Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije i KK Partizan

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Čestitke momcima, lepo su započeli dan, nadam se da će se večeras slaviti još!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
E pa ajd ovako, čestitam momcima, ukratko - rasturili su ih na proste činioce :clap

Prvih 5 minuta bili su u znaku Hemofarma, 100procentnim šutem iz igre uz 6-7 pogodaka sa svih pozicija i 2 slobodna bacanje, rezultat je otišao na 6-16. I tu se sve završilo pošto su Radičević i Djordjević uzeli loptu i zaigrali košarku. Prednjačio je fenomenalni Radičević koji je u seriji od 15-0 dao 8 poena, sve iz igre, društvo mu je pravio Đorđević sa 6 pa smo se odlepili na finih 21-16. Tada su se uključili Marinković i Majić koji su potpuno kontrolisali skok u obe faze. Odlična kretanja u napadu bekovskog tandema i relativno raspoloženi Andrić napravili su razliku pa se na odmor otišlo sa 45-31.
3/4 je igrana bukvalno u drugoj brzini, sa racionalnim trošenjem vremena Radičevića i pokušajima Hemofarma da se vrati u igru preko Mitrovića, Dangubića i onog njihovg centra, nikada nemrem ga zapamtim.Takođe otvorio se prozor za odmor glavnih igrača pa su se na parketu smenjivali Đorđević,Radičević,Marinković,Majić i Radaković. Taj ler, pojedini igrači potrošili su na štelovanje ruke sa distance,i kada je Hemofarm prišao na prihvatljivih 8 i napad sa šutem za tri, sevnule su dve trojke Đorđevića i Andrića. Tu nastaje opšti kolaps Hemofarama, gde se u jednom momentu 4/4 odvijalo pravi pogrom, rasturanje naše centarske linije Majić-Mišković, i neke sprdačine sa poludistance Đorđevića i Radičevića te još jedna trojka Andrića za +25.Zadnjih par minuta potrošeno je na izmene uz ovacije Đorđeviću koji je sa 5 ličnih izašao, pošto ga valjda ovaj nije hteo da vadi iz igre, i Radičeviću.
Želeo bih da istaknem neviđenu volju da se trofej uzme :clap Strašna borbenost pod košem, momci su leteli na sve strane, bodrili sa klupe jedni druge, bacali se na loptu, tome u prilog govori broj skokova pogotovo Majićevi napadački su bili izuzetno bitni, jer je iz njih davao jako važne poene.

Danas kada je bilo najpotrebnije,u 1/4 Đorđević je odigrao nekoliko pikenrolova kroz uši igrača Hemofarma i na vreme razigrao Marinkovića a bogami i Miškovića.
Nakon te 1/4 spustio je u drugu , pa se u međuvremenu rotirao sa Radičevićem jer je rezultat to dozvoljavao. Odigrao je i danas nekoliko fantastičnih poteza,par 2na2 jedan mismeč i prodor kroz celu odbranu sa polaganjem,dakle protiv praktično seniora,asistirao je dobro i čvokno 4-5 šuteva sa distance i poludistance. Konačno je izgubio jednu loptu direkt iz ruke. Oteo je danas dosta lopti, ima laparoške rukice i duge prstiće, bio bi dobar džeparoš na buvljaku, konstantno je negde blizu lopte, u ma čijem posedu ona bila.

Radičević- konačno! Igrač utakmice, rasturio ih je i bio je glavni pokretač preokreta, par šuteva sa poludistance i nekoliko strašnih ulaza je danas izveo. Odličan pregled igre, mada velika je stvar što je uigran sa gorepominjanim drugarom, napamet znaju gde je ko kad jedan od njih upadne u sranje sa loptom. Dečko je veliki talenat, igra dobro i promišljeno u obe faze, odbrana odlična, u napadu ne donosi loša rešenja, jedino kada bi malo više vukao tu loptu u tranziciji. Očekujem i pratim njegov prelaz u seniore.

Marinković, odlične fizikalije, danas 12 skokova bravo majstore :clap Ipak mora da poveća procenat ubačaja u reketu jer je nekoliko puta imao više nego izgledne pozicije iz kojih se upetljao u korake ili promšaj zicera. Spušta loptu i diže je po pravilu kad to ne treba. Danas je šutao slobodna sa dve ruke, bezuspešno ali pokušaj se ceni. :D Naravno o masi ne treba trošiti reči, treba mu 15 kila, za poziciju krilnog centra. Ovde može da dominira dugim rukama i odrazom,ali u seniorima bi se sad zakucao kao u zid. Šut plač majke božije, leđna dobra, levi horog / spuštanje lopte u koš trejdmark. Pod hitno uraditi nešto sa njim, poput pozajmice Miljenovića(koji je danas došao da isprati svoje drugare sa tribina) trebaju mu seniorski minuti.

Majić - dečko fizički može da parira ovim mladim igračima iz seniorske košrake, poput igrača iz Mege i Hem. Vrlo borben pod košem. 1/4 finale je bio ubedljivo najlošiji, a danas je bio vrlo dobar, oskar za sporednu ulogu definitivno je odbranio razliku u pojedinim momentima 3/4.

Mišković - velik, kršan, dobro ga imati za čvrstu igru pod obručem i osvajanje trofeja u ovim mlađim uzrastima. :) Iako redovono upada u problem sa ličnima posle 4 minuta igre, danas izuzetno borben i fokusiran sa dabl-dabl učinkom. Izabrao je pravi meč za ovakvu predstavu.

Andrić - očigledno da je jako važan za ekipu, starter po pravilu, fizikalijama je odgovorio ovim razvijenijim protivničkim bekovima. Danas opet veoma važne dve trojke, i nevidljivih 6 skokova. Igrač tipa Vitkovac Čedomir, ne vidiš ga al je tu.

Čestitam ekipi i stručnom štabu još jednom, ovo je veliki uspeh.:clap
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Одгледао сам полуфинале и могу рећи да сам изненађен нивоом игре коју пружају наши клинци.
Дефинитивно лепша кошарка него сениорска, нико не силује, нико не солира. Поштују се акције, игра се тимски, ма право уживање за гледати.

Ђорђевић и Радичевић готово пресликани тандем Ђорђевић и Даниловић. :)
Клинци разбијају, надам се да ћемо их једног дана гледати у првом тиму.
Ђорђевић прави вишак на било ком делу терена као од шале. Има одличну контролу лопте и игре, ниједна грешка, ниједна изгубљена лопта...
Преузима одговорност у последњим секундама и даје победнички кош. :)


Маринковић такође има потенцијала, поседује одличну пивот технику са којом прелако решава све ситуације 1 на 1 под кошем.
Јебу га слободна бацања, има страховито чудан шут... Ја не знам ко га је учио да онако трагикомично изводи слободна бацања, то треба под хитно мењати.



Презадовољан сам, браво клинци! :clap
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.851
Reaction score
3.674
Bravo za juniore i kadete.Svaka cast,nas klub netreba da brine za buducnost.Bice jos novih asova za 21 vek.Avangarda.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Stojanče ima novog miljenika. :D
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
.
Jugovic nas igrac iz proslogodisnje kadetske ekipe kao i Babovic
Ne znam sta je sa Miskovicem najavljivali su i njega
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Нисам у току, шта је било са центром Мишковићем што је дошао прошле године из Радничког и играо за други тим?
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Mislim da nije vise kod nas, ali mozda gresim.
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Sad se setih i Andjusic mladji kod Tegija rece da ce igrati za juniore i b tim,a nije ga danas bilo.
 

mlade

Guest
Jugovic je moj leskvocanin, igra na 1 i 2, mislim da je 95, i bio do sada na sirem spisku mladjih selekcija...kada je prelazio iz Leskovca imao je bolje uslove Hemofarma ali izabrao je nas...ne znam da li je partizanovac...mislim da nije ali boze moj!!!!! Inace se dosta kasni sa stipendijama u mladjim selkcijama od nas..bas dosta, mislim da ni prosla godina nije zavrsena jos ..oktobarska
 

mlade

Guest
Okupljanje kadeta
Prvi kontrolni trening kadeta.

Kontrolni treninzi mlađih selekcija tokom sezone polako postaju tradicija. U periodu od 21. do 23. oktobra u Novom Bečeju će se održati kontrolni treninzi za igrače do 16 godina. Okupljanje talentovanih momaka zakazano je za 21. oktobar u podne, na parkingu iza hale "Pionir".

Na spisku se nalazi 18 igrača, a najviše ih dolazi iz Crvene zvezde.



Spisak igrača:

1. Marinković Vanja (Partizan mt:s)

2. Aničić Filip (Partizan mt:s)

3. Bojanić Ivan (Partizan mt:s)

4. Spasojević Dimitrije (Partizan mt:s)

5. Jovanović Slobodan (Zemun)

6. Spasov Nikola (Nibac)

7. Petrović Luka (Crvena zvezda)

8. Rakićević Nikola (Crvena zvezda)

9. Kenić Stefan (Crvena zvezda)

10. Nikolić Stefan (Crvena zvezda)

11. Stojanović Vojislav (Crvena zvezda)

12. Miladinović David (Crvena zvezda)

13. Grušanović Mladen (Šabac)

14. Ćirković Nikola (Astra)

15. Milićević Vukadin (Zvezdara)

16. Šljukić Luka (Vršac)

17. Radović Luka (Borac Čačak)

18. Drljača Jovan (Inđija)

Jel moze neko da nam kaze nesto o ovim nasim igracima u kadetskoj reprezentaciji
 

Don

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
119
Reaction score
18
Jel zna neko sajt gde bi se mogla pogledati stat. mladog tima?
 
Top