Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Ne znam koliko su kilograma gubili po mecu Spaski i Fiser u njihovom hladnoratovskom vojevanju za titulu svetskog prvaka u sahu, ali ja sam se u ovih dvesto i nesto minuta revansa sa Socijem i svetim klarinistima stopio kao sneg na Grenlandu.
I ponovio bi to jos hiljadu puta, ne zato sto je zdravo slabiti, nego zato sto katarza koja sledi posle pobede najvoljenijeg ti kluba kao rukom odnosi sve muke koje si prebrodio.
Najdraze mi je zbog igraca i Stanoja, sto su doziveli jos jednu veliku pobedu, sto ce sreca i spokoj zbog uspesne misije savladati veliki umor i sto ce im danas jedina briga biti dali zeli Stanoje da se nadmudruje sa Murinjom, dali serdar Vujacic hoce da vodi vazdusne duele sa Kejnom ili pak dali Zdjelar hoce i nemcima iz Berlina da pokaze kako se trci do poslednjeg minuta.
Svi su oni zasluzili ove slatke muke, sami samcati su preveslali od kraja do kraja Evrope i uspeli da savladaju sve prepreke ovog vrelog leta. Sada su zasluzeno u prilici da uzivaju u novom evropskom putovanju, a obaveza ostaje u prvenstvu gde bi im osvajanje titule garantovalo mnogo manje stresnije naredno evropsko leto. I da ne zaborave da osim nas navijaca, na tom putu nemaju podrsku od nikoga drugoga.
Najeklatantniji primer je ovaj reporter sa Arene koji je komentarisao utakmicu. On je svaku odluku premijerligaskog sudije koju je donosio u nasu korist dovodio pod sumnju, nonstop je prizivao da se desi nesto kao u nasim ranijim evro utakmicama gde nismo prolazili dalje, jednostavno, bio je ravnodusan kao da prenosi mec izmedju dva kluba u Aziskoj ligi sampiona.
Strasno sta dozivljava Partizan u svojoj drzavi. Nek' bar komentarise onaj Radulovic, znamo da je nas navijac, ili ovaj celavi koji je vodio program u studiju...
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.396
Reaction score
3.240
Локација
Tamo gde su Grobari
Ma vidoh ja njihovu brzinu, nisu nam šutnuli na gol osim iz slobodnjaka.
Tako da je naša utakmica u Portugalu veoma čudna, verovatno najgofra ove sezone, i sad su imali u drugom loptu pa nisu stvorili nijednom višak po krilu.
Nisu ni presingom terali non stop na duvanje naše štopere, eto koliko nam znači Zdjelar.
Pa onda u manevru dok je bio Suma, njihov veznjak se povlačio i nisu igrali presing an našim štoperima.
Ali vrhunski su se kretala naša krila i napadač, njihovi štoperi su morali da ispucavaju, Natko je čak igrao flastera na Japanca koji se nije video.
Dobro smo ih snimili i odličnu postavku imali za razliku od prvog meča.
@Matke22 naravno da se radujem al neću dopustiti da čovek ovde vređa ljude.

Ne razumem kako si se našao uvređenim? Ja sam prozivao samo pljuvače, ti si kritikovao:confused-smiley-013:

Neka budem bot jer dajem SVAKOM treneru a pogotovo timu PARTIZANA podršku:respect

To nema više nikakve veze sa drugačijim mišljenjem, nego sa obrazom.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
542
Reaction score
2.170
Локација
45
Рекох себи да нећу више пијан да пишем, ал јбг...управа напоље, вучић је педер и ЗДЈЕЛАР ЈЕ КАПИТЕН. Партизане нападај!!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Шанса за европско пролеће никад већа, а ево и зашто:

aDWPrE4.jpg


У 3 и 4 шеширу само Унион Берлин представља тежу препреку али са свима осталима можемо да се носимо. А управа нека се носи у пм ако не доведе појачања.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
I ovi iz Santa Klare imaju Vazuru prodali su najaceg igraca koji je vozio celu ekipu pred odlucujucu utakmicu sezone sve u stilu Iglice-procicemo nekako. Idemo dalje cekamo protivnike voleo bih da izbegnemo Totenhem iskreno mi sa ovom odbranom ne mozemo na Kejna i Sona. Romu bi u nekom ludilu mogli da lupimo a iz cetvrtog sesira bih voleo Bodo/Glimt jer imam za 20 evra povratnu do gore iako je ozbiljna ekipa sasvim. Cekamo pojacanja,nadam se da je neko bio vec na stend baju zbog prolaska u ovo takmicenje.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Bravo stadion, bravo ekipa, Bravo Stanoje!!
Nadam se da ce doci vreme da nam pocetak sezone ne bude mac oko vrata kao poslednjih X godina.
Ovako se brani kucni prag!
Ne znam koga bih izdvojio pre, a i sto bih, ovo je tim!
Pa nije los pocetak sezone...
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.160
Reaction score
3.678
Prsti prsti bijela staza
Je.ali smo Djeda Mraza.

Presrecan sam. Pobjeda na cistu zelju.
Lovu koju dobijemo vjerovatno ide na isluzene igrace i menadzerske kombinacije, ali ne marim.
vucicu pederu.
Ne znam kakav je prenos bio na rts, ali arena je bila uzasna. Covjek se bas trudio da nas izbaksuzira.
 
  • Like
Reactions: Oki

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
I ako mi razum kaže fale pojačanja, kaže imamo ucenjenu upravu koja ima za cilj u što veći minus novčano da nas baci, kaže i imamo zlo na vrhu koje neće dozvoliti da se desi sezona sa Nikolićem, Leonardom, Đukom...ja se i dalje nadam grobarski onako da nešto možemo da uradimo i da će se neko čudo desiti pa da ovo ne bude copy/paste iz prethodnih par sezona.

P.S. volim ova jutra posle lepih večeri:)
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Ni ja nisam primetio razlog za kaznu na samom stadionu iako sam bio na zapadu,ali spominje se neko vredjanje njihovog tamnoputog igraca na rasnoj osnovi od strane naseg redara sa zapada ili severa???Imamo one preskupe kamere koje snimaju i trepavicu kada zatreba pa ispostaviti fakturu kretenu.Isto tako i za proslu utakmicu ispostaviti fakturu vodji sa juga zbog skandiranja Mladicu.Tek tada ce se pojedinci opametiti...
Od fakture nema nista, fraktura je vec druga prica.
Ne znam da li je neki klub u istoriji tako na finjaka maltretiran od " svojih " navijaca, to jest sluzbenika svemocne sluzbe.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.400
Reaction score
4.629
Локација
Zemun
Dok se jebavah sa strimom, sa raznim varijantama VPN-ova(verovali ili ne, u Turskoj zabranjeni svi sajtovi tipa live.sx), pokusavao da se skoncentrisem od pijanih Rusa i Poljaka, nasi momci dadose dva komada!
Uspeo sam kako-tako da ispratim vecinu utakmice i vidim, ni manje ni vise, nego epsku borbu Stanojevih Spartanaca.
Puls mi je bio sigirno 200, 80ti minut, oni stisli, a Stanoje, kao pomahnitao, komanduje "U NAPAD"! Razvukao mi se osmeh i obuzela me jeza, iako sam daleko od Humske. To je nas Partizan!
Navijanje, skoro kao nekad, borba, pa ne pamtim u skorije vreme ovaj nivo zalaganja i trcanja. Nema izgubljene lopte, igrac ne moze da prodje.
Jedno veliko BRAVO za sve aktere sinocnjeg meca:clap
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.212
Reaction score
7.050
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
E sad lagano da se posvetimo žrebu. Vrlo je bitno koga ćemo da dobijemo, ne samo zbog evropskog proleća, već treba nabiti koeficijent do maksimuma, jer će se on vući narednih 5 sezona. Neka kosmička pravda bi bila, pošto smo već dobili maltene najteže protivnike u sva 3 kola kvalifikacija, da sad dobijemo makar lakše protivnike u grupi.

Brzinskom analizom šešira, najlakši žreb po meni i po mnogima bi sigurno izgledao ovako:
Šešir 1: Gent ili AZ
Šešir 3: Flora ili Alaškert
Šešir 4: Linkoln ili Mura

Čekamo žreb u 13.30, srećno crno beli!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Fenomenalno izdanje našeg Partizana.
Ovo je ono što treba biti Partizan stalno a ne samo kada se treba rizikovati.
Jer je pravo uživanje gledati ovakav Partizan.
Odlična taktika Stanojevića ,dobra poseta,dobro navijanje.
Ono što bi izdvojio je gol Jovića na početku,iako iz ofsajda taj trenutak je mnogo značio da se pokupi energija sa tribine i da pritegne vrat portugalcima.
EDIT.
Što se tiče učinka u grupi...Zabole me đoka,ovo je ispunjenje cilja u Evropi za mene. Plus ne bi bile pobede već ovakava izdanja Partizana.
Sad da se sredi ciganka i to je to.
 

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
92
Reaction score
197
Sta se zapravo desilo sa tim navodnim rasnim uvredama?Jel neko video to od kolega koji su bili na stadionu?Ne bih da mracim al to moze da znaci i najstrozu kaznu,da joj ime ne spominjem.
Uprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Ja se nadam da je Stanojević ostavio sujetu i tvrdoglavost iza sebe, da je uvidio da je Partizan iznad svih nas i da ne može da prema Sumi ima onakav tretman, kad ga/nas isti taj igrač demantuje igrom i konkretnošću, u ovom slučaju nas vadi iz govana.

Još nešto, nadam se da neće biti toliko tvrdoglav da razmišlja u smislu "ovi igrači su izborili plasman u ligu konfenercija, oni zaslužuju i da igraju to takmičenje".

Ne!

Trebao bi istog momenta da traži pojačanja, sa svim pravom, da im bukvalno napravi pritisak da se tim nadogradi sa minimum 4 igrača ekstra kvaliteta, da ne budemo puki učesnici najgoreg evro takmičenja.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.143
Reaction score
4.589
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Čestitke Stanojeviću i momcima na prolasku u LK. Čestitke Istoku, Zapadu i Severu na odličnoj podršci i navijanju.
Pobedili smo isključivo na borbu, srce, znoj, ludilo i kao što većina igrača voli da kaže ostavićemo srce na terenu a ovaj put posle dugo godina stvarno jesu.
Zbog takvog načina igre sam i zavoleo 70-ih god. Partizan a ne zbog rezultata ali to je neka osnova da bi se uz još neki kvalitet došlo do njega.
Stanoje ima igrače kakve ima, sve su to odlični momci koji uz fanatičnu borbu zamjenjuju nedostatak kvaliteta(forme) ali bojim se da nam bez min. 3-4 pojačanja ta fanatična borba, trud neće biti dovoljna.
VUČIĆU PEDERU!!!

:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top