Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

reisa

Grobar
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
233
Reaction score
7
Локација
Sjenica
To samo pokazuje koliko im je tesko sto Partizan igra LS-a!
Oni nek' se kidaju, a mi cemo sutra lepo da uzivamo uz himnu i musemicu!
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Samo da kazem - jedan je...

Krle.jpg



:D:
 

Hiyavata

Početnik
Учлањен(а)
21.12.2007
Порука
74
Reaction score
0
Локација
nbgd
da li je neko video koliko su povecane premije za igranje u LS i dal je to u ovoj sezoni krenulo ili od sledece sezone..?
 

Mladen

Početnik
Учлањен(а)
16.10.2007
Порука
97
Reaction score
1
Локација
Negotin
Evo :
UEFA povećala nagrade za učesnike Lige šampiona !

Evropska fudbalska federacija (UEFA) povećala je premije za klubove koji će ove sezone učestvovati u Ligi šampiona, tako da će svaki dobiti najmanje po 7,2 miliona evra
UEFA je danas saopštila da će 32 učesnika Lige šampiona za plasman u to takmičenje dobiti po 3,9 miliona evra što je povećanje od 100.000 evra u odnosu na prošlu sezonu.
Bonusi će uglavnom ostati isti.
Svaki od šest mečeva u grupnoj fazi nagrađivaće se sa dodatnih 550.000 evra. Pobede će donositi po 800.000 evra, a nerešen rezultat po 400.000. Ekipe koje prođu u osminu finala dobiće još tri miliona evra. Mesto među osam najboljih nagrađivaće se sa po 3,3 miliona evra, a polufinale sa 4,2 miliona, što je povećanje od 200.000 evra.
Viceprvak će dobiti 5,6 miliona evra, 400.000 evra više nego prethodne sezone. Pobednik finala koje će se igrati 28. maja na Vembli stadionu zaradiće devet miliona evra.
Klubovi će doprinose imati i od prodaje ulaznica, kao i prodaje prava za televizijske prenose.
Ukupno će svi klubovi podeliti više od 750 miliona evra.
UEFA je navela i da je svih 20 klubova koji su igrali plej of za plasman u Ligu šampiona dobilo po 2,1 milion evra.

Press.
 
Последња измена:

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Trener Šahtjora Mirčea Lučesku rekao je da će njegova ekipa pokušati da nađe sve slabe tačke u igri Partizana i da iskoristi što više prilika za gol.

</B>
Šahtjor u sredu dočekuje Partizan u prvom kolu Grupe H Lige šampiona na "Donbas areni". Dva tima su se sastajala i prošle sezone u LE, a Ukrajinci su tada slavili sa 4:1.
"Tada smo ih dobili ubedljivo, sada očekujem mnogo težu utakmicu. Imaju novog trenera, pod čijim vođstvom još nisu izgubili", rekao je Lučesku.
"Partizan sada igra bolje, ali svaki tim ima slabosti. Moramo da iskoristimo sve svoje prilike", izjavio je Lučesku na konferenciji za novinare u Donjecku.

Šahtjor je prošle godine u Ligi Evropa savladao Partizan sa 4:1, dok su u Beogradu "crno-beli" slavili sa 1:0.

"Zajedno sa trenerom smo detaljno analizirali igru Partizana, čiji sastav dobro poznajemo. Prošle godine su nas i pobedili u Beogradu. Čini mi se da su sada jači, imaju i nekoliko novih fudbalera. Moramo da budemo oprezni", kazao je brazilski fudbaler sredine terena Žadson.

U sastavu Šahtjora na utakmici neće biti jednog od najboljih fudbalera, Brazilca Fernandinja koji se povredio, a povređen je i defanzivac Čigrinski.

"On je rođeni vođa. Taktički i tehnički je odlično potkovan. Verujem da ćemo imati dobru zamenu za Fernandinja, tako da ostatak ekipe ne oseti njegovo odsustvo. Svi ostali igrači su spremni za sutrašnju utakmicu", naveo je trener Lučesku.

Fernandinjo igra na mestu ofanzivnog veznog, a u dosadašnjem toku sezone odigrao je deset utakmica i postigao dva gola.

"Fernandinjo je tako dobar igrač da nam je svaki meč pre njega veoma težak. Svi osećamo njegov izostanak, on veoma brzo razmišlja i na terenu može da uradi sve što zamisli. Možda će nam duel protiv Partizana odlučiti u kom pravcu će se odvijati ova sezona. Zato moramo da pružimo maksimum", zaključio je Žadson.

Utakmica prvog kola Grupe H Lige šampiona Šahtjor - Partizan igra se od 20.45, a u drugom meču te grupe u isto vreme u Londonu sastaju se Arsenal - Braga.
izvor B92
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
donjeck nije mesto gde potrazujemo bodove. ako otkinemo nereseno-senzacija. pobeda? razmatranje izbora protivnika i taktike za februar:D.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Marko Devic reprezentativac Ukraine daje zanimljivo poredjenje


6.5 ŠAHTJOR – PARTIZAN 4.5
Crno-beli ne bi trebalo da se boje gostovanja u Donjecku, niti da strahuju zbog prošlogodišnjeg poraza u Ligi Evrope (1:4). Mogu malo da izgube a mnogo da dobiju. Šahtjor ima skup tim, od njih se očekuju veliki rezultati ove sezone. Voleo bih kada bi i srpski i ukrajinski tim prošli dalje, ali ne znam koliko je to realno pored Arsenala.
Partizan posebno mora da obrati pažnju na trojicu fudbalera: Srnu, Daglasa i Žadsona, koji su u prednosti u odnosu na ostatak ekipe. Tu je i Fernandinjo, ali je povređen i neće nastupiti večeras.

0 Andrej Pjatov – Vladimir Stojković 1
Radi se o golmanima vrhunske klase. Sličnog su kvaliteta, obojica brane za reprezentacije svoje zemlje, možda bi čak dao malu prednost Stojkoviću.

1 Darijo Srna - Aleksandar Miljković 0
Ovo je velika prednost Šahtjora, ne samo protiv Partizana. Kapiten Srna maltene igra desnog ofanzivnog veznog, a počne utakmicu kao bek. Mnogo pretrči, mnogo može da napravi, svima je dobro poznat, Partizan bi trebalo da obrati pažnju na njega.

0.5 Dmitro Čigrinski – Mladen Krstajić 0.5
Krstajić više znači crno-belima, nego Čigrinski Šahtjoru, ali su obojica podjednakog kvaliteta. Nije Čigrinski slučajno bio Barseloni, veoma je čvrst u odbrani, ali Krstajić svojim prisustvom u timu daje ozbiljnost crno-belima.

1 Jaroslav Rakicki – Stefan Savić 0
Rakicki je mladi reprezentativac Ukrajine i ume iz prekida da pripreti zapreti golmanu. Ipak je iskusniji od Savića, koga još nisam video na delu, tako da bih prednost dao Rakickom.

0.5 Razvan Rat – Džozef Kizito 0.5
Kizito je tehnički bolji, nisam ga skoro gledao, ali može da napravi više u napadu nego Rat, kome je glavni adut fizička snaga. Ako se u pravom momentu napravi presing na Rata, ume da pogreši i može da se zaustavi. Kod njega sve zavisi kako će da mu krene utakmica, Partizan bi preko njega mogao da napravi nešto.

0.5 Tomaš Hjubšman - Radosav Petrović 0.5
Petrović nije ništa slabiji od Hjubšmana, kome je glavna prednost iskustvo. Nije naročito brz, ali to dopunjuje drugim kvalitetima. Petroviću bih dao prednost jer je mlad, želi da se dokazuje, Čeh je iskusniji.

1 Vilian – Nemanja Tomić 0
Vilian je sjajan igrač, on je taj koji u Šahtjoru pravi višak, jedan od dvojice ključnih igrača. Njemu bih dao malu prednost u odnosu na Tomića, koji ima veliki potencijal, može dosta da napravi ukoliko bude pravilno razvijao. Ne umanjujem snagu Tomića, ali Brazilac, koji je i na širem spisku „karioka“, je ipak bolji.

1 Žadson - Mohamed Kamara 0
Šahtjor je mnogo jaka ekipa, Brazilci su im uigrani do savršenstva, a Žadson je samo jedan od njih. Ne poznajem Kamaru, dajem prednost fudbaleru Šahtjora, dovoljno je reći da njegove lopte „imaju oči“.

1 Daglas Kosta – Saša Ilić 0
Sale je umetnik, mozak ekipe, mnogo mi se sviđa njegov stil igre, nije Partizanu isto ako je u timu ili nije, ali ne bih mogao da ga uporedim sa Daglasom, iako igraju na sličnim pozicijama. Daglas je najbolji igrač Šahtjora, mnogo se očekuje od njega, pozvan je u reprezentaciju Brazila. U prednosti je, motoričke i fizičke mogućnosti su na njegovoj strani, Ilić nekim drugim kvalitetima doprinosi timu.

0 Eduardo – Kleo 1
Eduardo je poznat svima, ali je Kleo u neviđenoj formi i njega će Evropa tek upoznati. Edu se nije potvrdio od kako je stigao iz Arsenala, dao je samo dva gola u šampionatu Ukrajine i Kleo sada pokazuje više od njega.

0 Luis Adrijano – Iliev 1
Nisam siguran da će Adrijano istrčati na teren, ali što se tiče kvaliteta, na strani je Ilieva. Iliev može potezom da reši meč, dosta se kreće, opasan je, nije gol-igrač kao Kleo, ali može dosta da uradi. Ne dopada mi se stil igre Adrijana, ali je prisutan u timu i daje golove.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
ANDREI RUBLEV ,Cigrinski je povredjen tako da ti analiza pada u vodu...a i nema potrebe analizirati i baviti se ovakvim stvarima.Fudbal se igra na terenu,sta ce biti ne zavisi od toga sta koji tim ima na papiru...na rezultat uticu mnogi faktori tako da batali druze ovo...nema svrhu a bogami ni smisao...
 

Jole

Grobarčina
Учлањен(а)
15.03.2007
Порука
1.076
Reaction score
58
Локација
Београд
То је поређење Марка Девића, који игра у Украјини, пише на почетку текста.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
bez obzira, cista glupost...
 

docco

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
331
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Svaki od šest mečeva u grupnoj fazi nagrađivaće se sa dodatnih 550.000 evra. Pobede će donositi po 800.000 evra, a nerešen rezultat po 400.000.

Jesam li dobro razumeo? Dobija se 550.000, čak i ako se izgubi utakmica, a ako se odigra nerešeno ili pobedi, na 550.000 dodaje se 400.000 ili 800.000??!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Da sada nadjoh neki clanak o arsenalu gde pise da je zagarantovanih 550 000 za svaku utakmicu u grupi bez obzira na rezultat e sada nereseno donosi jos + 400 000 a pobeda + 800 000
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Samo su dodali 100.000 kao premiju što igraš LŠ. Sve ostalo je isto, znači dobićemo 7.2 a ne 7.1 milion... plus ako pobedimo (800K za svaku pobedu), ili igramo nerešeno (400K za svaki nerešen rezultat). Za poraz dobiješ muda od labuda!
 

Akey

Početnik
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
118
Reaction score
1
ali tih 550 k po tekmi se racuna u onih 7.2 miliona
 

Dr Arslanagić

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
196
Reaction score
15
Локација
Zemun, Fontana, Merkator
Neka me neko dematnuje ako gresim: Fadilj Vokri - slomljena noga, daje gol; Antonelo Zuka - slomljena ruka, daje gol. Bilo bi lepo da Zoro nastavi tradiciju psiho-igraca Partizana.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top