju, bar ne protiv jačih ekipa. Za domaću šupakligu ništa ne bih dirao, a uskoro ćemo samo to i imati, kao i cigani.

Da me neko pita koju ciganku bih radije, beogradsku ili pirejsku, uvek ću izabrati ovu prvu.
 

Petar Bozovic

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2017
Порука
342
Reaction score
108
Šteta, nekako pomješana osjećanja.. i sretan što smo konačno igrali fudbal i tužan zbog rezultata i susreta sa realnim mogućnostima pojedinaca.
Večeras se još jednom moglo vidjeti, a prvi put i osjetiti, da Everton ne može da igra u ovoj postavci igre, čak i Kosović koji je od njega ima mnogo bolju kontrolu i pas igru je upitan i po tom pitanju a tek na osnovu fizikalija, par puta je ispratio samo pogledom igrača i pružanjem noge, čisto da nešto uradi
:prekrsti Ali on će za prvenstvo biti dovoljan i takav.
Kod Miletića (lijevog beka) standardan problem kod lopti koje mu idu iza leđa te pri situacijama kod pas igre, čim primjeti prvog igrača to je to, mora njemu po svaku cijenu, onda krene namještanje za pas, trzanje i šta već ne, koje na kraju rezultira uglavnom poklonjenom loptom za protivnika ... ono rekoše da je neko tražio ovog gospodina?! Ili sam to sanjao ...

Kljajić - bez neke prevelike zamjerke, jer od njega i ne očekujem ništa. Da je Stojke bio, vjerujem da ne bi ovakva tri gola primio sigurno ali šta je tu je.

Ostali manje više standardni, svaka čast za borbu, vidi se i doza znanja. Tavamba pozitivno iznenadio još jednom ali se i on umorio tamo nakon 60og minuta.

Trener, šta reći, zadovoljan pristupom, nezadovoljan time što smo svi više manje znali da će do ovakvih grešaka doći ali uglavnom očekujući iste od štoperskog para, mada su i oni imali svoje poteze. Ovo sa izmjenama zaista ne razumijem, na svakoj utakmici je ista priča.

I da fizički smo skroz inferiorni u odnosu na ove gance, mislim na domaće igrače (uključujući i ove crnogorce), zar niko ne moze da poradi na tome, makar kod ovih manekena iz naše škole što dolaze?

Sad ćekamo revanš da se igramo još malo fudbala i da se nadamo da će ovi Makedonci i ostala kompanija koja nas gura u nenosioce da ispadne, valjda će bar tu biti sreće.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
U Grčkoj ćemo

1. izgubiti sa 5:0
2. pobediti sa 1:3 i proći na penale
3. treća opcija ne postoji
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Iskreno i Vule i Miletic su bas losi,Ostojic najnesigurniji od kad igra za Partizan(vrv ima dosta i do protivnika) , Cirkovic koliko smo ocekivali uzas i nije bio toliko tragican drugi su uspeli da ga premase. Ali prvi gol Evertonov svi znamo ako izgubis loptu u 20 metara to se kaznjava odmah.


Od 15 do 45 minuta sam uzivao sto sam navijac Partizana,gol je visio u vazduhu,cigani jos ne izvedu loptu izgube je,bas je bilo lepo, Tawamba i Leo najbolji u prvom pol, u drugom ih nigde nije bilo. Jankovic se aktivirao u drugom ali sve je to slabo bilo. Jaci i brzi su i ponasali su se kao da su oni domacini,prebili su nas lepo.

Nadam se samo da cemo imati bar malo srece u plej ofu za Le,tu po sadasnjem kvalitetu valjda zasluzujemo da se nadjemo .
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Lepe želje su jedno, realnost nešto sasvim drugo...
Videlo se ,,iz aviona,, da je Olimpijakos za klasu, dve, tri, ili tačnije rečeno za tri gola bolji tim od nas...tehnički, brzinski, misaono i fizički superiorniji, i nema tu šta da se kaže, a i ovima našima nema šta da se zameri...jer...
TEREN je, kao i uvek jedino i pravo merilo za sve - ono što smo mi za Njiva ligu, to su ovi večeras bili za nas...
I još plus ovo - mnogo se bre ,,ciganišu,, a sudija je bio prava pravcata - :pickaciganska ...
Ali...
Nada umire poslednja, postoji i revanš, a prethodno treba odigrati i domaće kolo...
Šta da se radi - ovo je realnost srpskog fudbala...
Krupna priča zašto je to tako i odakle početi da se nešto promeni na bolje...
Đukić je mogao i da izvrši neke izmene na vreme, ali u suštini, ne zameram mu na sastavu tima...
Večeras su se trkali ,,mercedes,, i ,,stojadin,, - sve da se Đuka umesto ,,stojadina,, odlučio za ,,yugo,, ko da bi to nešto bitno promenilo - mercedes bi opet ostao brži...
:confused
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Đukić je najgori trener kog smo imali, za te pare.
Njemu igači psuju majku.

ma kad su pre uspeli da ga psuju, sta je to uradio za mesec dana s obzirom da ih u sustini samo hvali i sve je super...jedni tvrde da je odlicna atmosfera, drugi da nista ne valja


smorio sam se, da nije bilo treceg gola bio bih i zadovoljan (igraci su se bas mnogo borili, svi), prosto su ovi dve klase bolji, vidite kako djurdjevic ne moze nista (ma koliko da su ga odsekli i cuvali), a njihovi budu konkretni, ili prodje dribling, ili gol rutinski...brzi su drasticno.

nas jebu bekovi i centralni deo veznog reda...Everton pogubljen, ne zna s loptom, ne zna pod pritiskom da igra, odma gubi lopte, pa jos kad ispadne u svom pokrivanju jbga, a Kosovic ma koliko da ponekad doprinese napadu prosto nema ga u odbrani, a zna i da kiksne u opasnoj zoni.

koliko smo kukali na Cirkovica, bio je odlican...opet, problem su drugi, ne stoperi

Tavamba, Jankovic, Leo odlicni dok su imali snage.
sto nas dovodi na sledecu takcku dnevnog reda


lepo sam tj vise nas pisalo da ce nas Misa Filipovic sjebati...da li je moguce da niko iz kluba nece vec jednom da reaguje i da coveku otkaz? je l ga neko stiti?

daj da pokrenemo neku kampanju protiv Mise, ovo je skandal da nas covek redovno kanali u Evropi.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Mozda gresim(iskreno se nadam da gresim),ali sam imao utisak kao da se Leonardo danas zajebava sa nama.Da ne kazam da nas minira...Opet kazem,nadam se da gresim,verovatno je to subjektivan osecaj,ali sam imao takav utisak.PS Doneo nam je titulu zajedno sa DJ,ali je toliko preterao u zadnjih mesec dana da mi se ogadio kao covek.
PS Ilijev godinu-ipo dana juri coveka koji ne moze da odigra 15 minuta.Prosle godine ista prica sa Leonardom.Pa zar misli da se Grobari pale na promocije i na "najskuplje pojacanje"?Pa koji ce nam qrac taj igrac u Novembru,sta uopste radi taj Ilijev u klubu?U odbrani duva PROMAJA,imamo golmana koji je toliko katastrofalan da ne moze da ubode transfer ni na kipru,a ovaj 2 godine ganja nekog fudbalera od 155sm koji ne moze da uhvati kvaku,a ne moze ni da igra u najvaznijim utakmicama za nas jer "nema kondicije za vise od 10 min."U ozbiljnom klubu Ilijev bi radio sve,ali ne bi bio direktor.A i Djukic ne bi bio trener.Da ne nastavljam o Vucelicu i ...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Đ*ĐµĐºĐ¾Ñ… Đ¿Ñ€Đµ Đ¼ĐµÑ‡Đ° Đ´Đ° ÑËœĐµ ÑĐ²Đµ Đ½Đ° Đ‚ÑĆ’ĐºĐ¸Ñ›ÑĆ’. ĐĐºĐ¾ Đ¸Đ·Đ²ÑĆ’Ñ‡Đµ Đ¿Đ¾ÑĆ’ĐºĐµ, Đ° Đ½Đ¸ÑËœĐµ Đ½ĐµĐºĐ° Đ¼ÑĆ’Đ´Ñ€Đ¾ÑÑ‚, Đ¼Đ¾Đ¶ĐµĐ¼Đ¾ Đ´Đ° ÑËœÑĆ’Ñ€Đ¸Đ¼Đ¾ Đ¿Đ¾Đ±ĐµĐ´ÑĆ’ ÑĆ’ ÑĐ¼Ñ€Đ´Ñ™Đ¸Đ²Đ¾Đ¼ Đ¿Đ¸Ñ€ĐµÑËœÑĆ’.
Đ¨Ñ‚Đ° Đ²Đ¸Ñˆе, Ñ‚Ñ€ĐµĐ±Đ° Đ´Đ° Đ¸Đ³Ñ€Đ°Đ¼Đ¾ Đ½Đ° Đ¿Ñ€Đ¾Đ»Đ°Đ·, Đ¿Đ° Đ°ĐºĐ¾ Đ´Đ¾Ñ’Đµ, Đ´Đ¾Ñ’Đµ.
Да ÑËœĐµ Đ¾ÑÑ‚Đ°Đ»Đ¾ 2:1 Ñ‚Đ¾ и Đ½Đµ би Đ±Đ¸Đ»Đ¾ Ñ‚Đ°ĐºĐ¾ Đ½ĐµÑ€ĐµĐ°Đ»Đ½Đ¾.
Đ“Ñ€Ñ‡ĐºĐ° Ñ‡ĐµÑ€Đ³Đ° ÑËœĐµ била ÑĐ°ÑĐ²Đ¸Đ¼ Đ¿Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ°Đ»Đ° Đ·Đ° ÑËœĐµĐ´Đ½Đ¾ чÑĆ’Đ¿Đ°ÑšĐµ ÑĆ’ÑˆиÑËœÑĆ’, али Ñ‚Đ°ĐºĐ°Đ² Ñ€Đ°Đ·Đ²Đ¾ÑËœ Đ´Đ¾Đ³Đ°Ñ’Đ°ÑËœĐ° иÑĐºÑ™ÑĆ’Ñ‡ÑĆ’ÑËœĐµ ÑĐ²Đ°ĐºÑĆ’ Đ²Đ°Ñ€Đ¸ÑËœĐ°Đ½Ñ‚ÑĆ’ ÑĆ’ ĐºĐ¾ÑËœĐ¾ÑËœ би Đ¼Đ¸ ÑĆ’Đ¿ÑĆ’Ñ†Đ°Đ²Đ°Đ»Đ¸ ÑĐ¾Đ¿ÑÑ‚Đ²ĐµĐ½Đ¾ ĐºĐ¾Đ»ĐµĐ½Đ¾, Đ° Đ¸Đ¼Đ°Đ»Đ¸ ÑĐ¼Đ¾ Đ¿Ñ€ĐµĐ³Ñ€Ñˆт ÑĐ°Đ¼Đ¾Ñ€Đ°ÑšĐ°Đ²Đ°ÑšĐ°. ĐËœ Ñ‚Đ°Đ»Đ¸ÑËœĐ°Đ½ÑĐºĐ¾Đ³ Đ³Đ¾Đ²Đ½Đ°Ñ€Đ° Đ¿Ñ€Đ¸Đ´Đµ.
Đ£Ñ‡Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ½Đ° ÑĐ¾Đ¿ÑÑ‚Đ²ĐµĐ½Đ¸Đ¼ Đ³Ñ€ĐµÑË†ĐºĐ°Đ¼Đ° Đ½Đ¸ÑËœĐµ баш Đ½Đ°ÑËœĐ¸Đ½Ñ‚ĐµĐ»Đ¸Đ³ĐµĐ½Ñ‚Đ½Đ¸ÑËœĐµ, али Đ‚ÑĆ’ĐºĐ¸Ñ›ÑĆ’ Đ±Đ°Ñ€ иÑĐºĐ¾Ñ€Đ¸ÑÑ‚Đ¸ Đ¿Ñ€Đ¸Đ»Đ¸ĐºÑĆ’.
Đ¡Đ°Đ´ Đ¿Đ¾Đ±ĐµĐ´Đ° ÑĆ’ ÑÑĆ’Đ±Đ¾Ñ‚ÑĆ’, Đ¿Đ° Đ·Đ°Đ¿Đ°Đ»Đ¸Ñ‚Đ¸ Đ¿Đ¸Ñ€ĐµÑËœ.
Profesore,svi tvoji postovi su pametni,mudri i realni.
Ali mislim da ovde gresis.I da je ostalo 1-2,i da je bilo 1-1 mi bi verovatno ispali.Ipak se ovde radi o velikim razlikama.3 sata sm se raspravljao sa Bratom koji je imao ovo tvoje misljenje-"Da je ostalo 1-2,a tek da je bilo 1-1 ili 2-2"...Da se ne lazemo...Olimpijakos je za nas Real U OVOM TRENUTKU.Igrali su koliko im je potrebno,4 puta su presli centar,dali su nam 3 gola.To rade velike i jake ekipe.Da napravim paralelu.Ovu moju reprezentaciju pratim od kada postoji,sa jakim ekipama-drzavama se desava isto ovo sto se nama desilo danas.Uglavnom je to 0-2,nekad 1-3.Jednostavno,ljudi igraju onoliko koliko im je potrebno.Posle 25 min. sam Bratu koji je urlao "Ajde.ajde" rekao-Ne galami,ovi ce nam dati 3 komada minimum.Na zalost ispalo je tako.
Imali bi sanse da nam je pao onaj Karabag(bilo je oni ili Olimpijakos na zrebu),ali,na zalost...Sa ovom odbranom ,sa Leonardom koji je non-stop nezadovoljan(pravac Teleoptik) ,sa trenerom koji se samo kezi mi ne mozemo da sanjamo da udjemo ni u LE.LS je za nas u ovom trenutku san.A i nismo za LS.Kao sto Balkan nije za EU.
Pozdrav i svako dobro.I NAPRED PARTIZAN!!!
PPS Izvinjavam se za 2 poruke,eto cudno da niko ne ostavi poruku vec pola sata i vise...
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Da krenem od kraja. Posle slobodnog udarca za nas i mlako ubacene lopte koju je ciganski golman skinuo kao krusku nasi igraci se setaju nazad dol grcki cigani vuku kontru iz dva poteza i igrac sam kao duh pred nasim golom. Pa jebem mu mater to nema veze za znanjem, cenom igraca ili bilo cime drugim nego samo sa voljom i zeljom i upornoscu. Ne kazem da bi isli dalje da bi ostalo 1:2 ali bi bar imali neku nadu kad tamo postignemo gol. Oni su go kurac od ekipe kao sto lepo rece GrobarPFC ali su namazani i sto mi je najteze palo u svakom duelu su nas otresli kao slinu. Sudija je to pustio od pocetka i oni su maksimalno koristili ali nije bilo Krstajica ili nekog Gajice Djurovica da im vrati istom merom
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Od drugog gola smo bili na "power save " modu. Fizicka priprema van svake rasprave, katastrofa. Ovi su nam se namestali, ali nisu imali kome. Onda su nas dokusurili i to je to.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top