Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

NLB-liga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Људи треба избројати до 10! Нисам гледао кући текму и био сам испиздео, међутим док сам дошао кући мало сам се смирио! И реално сагледао ситуацију! Па ми смо тек комплетирани и играмо са екипом која конкурише за титулу, као и ми! Још на гостујућем терену, још нас и судије зајебавају до максимума! А ми и поред свега имали напад за победу! Полако! Имајмо стрпљења. Оно што одавде може да буде позитивно јесте игра у 35 минута меча. Где смо ми Олимпију довели у ћошак! Но добро има времена! Такође још једна позитивна ствар у свему овоме јесте што овај пораз ће имати одјека против Макабија, али у позитивном смислу, бићемо наложени само тако!
Искрено када је све почело мислио сам да ће бити лагано, али пар судијских одлука је довело до нервозе и до поклањања поена Олимпији! Идемо даље! Последње што нам треба јесте звиждуци, пљување и тако даље, а ми практично се нисмо ни саставили, а камоли почели да играмо! Још једном кажем само полако са тензијом и осталим стварима које могу само негативно да утичу на све нас!
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.955
Reaction score
10.425
Хтео сам ово да напишем и после Химкија, али нисам хтео да кварим славље. И да смо вечерас победили написао бих исто.

Тренер није за Партизан. Није битно што је водио млађе категорије и што је био Вујошевићев помоћник. Ми смо ипак велики, европски клуб.

Ово нема везе са утакмицом са Химкијем, Скариоло није никакав индикатор, лик је највећа смејурија у историји кошарк- ко њега тек мора да гура да би опстајао на функцијама.

Овакво испуштање победа не сме да се догађа ни клубовима далеко мањег реномеа, поготову не у низу, без обзира на неуиграност.
 

071

Grobar
Учлањен(а)
30.05.2007
Порука
273
Reaction score
15
Kriv je jer nema ni blizu autoritet kao Dule??? O cemu pricate vi...Polako, u sportu se i gubi, greske se ispravljaju i tako u krug. Olimpija je redovan ucesnik Evrolige, imaju starog lisca i mozak za basket zvanog Zdovc, nije sramota izgubiti, sramota je ne zalagati se. To im niko ne moze narediti(osim Duleta), uzece Vladi vremena da napravi nesto, ne zaboravite da smo Duleta istrpili i imali rekord od 2-12(lupam, zaboravi sam, ali nisam daleko). Sigurno je da je velika krivica na Jovanovicu, ali kao sto rekoh, dajte mu vremena i pravo na gresku. Siguran sam da ce nam se vratiti.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Orfelija

Da takav smo mi klub,koji sa najmanjim budzrtom dolazi do final 4 evrolige,koji svake godine menja 5-6 igraca i pravi rezultate tipa top8 evro lige,takav smo mi klub koji ima jedan odmanjih budzeta NLB i osvaja je nekoliko godina zaredom....
Takav smo mi klub koji ima najnestabilnije finansije(do prosle godine),ciji budzet je prekriven 20%?
Malo se ti zamisli zasto dovodimo igrace u novembru...da nisu mozda..PARE?

I za neke kao ti,
Reako sam gore vec,svake godine smo dolazili u situaciju da dovodimo igrace u novembru...ali neki se izgleda zamreili upravi i vladi pa to je strasno!
Sta se sve ovde da procitati...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Klobučar i Lafajet slobodno mogu da kupe prnje i idu iz Beograda. Promašili su karijeru. Vlada ... ... ovaj poraz ide njemu direktno na dušu, a bojim se da nije prvi i jedini.

Celu sezonu nemamo pravu igru nego se sve svodi na pojedince, pa šta ubodemo. Večeras, kad su stale trojke znao sam da nam nema spasa. Imali smo 23 izgubljene lopte. Lafajet 5, Kecman 5, Džavaj 4... :banghead

Koliko me obradovao Hajduk danas toliko su me iznervirali košarkaši. Neverovatno :banghead
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Nema nista gore nego kad vodis celu utakmicu, i onda za 2-3 min. sve prokockas... Prosto da sam sebi pojedes muda!
Posle ovoga, mislim da bi uprava mogla da porazmisli o Lafajetu...
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
I ja sam popizdeo od muke,ali sam totalno svestan da smo još uvek neuigrani,da smo tek od pre neki dan kompletirali tim,da smo igrali u gostima protiv tima koji ima skor 2-0 u Evroligi i koji je puno jači nego prošle godine. Teško je to sve sada sabrati kada je glava vruća i kada smo besni zbog poraza a vodili smo celu utakmicu.

Braćo teško nam je svima sada,ali ovako isto je bilo u sredu kada smo gubili celu utakmicu i na kraju mi pobedili Himki. Sad nam se vratilo,tako je to u sportu...
Sami smo krivi,i nadajmo se da je ovo večeras bila velika škola i za našeg trenera Vladu i naše momke...

Puna podrška bre!!! Glavu gore momci,biće bolje protiv Makabija!!!
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
. I napušite se kurca više za taj napravljeni faul pre našeg zadnjeg napada! Kako su nam u poslednjim minutima svirali ličnu i na mrk pogled "najbolje" da nismo pravili faul i da nam ga iznude 2 ili 3 sekunde pre kraja! Još Milosavljeviću onaj pobegao i bio u situaciji za potpuno otvoren šut ili ulaz!!! Kako debilni komentari...Čekaju ishod i onda pametuju...Da su nam 2-3 sekunde pre kraja dali koš iz igre ili iz bacanja onda bi bilo "pa što nismo pravili faul"...jebem ti komentare da ti jebem...

Kakav napad histerije. Ulazi ti koliko god hoces u razne teorije zavere, kradje i cega god hoces, ali faul na +1 10ak sekundi do kraja je bolest.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Neozbiljan smo klub! a jel zna neko zasto?zato sto kompletiramo ekipu u novembru mesecu,cekamo dobre strance posle CUT,pa ovaj Lafajet i njemu slicni nista ne bi bio losiji da su ga doveli u avgustu,Popovicu vrati se sve ti je oprosteno!

А кад смо довели Боа и Лоренса, у мају!?

Заслужују оправдане критике за игру коју показују, али и ми вала морамо мало бити умеренији. Јебеш ми матер ако пола форума после победе на Химкијем није помишљало о Ф4, а данас су ти исти момци проглашени аматерима. Немојте сад да се подсећам како смо арчили победе под Дулетом (ево у секунди ми паде на памет меч у Новом Саду с Камингсом и Дробишом у тиму, а таквих је било иха хај).

Рећи да се није добро почело је тачно, да су Влада и управа направили лоше процене такође, али користити изразе као што су "идиоти", "аматери" и остало је заиста испод нивоа једног навијача Партизана.

П.С. Крајње је време да клуб "појача темпо", а Влада уигра екипу како зна и уме, јер Евролигу му нико не поставља као императив. Проблем је НЛБ лига, а ту су овакви порази недопустиви.
 

LockePFC

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2008
Порука
597
Reaction score
4
Локација
U crno - belom svetu
Necu sada da pljujem, jer oni to ne zasluzuju. Odigrali su dobro 3/4, ali ovoliko izgubljenih lopti treba da nam pokaze da nam treba ozbiljnost i veca koncentracija. Poslednja cetvrtina je uzas, cekao sam da se vratimo, ali cini mi se da smo igrali jos sat vremena ne bi se vratili u igru. Lafajet je cist promasaj (to je moje misljenje) i mislim da je Popovic za njega CAR, ali smo cekali Dzeralsa i zato odustali od njega, a onda nam je izmakao, pa smo uzeli ovog, a sada je malo neozbiljno da ga otpustimo.
Bilo kako bilo, nema sta sada, idemo dalje i u cetvrtak na makabi hrabro, pa sta nam Bog da...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
912
Reaction score
508
Nemojte Vladu odmah da napadate ( setite se Duletovog pocetka )! Svi su ga pljuvali a sad svi ti drze njegovu sliku na zidu! Dajte coveku sansu. A ovaj Lafajet klasican divljak, ako ne poludim od njega ..
 

Simke83

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
19
Reaction score
0
Vlada jeste pogresio al nisam za to da ga pljujemo!On je dobar trener treba mu malo vremena! On ce iz ovih malih utakmica steci iskustvo! To ce se vec videti nadam se tamo negde u top16! Al stojim iza tga da treba biti hrabar i promeniti pleja dok jos ima vremena!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.379
Reaction score
4.008
Локација
NBG
I napušite se kurca više za taj napravljeni faul pre našeg zadnjeg napada! Kako su nam u poslednjim minutima svirali ličnu i na mrk pogled "najbolje" da nismo pravili faul i da nam ga iznude 2 ili 3 sekunde pre kraja!

Tacno tako. Jos je trebao faul da bude na Pinkiju koji je i primio loptu.
Rad, rad i samo rad.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
sad se vidi koliko nam fali rasic za ovakve penal zavrsnice!!!
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.235
Reaction score
1.604
Takav smo mi narod :banghead:banghead

Za vas kao indzija,odjavite se sa foruma,samo trazite dlaku,setite se hemofarma,setite se Zagreba,setite se Zlezde,setite se Sirokog...
Ajde lakse malo....
Sa ovakvim ljudima nemamo buducnost!Zato prekinite!Niko nije smeo da pisne Duletu za neku gresku,posto Dule zna najbolje,zasto ne toliko poverenja Vladi?Samo ste cekali da se ovo desi i da pocnete da ga pljujete,ja stojim iza toga da je kriv,ali da su RETARDI-SIGURNO NE!

Vlada podhitno mora da menja svoje ponasanje prema sudijama jer ovako vise ne ide. Jebace nas ovi sudijski smradovi na svakom gostovanju ukoliko nastavimo ovako da se ponasamo. Gledam ga na tajm-autu, ima on energije dok objasnjava igracima sta i kako treba odigrati ali isto tako kao sto reaguje na igrace mora da reaguje i na sudije. I protiv Sirokog je protiv nas svirano 39 slobodnih, svako ko misli da je to slucajno nije normalan. Ispisano je "milion" najdobronamernijih postova da Vlada mora da reaguje na kriterijum ali ne, on nista. "FURA SVOJ FAZON I CUTI KAO MULA DOK NAS OVI KRADU".
 

Nikola_KKP

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
475
Reaction score
2
Тренер није за Партизан. Није битно што је водио млађе категорије и што је био Вујошевићев помоћник. Ми смо ипак велики, европски клуб.

Razumem kritiku, evo npr Lafajet je odigrao katastrofalno kao i jos neki igraci, ali kako mozes tek na pocetku sezone da kazes da Vlada nije trener za Partizan???
Shvati covece da imamo novi tim, a i zamolio bih te da ne komentarises vise ako dobijemo Makabi sledece nedelje, a ako prodjemo u EL u top 16 ili neki veci uspeh.. pssssttttt..
 

mortician

Grobar
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
325
Reaction score
14
Локација
Лапово
Дигли смо стандарде па нам сад сваки пораз дође да пљујемо,немојмо бре па нисмо ми черга.Да боли ,боли и то итекако,али болело је и прошлих сезона,па смо испливали.Ове ће бити јебено тешко,али за наше ливаде не бринем,у европи шта буде доста је...не може се сваке године на Ф4.

НЕ ПЉУЈ ТЕ КЕЦМАНА!!!!

Свако ко пљује и вређа и није прави гробар,него неко од фенсерића који само резултате цене.

:napred Partizan
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Kakav napad histerije. Ulazi ti koliko god hoces u razne teorije zavere, kradje i cega god hoces, ali faul na +1 10ak sekundi do kraja je bolest.

Ma bravo...:clap...jako si mi ti stručan kad tako generalizuješ i opisuješ "bolest" nevezano za konkretnu utakmicu i konkretnu situaciju...faul je bio potpuno ispravan, trebalo ga je samo odraditi još pola sekunde ranije, na drugom igraču...
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Vlada podhitno mora da menja svoje ponasanje prema sudijama jer ovako vise ne ide. Jebace nas ovi sudijski smradovi na svakom gostovanju ukoliko nastavimo ovako da se ponasamo. Gledam ga na tajm-autu, ima on energije dok objasnjava igracima sta i kako treba odigrati ali isto tako kao sto reaguje na igrace mora da reaguje i na sudije. I protiv Sirokog je protiv nas svirano 39 slobodnih, svako ko misli da je to slucajno nije normalan. Ispisano je "milion" najdobronamernijih postova da Vlada mora da reaguje na kriterijum ali ne, on nista. "FURA SVOJ FAZON I CUTI KAO MULA DOK NAS OVI KRADU".
Ovo je ocigledno brate,
Moderna kosarka nije isto kao i pre 20 godina,danas svako zna ko je Paskval,SkraTiolo,Dule Vujosevic...
Vlada da pisne sudiji,dobio bi tehnicku...Tako je to danas u ovom svetu lopova gde se sve vrti oko para,sto brzr shvatite bice vam lakse...:ziveli
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top