Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Kad čujem onog nesrećnika strajnića moj dvanaesterac predje u trinaesterac. Onda su za gledaoce sa skupljim ulaznicama pustili gol sa neke utakmice za koju me zabole levo mudo baš u trenutku kada Suma sumarum lomi odbranu , a mladjani Jović ćuška je u gol. Ofsajd kaže sudija, a svi mi ne psujemo sudiju nego javni servis koji je sve nego servis, više kuća nego servis.
Na zapadu ništa novo, prazan, još jedna pobeda Partizana, na istoku jug, onaj pravi, izvorni, na jugu jug koji će biti istok za 20 godina, na terenu su igrači ostavili srce, Stanoje ostavio ga pored terena, a meni braćo i sestre srce puno, uvek je lepo voleti Partizan!
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.551
Reaction score
29.534
Локација
Novi Sad
Hvala ti crno bela ljubavi!!!! HVALA!!! :šal :šal :šal :šal

Ps. Uprava napolje! ( izlazim sa stadiona gmazura ide sa 10 majmuna oko njega, kezari se nesto drogiran...)
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.435
Reaction score
11.918
Локација
Kopam tunel, vidćemo...

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
449
Reaction score
2.548
Локација
Novi Beograd
Bravo momčine!

Kakvo god da je takmičenje u pitanju, upisali smo se u istoriju kao prvi srpski klub koji će nastupiti tamo.

S obzirom na marljiv rad svih koji se bave Partizanom, ovo je izvanredan uspeh. Uprava je učinila ono što marljivo najbolje ume - jebeno ništa. Sportskom sektoru ogroman naklon! Utisak mi je da su svi "pod injekcijama" - igrači, stručni štab, iskreni navijači.. Drugačije se ne može izdržati dosadašnji tempo.

Uprava se pokazala da nisu baš toliko neupućeni u fudbal, pa su u izlog stavili najbolje modele - Zdjelara i Sumu. Pošto imaju ukusa, od evropskog džeparca možda se zajebu pa kupe nešto u toj klasi (važi). Jezivo je što se uopšte piše da nam trebaju pojačanja. Mi na evropskom i srpskom frontu igrati ne možemo sa ovim fondom. Nadam se da Stanoje neće da popušta u domaćici ni po koju cenu.

Šta bih istakao, a da (možda) nije već istaknuto... Mi smo u ovom ciklusu igrali protiv sasvim različitih ekipa, s aspekta filozofije igre, i sve smo ih prošli. Prvi su bili skup jeftinih nasumično odabranih stranaca (kakva je verovatno i većina budućih protivnika iz trećeg i četvrtog šešira), drugi su tipična uigrana ruska škola s kreacijom sjajnog južnoamerikanca, ovi poslednji su pravi portugalci/brazilci i stvarno su jaki na lopti. To mi je stvarno najveći utisak. Tipujem finale protiv nekih nemaca ili engleza čisto da vidimo gde smo
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
768
Reaction score
2.864
Локација
Banja Luka
Bravo momci,bravo Stanoje za pripremu utakmice i sto si konačno ubacio našeg najboljeg igrača da igra od početka,da se nije povrijedio ubijeđen sam da bi već u prvom poluvremenu riješili pitanje prolaska.Zdjelar,šta reći,kakvo lavovsko srce ima taj momak.Ma bravo SVI !!! Upravo napuši mi se kurca !!!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
Odmah da kazem da sam bio ubedjen da ih ne mozemo proci bez produzetaka ili penala.
Hvala partizanu sto me je demantovao.
Hvala svim igracima
Hvala velikom arhitekti stanojevicu
Hvala onoj divnoj publici sto je nosila momke.
Jos ne mogu da verujem da nam sansu nisu stvorili oni goropadni fudbaleri od pre sedam dana. This our house, our rules!!!
Pored onih najzasluznijih(sve str ih pomenuli), izdvojio bih jos dacu i holendera. Odlicno osvezenje!
Da ne bude sve naj naj, suska se o odlasku sume i zdjelara, a i ono sranje sa rasizmom ne mirisi na dobro.
Vazura, ne dovodi nikog, ali ostavi nam ovu pomenutu dvojicu. Bice za tompuse i rave, jebem te suntava! Hrrrk fljas!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top