Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan i mediji

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Prethodnim svojim upisom nisam ama bas nista rekao o Miladinovicu, nego o Danilovicu.

A i nama navijacima... nasim strastima, utiscima, komentarima i zabludama.


P. S. Ne branim kolege, no hladnu glavu.

Majstore, idoli ne moraju biti idealni, to se razlikuje.
PS Ne veruj u ideale, za njih ginu budale.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.242
Reaction score
33.829
Локација
vaginamandibularia
glup sam nešto od sabajle, šta je sjebo sad danilović? Sem što podržava trenera koji podržava sps koji podržava đuru koji uništava JFKP, i što se bode po kafanama i što nema pojma šta je marketing i što nema dobre odnose s kim god, šta je sjebo danilović pa sad važi ona ne veruj u idole?
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Одличан интервју Председника! :clap

Последњих годину дана ПСД се суочио са доста проблема на приватном плану (њему је и ККП породица).

Све ово око покушаја уништавања клуба, напада кума... све ће то њега учинити јачим.

Једноставно, такав је тип особе, он се не ломи, ломе се остали око њега.
После консолидације, биће јачи и он и Партизан.

П.С.
Даниловић је бирао речи, могу мислити шта би све рекао моралистима, душебрижницима и естрадним психолозима који су га нападали. :D
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.491
Reaction score
13.457
Локација
tamo daleko...
Sasi kapa dole. Koliko su tacne i teske njegove reci o bolesti drustva, mozemo videti kada se sa bilo kojim rent-a-ciganinom prica bas o njemu. Cak i sa onim, umerenijim ganima. Parafraziracu, kao ma Danilovic je bio veliki igrac i svaka mu cast, ali sada jako iritira, mafija, bezobrazan je, ruzno se ponasa.

A pravi mafijas i lopov svetskih razmera im je legenda, vuciju izdajniku bi bulju lizali da mogu. Pas im jeb'o mater, ko ih napravi tako praznoglave i bestidne. Pocevsi od organa db-a sa severa rupe, preko sline beckovica, imbecila poput ivana ivanovica, burek novinara, pa do trenutnih srpskih despota.

I opet, hvala ti tata sto si mi od malena usadio crno-beli duh i vaspitanje.
 

Outsider

Grobar
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
548
Reaction score
90
Znam da ove hudfajske novine Telegraf, nisu pozeljne na ovom forumu, a tako i treba, ali veoma je interesantno sta je izjavio Dragan Markovic Palma na pitanje novinara "Koga ce politicari podrzati na svetskom prvenstvu u fudbalu"?

- Navijam jedino da Crvena zvezda pobedi u subotu u Jagodini i za izbornu listu “Ivica Dačić-SPS-PUPS-JS“.

Verovatno je hteo da da svoj doprinos za "regularnije prvenstvo"?!
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
El realno da je celavi peder betoven ovo izjavio ? Ovo je nezapamceno u fudbalu,vlasnik kluba kaze da ocekuje da protivnik pobedi protiv njegovog kluba !?! Znao sam da je lik poremeceni debeli peder,ali da je ovoliko retartdiran..

Kazem ja,domacu ligu treba zatvoriti na nekoliko godina i podhitno osnovati regionalnu ligu
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Prijastelju, ne znam da li si skontao da je covjek bio sarkastican...
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
nisam.. mada ne bi me cudilo i da nije bio,govnar celavi. svi znamo kako ce se zavrsiti utakmica u jagodini.. sigurica 0-2 za cergu
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Ne znam je li ko slusao konferenciju sto je drzao Nikolic, ali ovi novinari su stvarno teska govna. Covjek je 15 minuta pricao o mecu sa Radnickim, da bi ga na kraju oni pitali sta misli o toj sudijskoj odluci, kao i o odluci komisije, on rekao da je to vec uradio klub, dodao da mu je to simpaticno, i na kraju rekao da ne prave naslov od toga... kad ono:

Nikolić: Simpatično objašnjenje Sudijske komisije

Autor: MONDO

Šef struke Partizana zadovoljan klupskim saopštenjem o suđenju u Pazaru. Odluku Sudijske komisije FSS da je Škuletićev gol opravdano poništen nazvao simpatičnom.
28.02.2014. | 11:53 > 11:57 20


A- A A+


marko-nikolic-v.jpg
Foto: MN Press
Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je posle remija sa Novim Pazarom da je klub ostao "tiši nego što bi trebalo da bude" u vezi sa poništenim golom crno-belih u finišu.

Sudijska komisija FSS u četvrtak je konstatovala da je taj pogodak Andrije Živkovića opravdano nepriznat zbog prethodnog faula Petra Škuletića na čuvaru, na šta su crno-beli odgovorili saopštenjem. Povezane vesti

Rukovodstvo šampiona nazvalo je takvu odluku nadležnih "osmišljenim i isplaniranim scenarijom, u kome je glavni sudija bio samo izvršilac, dok autori sede u organima FSS".

Dan posle, trener crno-belih Marko Nikolić osvrnuo se na saopštenja FSS i Partizana objavljena u četvrtak.

"Klub se oglasio, zadovoljan sam načinom na koji je to uradio, a odluku organa FSS mogu da nazovem simpatičnim objašnjenjem događaja koji se desio na terenu. Tako bih ga nazvao. Sad vi to izvucite kao naslov, pošto je sve drugo što smo pričali manje bitno", rekao je Nikolić.

Njegov tim imaće u subotu "prolećnu" premijeru pred svojim navijačima, protiv Radničkog iz Niša (TV Arena sport, 17.00 časova).

Mondo

a ovi su bili malo bolji posto im je samo naslov takav ali unutra ima i jos ponesto

Nikolić poručio sudijama: Simpatična su mi vaša objašnjenja (VIDEO)

pre 4 sata | mozzartsport.com, Tanjug

U Partizanu niko od igrača nema pravo da se opust, najavljuje trener crno-belih pred meč sa Radničkim iz Niša
13935838178576.JPG


Veličina slova A A A


Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ekipa ne oseće veći pritisak zbog činjenice da posle duže vremena mora da juri Crvenu zvezdu na tabeli i istakao da će se pobedom protiv niškog Radničkog (subota 17h, TV Arena sport 1) iskupiti za prošlonedeljni remi u Novom Pazaru.
"Nadam se velikom broju navijača na utakmici, želimo da odigramo kvalitetno i dođemo do dobrog rezultata. Radnički je najiskusniji tim u ligi, nije slučajno u vrhu, ima iskusnog trenera i dosta kvalitetnih igrača. Pokušaćemo da nametnemo ritam, neutrališemo vrline protivnika i podignemo samopouzdanje na maksimum", rekao je Nikolić.
Trener crno-belih dodao je da svi u timu jedva čekaju da sudija označi početak utakmice.
"Atmosfera u timu je dobra, svi igrači su spremni, jedino je pod znakom pitanja Danko Lazović, o čijem statusu ćemo odlučiti posle treninga. Moguće da će biti nekih izmena u odnosu na meč sa Novim Pazarom, ali ne značajnih. Potrebno nam je da budemo još slobodniji i kreativniji u poslednjih 30 metara pred protivničkim golom".
Na pitanje da li igrači Partizana sada imaju dodatni pritisak, jer je večiti rival preuzeo prvo mesto na tabeli, Nikolić je rekao:
"Pritisak postoji kao što je postojao i do sada, to je uvek tako u Partizanu, ovde niko od igrača nema pravo da se opusti, svi moraju da daju maksimum na svakom meču. Više se priča o tom pritisku, nego što se on zaista oseća kod igrača, ali ko ne može da se nosi sa tim ne bi ni trebalo da bude ovde".
On je prokomentarisao i odluku Odbora za analizu suđenja FSS, koji je odbio prigovor crno-belih na prvenstvenu utakmicu 16. kola u Novom Pazaru.
"Klub je izdao saopštenje, zadovoljan sam reakcijom, ali moram da priznam da mi je simpatično objašnjenje Sudijske komisije o tome šta se dešavalo u Novom Pazaru, rekao je trener Partizana.

(FOTO: Star sport)

Mocart
 

Dusko84

Početnik
Учлањен(а)
31.12.2008
Порука
46
Reaction score
5
Локација
Japan,kanazawa
Jedan predlog za Tegeltiju ako cita ili ako moze neko da mu prenese.
Zbog medijske magle koja se nadvila nad Partizanom , a preti da preraste u totalni mrak neka Tegi izmontira , pusti neku konferenciju Vujosevica bez tona.
I neka se na kraju izvini sto je bez tona i da to nije njegova greska ili greska produkcije vec se zna cija je.
 
Top