The Wolf of Humska
Početnik
Juniori Partizana izgubili od Zemuna 78-84. Ove sezone neće nastupati u Juniorskoj ligi Srbije, već u Kvalitetnoj ligi Beograda.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Vojni klub pa sivomaslinastaOvo sa dresovima bas zahteva neke odgovore? Kad je nesto dobro valja pohvaliti, i marketing KK radi dobar posao, spot pred pocetak EL, onaj spot od juce, najave utakmica, sve to je podignuto na visi nivo ali mora jos jace i bolje, uglavnom svima svaka cast za sve. Ali ovi dresovi? Sta je bre ovo? Voleo bih odgovore bar da nas slaze neko i izmisli nesto...
Bukvalno idemo iz krajnosti u krajnost... Mozda nekom za 50 godina padne na pamet da uradi nebo plave dresove i to je istorija. Bukvalno me nista ne veze za zelene boje i da se neko igra sa tim. Nema veze. Malo po malo nam uvaljuju kroz te price ove novitete pa i grb na dresu redizajniran itd... Mozda to prolazi kod nekog meni se licno nista to ne svidja. Samo crno samo belo samo crno-belo!Malo da znaš o svom klubu, ne bi to pitao.
Ja shvatam da su drsovi tribute generaciji 70ih.Bukvalno idemo iz krajnosti u krajnost... Mozda nekom za 50 godina padne na pamet da uradi nebo plave dresove i to je istorija. Bukvalno me nista ne veze za zelene boje i da se neko igra sa tim. Nema veze. Malo po malo nam uvaljuju kroz te price ove novitete pa i grb na dresu redizajniran itd... Mozda to prolazi kod nekog meni se licno nista to ne svidja. Samo crno samo belo samo crno-belo!
Savo Drezgić, državni projekat.