Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Odbojkaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bjelica: Igram odbojku profesionalno 23 godine - ni u jednoj ekipi nisam imao ovakvu grupu dobrih ljudi

Jedva je Novica uspeo da dođe do reči posle druge pobede u finalnoj seriji protiv Vojvodine, jer njegov sin nije mogao da dočeka da se malo poigraju na terenu. "Presudila je atmosfera... Ja igram odbojku profesionalno 23 ili 24 godine. Ni u jednoj ekipi nisam imao ovakvu grupu dobrih ljudi", rekao je Novica Bjelica. "Ako se uz to spoji i kvalitetan trener, dobar rad - onda vam Bog odbojke vrati. I vratio nam je... Nije bio baš kvalitetan meč, igrali smo i mi i oni na mahove. Više je ličilo na žensku odbojku... Ali, dobili smo. Daleko od toga da je nešto gotovo. Znamo da nas očekuje minimum još jedna teška utakmica. Mislim da ćemo da se vratimo ovde na četvrtu".

1682198387245_20230404npBjelica3_Cropped.jpg
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ako bog da postanemo sampioni u utorak pa taman dodju momci da proslavimo sledece nedelje i titulu i prolaz na fajnal for.
 
  • Like
Reactions: BiP

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.303
Локација
Novi Sad
Jesi li uspeo da izbunaris neku informaciju???
Da se dopunim.
Trenutno shop ima nekih problema, imali su popis, neki zastoj je bla bla, ima na stanju još nešto stvari, videću sutra možda da dobijem spisak šta koliko i čega ima pa ako je neko zainteresovan da poguramo malo klub i u tom pravcu.

Sutra sam sa tim čovekom na Spensu i oko tog shopa a i da vidim jel možemo mi kao Forum još nešto da uradimo za klub, no to je priča za nas urednike, svakako javljam detalje oko shopa i tih stvari koje trenutno imaju na stanju.
 
Top