Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Dodješ do rezultata, 20 minuta do kraja, i onda umesto da rutiniras, ti se pogubis u vremenu i prostoru. I umesto pobede, kraj utakmice čekaš nadajući se da ne izgubiš.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
367
Reaction score
2.290
Локација
Kraljevo
Žao mi je što nismo jedanput uspeli da izdržimo i odigramo muški u gostima kada povedemo. Ruku na srce, previše bi bilo da sa Lolom, Panticem, Miljkovicem i Mileticem mi pobedimo u sred Belgije. Pa mi kada bi sa tako mešanim sastavom dobijale ove utakmice, mi bi u punom sastavu igrali barabar sa ekipama iz Nemacke, Italije, Spanije, itd.
p.s. Šteta što je čakijev gol sada u drugom planu
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Dodješ do rezultata, 20 minuta do kraja, i onda umesto da rutiniras, ti se pogubis u vremenu i prostoru. I umesto pobede, kraj utakmice čekaš nadajući se da ne izgubiš.

Kako da rutiniraju kada ovi pored nasih igraca izgledaju kao roboti? Ovi se ne umaraju, konstantan presing i kidanje, nasih 90% igraca ne mogu da izdrze svih 90 min jakog ritma. I da, zivim za dan kada ce jojic da ode iz ovog kluba. Pa neka sa drustvom ispred zgrade sutira preko kurca i prodaje lopte na 30 metara sa sve trckaranjem.
 

Goran1990

Početnik
Учлањен(а)
28.08.2021
Порука
56
Reaction score
327
Локација
Modriča
Bice jebeno veceras. Osakaceni smo, premoreni, u malom padu forme.
Uzdam se u neko ludilo Meninga, da nas sve iznenadi.
Menig. Ja bih prije očekivao ludilo od Terzića koji je pokazao da je spreman na to, igra dobro da se tako nešto može očekivati. Samo me zaniuma šta je to Menig pokazao do sada u našem klubu?
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Ajt u kurac,za malo.
Najmanje polufinale sa romom.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.265
Reaction score
6.979
Meni je samo fascinantno koja je vizija nasa kada napadamo? Sta tacno radimo i kako koristimo napadace? Sto puta sam rekao da sam laik, ali zaista ne kontam koji je plan A, a koji je plan B. Sa Sadikom, Asanom i malim Ficom i Sumom smo imali jebeno dobru i brzu kontru, odbrana nam je bila najslabiji dio tima i cesto smo bili totalni nemotivisani za domacu ligu, ali kome loptu uzmemo na 30 m od naseg gola, taj ga prima garantovano. Sada brzinu nemamo, krila su prosjek, pominjemo se da je hendikep sto nema Markeca, a ja garantujem zivotom da nista drugacije ne bi bilo danas. Jedini hendikep je izostanak Zdjelara. Nikada nisam niti cu pljuvati ni trenera, niti igrace, ali mi imamo u prvom timu (mislim na prvih 11) 6 igraca na amaterskom nivou i 5 solidnih fudbalera, za nasu ligu. Upravi zelim da pocrkaju u najgorim mukama, za sve sto su uradili zadnjih godina.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Prezimicemo u Evropi, prvi smo u ping-pongu.
To je odlicno.
Zajebem se pa pocnem da mastam gde bi nam kraj bio kad bi onih nekoliko aktivnih a dobrih fudbalera I onih nekoliko koji ce to uskoro postati,( ali ne kod nas na zalost), bilo liseno pomoci ovih nekoliko bivsih fudbalera koje Stanoje ljubomorno cuva od zaborava.
Ima ta neka unutrasnja borba kod Stanoja, najiskrenije verujem da mu nije lako.
Grobarcina je, voli Partizan, siguran sam da zeli najbolje.
A onda na teren izvede likove cija sprema nije dostojna nekadasnjih radnickih sportskih igara jebiga, a formi ne vredi ni pricati.
Cudan mazohizam ga trese.
Necu o imenima, sto bi se reklo - samo jedno ime znam....
Ali brate sto je mnogo mnogo je.
Idemo sad mec po mec, prolazno vreme je vrlo dobro - odlicno, a zivci su odavno u ofsajdu, tako da bez nervoze jbg.
Do sledece utakmice.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Bas zanimljiva utakmica. Mislim da je bas zabluda da smo veceras bili bolji nego u Bg, mnogo smo vise gresili, tri pasa nismo povezali, ali cinjenica da Rikardo nije igrao kao usamljeni spic sidras, nego da je Mening vise igrao kao poluspic, napravilo je prostor i mogucnost da se napadne njihova zanjda linija. Zato izgleda kao da smo danas bili konkrentiji. Cestitke Stanoju za to, jer posle svih problema i umora napravio je ovu utakmicu aktivnom, iznad nasih trenutnih mogucnosti. Napravili su nam preveliko brdo izradjenih akcija u 16 i da je bilo pravde dobili bi nas. Mnooooogo vise veceras nego u Bg. Ova formacija je zanimljiva i mozda je treba razviti u toku priprema.

Takodje nije kurvninjski bilo uvesti Lolu. To nije odraz kukavicluka nego nuzde. Natho je umro veceras, on ne moze vise da igra na tom fizicki zahtevnom mestu, Lola je uveden jer Natho vise nije mogo da dise dobrih 15 minuta u kontinuitetu pre toga. Morao je da ide napolje, ne moze mesto njega Jovic, Terzic, mora Lola kad je jedini na klupi koj je ikakv vezni. I to nije povlacenje, nego je moralo.

Ako cemo da pricamo o defanzivnosti i nedovoljno hrabroj igri, onda moze da se pre uzme kao primer cinjenica da nasi napadaci nisu izasli u presing dalje od kruga na centru. Bez ikakvog razloga. Nismo im zanjdu liniju pritiskali u opste. Mening trckarao u defanzivi, Rikardo jednostavno mozda ne moze vise od umora. To ako je tako planirano, ziheraski je, a ako je to posledica mahinalnog ponasanja koje se desi kad te protivnik pritisne, pa se povuces mimo dogovora, to je onda strah kod igraca. Tako da ako neko oce da kritikuje kukavicluk i ziheraski pristup, bolje to da pomene, nego da se vata za Lolu. Mada treba biti realan i postaviti pitanje da li je visok i agresivan presing moguc, ako ti je na zadnjem veznom Natho koj treba da pokrije samim tim mnogo veci prostor, a on ne moze da pokrije ni ovoliki koliki je bio veceras.

Svi su se trudili, svi su izginuli, preumorni su, svaka im cast. Rikardo je bio bas dobar veceras, cim ne mora da igra sam napred i dobije prostor, pocne da koristi to sto ima. Caki i protiv cuke i veceras daleko najbolji na terenu. Zasluzio je da mu se vrati golom. Ako je meni nesto zakljucak to je da je velika zabluda da je Stanoje utegnuo ekipu. Cak i sa ovim igracima (od kojih kada bi se forum pitao skoro niko nije za Partizan :D ) mi mozemo biti daleko organizovaniji. S jedne strane to je pozitivno jer ekipa moze da napreduje, sa druge strane, Stanoje je ovde vec neko vreme, a utezanje se nije desilo. Videcemo na prolece. A prvo da se prezivi do zime.

I moze da ga duva Gent i njihov Sef struke - belgijski Nesko Milovanovic. Mi ove godine uzimamo titulu, a gospoda i Gana ce da ga izduvaju na svim frontovima!
 
Последња измена:

Miki80Pancevo

Početnik
Учлањен(а)
19.07.2021
Порука
17
Reaction score
56
Локација
Pancevo
Vecita enigma mi je ono "cuvanje" vremena i lopte umesto da jure oni cekaju sa izvodjenjem faula,auta,kao da vodimo 3:0pa nam rezultat odgovara.Povedemo a onda stanemo Lola nam ulazi i kao zatvaramo utakmicu umesto da stisnemo i damo drugi go.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.142
Reaction score
4.577
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Uprkos svemu, uopšte nisam nezadovoljan, niti su ovi osim sirove snage i više samopouzdanja za igru na prvu pozakali nešto spektakularno u odnosu na nas. U Bg su imali sreće(pa dobro i znanja) da povedu pre nas, pa su čupali zadnjih 15 minuta, danas nisu imali krštenu šansu, ne računam šuteve sa 30 metara do izjednačenja. Najviše mrzim naš mentalitet, ali prvi put formacija, skrpljen sastav, iskreno to uopšte nije toliko loše. Pantić se dečko plaši svoje senke, ima neki detalj sa početka drugog dela, otimamo loptu ispred naših 16, Natho mu daje napred, on ima livadu ispred sebe, samo da se okrene, on na prvu vraća Nathu, ajde bre dečko...
Urošević, a pogotovo Pop, aplauz. Jojić dok ne dođe ispred 16 sasvim solidan, a onda uđe neki duh u njega i horor. Ona šansa sa početka drugog dela, samo da je plasirao lepo, dao bi gol, njemu se udrveni noga, štulom Vuka Karadžića bi bolje šutnuo. Mentalitet nam je kao u miša, na tome mora mnogo da se radi... Zanima me da li se gleda gol razlika ili međusobni duel kao što ponavlja onaj pijani Strajnić kome se Lazetić priviđa umesto Milijaša u stručnom štabu?

Pop igrač utakmice a ti kažeš nisu stvorili krštenu šansu. Svašta a baš svašta....
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.083
Reaction score
14.382
Локација
Kipar
Poredjenje nas I njih moze da stane u detalj sa pocetka meca kada igrac Genta u duelu otresa Pantica kao pionira. Igraca koji je u najboljim godinama.
Urosevic I Rikardo jedini imaju fizicku spremu na evropskom nivou. Natho ima znanje kojim moze da kompenzuje nedostatak fizike. Vujacic odigrao odlican mec. Golman igrac utakmice. I to je to. Tri I po igraca I golman su izvukli remi.
Protivnik je bio bolji jer kod njih nema fizicki nespremnih. Takodje smo mogli da vidimo sta znace izmene.
Ali nema razloga za zalost, mogli smo do pobede ali sreca retko nagradi losiji tim. Ovaj tim igra od pocetka sezone daleko iznad svojih mogucnosti. Ostaje nam samo da se nadamo da ce neki posteni ljudi, sa znanjem potrebnim za vodjenje fudbalskog kluba, nekad u bliskoj buducnosti preuzeti Partizan.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Mi ubrzano klizimo u jedno jako ružno i po klub ekstremno opasno stanje. Spuštamo kriterijume do podruma, mirimo se sa ovakvim Partizana nedostojnim sastavom ekipe i kukavičkom filozofijom igre. A za sve to krivimo "mentalitet", zlu sudbinu i pare.

Nije sudbina kriva što Jojić ima ovako sraman odnos prema klubu i svojim saigračima, nije mentalitet kriv što Miljković i Obradović ne mogu da igraju profesionalan fudbal, nije usud kriv što je iz kluba izbačen Banjak a dovedeni Saničanin i Miletić, nije nemanje para krivo što je najuren Suma a plaća se obeštećenje za Holandera. Sve te igrače nije dovela uprava ili onaj nestećnik Ilijev, nego Stanojević. To je sam više puta potvrdio javno.

On je postavio i igru gde haramo na pašnjacima a na jedvite jade igramo sa Gentom (deseti na tabeli u Belgiji), Santa Klarom (poslednji 18. u Portugalu) i Sočijem (treći na tabeli, u 13 kola imaju pet poraza), a čak ni ovu jadnu ciganeriju ne možemo da dobijemo već četiri utakmice ili koliko već...

Stanojević je doneo sve te odluke i na njih ima pravo. On verovatno misli da je to dobro za klub i za njega samog. Ja mislim da nije. I bukvalno svi najvijači Partizana koje poznajem. Bez izuzetka svi. Nekakvo zadovoljstvo Stanojevićevim odlukama vidim samo na ovom forumu i nigde više. Da mi igramo bunker protiv desetoplasirane ekipe iz bilo koje lige na svetu za mene je nepojmljivo. I to u utakmici u kojoj nam samo pobeda igra. Mi možemo da izgubimo, možemo i da budemo nalupani, ali nikada ne smemo da se pomirimo da će Partizan tri puta preći centar protiv Genta, ili bilo koga drugog uostalom.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Sta god da uradi Stanojevic mi smo sa igracem manje na sredini.
Bukvalno kao da smo igrali protiv R.Madrid.

Kad pogledas Pantica ti vidis nemoc. Koliko sam postova napisao da je Pantic jedan od onih koji ne mogu nista, znaci nema ga u fudbalu. Nit ce da sutne, nit da otrese nekog, niti da pretrci, njega prosto nema u fudbalu. Tu je na granici i Jojic, ista marka.

I hvala Bogu da je Urosevic dao gol, jer je to svojevrsna kosmicka pravda. Jer on lici na fudbalera, bar trci kao pravi profesionalni fudbaler i ne zabusava. I pozdrav za Urosevica.

Popovic je odigrao PRO.

Za gol je kriv Sanicanin, jer nije bio na radnom mestu. Jednom je Miletic trebao da uleti kao centralni defanzivac i pokakio se.
Kad se Sanicanin vracao nazad posle izleta, umesto u sredinu krenuo je da cuva livadu i primili smo gol:

Погледајте прилог 14571
Погледајте прилог 14572

Svaka cast, svakako krivica ide Sanicaninu jer je lose postavljen ali takodje i celavom jer je morao da vidi da lopta prelazi prvu stativu, bukvalno samo da je ostao na svom igracu izbacio bi je glavom...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top