Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Не знам, стиче се утисак да остајемо скроз танки на бековским позицијама, ми нећемо имати правих бекова за напад на ЛШ.
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Не знам, стиче се утисак да остајемо скроз танки на бековским позицијама, ми нећемо имати правих бекова за напад на ЛШ.
Ne znam bato ti bi voleo izgled da donesemo Zirkova, ili Roberta Carlosa haha ili u najmanju ruku Danija Alvesa :?
Najrealnije je da dovedemo nekog od koga mozemo da zaradimo ne samo ulaskom u LS vec i prodajom:s
 

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
pogotovo smo slabi na poziciji desnog beka,jos ako ode Stevanovic stvarno cemo morati da kupimo makar 2 igraca na toj poziciji...mada ni na levom beku stvari nisu nista bolje,Obradovic ide,a Brezancic koliki god potencijal bio sledecu sezonu nece moci da iznese kao prvi bek,zamena Lazevski mozda...verovatno ce Krstajic igrati na toj poziciji...ponavljam desni bek je najkriticniji ako Stevanovic ode!!!
 

010

Početnik
Учлањен(а)
30.05.2007
Порука
23
Reaction score
0
Ne bi me iznenadilo da Obradovic ostane do januara, da ga sada prodamo a dobijemo ga na pozajmicu. Posebno ako ode u neki top klub a la barca
Stevanovic sumnjam da ce otici, nemamo bas nikakvu zamenu za njega
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Za Sikimica da uzmemo 150-200hiljada i puna kapa...sto se tice odlaska Bogunovica misim da je bolje uvaliti nekom Branu Ilica...mada za to stvarno treba biti umetnik...elem...za sada sam zadovoljan kako stvari teku
Mislim da ce mo Sikimica pustiti za dzabe,a to je samo mana ove uprave sto igrace pusta bez obestecenja makar nek uzmu 50-100 hiljada evra to je necija plata.
Pustili smo Zaima,Ngambia,Lazarevica,Vjesticu,Lakica,Jovsica,Mirosavljevica.....Da smo uzeli za svakog bar po 50 hiljada :banghead
 

PFC_D

Guest
da smo te ljude drzali protiv njihove volje na tribinama da bi uzeli sitnu kintu i da se tako radilo, sada nam ne bi igraci sa suzama u ocima drzali oprostajne konferencije vec bi po nama srali i pisali kao par godina ranije...
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
PRESS
Tomić: Ma, koji Oumaru?

Nije tačno da želimo bivšeg igrača Zvezde Oumarua, otkud takve priče, pita se sportski direktor Partizana n Tomić je prethodnih dana negirao i dolazak Klea, koji bi ipak trebalo da potpiše za crno-bele
image.jpg
s Možda obuče crno-beli dres... Abubakar Oumaru u duelu sa Ivanom Obradovićem na večitom derbiju

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić negirao je informaciju da je bivši igrač Crvene zvezde Oumaru Abubakar ponuđen crno-belima! On kaže da poznaje Darka Šušnjara, menadžera kamerunskog fudbalera, ali da njih dvojica nikada nisu govorili o mogućnosti Abuovog prelaska u Humsku.
image.jpg
slika1
Međutim, izvori bliski aktuelnom šampionu tvrde da se i te kako razgovaralo na temu angažovanja bivšeg napadača Zvezde, ali dogovor zasad nije postignut. Problem predstavlja činjenica da „parni valjak" već ima četvoricu klasičnih napadača i Klea, koji je praktično već crno-beli, pa bi pre dovođenja Abubakara moralo da se oslobodi jedno mesto u špicu.
- Nije tačno da želimo Oumarua, niti da je on ponuđen Partizanu. Ne znam uopšte odakle potiču takve priče. Njegovog menadžera Darka Šušnjara poznajem, jer igramo zajedno mali fudbal, ali nikada nismo razgovarali o ovom igraču. Istina je da sam pre godinu dana s Ljubišom Tumbakovićem pričao o Oumaruu, ali posle toga nisam razmišljao o njemu - rekao je Tomić.
Sportski direktor crno-belih je i pre tri dana izričito demantovao postojanje bilo kakvih pregovora u vezi sa angažovanjem napadača Klea, pa su od strane pojedinih rukovodilaca crno-belih dan kasnije stigle potvrde da je posao oko dovođenja Brazilca već gotova stvar. Tomić je istom prilikom konstatovao da ne zna ništa o najavljenom dolasku dvojice igrača iz Gane u Partizan, a onda se juče ipak „setio" da je s Kostom Papićem, srpskim trenerom koji vodi tim Harts of ouk, ipak pričao na temu dolaska Karima Alhasana i Esmea Mendsa.
- Njihov dolazak u Beograd očekujemo posle 20. juna, a mi ćemo do 15. da kompletiramo ekipu i počnemo pripreme. Dakle, njih dvojica mogu jedino da dođu na „Teleoptik" - istakao je Tomić, iako se od Mendsa, kao najboljeg igrača šampionata Gane, očekuje da odmah zameni Žuku.
image.jpg
Slika2
Žuka: Moj sin će igrati za Partizan
Brazilac Žuka juče je definitivno napustio Partizan i oprostio se od crno-bele familije! Beskompromisni vezista karijeru će nastaviti u Deportivu iz La Korunje, a na konferenciji za medije koju je sazvao zahvalio se bivšem klubu, saigračima i posebno navijačima na prethodne dve godine.
- Nisam mogao da odem a da se ne zahvalim. Bile su ovo dve najbolje godine u mojoj karijeri. Svi u Beogradu, Srbiji i Partizanu trudili su se da mi olakšaju boravak ovde. Ni sam ne mogu da objasnim šta osećam prema navijačima Partizana. „Grobari" su me najprijatnije iznenadili mnogo puta i zauvek će ostati u mom srcu. Hvala puno - izgovorio je Žuka poslednje reči na srpskom, boreći se sa emocijama.
On je istakao da će svog sina čim stasa dovesti u Partizan da bi tu počeo da se bavi fudbalom. Kao razlog za odlazak naveo je profesionalnu želju da se oproba u jačoj ligi.
- Otišao sam u klub koji bi mogao da se meri s Partizanom i u jaku ligu. To je bila moja odluka jer želim da se oprobam u španskom šampionatu. Voleo bih da imam identičan uspeh kao s Partizanom, a crno-belima želim plasman u Ligu šampiona - istakao je Žuka, koji je insistirao da oproštajnoj konferenciji prisustvuje direktor Ivan Tomić kako bi time demantovali spekulacije da Brazilac iz Partizana odlazi zbog sukoba s čelnicima.
Krstajić danas stiže sa pecanja
Svi u Partizanu zasad su najviše fokusirani na predstojeće finalne razgovore s Mladenom Krstajićem. Iskusni defanzivac trebalo je još u sredu da doputuje u srpsku prestonicu, ali je u međuvremenu produžio odmor.
- Krstajić je produžio odmor u Norveškoj, gde je bio na pecanju. Trebalo bi danas da stigne u Beograd, a u narednih nekoliko dana održati sastanak - rekao je Tomić.

Žuka je od Tomića dobio plaketu i dres s brojem odigranih utakmica u Partizanu (82). (V. T.)
Gligorov crno-beli
Desna strana Partizanovog tima biće uskoro jača i za beka Gligora Gligorova. Reč je o mladom makedonskom fudbaleru koji nastupa za Sileks. Postoje indicije da bi Ivan Stevanović mogao da napusti Humsku, pa bi Gligorov došao kao zamena. Međutim, Ivan Tomić tvrdi da priča nije realna.
- Za Gligorova znam, ali njegovog menadžera u životu video nisam. Znate da će Obradović najverovatnije otići, ali mi imamo bekove. Na desnoj strani tu su Stevanović i Stević, s kojima imamo ugovor - kaže Tomić.
 

Keshka

Grobar
Учлањен(а)
12.07.2007
Порука
213
Reaction score
2
tako je Ivane, nemoj da im otkrivas karte, neka se misle i kombinuju a ti deri svoju taktiku.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Moze li neko da kaze tacno koju poziciju igra ovaj Gligorov? Je li to desni bek, ili ofanzivni vezni, krilo ili sve pokriva?
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Tomic 80% laze novinare svakog puta kada daje intervju :buhaha Ipak se neke stvari vec znaju, ali on naravno nece da potvrdi novinarima... Kleo, Krstajic, Mends, Gligorov, Jovanovic... Jeste da cemo ipak sacekati ovih 10-tak dana, da uslede potpisi, ali gotovo da su sve katre otkrivene. Mozemo da kazemo da 90% tima vec znamo sada.
@Boris-NK
Gligorov igra prevashodno desnog veznog, ali moze i levo, a moze i desnog beka...
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Ne znam po cemu si zakljucio da dolazi taj Gligorov?
Neko ga je jednom spomenuo a bilo je spomenuto i jos Makedonaca takodje. Jovanovic sam zeli u Partizan (bar po novinama) i deluje kao da mi cekamo nesto bolje pa ako ne uzecemo njega. Sa Krstajicem nije zavrsena prica jer ima on jos ponuda i samo ako ipak presudi njegova zelja da se vrati i zavrsi karijeru u PFC bice nas. Mi mu necemo dati najbolju ponudu od koje ce odbiti sve druge.
Izgleda da od tih sto si nabrojao je jedino Kleo dosao jer ga vise i novinari ne spominju.
Samo nek nasi malo precute svoje planove i pregovore, mozda pukne koja bomba ponovo ;)
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Niko nije dosao dok ne potpise i zvanicno ugovor, tako da cemo sacekati... Igrace koje sam nabrojao su oni koji se spominju predhodnih dana kao pojacanja, i gotovo svi ce preci kod nas, kako stvari stoje... Samo komentarisem trenutno stanje, pustimo mi Tomica da radi, on najbolje zna :wink: A kako radi novinare, to je genijalno :D Ja kako sam cuo, Gligorov ce kod nas, Jovanovic ceka poziv kako kaze, a i meni je rekao da se jos nista ne zna, a ostali su skoro sigurno tu, tu nema neke filozofije... Jos malo i sve ce se znati...
 

Alexandar_81

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
35
Reaction score
54
Локација
Ajwar City
sta ce nam ovaj Despotovski trebaju nam normalni igraci ja sam zadovoljan sa Cleom:pickaciganska, Krstajicem:clap i Mendsom:confused!!! Milsim da ne treba sada trpati igrace gde nam ne trebaju!!!:pfc::partizan_fan:
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Ne znam malo je ne ozbiljno da dovodimo ovog Jovanovica,Gligorova ili ovog Despotovskog...Nama treba neko ko ce odma svojim kvalitetom i iskustvom da upadne u tim.Za Clea je ok mislim da on moze ima kvalitet i dobar je igrac,ali ostala pojacanja moraju da budu barem na njegovom nivou ili bolja,zasto bi doveli ovog Jovanovica zar nije bolje da damo sansu Raci ako vec necemo da dovodimo nekog iskusnog i kvalitetnog.Milsilm da nam ne trebaju ne iskusni igraci pa takve imamo u Teleoptiku na pretek i plus ne trebamo da ih platimo,a i garantujem da su bolji od ovih gore navedenih.
 

markos

Sotir zvani đubre
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
521
Reaction score
20
Локација
Na putu za jug.....
RASTANCI
Kako Partizan želi da smanji broj igrača pod ugovorom, a u Humsku stižu četvorica-petorica novajlija, jasno je da će se stvoriti red za odlaske. Žuka je "povukao nogu", zna se da će preko granice i Ivan Obradović, a dozvolu da promeni klub dobio je Milovan Sikimić, za kojeg postoji interesovanje iz Francuske.
Pored njih, u slučaju da dođe novi desni bek, mogao bi da ode Ivan Stevanović, dok je Srđa Knežević najbliži odlasku u pojačanoj konkurenciji štopera. Dolaskom Klea stvara se i gužva među napadačima, pa se procenjuje da bi Miloš Bogunović, za kojeg se interesuje nekoliko klubova iz zapadne Evrope, mogao da se rastane sa crno-belima.

www.novosti.rs
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Ма колико ја волео Богуна, говорим за мене лично, мислим да већ и у овом претходном тиму је добијао мању минутажу, а камоли кад се појачамо! Јесте ок играч, али... Боље да оде где ће играти него да седи код нас на клупи и у јакој конкуренцији добијати тек по коју шансу! Ја му лично од свег срца желим све најбоље, наравно уколико напусти Хумску! Иначе овај текст је на претходној страни већ постовао Аца! :wink:
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Bogunovic je lucidan igrac i mislim da moze mnogo vise nego sto je pokazao,a sa klupe je sjajno resenje.
Ja ga ne bih prodavao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top