Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ne mogu da vjerujem da ove dvije smrdulje ama bas nikakve volje nemaju da makar angazuju nekoga inkognito da napravi nesto nalik ovome.
Ovo je napravljeno za sat vremena i to od materijala koji mi je bio na USB flešu, imao sam volje da napravim nešto ozbiljnije u saradnji sa FK...naravno za "Dz"...Misliš da su mi odgovorili na mejl?
 

Krstajic

Banned
Учлањен(а)
04.07.2014
Порука
552
Reaction score
28
Локација
Stategabri
Odgovorice kad ih odvedes na veceru kao Tumbica.. Da si glup i nesposoban, vec bi bio u marketing ekipi Snezane Filipovic, mada ne znam ima li kontrasa medju nasim upravljacima, tako da muski lose prolaze kroz Tumbin konkurs.. :D

Sad tek vidim da sam promasio temu. :confused
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Jel ste stvarno mislili da ce ciganlje u srbganiji da se odusevi nasim plasmanom u evropsku grupu ?
Daj boze da nam ne pretresu igrace na ulazu na stadion ili posalju Icu da nam bezbolkama ne osakati igrace noc pred tekmu uz obrazlozenje da je to Luka jebo Stojketu ribu a da je to u stvari sestra od pandura koji ga cuva.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.857
Ovo je ipak Voja pisao :D.

Fudbal će se igrati i Partizan će postojati i nakon srede 06.08.2014, kako god da se završi naš duel protiv Bugara. Ukoliko ne uspemo da eliminišemo Ludogorec iz kvalifikacija za Ligu šampiona, to ne bi značilo da Partizan neće na jesen igrati u Evropi. Imali bi još jednu šansu u drugoj polovini avgusta, u plej ofu za Ligu Evrope. Finansijski prihodi bi preko te „evropske staze“ istina bili nešto manji, ali to i nije toliko bitno. Fudbaleri Partizana, ako već moraju imati takmičarski pritisak u sredu (a moraju ga imati, normalno je da takav pritisak imaju, u pitanju je meč koji je pre svega takmičarski važan), neka na njega reaguju tako da osećaju obavezu prema sebi, prema dresu i grbu kojeg imaju na sebi, kao i prema svojim vernim navijačima. Neka osećajući tu obavezu daju sve od sebe i tu se priča završava. Ukoliko pobede favorizovane Bugare (a mi podsećamo da je Ludogorec bio nosilac u žrebu za 3. kolo, dok Partizan to nije bio. Da ne pominjemo i sve ostale aspekte koje Bugare „guraju“ u favorita), napraviće veliki podvig, doneće puno radosti svima nama, a klubu će doneti dobitak koji prevazilazi okvire sportskog uspeha!

Ukoliko ne pobede favorita, a učine prethodno sve da ga pobede biće – kapa dole momci, jer navijači Partizana nikada ne zvižde svojoj borbenoj i požrtvovanoj ekipi. Nikada kroz istoriju, a neće to ni ubuduće.
Sustina citavog teksta. Samo im font malo sara.

Brate Grejv, ti si genije. Ako si ovo napravio onako na brzaka, mogu misliti sta bi uradio da ti pruze to zadovoljstvo da ti to bude posao:clap.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Ovako, Ludogorec je pobedio protiv Mareka iz Dupnice sa 3:0.
Igrali su u sledecem sastavu (neka moderacija prasta ofarbana slova, to su igraci koji su igrali u obe utakmice, neki od starta, neki kao izmene):

Иван Чворович, Теро Мантула, Александров, Минев (od 76. Angulo), Шоко (od 67. Ешпиньо), Вандерсон, Анисе, Златински, Мисиджан (od 78. Vasilev), Абало, Кишада.
(U pitanju je cirilica na njihovom sajtu pa prastajte na raznolikosti).

Graficki prikaz:
http://www.flashscore.com/match/SAn5o0jm/#lineups;1

Protiv nas su igrali u sledecem sastavu:
Stojanov, A. Aleksandrov, Moti, Vitinja (Angulo od 47′), Kaišara, M. Aleksandrov (Anicet od 75′), Espinjo, Abalo (Misiđan od 62′), Diakov, Marselinjo, Bezjak.

Podsetnik kako je to izgledalo:
http://www.flashscore.com/match/vF1XLw6B/#lineups;1

Obe utakmice su poceli jedino A. Aleksandrov i Abalo. Anise i Misidzan su poceli ovu utakmicu (protiv nas su usli sa klupe). Espinjo je poceo protiv nas, a na ovoj usao sa klupe, dok je Angulo na obe usao sa klupe.
Cuveni Marselinjo nije bio u protokolu za ovu utakmicu, dok su Bezjak i Diakov ovu presedeli na klupi, a bili su starteri protiv nas.

Utakmica je ovako tekla:
Ludogorec je poveo autogolom.
Marek je potom imao 100% sansu, 1 na 1 sa golmanom ali je golman Cvorovic odbranio.
Kasnije je ponisten gol Mareka zbog ofsajda.
U drugom poluvremenu, Virgil Misidjan je pogodio za 2:0.
Abalo je promasio odlicnu priliku nakon kornera.
Ponisten gol Vandersona.
Kisada je postigao treci gol.

Dakle, 3:0 za Ludogorec, po jedan ponisten gol na obe strane, autogol na pocetku i neodradjen posao igraca Mareka kod situacije 1 na 1 sa golmanom Ludogoreca.
 
Последња измена:

StefanG

Početnik
Учлањен(а)
17.01.2014
Порука
136
Reaction score
4
Bravo Loki za analizu :clap

Samo, poslije svega rečenog treba uzeti u obzir da su igrali protiv kluba koji ima rang Mladosti iz Lučana, čačanskog Borca, subotičkog Spartaka i sličnih timova iz naše lige, možda je čak i slabiji od većine ovih, sem Mladosti... :D
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Voja je kralj. Jedan od retkih van terena koji zapravo radi svoj posao. Pokušao je da opere brljotine ovih idiota od juče kao i prethodnih dana. Iako nije ni najmanje lako neutralisati toliku glupost, nestručnost, neprepoznavanje situacije, bahatost, nemar .
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.404
Reaction score
3.294
Локација
Tamo gde su Grobari
Bravo za Voju (zbog teksta) i za Grave-a (zbog najave). Eh, kad bi znao uzeti stvar u svoje ruke, gde bi ti bio kraj. :D
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.758
Ovo nije utakmica sezone ovo je UTAKMICA SVIH SEZONA zapamtite to....toplo predlazem da se svi ostave kritika i da polako krene potpuna podrska i ohrabrivanje. U tom smislu cisto da podsetim da cigani hoce da proslave titulu 9-og......voleo bih da im se jos jednom useremo bar su toliko zsluzili.
 
Учлањен(а)
24.12.2006
Порука
252
Reaction score
0
Локација
GROBARI-WORMS
Revanc mec protiv Bugara

Nadam se da ce Lukac, kad mu lopte budu u petercu, vec jednom da istrci. Posto toga nije bilo u prvom susretu. Sto se tice revanc utakmicu sanse su 50:50 zasto vrlo jasno Bugarima odgovara remi sa golovima, a mi moramo ako zelimo prolaz da budemo brzi i agresivni na terenu. Nek bude 1:0 za nas i bice to veliki uspeh za klub. :napred Partizan
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
rasterecenje

Celavi mora da rastereti igrace kako zna i ume... Ako igraci budu izasli na teren misleci da im od toga zavise plate ili jos gore, tudje plate, izgubicemo sigurno. Stanoje nije to umeo da uradi, istrcavali smo nabrijani kao ludaci i polse 10 minuta, noge se odseku i to je kraj. Davno su prosla ta vremena kada se mislilo da je u motivaciji sve i moderan fudbal se zasniva na savim drugacijim premisama.
Ova prica matorih degenerika o utakmici decenije je napravila ogromnu stetu, a ocigledno je to lebdelo i pred prvu utakmicu... a svi smo videli kako je to izgledalo kada neki igraci ne znaju ni gde su kada je adrenalin splasnuo.
Srecom, postoje nacini kako se to resava i nadam se daih Marko zna.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.758
Pa mi smo samo u derbiju izlazili nabrijani kao ludaci, a koliko me pamcenje sluzi u evropi smo uvek nesto taktizirali, glumili neku mirnocu, stalozenost, a igraci iznutra kuvaju...neka samo usmere energiju na pravu stranu, a ne na besomucno trcanje 3 pozicije van svoje da bi pokazali neku borbenost bez svrhe i sve ce biti ok.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Ako budemo morali da gledamo ninkovica i volkova po istoj strani i luku od pocetka, to je kraj.
Ako nam derbi nije otvorio oci, onda stvarno...
 

Krstajic

Banned
Учлањен(а)
04.07.2014
Порука
552
Reaction score
28
Локација
Stategabri
Zasto bi iz vedra neba stavio Luku i Ninkovica u prvu postavu? Jel neko dobio povredu trbusnog zida od Tuborga? Verovatno se zajebavas, a ja ne mogu da "svarim".. :D Sto se tice Ninkovica, Fofana i sa Ebolom bi bio od vece koristi, i ako nemaju dodirnih tacaka sto se tice pozicije u timu..
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
kao prvo, pozdrav iz srbije:šal.

smatram da mozemo da prodjemo ludogorec, a to zasnivam na misljenju da oni nisu ista ekipa od prosle godine. nakon prosle utakmice postao sam cvrst u uverenju da smo imali srecu u nionu.

ukoliko ne daj Boze ne uspemo, verovatno ostajemo bez danka, drincica i mozda jos nekog kljucnog igraca. znaci, klub NE VERUJE u plej of za ligu evrope, sto je katastrofalna glupost.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top