Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
96
Reaction score
257
Локација
Beograd
Диабате је чудо.....невероватно како смо баш ми успели да доведемо таквог играча иако пар стотина метара даље од нас постоји клуб који може да плати три таква. Институција и проституција....
Враћајте Илиева да објасни оно "играч од 30 секунди" :D
Стварно ме страх да не изгубимо континуитет довођења оваквих странаца тако да у томе име може Томић да буде шлаг на торти на крају ове полусезоне
Партизан је чудо. Управа напоље!
Objasnio je. Na osnovu 30 sekundi gledanja snimka zaključi da je top klasa. :D to je pricao u intervju za blic sportal
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Пре свега слава посета. Искрено, очекивао сам пун стадион. Наравно, један од разлога су цене карата.
Први пут у последњих 30 година Партизан у Европи игра чврсто, одважно и храбро са јако пуно самопоуздања.
Ниједног момента победа није долазила упитање.
У 7 дана два пута победити једног Бундеслигаша без примљеног гола је у деценијама уназад била научна фантастика.
Натхо :respect :respect :respect
Са каквом жељом, жаром и енергијом игра за клуб је невероватно. Да де постиде нека Партизанова деца.

ПС: Келнових навијача је било јако пуно на стадиону. Блиски контакт са њима на источној трибини може да потвди @vratonja :D
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.978
Локација
NbG
колико су ови малоумници и цигани са југаштобудисе скупили пара за прелину офку...зна ли се шта? и колико ће нас овај њихов ''шоу'' вечерас коштати...
Razumem revoltiranost ka jt ali moram da priznam da mi nije jasan prvi deo posta i omrazenost prema OFK Beogradu.
Ne znam koliko godina pratis fudbal ali izreci za klub sa tolikom tradicijom da je Prelin je isto kada bi neko izjavio da je Partizan klub Velje Nevolje. Kapiram da bi ti to smetalo, kao sto bi i meni jer bi na taj nacin pljunuo na mnoge legende, koje su gradile ime naseg Partizana.
E i iz mog ugla tako je i sa OFKom. Secam se nekih drugih vremena na Karaburmi, vremena pre pomenutog Prele, kao i pre danasnjeg velikog "doktora" ekonomije.
I ne znam dal ti nedostaje jos jedan trzni centar ili stambeni kompleks na Bogosloviji al ja mislim da bi srpska liga bila mnogo kvalitetnije takmicenje kada bi u njoj bio jedan zdrav OFK Beograd. Pre nego neki Obilic, Cukaricki, Vozdovac, Zeleznik i sl koji su, dok se OFK Beograd upisivao u istoriju srpskog i ex ju fudbala, igrali Bg zonu.
Za drugi deo sa prekidima i bakljama se apsolutno slazem, a tu nanetu stetu, kao i do sada, cemo mi da platimo.
I zao mi je sto onu igru i atmosferu od sinoc okrenuh u drugu stranu zbog onoga sto mi je zaparalo usi. Svaka cast Petricu i ekipi, svaka cast istoku i zapadu i svim pravim Grobarima koji su sinoc bodrili nas Partizan. Svaka cast i Nemcima koji su se bez obzira na zabranu pojavili u pristojnom broju na stadionu.
Ziveli
 

Прилози

  • 20221013_201055.jpg
    20221013_201055.jpg
    1,4 MB · Прегледа: 32
  • IMG-e10bfdb6fabd2ce7258f15f7539e8275-V.jpg
    IMG-e10bfdb6fabd2ce7258f15f7539e8275-V.jpg
    143,1 KB · Прегледа: 32

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.760
Reaction score
29.645
Локација
Beograd

Vazduh trepti kao da nebo gori.

I, čemu danas citat iz jednog starog partizanskog filma? Pa zato što je juče nebo iznad JNA gorelo! Bukvalno. :D
Sigurno su juče napravljene i neke fotografije koje to dokazuju - lepo se bre na njima vidi da o(do)zgo nešto zapaljeno pada po svima nama...
Sad, da l' je to bio samo ostatak vatrometa, da l' daleke jecaju zvezde, da l' je grobarski fanatizam zapalio nebo...jebem li ga, ali gorelo je...

Gledam pre utakmice onaj naš old tajmer stadion i old tajmer reflektore...i pomalo me nešto štreca oko srca...pa da l' je moguće da ćemo uskoro da ,,smaknemo,, te reflektore i da postavimo neke drugačije...ono jes' da će ti novi možda biti...kakvi god da budu, ali, jbg, nekako...neće mi to biti - TO.
Jer baš OVE reflektore su gledali i Bobek, i Moca, i Kežman od čije su prodaje već hteli da stave nove reflektore pa nisu, i Best i Ronaldo Zuba, i Miljković i Jojić, i Suma i Megvajer, i hiljade Grobara i huligana, i hiljade Partizanovaca što su pevali kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA, ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu...

A moguće da ni tog stadiona JNA iz pesme, to jest bar ne OVOG I OVAKVOG iz stvarnosti i realnosti, u nekom budućem vremenu neće više biti na ovom mestu gde je sinoć bio.
Tamo gde je sinoć nebo gorelo. Tamo gde je nebo najlepše nad Beogradom. Kad ne gori. A lepo je i kad gori samo malo opasno. Jer možda nešto zapalimo, a možda nas i UEFA zbog toga izbaci iz daljeg takmičenja. Ali, neće nam to biti prvi put.

A jednog dana ni nas neće više biti, kao što više neće biti ni reflektora ni stadiona JNA.
Samo što će to nama tad biti prvi put da nas nema. I poslednji.
E, da, dobro. Šta sad. Još smo tu. Veseli i raspoloženi, pobedio Partizan Bundesligaša dva puta u roku od 7 dana! Šta ćeš više, šta ćeš bolje?!

Malo se samo pitam šta li je sa onom osobom što je hitna pomoć sinoć uvijenu u platno odveze sa Istoka...do negde...ko je to bio...šta se desilo...hoće li se jednom ponovo vratiti na stadion JNA?
Ili...

Da...stadion JNA...
Jeste star je i oronuo, a nisam ni ja bolji. Ali...taj i takav stadion je ORIGINAL! Nema laži, nema prevare. Nebo gori, Partizan igra a stadion je original old skul old tajmer.
E sad...jbg...neko shvata vrednost old tajmera, a neko misli da je bolje imati novi, nego nekakvu starudiju, iako takvih novih imaš svuda...a old tajmera nema baš svuda. I mogo vrede.
Original.
Po kome je nekada na kolenima klizao Mance. Po kome je Milko rutinirao ,,cigane,,. Na kome su Đu-Le i ostali slavili duplu krunu u sezoni Tanga smrti.
Po kome je sinoć Dija Brate proturao loptu kroz suknju Švabi i dao prvi gol, a Rikardo slavio svoj pogodak na kolenima k'o Mance.

Nema tu laži, nema prevare.

Za razliku od UEFE koja se kao bori protiv rasizma, ali će zabraniti crnačke vuvuzele jer su previše glasne za njihove belačke uši.
Za razliku od UEFE i televizije koji imaju ,,dogovor,, da ne prikazuju sve navijačke ludorije da ne bi dobile publicitet, uskraćujući time gledaoce pored ,,malih ekrana,, za ISTINU.
Za razliku od televizije koja će reći da navijača Kelna nema na utakmici iako ih svi vidimo i čujemo na tribinama - pa čak i u TV prenosu.
Za razliku od televizije koja će smanjiti ton i davati lažnu zvučnu sliku pakla na JNA.
Za razliku od televizije koja će čak ponekad besramno LAŽIRATI ton sa utakmice.

Eh.
Ceo svet je često čista laž, ali je bar nebo nad JNA sinoć zaistinski gorelo i tutnjalo, pa su drugovi pripadnici našeg evropskog i nemačkog poštovanog rivala mogli da se zapitaju da li se vratila sezona 1944./45, ili je Putin pritisnuo dugme, ili je to sve bilo samo zato što smo mi Grobari stoka neopisana.
Ali bar nismo lažovi.
Hvala lepo doviđenja prijatno. Aufiderzen.

Smrt fašizmu - živeo Partizan!







 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Samo dva zapazanja i jedno izvinjenje:

- Nabijte vatromet sebi u pakas, idioti poluretardirani!
Ako bas mora, mogu to sranje svariti na rodjendanu kluba i proslavi titule, ali ovo sto rade je toliko jadno, neukusno, antinavijacki, antipartizanski...- ciganski.

- Igrali smo mi jos dobrih evropskih utakmica, ali tri dobre zaredom...To nismo od Mateusa.

-Izvinjenje je, naravno, upuceno Gordanu.
Mislio sam da je zalutao, dosao da otalja, da ubije vrijeme.... Vec smo apsolvirali da nikom nije jasno sta je i kako uradio, ali se kapa mora skinuti :respect
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
E, nece da bude :D

Ofk Beograd je potreban domacem fudbalu.

Klub sa takvom tradicijom nije dr Terzinjo, jos manje je Prela super liga.
Da skupljam za njih, neka, imamo u slicnom stanju vaterpolo klub. Rukometni, odbojkaski i jos puno " manjih" koji su na ivici.

Samo, to poravnjivanje moze..ali za ciganmalu i ulicu Mateje Kezmana.

Toliko na tu temu, na ovoj temi. Mozemo dalje i na otpadu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.771
Reaction score
55.474
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

ne znam da li je bilo, brisite ako jeste, ali uzivanje je citati kako kuka :D
jebiga nemac možda si i u pravu, al ja čekam 30 godina da neki naš trener “paralizuje” igru a da to ne bude javor bunkerčina.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.182
Reaction score
6.978
Локација
NbG
Navijacki i ljudski nema sta, nego sta cemo ako kasnije taj isti bager krene i ka nasem stadionu... Po tvom rezonu na Veljin restoran Partizan i znamo vec ciju upravu i juznu tribinu. Jer i nas klub odavno nije nikakav bastion slobode, naprotiv okupiran klub od iste bagre, al na srecu klub mnogo veceg nivoa i tradicije od pomenutog OFK Beograda. Zato se i kako tako drzimo iznad povrsine.
A bager ako krene ka Karaburmi ima nas koji cemo ga sacekati, vi skupljajte priloge, svako prema svom rezonovanju.
I necu dalje da produbljujem jer na taj nacin umanjujem sve sto Petric i momci uradise u ovom kratkom periodu. Uzivajmo i nek traje i ne staje.
P.S. prebacite na nuklearku
 

viva la victoria

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
17
Reaction score
56
Локација
Petrovo
Igru Diabatea u oba pravca pokazivati klincima u skoli kao primjer kako igra kompletno krilo.

Ovi rezultati su plod zdravog samopouzdanja i zelje za pobjedom. Stoga nema onih gluposti koje su karakteristicne za nas. Lozenje do bola i ubedjivanje sebe da se nesto mora postici cesto je bilo kontraproduktivno. Tako da ni sada nisam u fazonu da nesto moramo. Ukratko receno, izmedju "mozemo" i "moramo" velika je razlika.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
E, sad posle svega da se javno izvinim Petriću! Nisam doduše ništa pogrdno napisao o njemu, više sam imao sumnje u njegov rad i poznavanje trenerskog posla. Čovek me jednostavno podsetio zbog čega sam zavoleo Partizan, nije bitno ko je sa druge strane, Keln, Mančester......napadni ga bre, igraj fudbal, na gol više.....
Ko god se seća, Rome, Intera 90tih godina, Seltika.... zna o čemu pričam. Šta god neko mislio o Savi Miloševiću, za mene su on i Gordan predstavnici one prave "Partizanžtine".
Možda još nismo svesni, ali dobiti Nemce dva puta za sedam dana, bez primljenog gola......pa ni mi sa 50 godina to ne pamtimo.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728

ne znam da li je bilo, brisite ako jeste, ali uzivanje je citati kako kuka :D

Ово је само доказ да никад више не треба идеализовати клубове из лига петице и из било које лиге. Све је у глави. Танка је линија између бундеслигашког бека и помоћног чистача копачки Миљковићу. Маркетинг је чудо.
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Gordan je prije svega izuzetno inteligentna osoba. To ce reci svako ko ga poznaje. Uostalom, nakon karijere je napravio ogroman uspjeh u privredi, a nije kao 98% bivsih fudbalera uzeo neku fotelju i slicno. Msm. bio je funkcioner i kod nas, ali paralelno je pravio ozbiljan biznis.

Njemu je trenerski posao do sad u karijeri bio neka vrste zabave i avanture rekao bih. "Ubijanje vremena". Nesto tako je u jednom intervjuu i sam kroz redove rekao. Sa Partizanom je to druga prica jer je dobio da vodi klub koji voli. Sto znaci da je dao 100% sebe.

Da covjek ima fudbal u malom prstu, pokazao je pripremom svih utakmica, taktickim prilagodjavanje, a na kraju krajeva i potpunim preokretom stava i ponasanja igraca. Iz ove perspektive mi djeluje da bi napravio ozbiljnu trenersku karijeru recimo da se tome full posvetio jer ocito ima sve elemente koje jedan vrhunski trener posjeduje:

-nadprosjecna inteligencija
-harizma i smek
-liderske karakteristike (igraci ga izuzetno postuju i vjeruju mu)
-fudbalsko znanje

Za Partizan je dobra stvar sto sumnjam da njega "moze platiti" neki tim tipa Slavija, Ludogorec, Alkmar i slično. Tj. da bi za novac koji oni placaju trenere prihvatio samo zbog novca. :icon-biggrin:

Bio bih srecan ako bi Partizan konacno dobio trenera na duge staze koji ce tu biti narednih par godina jer tako nesto nismo dozivjeli, a Gordan ispunjava sve karakteristike da on bude taj.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.322
Reaction score
3.990
Локација
Kobasicarija "Venac".
Ehhh znam ja nas…teracemo ga cim zaredja nekoliko remi/poraza. A gre’ota bi bila. Istrpeo bi ga vala, pa makar svakog oktobra ispadao od pirota, vladotinca ili salt swampa(slane bare).
Jednom sam se ogresio kad sam bio protiv jokana. Zivot-ucitelj. Od tada imam osecaj ko zasluzuje podrsku na klupi
 

insomnichar

Partizanovo dete
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
183
Reaction score
59
Локација
Tamo gde su Grobari
Poštovani,

Šaljem vam slike svog deteta Ivana Milojevića, a unuka pokojnog blaženopočivšeg novinara ,,Politike" Živomira Milojevića, sa utakmice Partizan-Keln, gde je dete u svojstvu navijača Partizana vodio trener FK Mladenovac, čiju školu fudbala dete pohađa.
Ivanov deda, Živomir Milojević, nekadašnji novinar ,,Partizanovog vesnika", više od 30 godina hroničar FK ,,Partizan" i autor više knjiga o ,,Partizanu", dobitnik ,,Zlatnog pera" (uz podršku brojnih kolega i raznih internet sajtova da je u pitanju jedan od najboljih sportskih novinara svih vremena) .
Sve gorenavedeno otišlo je već u legendu, kako je to naš i vaš Živomir Milojević voleo da kaže, jer će 22.1.2023.godine proći godinu dana otkako ga više nema na ovome svetu, ali budite uvereni da je on među nama.
Prilažem slike.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top