Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Odlicna grupa.. Mancester je najveci klub koji igra LE, Astana je mozda najlosiji tim iz drugog sesira, dok mislim da i sa Alkmarom moze da se igra ravnopravno.. U najmanju ruku ocekujem borbu za prolaz dalje do poslednjeg kola..
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Bude li meč sa MUFC bio taj pod suspenzijom - prostite na izrazu, ali jebem mater svemu, i navijačima i upravi što su dozvolili da najveće gostovanje u poslednjih skoro petanest godina bude bez prisustva publike.

Гледај то са ведрије стране, на Јунајтеду ће бити много лакше да се стадион напуни децом. :D
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Auuu ljudi, grupa je IDEALNA! Prizeljkivao sam najatraktivnijeg rivala iz prvog šešira, i bez sumnje najzvučnije ime u Ligi Evrope, i dobili smo baš njega, slavni Mančester Junajted.
Drugi šešir, takodje nije moglo bolje, jaka je Astana ali se može igrati sa njima, i na kraju, stara mušterija AZ Alkmar, mislim da su sad kvalitetniji tim od onomad kad igrasmo sa njima, ali AZ je uvijek isti - na gol više, otvoreno.
Neka nam je sa srećom!!!
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Evo Asanu prilike da se vrati u englesku ligu sljedeće godine.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.609
Локација
Beograd
Гледам синоћ утакмицу, мислим се, ови нам нису шутнули на гол, солидно играмо, машимо прилике, и...само нам фали неки глупи гол да примимо при крају и да онда нема времена да га и ми дамо...
И примимо га...на срећу и знање и дадосмо га, и - прођемо...

И онда опет данас размишљам, 'ајде, Манчестер, ал само нам фали да прва утакмице буде да нам он дође, па да не можемо на стадион...
Ја не знам да ли би у том случају господину ,,Келтском крсту,, било боље да сам себи набије инкримисану заставу у дупе, или да њега лично и јавно сви заједно набијемо на неки колац испред стадиона...као васпитну меру за убудуће.

Али, надам се да је распоред групе у некој мери и ствар договора између клубова, па да ови наши смуте да нам прво дође, нпр. Астана...
А ако је то све ствар УЕФЕ и њиховог ,,непристрасног,, концепта извлачења, група и подгрупа, они би најрадије да се ово игра без нас ,,балканске сиротиње,,...и опет су нешто ,,мутили,, при извлачењу!


Али, ето...
...наши дедови и очеви су гледали Манчестер у своје време на ЈНА, сад дође ред и на нас, 'ајмо Партизане, за Партизанове бебе...
Нек Муја и Шоле буду поносни и срећни тог дана!


Деда Бамби Тошић нека га спакује у горњи десни, а Милан Станковић Асано у горњи леви, и ја задовољан, чак и ако буде обрнуто!


:šal :napred-partizan: :šal
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
АЗ је последње три утакмице као домаћин играо у Хагу, односно последњу у Еншедеу, део крова им се урушио почетком августа, претпостављам да ће и групну фазу или бар део ње одиграти ван свог стадиона.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Raspored će biti uskoro. Mene plaši što je Manchester verovatno prva kući, bez navijača. Raspored je kompjuterski odrađen, po pozicijama.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.991
Reaction score
26.009
Локација
ante portas
Статус
Затворена за писање одговора.
Top