Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

NLB-liga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Fora sa malim slovima je odlicna, isti fazon je koristio FK Real Madrid pre nekoliko godina. Meni je ta ideja totalno OK.

Pa mozda je tebi odlicna, moguce da je i mnogima odlicna, ali meni je to odvratno. Nikako mi se ne svidja. I ako je koristio Real ne znaci da je fora dobra.
Hemofarm mora da se dobije obavezno, jer jos jedan kiks ne bi valjao.
A protiv Hemofarma ce sve biti, samo ne lako.
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Lose lose... ali tek je pocetak, kad budemo kompleti i fino se uigramo bice to mnogo bolje.. Nego pitanje kakvi su nam ono dresovi!??? Kao iz bejzbola jbt ? Prezimena malim slovima?? Beograd malim slovima ? WTF ??
Све је ствар укуса...
Дресови изгледају одлично и чим се појаве у продаји, обавезно купујем

Што се тиче утакмице, штета због пораза, жао ми је Владе али дај Боже да све буде као прошле године када смо такође лоше започели сезону а сви знамо како се на крају све завршило

Видело се колико нам недостаје плеј, јбг не може Пера да има овако велику минутажу...

Генерално, задовољан сам и знам да нема никаквог разлога за забринутост, све ће доћи на своје место, само треба бити стрпљив и пружити апсолутну подршку Влади
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Kod nas se obicno po jutru dan ne poznaje,tako da ne treba ocajavati. Ali vidi se da fale jos dva igraca.Videcemo kakvi smo kad budemo kompletni i kad sezona odmakne.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Jebiga,startovali smo porazom ali nema veze.Mi nikad nismo zavisili od jedne utakmice,pogotovo prve.

Posle prve chetvrtine bio sam ubedjen da cemo zajebancijom utakmicu privesti kraju ali sam se opasno zajebao.Tachno se vidi da fale 2 igracha shto zbog rotacije shto zbog bolje igre.Dosta mladih (neiskusnih) je igralo,solidno se pokazalo ali...Lepo reche Je-Ne-A,oni su postigli mnogo kosheva na frljoke,na nichije lopte koje su godinama u nazad uvek bile nashe.Koncentracija se mora popraviti.

Milosavljevic se pokazao kao sasvim solidno pojachanje dok ostali moraju tek da opravdaju to da su za Partizan.
Vlada jebiga,mora malo vishe energichnosti da ubaci prvenstveno kod sebe.Bilo je par puta kada se zalio kod sudija (za korake) ali je to bash mlako izgledalo.Malo su mi nejasne odluke oko pravljenja prekrshaja u poslednja 2 minuta no dobro.Ima vremena itekako da sve dodje na svoje.

Sasvim solidna poseta u Poniru i bash shteta shto nisu otishli zadovoljni,potpuno.Bilo je dosta pozitivnih stvari samo je nedostajao trijumf.

Shto se tiche dresova,meni se bash svidjaju.Dosta me podsecaju na stare dresove Orlando Magic-a,kad sam bio mali. :D

p.s.
Ochekivao sam vecu minutazu za Mitrovica ove sezone.Igrao je danas mozda jedva 2 minuta.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Baš me je zaboleo ovaj poraz,pogotovo što nije tako izgledalo posle 1/4.
Odavno nismo odigrali tako loše završnicu, i to mi je najviše krivo što smo uspeli da se vratimo iz -11, i onda prospemo sve.

Jasna je taktika protivnika kada nemamo pravog pleja,presing po celom terenu, i to ćemo rešiti ,kao i nadam se i poziciju četvorke. Danas nismo imali koša sa te pozicije, ako ne računamo jednu rolu Lučića.

Očekivao sam veću dominaciju u reketu,s obzirom da oni ni nemaju klasičnu peticu.

Treba tu još dosta upicaniti.Dobro je što Popović nije tu,jer bi onda baš bili limitirani,ovako sa tom najavljenom "ZVERI" na pleju imamo čemu da se nadamo.

Nije mi jasna ovlika dekoncetracija Veselog.On bi bar trebao da ima samopouzdanje.

@Je-Ne-A
Na žalost u ovakvoj utakmici takvi detalji,svi ti slučajni koševi budu presudni.


A u sredu zna se,pionir mora da vri.Andjušiću i ostalim smradovima, moraju da se napune gaće.
 

kikisp

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2007
Порука
95
Reaction score
0
Локација
u diznilendu
sto se mene tice ne mora ni hemofarm da se dobije..samo da se vidi neki napredak...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Глуп пораз игра танка. Мора јаче да се тренира. Без плеја не може то је очигледно.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.391
Reaction score
2.437
Локација
Novi Beograd
Ja sam zadovoljan prikazanom igrom u pojedinim trenutcima, mnogo smo bre mladi. Realno, po meni, jedino je podbacio Raško Katić, on je morao mnogo, mnogo bolje, Budućnost nema igrača koji može da mu parira snagom a on je imao indeks 3. Bacanja ko bacanja, još su teške ruke, vidi se da Veseli nije izlazio iz teretane. Vlada mora bre da vrši pritisak na sudije, Radonjić nije izlazio sa terena. Generalno suđenje je bilo "nako", ni tamo, ni vamo, jedina očigledna greška (koja je možda prelomila, ali mi ne smemo da dozvolimo da igramo na jednu loptu sa bilo kojim NLB ligašem u Pioniru) je bila na neki minut do kraja kada se Kecman zabio na ulaz i bio izblokiran, čista naša lopta očigledno, a dosuđena je za Budućnost. Da je vršen pritisak na sudije, možda bi bilo drugačije.

I da, jedna jako pozitivna stvar, danas sam posle ko zna koliko, video u hali Gorana Grbovića. Voleo bih kada bi još više bivših asova došlo da daju podršku sada kada nam je najpotrebnija. Biće sve opet po starom, siguran sam. Žao mi je Vlade jer mu je ovo zvanično prva takmičarska utakmica, ali biće bolje.
Samo napred crno-beli.
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Jbg, šteta na kraju za ovakav poraz. Šteta jer nismo iskoristili rezultat 76:70 samo na minut ipo pre kraja...ali dobro videlo se da smo još uvek "zeleni"...što zbog nekompletnog sastava, što zbog mladog i novog trenera...
Međutim, mene ovaj poraz previše nezabrinjava...
Što se tiče onih koji prizivaju neku katastrofu...
Čak i da naredne tri utakmice izgubimo (Hemofarm, Široki i Žalgiris), a realne osnove za to postoje što zbog jačine protivnika tako i zbog nekompletnog sastava, ja sam 100% siguran da nas niko neće da "gazi", niti će kod nas nastati neka vrsta panike! Ovaj tim će, živi bili pa videli, sa Vladom na čelu, najmanje osvojiti našu ligu i kup (mada kup nije ni bitan) i igrati F4 NLB lige. U evropi će pak sve zavisti i od stranaca, tj. njihovog kvaliteta i kako će se uklopiti. Neće biti ni prevelika katastrofa ako ne prođemo u TOP 16, jer se jako dobro sećam kako je Dule počinjao (sa skorom 2-12) i koliko sam tad pizdeo, a opet svi znamo kako je to ispalo! Nisam ovo naveo da bih poredio Duleta i Vladu, ali ako je jedan takav genije mogao da ima takav početak u evroligi, ne vidim zašto neki drugi trener ne bi mogao. Vreme radi u korist Vlade a i Partizana...samo polako!

P.S. Milosavljević je čudo...biće odličan košarkaš. Vidi se potreba za prvim plejom mnogo više nego za igračem na poziciji četiri!
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Lepo smo se skupili,po meni negde oko 4000 gledalaca.

Budućnost se baš isprsila,hrabro i odvažno, ali ona trojka Savanovića od table, pa par zalutalih lopti... baš ih je sralo, mogao bih se kladiti da u PG neće biti manje od +10 za nas.

Momci ispraćeni aplauzom, kako i treba.
Ne bi trebalo trošiti pesmu "I kada ne budeš prvi ti..." baš kod svakog poraza.

Čekamo pojačanja pa u EL da vidimo gde smo...
 

grobarstvo

Guest
Jeste prvi mec,jeste nova ekipa ,ali moralo je mnogo manje da se gresi(to nema veze sa uigranoscu).Pojedinci mnogo soliraju,hoce da prodju kroz cetvoricu.Ocigledno je da fali plej.Mnogo sporo deluje organizacija napada.Nismo izveli ni jednu pravu kontru.Sa druge strane,fale nam dva igraca.To je u kosarci mnogo veliki hendikep.Sve u svemu ,prvi macici se u vodu bacaju.Bice nesto od ove ekipe.Samo malo strpljenja.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Мишљења сам да нисмо одиграли лоше! Чак баш супротно мислим, не рачунајући онај део 3. четвртине када су превели и када их је баш срало, али баш баш! Мислим да нам видно фали плеј, али ми са готово пола прве петорке у мањку делујемо овако, могу само да замислим како ће то бити када се скупимо! Такође веома ми је драго што су Гробари препознали прави тренутак да се окупе у великом броју у Пиониру! Надам се да ће тај број расти у будућности! Идемо даље, једна текма... Биће ово занимљива, али надам се и веома успешна сезона!
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ja se posle prve cetvrtine primio kao mlad majmun. Mislim, videlo se odmah da fali plej, ali svaki bozji kos je bio iz prelepo izradjene akcije i izgledalo je da cemo glatko dobiti. Onda taj pad i tri miliona otvorenih suteva za njih.

Ne znam sta je sa Veselim. Da li je to njega pogodio Duletov odlazak, ali jednostavno u nekim trenucima kao da su mu misli negde u vozu za Moskvu (ne samo kad je na bacanjima). Cast svaka za ona zakucavanja, ali cemu dremanje u odbrani, bezvezno gubljenje lopti... No, dobro, bice to sigurno OK kad ga Dule pozove par puta telefonom.

Posle komentara vas koji ste gledali pripremne, ja se primio da ce Lesic biti hit veceri, kad ono odusevio me Lucic. Milosavljevic pravo pojacanje, bice i Klobucar OK, kao i centri. Kad smo kod centara, bio sam veceras sa zenom na tekmi i kad je ugledala Dzavaija, pita me - Jebote, je l' ovo onaj iz "Zelene milje"? :) Mi ne mozemo iz NS u sredu na Hemofarm, zato ajmo Beogradjani dragi!

Sve u svemu, uopste nisam zabrinut, jedva cekam Amere, pa da vidimo cija majka crno-belu vunu prede... Buducnosti cestitke za pobedu i, sto bi rekli frazeri, na fer i korektnoj igri zato sto su zaista bili fer u svakom smislu. Neki rekose da su sudije natezale za njih, ja to, da budem iskren, nisam primetio...
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Mislio sam da ce prva dva kola za nas biti jako teska,ali da cemo izgubiti od ovakve Buducnosti nisam ni slutio.Svaka cast navijacima oni su svoje odradili,ocekujem za sledecu utakmicu da bude jos vise ljudi,a igraci nek daju sve od sebe da se iskupe za ovaj ipak neocekivan poraz.Stoji da je ekipa nova,pocetak sezone,novi trener ali mi smo Partizan i ipak i bez dva pojacanja koja se ocekuju ovakve utakmice moramo dobijati.Ocigledno je da mi pleja nemamo,sve su ovo prinudna resenja,pa ocekujem dolaskom pleja sasvim drugi tim,a ako i cetvorka dodje onda i za Evropu mozemo biti konkurentni.Naoruzajmo se strpljenjem i nadajmo se boljem.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.586
Vlada mora vise da pritiska sudije posebno kada je neka sumnjiva situacija jer kakav utisak ostavi na pocetku takav ce biti zauvek. Dule i Zeljko ne bi u svojim karijerama postigli ni deo onoga sto su danas, da nisu sa klupe prenosili svoju energiju na tim i da su dozvoljavali sudijama da svaku sumnjivu situaciju sude u korist protivnika. Mozda bi jednom i dosudili, eventualno dvaput ali bi posle dobili toliko psovki da im treci put ne bi palo na pamet tako nesto. Mlakonje uvek u zivotu lose prodju zato Vlado pamet u glavu. Trener Partizana mora da bude dasa a ne kao neka baba. Kada ne reagujes onda te i sudije jebuckaju. Kakvo ce tek sudjenje biti u Evroligi ako se ne budemo bunili, ne smem ni da zamislim.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Kako sam danas bio tužan pre početka utkamice kad sam shvatio koliko je igrača otišlo,i Dule naravno.Gledam moj Partizan a vidim neke nove igrače...baš čudno

Što se tiče utakmice,pa bilo je i dobrih i loših stvari.Dobre stvari su igra Kecmana,Milosavljevića i Džavaija.Solidno je odigrao i Klobučar,ali on mora da pazi na korake kad primi loptu.Ja sam primetio da često napravi par koraka pre polaska u dribling.Koliko nam hvali plej to ne treba više ni govoriti.Pera je izgubio 3 lopte+ je uvali tri koske drugim igračima što je takođe rezultovao izgubljenom loptoim.

Što se tiče publike,zadovoljan sam posetom ali sam nezadovoljan pojedinim ljudima u hali.Iznad mene je sedeo čovek koji je standardan i koji je celu utakmicu pljuvao naše igrače i nazivao ih seljacima i slepcima.Da čovek ne poveruje.Takođe ne kraju meča prilazi jedan dobro poznati lik sa tribine A i kaže čoveku kako Vlada nema pojma!Ej bre,pa gde je tu mozak?!
Nadam se da će protiv Hemofarma doći samo oni koji hoće da podrže ekipu,pa makar to bila i ona grupa pred put u Tel Aviv.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Utakmicu nisam gledao (viša sila) tako da neću ni da pljujem ni da hvalim, ali ipak moram da kažem da mi statistika, tačnije slobodnjaci mnogo bodu oči. Daj bre naučite već jednom da ih izvodite!
 

cavalera

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
258
Reaction score
0
Локација
031
a nznm u kom trenutku imali smo bacanja 11/12...posle kada se lomilo kao da su im se ruke stegle pogotovo veselom koji je kriminalno sutirao 1/8
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top