Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
da mi imamo 11 boraca u ekipi, pa neka i nemaju veze s fudbalom, ove ribare norveške bi mogli da prodjemo. al mi imamo br. 25, miljka koji se posle svoje svinjarije izdrkava na igrače, šćepovića koji ne bi ubo vola u dupe a ne gol, rovitog saleta kapitena, zelenog ostojića... i trenera diletanta i poltrona.

malo je reći da nisam optimista. iskreno mislim da mi ovo možemo samo na user neki da prodjemo, a to uglavnom se nama nije dešavalo.
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Ako ima imalo karaktera u ovom timu poslednji je voz da to i pokaže.
Veliki sam pesimista, plašim se da nam Norvežani ne zavuku jedno dva komada iz prekida i sjebu nas.
Po meni ako ćemo da se nadamo da prođemo mi večeras ne smijemo izgubiti i moramo dati gol, ako budemo jurili bilo koji zaostatak u revanšu jebali smo ježa u leđa.
 

Zagor

Guest
Опуштено, људи, упали се теве, гледа се лоша фудбалица, није нам први пут... Срећно свима, сем норвежанима!
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Ako se vratimo u Beograd kao neporazeni, bice to za mene veliki uspeh, pa makar bilo to i 0-0, a mi da ogiramo k'o picke. Ili kad vec gubimo, dajte bar gol da bi imali necemu da se nadamo u revansu!
Ako kojim slucajem ne igra od pocetka #25, pocecu da verujem u pozitivnog rezultata danas, a ako on pocne uz Miljka na stoperu, ne gine nam poraz od minimum 2 razlike!

'Ajde, dosta mracim, za promenu dajte gol danas, pa od sutra cemo razmisljati o revansu!:napred Partizan
 

The Prodigy

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
547
Reaction score
21
Локација
Na jednom proplanku u staroj, trošnoj kuæi (cimer
Pred svaku utakmicu Partizana sam veliki optimista, ali za večeras nisam baš siguran. Puno je negativne energije u timu, bojim se da će se to odraziti na ekipu (kao što se odrazilo protiv Pećinaca), mada bi voleo da grešim... Ako ne damo gol večeras onda piši propalo.

Želim igračima, a i svima nama puno sreće večeras, pa šta bude biće...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
MilosPFC - poslednja opomena - prestani da reklamiraš druge blogove i sajtove! Sledeći put poeni!
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Oće da ima prenos večerašnje utakmice na nekom od crnogorskih kanala?
 

MilosPFC

Početnik
Учлањен(а)
22.08.2012
Порука
7
Reaction score
0
Bice na Prva TV, a za ostale stvarno ne znam... Verovatno ce biti streamovano na netu, pa cu ti podeliti posle linka ko nadjem...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nisam optimista veceras, a i kako bih bio kad svi znamo i vidimo kako igraju ovi nasi a jos cika crni izjavi kako nemamo krizu igre vec samo rezultata. Uzas Bozji.

Sta reci kad nas bije i Donji Srem. Ajde sto su nas dobili, svaka im cast nego sto smo mi igrali opet odvratan fudbal i kako sad da ocekujem da ce biti bolje? Bice jako tesko veceras. Tromso ili Tromzo je ekipa koja jos nije dozivela poraz na svom stadionu ove sezone i jako su nezgodna ekipa. Naravno nisu oni toliki bauk ali mene plasi Partizan i haos koji vlada kod nas. Opet cu reci kao i svaku put kad je u pitanju evropsko gostovanje a to je da je jako bitno postici gol tamo ili dva ili sto vise jos bolje da bi se necemu nadali u revansu. Iako nisam optimista ostaje mi bar neka nada da ce biti dobro...videcemo.

Ne pamtim kad sam skoro gledao neku nasu utakmicu na poslu jer sam uvek menjao smene ali danas ne. Posto radim u kladionici, koliko-toliko cu pogledati na tv-u u zavisnosti koliko cu imati posla ali i to govori koliko sam vere izgubio u sve kad je u pitanju nas FK.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Не знамо шта да очекујемо од Партизана вечерас. Са једне стране, свакако да у екипи имамо талентоване играче, не европску класу, али играче који су изнад ранга Трумсеа (Стојковић, Иванов, Волков (када је у форми), Камара, Л. Марковић и наш најбољи играч (са 35 година) - Саша Илић). Гледано тако, требали би да очекујемо повољан резултат. Наравно, ако неко нашем тренеру објасни да се мане своје идеје "овај пут ћу да их изненадим бункером", јер ми то не знамо да играмо.

Али (увек мора и то "али"), у том тиму су такође и #25 и Миљковић, фудбалери силом прилика. Ту је и Бурек-ага, да диже атмосферу, какав је то гребатор, пристао би на путовање у Долину Смрти, само да је муфте. Када видим те њушке, како се мувају и роваре око мог клуба, клуба који волим и за који навијам од када знам за себе просто ми буде мука, и онда не знам шта да очекујем, ни вечерас ни до краја сезоне.
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Veceras Babovic jebe kevu Norvezanima. Kakav Lovre, 100 puta bolja opcija Babovic, plus odseo malo na klupi, videcemo dali se stabilizovao.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
И ја исто мислим. Постиже хет трик, намешта још 2 комада, а ми добијамо утакмицу са 5-0. Мало сутра...
 

Comyzv

Guest
Довољно је видјети да почињу #25 и Миљковић...
Све је јасно, у најави црвени картон или пенал.
"Кађење" лопте пола полувремена, људи вечерас има да нас очарају брзина и окретност двадесетпетице. Нека Нам је Бог на помоћи!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top