Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Izgleda planira celu sezonu da vrši u 60 minutu izmenu Natko-Suma iako Natko apsolutno ništa ne pokazuje i totalno smo bezpasni dok je igrao, nismo imali šut na gol.
Onaj levo je ubio Miljkona, koji ko da danas počeo da igra fudbal.
Saničanin uopšte nije za Partizan, teška kiksara, duva samo.Banjak je izmislio fudbal za njega.
Komentator na Areni lupeta za 3 žuti karton, znamo da nema pauza posle 3 kartona.
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
374
Reaction score
1.537
E santaklaricani samo 2:1 protiv miljkona, jojketa, holendera, lutovca, vujacica, sanicanina, lole....stanoje, veze vi nemate
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.941
Reaction score
7.933
Igra Partizana zbog manjak fudbalera na nekoliko pozicija usko zavisi od radilica na terenu i kad nema Zdjelara protiv jacih timova kao da nema pola ekipe.
Suma danas kao rekreativac, termin sa drugovima posle vecere.

Ovo je nasa realnost. Nedorecen tim. Ricardo ne pravi nikakvu razliku u teskim utakmicama. Jebote, pogledaj ko igra, Smiljanic, Lutovac, Terzic, Miljkovic, Jojic, Holender, Vujacic, Sanicanin, polovni Natko i Markovic, pa mi jos dobro prolazimo. Ovde bih zadrzao samo Zdjelara, Natka i Markovica al da su u svom najboljem izdanju, i mooozda Rikarda, ostalo kjao srecan put.

Mi mora da se plasiramo u ligu utehe zbog motivacije igraca, ipak igrace neke evropske utakmice.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.072
Reaction score
4.294
Локација
Humska 1
I sta kazete, Zivkovic los...

Prvo poluvreme je nesto najjadnije sto sam video od Partizana zadnjih godina a nije da ih nije bilo. Jedino pozitivno veceras je aktivan rezultat i realne sanse da prodjemo ovo ako se uozbiljimo. Scekicu svaka cast! U revansu on i Zdjelar i bicemo znatno jaci na sredini. Vujacic se sa golom iskupio. Sto se tice ostalih napomenuo bih jos da je meni Suma enigma. Taj momenat gde izadje kao da je izasao na termin, to je nesto sto me izludi i nikada mi nece biti jasno.

Da preguramo Kolubaru pa u cetvrtak lep razlog da se napuni hram.

NAPRED PARTIZAN!

PS: Nadam se da ce neki forumasi prestati unapred da upisuju pobede i potcenjuju evropske protivnike.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Od kakvih pajsera smo mi izgubili!

Napravili su u medijima od ove Santa Kurtone neku priču kao da je PSG, a oni običan kurac, kao i mi... samo što njima odbrana nije probušen kurton kao naša, zahvaljujući narkomančini i našem treneru koji odobrava sve to što uprava radi.

Ovo su utakmice koje pokazuju da ovom timu trebaju 4-6 ozbiljnih pojačanja, da Jojić ne može da igra, da Saničanin, Mijlković, Vujačić mogu biti samo rezervna opcija, da smo najsporiji vezni red ikada u svijetu fudbala, da nam je fizička sprema očaj živi jer naši igrači se igraju sa pilates loptama i jedu samo zelje.

Trener ćuti, od "govana" pokušava pitu napraviti i time samo aminuje sav nerad smradova iz uprave i mrtve narkomančine.

Ma jebite se, pratiću samo košarku!

Ja živce da trošim gledajući ovaj amaterizam, ma ne pada mi na pamet više.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ljudi, ja opet moram da vam napišem da sam ja ovo video. Zato sam napisao 60/40. Ko misli da je Santa Klara smešna ekipa nisam siguran da pričamo o istom sportu. Imaju stvarno jak vezni red i ovog krilnog napadača.

Ja verujem da mi možemo, ali sam ovde maksimum video nerešeno. A isto tako sam protiv Sočija video pobedu na strani.

Zajebani su i imasmo sreće jer je rezultat aktivan.

Kad napisah očajna igra ja mislim na momente kad ti treba da igraš pas a ne da bunariš ali ne vredi, mi to u timu nemamo. Ili Suma od početka ili ovakav pas kroz sredinu.

Biće bolje za 7 dana, pun stadion i grmimo da se useru. 2:1, može da se prodje dalje. I hoćemo!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.277
Reaction score
7.079
Miljkoviceva kretanja su toliko cudna da pored toga sto zbunjuje nas kraj malih ekrana, siguran sam da zbunjuje i svoje saigrace. Jojic odigrao solidno protiv Socija (i to kazem samo radi gola koji je postigao) i misli da je to dovoljno za ovu sezonu. Stoperski tandem - tempirana bomba. Holender totalno van forme ili mu ne prija pozicija. Suma napravi visak, ali isto tako i visak poteza, navuce tri igraca i onda umjesto da odlozi on ide u sljedeci dribling. Nama je Zdjelar bukvalno sve u ovom timu. Molim Boga da se oporavi i da i mali Jovic zaigra. Nadao sam se da ce se pobiti s njima, oni kao bez zivota, kao da su plivali do tamo, nakon sto su prepjesacili ostatak puta.
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
166
Reaction score
222
Локација
Beograd
Loša utakmica za štoperski par.Dokle tolerisati Jojića i Holendera.Protivnik jak na lopti,jedino kontrama se može nešto uraditi
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Ми се плашимо да играмо фудбал, свака дуга лопта која се бубне напред је резултат чистог страха и чисте техничке инфериорности.
Ако изађе Натхо мора онда и Јојић. Нама треба техника на средини, Јојић мрси муда уназад и креће се као да је пливао до тамо, Сума направио једину шансу на мечу из игре. Сума-Натхо-Здјелар је рецепт за португалце. Ове аутоматизоване измене Станојевића почињу да ме нервирају. Натхо видно разочаран напустио терен
 
Последња измена:

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.531
Reaction score
1.354
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Kako smo igrali, dobro smo i prosli.
Zalaganje lose veceras kod vecine igraca.
Ove greske i odugovlacenje kod izvodjenja slobodnih i golmanskih izbacivanja u nadoknadi bolje da ne pominjem.
Bice tesko ali prolazimo posle produzetaka.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Ruzno i negledljivo. Holender je definitivno opasniji na poziciji laznog spica, on krilo nije , nema brzinu, a dribling u rangu Miljkona.

Ono sto je ova nasa nesigurna odbrana igrala protiv Socija je vrh za ovo veceras gde su bili totalno pogubljeni, Urosevic ponajbolji. Da trce mogu Scekic i Urosevic , donekle Lutovac , Markovic zna sa loptom , ali kad bi mogao teren za mali fudbal, Jojicu ni taj ne bi nesto preterano pomogao.

Suma isto prepuno gresaka , onaj Lincoln mu je uzor kako bi trebalo da izgleda na terenu.

Sledeceg cetvrtka Obradovic ce na teren, ima da trckara uz levu aut liniju, neka i on obavezno obuje crvene kopacke ko brat njegov Jojic. Ovi su pozadi isto dosta nesigurni , mozemo sigurno da na neki blickrig dodjemo do bar produzetaka.

I za kraj savet najiskreniji, Pavlovicu vrati 10-u, i trazi ispisnicu, kad ti u ovako osakacenom Partizanu ne dobijes ni 10 minuta, onda ne znam cemu se nadas.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.317
Локација
Beograd
Svaka cast igracima i strucnom stabu, s obzirom na to u kakvim uslovima rade, gde prakticno igraju za dzabe, gde moraju (valjda? a i sama cinjenica da to zvuci realno dovoljno govori) da placaju put na evropsko gostovanje iz svog dzepa, izvuci poraz od jednog gola razlike od ekipe koja je imala solidne rezultate u Portugalu i koja igra preko pola sveta je uspeh. Tompusari su odradili perfektan posao za svog sefa koji sad sigurno zadovoljno trlja ruke. Ostaje nam nada da ce u revansu nasi fudbaleri nadomestiti manjak kvaliteta i na srce i zelju kao protiv Socija uvesti Partizan u Evropu i pokvariti sav trud gamadi iz loze da nas ostave jos jednu godinu van grupne faze.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.119
Reaction score
5.480
Локација
Beograd
bitno je da su svi upisali unapred pobedu od 3-0, prepotencija navijača, igrača, medija je dokaz kako tresneš o pod lagano.
preslikana partija protiv Tuna u gostima, s tim što smo sad imali jednu lepu uigranu akciju i iskoristili to što su ovi još veći kurton od Sočija na prekidu. Vujačić tri koraka nazad pa dva napred svaku utakmicu i obrnuto, neophodan je bolji štoper. ovo stajanje Saničanina je sramota.
Jedini koji zaslužuje iole prelaznu ocenu večeras je Natho, i Pop koji nas je spasao.
Miljković ovim tempom polako ide ka tome da zajebe kosatog Miletića.
Obradović levo umesto Uroševića me izuzetno zabrinjava, a dobar deo drugih igrača takođe ima kartone.

majstori smo da sami sebi napravimo problem. baš jadno izdanje.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.072
Локација
100 кураца
Ovako....Sanicanin i Vujacic su dva vrlo ne inteligentna bica, njih jedino vadi sto su jaki kao konji i pozrtvovani, sve ostalo je plac majke bozije.
Izmena Natha i ostavljenje Jojica u 53 min utakmice...sramno. covek je jos bar 15 min mogao da odigra, da udeli neku loptu iz slobodnog udarca kao kod gola. Neka neko Jojicu kaze da vise nije 2013 godina i da se somina vise ne peca. Ajde bar prebaci nekad loptu preko tog zivog zida u picku materinu vise.

Ovi brzinci su ozbiljni za nas...bice jako zajebano. I nemoj da pricamo o publici sad kad tek treba ona siptarcina od delegata da donese odluku o kazni zbog skandiranja sa Socija. Mnogi to zaboravljaju. Mozda i ja gresim, zna li ko jel smo se provukli ili jos nista nije gotovo oko toga?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top