Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Espanjol bolji od crno-belih kadeta!
399_0.jpg

Kadeti Partizana izgubili su večeras od ekipe Espanjola sa 3:0 na »4. Mundialu za igrače ispod 17 godina – Trofej Kihot” i u petak će igrati za treće mesto na turniru.

Protivnik crno-belim kadetima biće ekipa Barcelone, koja je večeras poražena od brazilskog Sao Paola 5:4, boljim izvođenjem penala.
www.partizan.rs



Edit - Mec su inace posmatrali Radomir Antic i Slavisa Jokanovic , koji su tako mogli da se uvere u kvalitet klinaca :clap
 
Последња измена:

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Kadeti Partizana razmontirali Barselonu!
407_0.jpg

Partizanovi kadeti briljantno su završili svoje učešće na »4. Mundialu za igrače ispod 17 godina – Trofej Kihot” pobedom nad Barselonom sa 5:0. Puleni trenera Trbojevića iskalili su sav svoj bes zbog poraza u polufinalu od Espanjola, nad njihovim gradskim rivalom, a pogotke su postigli: Drpljanin, Roksa, Škuletić, Ljajić i autogol igrača Barse.

Ovom pobedom kadeti Partizana osvojili su 3. mesto na turniru, a Petar Škuletić je najbolji strelac turnira sa 7 pogodaka.

U finalnom meču kadeti Sao Paola pobedili su svoje vršnjake iz Espanjola sa 2:1 i tako po drugi put uzastopno osvojili Mundijalito.
www.partizan.rs :clap:clap:clap
 

pfcvukovar

Grobar
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
318
Reaction score
0
Локација
VUKOVAR (srpski grad) SAO KRAJINA
5:0 barselonu odvalit pa to je za pohvalu e kad bi prvi tim tako bar odvalio katalonce bilo bi veselo :D svaka cast momcima a i petru kao najboljem strelcu mundijala treba mu dati sansu u prvoj ekipi vredi decko samo da se ne uobrazi i eto novog jovete
 

markos

Sotir zvani đubre
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
521
Reaction score
20
Локација
Na putu za jug.....
Omladinska škola za ponos!

Omladinska škola FK Partizan je jedna od najuspešnijih u Evropi, tome u prilog ide i priznanje koje je UEFA dodelila našoj školi 2004. godine, proglasivši je i zvanično najuspešnijom omladinskom školom. Sezona za nama je još jedna potvrda tog priznanja, naime selekcije naše omladinske škole su i u ovoj sezoni ostvarili rezultate vredne pažnje, ne samo u okviru domaćih takmičenja, gde naše selekcije godinama unazad dominiraju, već i van granica naše zemlje.

Povod, sasvim dovoljan da se danas u klubu sportista JSD Partizan održi mala svečanost kojoj su prisustvovali igrači i treneri svih selekcija koje su osvojile trofeje na inostranim turnirima, sportski direktor Ivan Tomić, direktor škole Nedeljko Kostić i mnogobrojni gosti, uz prisustvo predstavnika medija.

Prisutne su pozdravili Tomić i Kostić, a u drugom delu svečanosti promovisana je saradnja FK Partizan i „Dečije fudbalske asocijacije“ vezano za organizaciju fudbalskih kampova pod imenom – „ PARTIZAN, ŠKOLA FUDBALA!“ U ime asocijacije gosti Partizana bili su g-din Vladan Škorić i Igor Janković.

REZULTATI SELEKCIJA OMLADINSKE ŠKOLE FK PARTIZAN NA MEĐUNARODNIM TURNIRIMA - PO SELEKCIJAMA
.............................................................................

PIONIRI ( igrači rođeni 1994. godine ), trenera Zvonka Popovića, učestvovali su na turniru u Nantu, sa još 23 ekipe, među kojima su Nansi, Reding iz Engleske, Nant, Slavija Prag, Reprezentacija Gvadalupe, Sparta Roterdam, Le Man, Banjik Ostrava iz Češke, Crvena Zvezda, Herta Berlin.
U svojoj grupi naši dečaci su četiri puta slavili i jedanput remizirali sa ukupnom gol razlikom 8:0. U četvrtfinalu je pobeđena Reprezentacija Gvadalupe sa 1:0 ( Prelić ) a u polu-finalu engleski Reding sa 2:0 ( Marković, Prelić ). U finalu protivnik je bila ekipa Nanta, posle regularnog dela rezultat je bio 0:0, a ekipa domaćina je slavila posle boljeg izvođenja penala. Naši pioniri tokom celom turnira nisu primili ni jedan gol u regularnom delu igre, a uspeh je utoliko veći ako se zna da je drugi pretstavnik Srbije, ekipa Crvene Zvezde zauzela tek 14. mesto.

MLAĐI KADETI ( igrači rođeni 1992. godine ), trenera Slađana Šćepovića, učestvovali su na turniru u Alatri kraj Rima, sa još 11 ekipa, među kojima i Sampdorija, Arđes Pitešti-Rumunija, Lacio, Sigma iz Češke, Napoli, Sijena, Bari. U takmičenju po grupama savladani su redom Areco sa 3:0 ( Trujić, Jojić i Stojanović ), Napoli sa 8:1 ( Vučinić 3 gola, Trujić, Urošević, Jojić, Grumić i Brašanac) i odigran je remi sa Frozinjonijem 2:2 (Agović i Nikolić).
U polufinalu je savladana ekipa Mesine boljim izvođenjem penala 9:8,dok je u finalu savladana Sampdorija sa 3:0 (Lukić, Grumić, Jojić). Za najboljeg golmana na turniru je proglašen naš Uroš Radonjić.
Ovaj turnir je inače organizovan za igrače rođene 1991. godine, dok je ekipa Partizana bila jedina sa selekcijom sačinjenom od igrača rođenih 1992. godine.

STARIJI KADETI ( igrači rođeni 1991. godine ), trenera Dušana Trbojevića, učestvovali su na turniru u Lilu, sa još 15 ekipa, među kojima Espanjol, Lans, Jang Bojs iz Švajcarske, Krila Sovjetov, Standard Lijež, Slavija Prag, AZ Alkmar, Visla Krakov. U takmičenju po grupama savlađeni su Krila Sovjetov sa 1:0 ( Miljković ), St. Andre sa 7:0 ( Trujić 2 gola, Đoković 2, Šćepović, Jojić, Miljković ). U četvrtfinalu je pobeđena Visla Krakov sa 3:1 ( Šćepović,Trujić, Mezei ). U polufinalu naša ekipa je ispala od ekipe Jang Bojsa slabijim izvođenjem penala, pošto je u regularnom delu bilo 1:1 ( Drpljanin ). U borbi za treće mesto pobeđena je ekipa Krila Sovjetov sa 1:0 ( Drpljanin ). Naša ekipa je bila oslabljena neigranjem tri reprezentativca, koji su u to vreme bili na kadetskom prvenstvu Evrope u Turskoj, a umesto njih put Lila pošla su četiri igrača rođena 1992. godine.

Ova selekcija je takođe u januaru ove godine učestvovala na turniru u Peruđi u Italiji i u konkurenciji Juventusa, Olimpijakosa, Torina, Đenove, Peruđe i drugih osvojila drugo mesto izgubivši u finalu od Empolija sa 4:2.

U maju ove godine u Španiji je održan četvrti po redu Mundijalito, nezvanično klupsko prvenstvo sveta za mlađe kategorije. Na turniru su učestvovali igrači rođeni 1990. godine i mlađi. I ovoga puta naša ekipa je bila najmlađa, pošto se u selekciji trenera Dušana Trbojevića našlo čak 15 igrača rođenih 1991. godine. Na turniru je učestvovalo 16 ekipa iz celog sveta, između ostalih i Sao Paolo iz Brazila, Beljing iz Kine, Boavista, DC United iz Amerike, Torino, Penjarol iz Urugvaja, ASEC Mimosa iz Meksika, Deportivo Kruz, Real Madrid, Sevilja, Barselona, Atletiko Madrid, Viljareal, Espanjol. Naša ekipa je u takmičenju po grupama savladala Sevilju sa 2:1 ( Ljajić 2 gola ), DC United 8:0 ( Škuletić 4 gola, Ljajić 2 gola, Jovanović 2 gola ) i izgubila od Espanjola sa 2:1 ( Šćepović ). U četvrtfinalu je savladan Real iz Madrida sa 3:1 ( Škuletić 2 gola, Miljković ). U polufinalu ponovo duel sa Espanjolom i ponovo poraz od 3:0. Dok je u borbi za treće mesto savladana Barselona, koja do tada nije primila ni jedan gol na turniru, sa 5:0 (Šćepović, Ljajić, Drpljanin, Škuletić i Roksa). Zauzevši treću poziciju ove godine na Mundijalitu, učešće na ovom prestižnom turniru je obezbeđeno i za narednu godinu. FK Partizan je bio ubedljivo najefikasnija ekipa na turniru postigavši 18 golova uz svega 7 primljenih, a naš Petar Škuletić je bio najefikasniji igrač turnira sa 7 postignutih golova.

Na kraju informacija, da će se u poslednjoj nedelji avgusta ove godine održati 7. po redu Partizanov međunarodni kadetski turnir ( igrači rođeni 1992.godine ). Pored kadetske selekcije Partizana na turniru će učestvovati i
Real Madrid, Panatenaikos i Roma.

www.partizan.rs
 

oleee

Početnik
Учлањен(а)
16.06.2008
Порука
2
Reaction score
0
Imali iko ovde sto zna za probe za igrace? Jeli tesko dobit probu? Ako jest za Partizan kako je za manji klub u prvoj ligi?
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
На званичном сајту ФК Партизан www.partizan.rs имаш телефоне и мејл адресе људи задужених за омладинску школу. Тамо ћеш добити тачну информацију. Све остало што би ти неко рекао на форуму је непроверено.
 

oleee

Početnik
Учлањен(а)
16.06.2008
Порука
2
Reaction score
0
Znam da klubovi dobiju hiljadu pisma po danu, pa i negledaju. Sigurno ima neko na forumu sto se razumije kako se radi od igracima sto traze probu iz druge zemlje.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Гледају, не брини. Ако не пробаш, нећеш ни добити одговор. Само напиши јасан и прецизан мејл, шта те тачно занима, и пошаљи некоме ко је задужен за омладинску школу. Зато и постоје контакт адресе на званичном сајту, да би се добили одговори и на ваша питања, између осталог.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Pioniri Partizana (1993.) danas su postali prvaci pionirske lige Srbije, pobedom nad Radničkim iz Niša sa 8:1. Puleni trenera Nebojše Ličanina trijumfalno su završili prvenstvo, a posle meča pehar za prvaka države u tom uzrastu predao im je Zdravko Jokić, ispred FSS.

443_1.jpg

Pored pionira, i mlađi pioniri (trener Popović), kao i kadeti (trener Trbojević) su već šampioni u svojimligama Srbije, iako treba da odigraju još nekoliko zaostalih mečeva, zbog učestvovanja na inostranim turnirima.

Inače, u nedelju od 17:00h, kadeti na stadionu C.zvezde igraju derbi protiv »večitog rivala«, koji doduše nema nikakav rezultatski značaj obzirom na izgled tabele, ali uzimajući u obzir rivalstvo, biće to pravi derbi.
Jos jedan trofej...
www.partizan.rs
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Cigani dobili kadete 4-1 .... Prvak u kadetskoj ligi Teleoptik
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Kadetima Partizana titula prvaka

120200566448675ac159e82383668546_big.jpg
Kadeti beogradskog Partizana osvojili su titulu prvaka Srbije osvojivši prvo mesto u ligi zahvaljujući boljem međusobnom skoru u duelima sa ekipom Teleoptika. Oni su u zaostalom meču savladali kruševački Napredak sa 3:1 i zahvaljujući boljoj gol-razlici prestigli ekipu Teleoptika. Zanimljivo je da su se za titulu praktično borile dve Partizanove ekipe, fudbaleri rođeni 1991. godine igrali su u 'crno-belom', a oni godinu dana mlađi igrali su za Teleoptik.
Iza dve Partizanove ekipe na tabeli je Crvena zvezda, a u gornjem delu tabele našli su se i kadeti OFK Beograda, Zemuna, Čukaričkog i čačanskog Borca.

Titulu najboljeg strelca lige podelili su Marko Rajić, igrač Zemuna i Adem Ljajić, kadet Partizana od ovog leta priključen prvom timu. Njih dvojica postigli su po 16 golova, jedan više od Jovana Vučinića iz Teleoptika.

Zahvaljujući nastupima na brojnim međunarodnim turnirima, igrama u kvalifikacijama i na završnom turniru Prvenstva Evrope u dresu reprezentacije Srbije najbolji igrači te generacije odigrali su tokom sezone i više od 80 utakmica i pored preporuke UEFA da je za taj uzrast optimalan broj mečeva oko 40.

Konačna tabela kadetske lige Srbije: Partizan 70, Teleoptik 70, Crvena zvezda 66, OFK Beograd 50, Zemun, Čukarički Stankom, Borac Čačak, Rad, Napredak, Radnički Niš, Sloboda, Radnički Kragujevac, Obilić, Policajac, Timok, Šumadija 1903



1 - Partizan 70 bodova
2 - Teleoptik 70 bodova
3 - Zlezda

jooj jest ovo dobro :buhaha:buhaha
 

Vuk

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
152
Reaction score
0
Kadeti su uzeli tu titulu ali moram reci da nisu nesto.Jedan moj drug igra u ofki i igrali su prosli vikend sa partizanom na karaburmi.Partizanu je trebala pobeda da osvoje i igrali su 0-0.Realizacija slaba, uplasenost...Od nekih ljudi sam cuo da se ti klinci velicaju kada igraju sa nekim debilima i dobiju 5-0.A kada se igra se ekipama iz vrha prpa.cigani su nas dobili 4-1.Extra je to sto smo uzeli titulu ali mora hrabrije protiv tih konkuretnijih timova.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Imaj samo u vidu da rijetko kad igra puni sastav, da mnogi igraju za reprezentacije i na medjunarodnim turnirima i tu pokazuju njihov kvalitet...
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Upoznao sam malopre jednog menadzera iz MKD. Doveo jednog klinca na probu u Partizan.
16,5 godina Georgije Markov. Igra za Bistricu iz Strumice i to za prvi tim. Kaze da je dao 16 golova na 12 utakmica u drugoj ligi, itd.

Direktor nase omladinske skole kaze da je interesantan igrac. Danas je sastanak i sa Tomicem (hoce da vide da li moze da bude spreman za prvi tim ne ove godine vec iduce).

Inace kazu da je bolji od Pandeva, Stojkova i Trickovskog u njihovim godinama...

Zna li neko o njemu sta?

###

Izvinjavam se sto sam omasio klub... Nije Bistrica (!?) vec Belasica.
 
Последња измена:

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
markov gjorgji napadac belasice(najbolja mladinska skola u makedonii pandev stojkov baldovaliev...) iz strumice(grobarski grad istatov stojkov pandev paunovic) visok 180-185 roden 22-11-91 pozvan za repku makedonije do 19 god toliko za sada trazim jos
 
Последња измена:
Top