Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

igor4202

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
45
Reaction score
115
Локација
Beograd
Nekako zbog raznih dešavanja oko navijača i ove kazne osećam se kao da ne pružamo dovoljnu podršku igračima iako se vidi da se momci trude. Sad kao da sami idu tamo u Norvešku domaćinu koji nikad skoro ne gubi na svom terenu pa i protiv većih klubova nego mi.
Dali smo im mali vetar u leđa protiv Malatije i odma su igrali nepobedivo. Šta god da urade tamo ja ću im pružiti podršku a voleo bih da kad se vrate na JNA da im pružimo najveću podršku. Titulu u Srbiji ne osvajaju samo igrači već i mi koji smo tu kada je najteže.
U borbi za trofej u bici za spas prati vas naš gromki glas!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ne vidim nista lose u tome da se prvih 45 minuta proba sa Ficom Stevanovicem na levom krilu a sa Asanom u samom spicu potom bih u drugom poluvremenu odmah Asana vratio na krilo.

Tim potezom bih cekao gresku gde jednim potezom izbacujes Asana u prostor. I mislim da se Asano ne bi toliko istrosio igranjem na spicu u drugom poluvremenu bih ga vratio na krilo da sparta.
 

vasoo

Grobar
Учлањен(а)
10.08.2018
Порука
240
Reaction score
354
Локација
i svakog novog dana
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Одбрана је вјероватно јасна, средина по мени мора бити Здјелар, Натко, Филип, Сума, Тошић и у напад Асано. Тако бих ја, неко би можда другачије али Саво се пита и боље зна од нас. Нама је ова утакмица јако бити или не бити. У Европи морамо нешто направити ове и следеће сезоне.
 

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
230
Reaction score
1.116
Локација
Beograd
Bitno je i zbog samih nas, a i onih sa druge strane, kao i zbog medija, jer stvarno nemam snage da opet samo citam liga sampiona itd. Da ne skrecem sa teme, Napred Partizane, gazi, melji, u ovom trenutku je najlepse biti navijac Partizana!
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Ja dozivljavam ovo u cetvrtak kao “ziv ili mrtav”.
Bukvalno mi nije dobro danima!
Ne mogu nikako da odem, ali se nadam da ce biti nasih tamo, ako treba u 10 frakcija..
Ne znam kako cu sa prezivim ispred ekrana cetvrtak..

Napred Partizan!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Nama sutrašnja utakmica jeste pitanje života ili smrti (dve godine bez Evrope bi bilo mnogo).

Oni dole na travi ne smeju da osete da je to pitanje života ili smrti, znam da ih je Sava primpremio psihički za sutrašnji meč i ubeđen sam da prolazimo!!!
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Posto je Partizan strano telo u svojoj drzavi, nasi momci bez prevelike pompe i ne daj boze nekog teksta podrske nasih medija, putuju u Norvesku. Bez tenkova, vladinih aviona, samog drzavnog vrha ove bedne drzave, kolektivne histerije, kuraca i palaca. Ali momci moraju da znaju da smo mi, navijaci, uz njih. Ovakvi kakvi jesmo, podeljeni i ne narocito brojni ali smo uz njih. Da postoje mazohisti koji nestrpljivo cekaju taj prokleti cetvrtak i da pocne utakmica. Plasiracemo se u Ligu Evrope i onda zajedno proslaviti to za vikend na JNA. Napred Partizan.
Vecinska Srbijo, krepaj.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ovo sutra može da se okarakteriše kao prekretnica Partizana.
Dojma sam da su i u upravi posle ko zna koliko godina uplašeni za sebe.
Ne za bezbednost ili mesto u upravi,
već za bespuće koje može nastati .
Para definitivno neće imati ni za kraduckanje,a za raspored i dugoročne planove postaraće se samo oni koji su sa osmehom ispratili (ne daj Bože )ispadanje Partizana.
Opšte rasulo!Kao onomad u KK Partizanu
Zato Partizane molim te pobedi sutra.
Plasmanom u LE imamo makar atmosferu koja garantuje dobru borbu i za titulu.
A u po opkladu smem da možemo do titule u slučaju sutrašnjeg plasmana
 

Walt

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2019
Порука
154
Reaction score
200
Локација
Beograd
Već me polako hvata nervoza pred meč,iako to možda nije fer reći jer stvara nepotrebni pritisak ali ova utakmica je bukvalno biti ili ne biti za klub,mi ako ne prodjemo teško ćemo videti evropu u dogledno vreme,sledeće sezone nećemo biti povlašćeni vrv jer branimo dosta bodova i ako ove ne osvojiimo neke bodove stvari se značajno komplikuju po nas. Zato moramo da prodjemo,da postojaće klub i sutra i za 10 godina i za 100 ali mi moramo da prodjemo i uveren sam u to.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top