grobarstvo
Guest
Sto se tice prenosa,za sada se pominje samo Arena.A pola Srbije je nema.:banghead
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Nova era u istoriji Partizana počinje u subotu od 17 časova, kada crno-beli protiv Budućnosti u "Pioniru" otvaraju sezonu u NLB ligi. U Humskoj više nema Duška Vujoševića, čoveka koji je postao sinonim za uspehe crno-belih i dominaciju Partizana u regionu, ali u klubu ističu da ambicije ostaju iste - najviše.
"Tim je promenjen, trener je nov, ali je sistem stari", počeo je priču kapiten Petar Božić. "Željan sam utakmica, željan sam rada i svakog treninga. Mislim da i ja u ovim mojim poznim igračkim godinama mogu da se unapredim posle svakog treninga. Ambicije su mi maksimalne i tu energiju širim na ostale saigrače".
Novi trener Vlada Jovanović zna da se prihvatio teškog posla. Ekipu su napustili skoro svi nosioci igre iz prošle sezone (Marić, Roberts, Mekejleb, Rašić, Vraneš), a mladi Čačanin je nasledio čoveka koji je i zvanično postao "legenda Juga". "Partizan 'brani' Duletovih devet sezona, a naročito prošlu u kojoj su postignuti nestvarni uspesi. Na kraju sezone nije delovalo da će toliko igrača otići, ali to se desilo. Ostali smo bez 70 odsto tima. Nema, međutim, bežanja od ambicija, koje su, kao i uvek - najviše", poručio je Vlada Jovanović koji se nije složio sa opaskom jednog novinara da je Partizan u prošloj sezoni bio dominantan u NLB i domaćoj ligi:
"Znam koliko smo znoja morali da prolijemo za sve trofeje koje smo osvojili, nije to bilo dominantno. Sami znate da smo NLB ligu osvojili usred Zagreba pogotkom sa 20 metara. I ove sezone nastavićemo u istom duhu, po dobro oprobanom sistemu. Marljivim radom pokušaćemo da napravimo našu sreću, makar osvajali trofeje šutevima i sa 25 metara".
Jovanović je priznao da ne zna kada će tim biti kompletiran i da se klub odlučio da ne žuri u dovođenju igrača da ne bi pogrešio u proceni. "U poslednjih deset godina Partizan je imao jako dobru selekciju igrača koji su birani prvo po ljudskim, pa posle po igračkim kvalitetima, tako da ne bih želeo da ja omašim. Sada smo došli u cajtnot, jer počinje sezona, ali smo se odlučili da ne budemo ishitreni. Za utakmicu protiv Budućnost ćemo se ponašati, a to sam rekao i igračima, kao da smo kompletni i da niko ne nedostaje. Podgoričani su zbog evroligaških kvalifikacija morali ranije da uđu u formu, tako da će biti veoma opasan protivnik. Agresivni su, dobro trče kontranapad, dosta koriste i Partizanov sistem, što je prirodno jer trener Budućnosti Dejan Radonjić godinama sarađuje sa Duškom Vujoševićem u reprezentaciji Crne Gore", zaključio je Vlada Jovanović.
Utakmica u "Pioniru" počinje u 17 časova, ulaznice će se od podneva prodavati na blagajni dvorane po cenama od 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter
Колико се сећам, пре три године је карта коштала 60 евра, претпрошле године 80 а прошле 100 евра тако да сам очекивао да ће ове године годишња коштати барем 120 евра. Исплати се у сваком случају.Cene su identicne kao i prosle godine.
Znam neke ljude koji su krenuli prosle godine da skupljaju pare za godisnje, za neke stvari treba na vreme misliti Cene su identicne kao i prosle godine.
el ima prenos na Areni sutra?
Шта глумиш бре?
Од чега ниси могао да се суздржиш?? Да глумиш неког бају овде? Да зајебаваш друге? Па није ово форум за зајебавање јеботе, иди бре ради нешто.