Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Nista strasno.
Dobili smo malo batina, ali nas nisu slomili sto je najvaznije.
Na kraju krajeva, dobili su i oni isto toliko :D
Pobedicemo kao Roki !
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
При дну истока и запада је било празно првих пар редова, али зато се на остатку истока стајало понегде и у два реда, било је крцато.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Била је јасна оријентација Станојевића да дугим лоптама избацује Илиева, а мислим да би се неки други играч боље снашао у тој улози, али управа је проценила да је Ал Шабаб право место за њега. :banghead

Ипак, немам критика према Илиеву, јесте мало више солирао, али је прилично заслужан за други гол.

Мореира добар у дефанзивним задацима док је играо, Лазевски доста добар, Саша Илић скоро па онај стари. Клео - :respect.
dok je diara svim srcem želeo da igra za partizan:thumb down
ilievu svaka čast za kilometre i igilnost sinoć..sigurno da je mogao i jednostavnije, ali mučio ih je sve vreme, udvajali ga, "dao gol" - dosta!! Covek ima vrhunsku tehniku, dok je činjenica da je brzina negde ostala..možda samo zbog ne odrađenih priprema, videćemo..
to da je lazevski dosta dobar, ne mogu da se slozim. zapravo, on je mene iznenadio dobrom igrom u polju, hrabrošću, čak mislim da možemo ozbiljno računati na njega u nastavku. ipak, kad te protivnički igrač unese sa loptom u gol, pred tvojom publikom, teško ti ja dajem prelaznu ocenu!!
ilić - igrač sa vrhunskim fudbalskim intelektom i veštinom. javno se izvinjavam što sam pre neku god dok je trajala kampanja "moreira ili sale", sve poene dao moreiri! valjda vreme kod nas grešnika izbriše tragove, pa zaboravljamo.
Kleo dokazao klasu, nemanja nije, krstajić :respect, svi ostali položili.
Stanojevi me ubdio da mogu da nastavim da maštam o tome da će doći dan...
o golmanu posle revanša....
IDEMO DO POBEDE!
 
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
585
Reaction score
122
Повуку се људи горе са дна трибина пошто се не види одоздо од ограде. Мени стварно нису јасне те бројке? Да ли је могуће да толико људи улази на фору?! Испада да нам је капацитет 25 хиљада... Против Сампдорије су се сви смејали кад је спикер објавио (не сећам се тачно) доста мање од 20 хиљада, а мени се чинило да је само на Југу било толико...
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Nije lose. Da nije onaj pacer kiksnuo kod drugog gola mislim da bi mi obrzo uterali i treci.Steta.Navijanje dobro uglavnom ,ali pesme koje nisu za stadionsko navijanje treba preskociti u ovim bitnim utakmicama . I posetom sam zadovoljan,vidim ovde neki "cuveni statisticari" ,foteljasi, racunaju ,mrse muda ,broje navijace preko TV-a, sabiraju i oduzimaju ogradjen i ne ogradjeni deo,konkurisu kod Gazde valjda za mesto moderatora ,statisticara ili cak PR-a :D treba da se uzmu u pamet i da slede primer onih na koje se stalno pozivaju,da budu hrabri malo i dodju na stadion :buhaha
jokan.jpg
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
dok je diara svim srcem želeo da igra za partizan:thumb down

Кад већ напишеш тако нешто, онда би требао и да се осврнеш на позадину целе приче, да ли је тај играч - Диара, можда заслужио бољи третман него што га је имао. Али, да не идем без потребе у приче које већ припадају некој другој теми.

Ја Илиева нисам "пљувао" већ сам се само осврнуо на један сегмент игре - избацивање Илиева дугим лоптама, а неспорно је да би се Диара због својих квалитета боље снашао у тој улози.

Нема потребе да браниш Илиева од мене, већ сам рекао да је дао велики допринос синоћ, уз неке недостатке које сам навео - повремено солирање.

Ја никоме од играча не замерам било шта за синоћ, осим она два јефтина гола.
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.128
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Evo,sad ustadoh!nemogu da vjerujem,kako jedan covjek moze sve da usere..sve jedan centarsut,koji su ubacili Radisa je letio u prazno,ali srecom su cistili Krle i Mare.ovako ne ide,pod hitno Zivkovic na gol !
 

Гпб

Guest
Kraj price,kraj price o LS!Radisa je odveo Anderleht dalje!Sve je srusio......

Полако остаје реванш, идаље имамо шансе, ништа није срушено јер играмо без притиска. Како смо се надали добро смо се удали! Без проблема смо обезбедили Европу тј. ЛЕ бар до краја децембра. Што се тиче пљување Радише Илића, ја не бих критиковао њега због овога вечерас толико, јер је овај резултат реалан већ се палшим како ће бранити у будућности.



Izmena Lola umesto Moa kardinalna greska,pade odmah gol,po meni trebao je uci agilniji Davidov,mada je i on pokazao da je livadski igrac sa nekim smesnim padanjima.

Није кардинална грешка, Мореира се повредио после оног дивљачког старт а гол је пао непун минут после. Колико сам ја могао да приметим са Југа, ипак су Белгијанци били ближи голу и стварали више шанси до то 53. минута од кад је почела голеада.

Све у свему криво ми је због резултата јер смо показали да можемо да се носимо са њима, у појединим тренуцима и да смо бољи али јеби га, шта је ту је! :napred Partizan
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
@ crno beli - ma ne ne, pogrešno si shvatio to za ilieva...prokomentarisao sam njegovu igru onako, nije to bila replika.
što se diare tiče, da li je zaslušio, ili nije, druga je priča...
mladen lazarević nije zaslušio 2 evra kakav je irgač, pa opet nije poželo smanjenje. poptisao si ugovor na 4 god, a ne roling, pa da ti se sobnavlja kad god daš koji gol...a kad te objebu, a ti lepo postiš..
ja znam da je on dosta učinio za nas, ali i patizan za njega...dao mu je priliku da obezbedi svoju porodicu, da igra protiv šahtjora, tuliza, liona, reala, briđža...što se fudbala tiče, on je svoje otpevao..ako mu od arapa neko da koji dolar više da radi na naftnoj bušotini, on će prihvatiti, njegovo pravo...ja mu želim sve najbolje..
ono što je sigurno da nama sada fali igrač tog profila,a nešto ne vidim da se nazire..
 

ZORO

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
400
Reaction score
369
Локација
zvezdara-lion
Ne treba niko da bude nezadovoljan ni igrom ni htenjem . Realno su taktički bolja ekipa, vrhunski se kreću bez lopte, mada je i njihova odbrana baš spora i nesigurna. Onaj Lukaku ako ima 17 godina ja sam Deda Mraz. Svaka čast svim igračima (sem jednog, ne smem da kažem, već sam dobio poene zbog njega, a nije Radiša) i Saletu, samo hrabro u revanšu pa šta bude neka bude.
 

Zagor

Guest
Пре неколико месеци смо у Хумској играли против тада друге екипе у Белгији (мислим да су на крају били трећи) и изгубили смо 2-4. Надиграни смо таман толико ако не и више.

Јуче смо играли против шампиона те земље, који је све локалне ривале прилично лако одувао. Завршили нерешено, и ривал се није иживљавао на нама. Показали смо зубе.

Очигледан напредак у релативно кратком року! Само тако наставите, и Ваљак ће да меље!
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Nekako bi bilo najbolje da tamo drzimo 0-0 i onda oko 70.minuta damo gol. Nesto kao onda protiv Njukasla. Sumnjam da cemo dati gol u 90.minuti a da prije toga ne primimo nijedan. Vjerujem u tim i Saleta.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.432
Reaction score
4.172
Локација
127.0.0.1
Radisa ucinio uslugu Neci. Ovaj drugi je ocajno odigrao. Bukvalno smo bili bez igraca svih 74. minuta. Ipak, Radisa svojom bravurom skrenuo svu paznju na sebe :D

Hajmo, glave gore. I dalje se igra fudbal, sve je moguce. Kao sto, znamo ko, rece: i sutra ce svanuti sunce :s
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Могу само да кажем ЦРНО БЕЛИ БРАВО БРАВО !!!


Има још да се игра Андерлехт је јак противник, али није несавладив.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Dosta toga je vec receno o utakmici, ali evo i moja impresija. Mislim da bi 2 : 1 bilo mnogo bolje, ali mi je ovaj rezultat po igri nekako realan. Misl;im das su fizicki dosta jaci od nas, ali sam generalno zadovoljan kako je ekipa igrala. Ne bih o pojedincima negativno, ali je jasno da je Radisa morao bolje da odigra kod drugog gola. Po meni, Ilic, Iliev i Cleo mnogo bolji od ostalih.
 

Grobar11

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
22
Reaction score
0
a zamislite da radisa odbrani penal za prolaz u LS hahahahah :D
 

Шапчанин

ЈФША
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
642
Reaction score
0
Локација
СРБИЈА
Гест који је Сале Станојевић направио улазећи у тунел,док се са Југа чуло "Хоћемо победу,победу у Бриселу",даје ми за право да верујем у наш пролаз. Не да верујем,него да будем сто посто сигуран.

Велике честитке Салету и екипи на сасвим коректном издању. Борили су се,а то се цени. Верујемо у вас,ИДЕМО ДАЉЕ!!!
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Свака част играчима на великом труду који су уложили против, ипак квалитетнијег противника, уопштено гледано, нема на чему да им замеримо, дали су свој максимум и то је најважније

То је оно о чему је и Сале причао пре утакмице, а то је да је најважније да играчи дају свој максимум на терену, да се не враћамо уназад са причама како су неке ствари могле боље да се ураде
Наравно да увек може боље, али синоћ су момци дали свој максимум и зато их треба подржати јер и даље имамо шансе за пролаз, по мени, те шансе које имамо уопште нису мале

Јасно се видело да су играчи пали после оног другог примљеног гола, штета, јер је гол дошао у тренутку када смо се сви баш онако напалили после оног преокрета, питање је какав би резултат на крају био, али нема везе, шта је ту је

Сада су сви могли да се увере у оно о чему се причало данима пре утакмице а то је да су њихови играчи физички припремљенији од наших фудбалера, да имају неколико веома брзих играча и неколико играча сјајне конституције

Када је у питању наш тим, неки играчи су ме стварно позитивно изненадили, а има и неких који су одиграли стандардно лоше

Радиша је направио глупост, али човек је од крви и меса, греши као и сви ми, можда у реваншу буде јунак утакмице.
А они звиждуци који су упућени њему после примљеног гола-су за сваку осуду, да ли ти људи уопште долазе на стадион, осим када су у питању "европске" утакмице...сељачине!:banghead

Што се тиче Немање Томића, до сада га нисам нарочито критиковао, све мислим уозбиљиће се када на ред дође неки озбиљнији противник, али од тога ништа...Он се, за разлику од Радише, понаша безобразно на терену, као да се намерно поиграва са живцима навијача, стварно га не разумем, он једноставно не заслужуке да носи дрес Партизана

Саша Илић је одиграо одличну утакмицу, Јовановић је имао јако тежак посао и одрадио га је врло добро, Клео и даље наставља да меље противничке голмане, свака част:respect

Све у свему, добра утакмица, добра атмосфера, и даље смо у игри за ЛШ и надам се да ћемо у реваншу играти једнако добро као и синоћ па да се пласирамо у елиту У ИНАТ СВИМА!!!
 

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Пре неколико месеци смо у Хумској играли против тада друге екипе у Белгији (мислим да су на крају били трећи) и изгубили смо 2-4. Надиграни смо таман толико ако не и више.

Јуче смо играли против шампиона те земље, који је све локалне ривале прилично лако одувао. Завршили нерешено, и ривал се није иживљавао на нама. Показали смо зубе.

Очигледан напредак у релативно кратком року! Само тако наставите, и Ваљак ће да меље!

Ziva istina. Sinoc uopste nismo bili podredjeni na terenu, nismo se branili i nismo davili loptu. Napredak u igri je ocigledan. Zamijeniti 2-3 igraca i imamo tim za respekt. Prolazak je moguc. Mnogo mi se svidjelo kada nasi igraci u zadnjih 5 minuta zure da izvedu svaki prekid, ne bi li dali i treci gol...
Imamo trenera!!
 

Гпб

Guest
Гледајући изјаве Салета и његових пулена, морам признати да осећам исту еуфорију као пред овај меч! Просто се види као да човек зна шта ради. Надам се да његово а и наше самопоуздање није без покрића!

ИДЕМО ДАЉЕ!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top