Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Mlađe kategorije i KK Partizan

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.197
Reaction score
10.869
Локација
Madagascar
Pobjeda nasih pionira protiv Zemuna 87:77 :clap,nasi pioniri su se ucvrstili sa 19 pobjeda i samo 1 porazom.Ostalo je jos dva kola do kraja.Najefikasniji kod nas su bili Dosenovic i Mijailovic(19 poena)
21.kolo Zvezdara-Partizan(01.04)
22.kolo Partizan-Rudar 22( 08.04)
:napred-partizan:
 
Top