Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencije 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Штета што Захид није раније дошао. Само да издржимо вечерас да изађемо из меча са позитивним резултатом и значиће много тај један писменији везни играч више у реваншу.
Стјепановић је опција да уђе уместо Канутеа или Шћеке, а надам се да ће опција за Натха бити Калулу, а не Пантић. Не бих дирао троугао на средини најмање до 75 минута. Натха не бих ни изводио из игре осим ако сам не затражи или ако се баш види да је наметнут темпо који тешко прати.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Ja bih voleo da vidim Stjepanovica ali znajuci stav Duljaja da klince uvodi samo pri pozitivnom rezultatu, kad nema pritiska ne verujem da ce dobiti sansu.
 
Последња измена:

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Ma ja nemam reci da opisem koliko sam prijatno iznenadjen od Duljaja, bez rezlike sto jos nemam pojma kakav je strateg, ali def je neko ko zna kakve igrace su potrebni za moderan fudbal, za razliku od svih trenera nakon Save Milosevica.
Ponasanje pred kamere mu je za cista 10, vrsi javno pritisak na upravu oko pojacanja, apsolutni "krivac" za budjenje partizanovaca, i vracanje publiku na tribine. (jos samo "Jug" da se dozove pameti, i da prestane da radi protiv svog kluba, kao sto to radi celu deceniju unazad)
Njegova posvecenost klubu je impresivna. Kad bi imali na svim nivoima u klubu ljude koji ovoliko daju sebe za dobrobit Partizanu, samo nebo bi nam bila granica.

Definitivno licnost koja mora da bude u strukturima kluba, ako nam uopste nekad dozvole da postavimo klub na zdrave osnove od strane politickih lesinara.

Mnogo ce nam nedostajati Belic veceras, jes da nam Scepan Veliki donosi neke druge kvalitete, kao stamenost i skok igra, pa i to sto ce nam Kanyte igrati malo ofanzivnije, jer mislim da my ta pozicija vise lezi, ali nam je brzina protiv Danaca preko potrebna.

Srecno Igore, srecno momci!
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.503
Reaction score
29.241
Локација
Novi Sad
#MatchDay

Након трилера и невероватне завршнице у трећем колу квалфикација за @europacnfleague, од 18.30ч играмо прву утакмицу плејофа против @fcnordsjaelland.

Подржи Партизан! ⚫️⚪️


 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.790
Molim nase igrace samo da paze na povremena pomracenja svijesti (Kanute i jos poneki) i da se bore koliko mogu pa sta bude. Napred Partizan! Uprava napolje!
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Komentarisanje u toku utakmice
Jebem vam, upravo iz kanc. sa severa JNA, i upravo iz Nemanjine ulice, i sestre i mame i tetke i babe i rodjake i sve živo, bednici ljudski, otpadu, napravili ste od fudbalskog rukometni klub. NAPOLJE
NAPOLJE
NAPOLJE
NAPOLJE
PRAVO NA ONKOLOGIJU KBC
mater vam jebem.
Pu, ljudski otpadu, ima te li obraza?
P.S. evo ja nzm. dajte im 300M budžeta, a nas mrcvarite, da Bog da se mrcvarili na kbc onkologiji.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.269
Reaction score
18.303
Локација
Kej Republika
Miloše Vazura, jebem li ti majku onu raspalu.
Crko dabogda zajedno sa onim ko te je i doveo tu, a odziva se na prvi Peder Srbije.

Jebem vam mater izdrkanu, radikalsku. Svima.
Ološu najveći. Nepismena gamadi.

Vučiću pederu!!! Mrzim te pacovčino ciganska!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top