Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.940
Reaction score
7.364
Локација
Banja Luka
Asano ubacuje sa leve strane, Sadik zabaulja cetvoronoske i daje gol. Delirijum maloletnih grobara za nadu u bolje sutra i pobeda Partizana.
Tosic sa klupe putem drustvenih mreza ugovora novo pojačanje sa sve Ivicinim sjajem u ocima.

MARK MY WORDS!
 

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
Molde osim dva tamnoputa napadaca i (rezervnog) golmana Belgijanca koji brani silom prilika jer je prvi golman vec duze povrijedjen prakticno nemaju stranaca, sve sami Norvezani od cega dva reprezentativca (Forren i Eikrem) Njihov najkvalitetniji vezni igrac Hestad ima dva zuta kartona i ako dobije treci veceras nece ga biti u revansu. Kod nasih samo Ostojic ima dva zuta ali ne igra. Najbolje da stave Miletica na njegovo mjesto a bekove da igraju Brezancic i Urosevic .:napred-partizan:
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.952
Reaction score
27.054
Sto puta sam se pitao kako odgovoriti na pitanje onih operisanih od sporta, ili pametnjakovica oba pola, ruku na srce vise zenskog nego muskog, "Zasto se toliko nerviras, oni za to primaju platu, njih zabole za tebe"?!

Uvek to imam na umu kad god cekam u redu da udjem na stadion, i uvek se unervozim, ajde to brze malo, svaki sekund ovde u redu, je sekund manje na stadionu. I onda kad udjes na stadion, i pogledas levo i desno od sebe, i vidis sve te tvoje kopije, kopije koje se nerviraju isto kao ti, a i oni jebeno znaju da igraci primaju dobru kintu, i da ih manje vise briga za nas, ali to je taj carobni trenutak koji traje neka dva sata dok si na stadionu. Zapravo ima i svoj produzetak, po izlasku, i kad komentarises sa potpunim neznancima razne situacije na terenu i na stadionu. Sa totalnim neznancem, a kapirate se sto posto. I kako ti to da objasnis onima koji to nikad nece razumeti. Da bi razumeli, moraju imati to Grobarsko srce, ali avaj...

Ova deca veceras, ova mladost, svi ce oni biti deo naseg korpusa, ludaka koji se nerviraju "bezveze"...Vise od svega, zelim da im bas veceras Partizan podari nezaboravno vece. Zasto se nerviramo?! Pa eto zato, nema racionalnog objasnjenja, ali svi mi se jako dobro razumemo!
Ima tu nesto vise od logike, neke iracionalnosti, ali to smo mi, ne zelimo da budemo drugaciji. Ako bismo bili drugaciji, onda to ne bi bili mi.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Biće klinci super večeras. JNA će da grmi. Kad se setim... ja sam svoj prvi Derbi(Večiti) gledao sa svojih 13 g. Moj Brat sa 10g.,sredinom osamdesetih... na Jugu, putujući vozom iz Skopja. PS Nadam se pobedi od 2 gola večeras.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.290
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Siguran sam da neće razočarati našu djecu večeras.
Neka melje do 3:0!!!
Зашто се ту зауставити? :D

Састав: Стојковић – Милетић, Вујачић, Павловић, Урошевић – Здјелар, Шћекић – Стевановић, Сума, Тошић – Садик
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Voleo bih da mali Fica zapocne prvih 45 a da u drugom poluvremenu kao protiv Malatije Asano udje ne znam sto mislim da bi tako bilo bolje.

Lupio bih flaster na Ejkrema i obratio paznju na njihovo levo krilo sa brojem 99.
Ajmo Savo kao i protiv Malatije! Hrabro, disciplinovano da se obraduju mladi crno beli navijači a i mi pored malih ekrana.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
771
Reaction score
2.883
Локација
Banja Luka
Sada gledam na ovoj Partizan viber grupi,ima bas puno djece,naježih se...
 

JocaPfc1970

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
46
Reaction score
78
Локација
Beograd
Asano nek udje na poluvremenu umesto Tosica. Dobijamo 2:0!!!
Fica im daje makar jedan...
:napred-partizan::pfc:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top